Νέα

Νεκρος Βορειοηπειρωτης στην Αλβανια μετα απο πυροβολισμους με την αστυνομια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα το πουλί
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 637
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746
αυτο δε λεει τιποτα
μπορει να ξερει μονο τα τσιφσια ροπ και μπιθεν που ξερουν ολοι
μονο αμα βγαλει φωτο το σβερκο του θα αποδειχθει κατι
Τι οτι τρωει φαπες. Ή οτι εχει σβερκο σε απολυτη ευθεια με το κρανιο λες και το
χτυπησαν με φτυαρι. Και πεταχτα αυτια οπως τα monkeys.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
χτυπησαν με φτυαρι. Και εχει πεταχτα αυτια οπως τα monkeys.
έπεσες μέσα...όλοι μου λένε ότι μοιάζω με τον Πύρρο...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
το πουλί

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χτυπησαν με φτυαρι. Και πεταχτα αυτια οπως τα monkeys.
τυπε οι αλβανοι ειναι οι μονοι που δε χρειαζεται τεστ dna για να βρεις καταγωγη
απλα του λες "κοιτα λιγο εκει" και μολις γυρισει το κεφαλι του κοιτας απο πισω
μου το εχει πει γενετιστης αυτο, 100% γκαραντι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746
τυπε οι αλβανοι ειναι οι μονοι που δε χρειαζεται τεστ dna για να βρεις καταγωγη
απλα του λες "κοιτα λιγο εκει" και μολις γυρισει το κεφαλι του κοιτας απο πισω
μου το εχει πει γενετιστης αυτο, 100% γκαραντι
τους αλβανους ειχε φερει ο σουλειμαν απο τα βαθη της ανατολης,για να ελεγχει τα βαλκανια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
τους αλβανους ειχε φερει ο σουλειμαν απο τα βαθη της ανατολης,για να ελεγχει τα βαλκανια
Πηγη? Δεν μου φαινεται πολυ λογικο αυτο, οι Αλβανοι ειναι ξανθωποί χωρις μογγολικά χαρακτηριστικα.

OP
OP
το πουλί

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οι αλβανοι κανουν μπαμ οτι ειναι αλβανοι
εχω πετυχει εγω αλβανο εργατη στην τσεχια και καταλαβα οτι ειναι αλβανος πριν καν ανοιξει το στομα του και βρισει στα αλβανικα στο τηλεφωνο

π.χ. αυτη τη φατσα και στο βορειο πολο να την δεις θα καταλαβεις οτι ειναι αλμπανο

URL]]

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.426
Πόντοι
4.746
Πηγη? Δεν μου φαινεται πολυ λογικο αυτο, οι Αλβανοι ειναι ξανθωποί χωρις μογγολικά χαρακτηριστικα.
Eιχα διαβασει ενα βιβλιο ιστοριας παλιοτερα που το ανεφερε. Δηλαδη ο σουλειμαν υποχρεωσε
τους απογονους των Ιλλιριων που ζουσαν αναμεσα σε σκοπια και αλβανια, να μεταναστευσουν γυρω  στην περιοχη της μαυρης θαλασσας, και στην θεση τους εφερε τουρκμενους για να ελεγχει καλυτερα τα βαλκανια, οι οποιοι με τα χρονια ανακατευτηκαν με τους σλαβους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Σιγά μωρή λουλού.. Γάμα εκεί το ξεχειλωμένο μουνί της μάνας σου που τρομάζει τους πελάτες κι εχει ψοφήσει της πείνας η συφιλιάρα
Αποφασισες ηρωικη εξοδο τύπε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.277
Πόντοι
6.515
γκομενα αναπληρωτρια γυμναστρια που ειχε γυρισει ολο το αιγαιο, μου ελεγε πριν κατι χρονια οτι οι αλβανοι μαθητες ειναι περισσοτεροι απο τους ελληνες
φανταζομαι θα εχει χειροτερεψει και αλλο τωρα

Να φερουν και αλβανους αστυνομικους να καθαρισουν με τους αναρχο λοατκι  :knuppel: :ak:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα σε λίγη ώρα κηδεύεται το παλληκάρι που έφυγε τόσο άδικα ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του κουράγιο στην οικογένεια του.
Οι Αλβανοί προσπαθούν με υπερβολικούς ελέγχους στα σύνορα να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τον κόσμο που θέλει να πάει απαγορεύουν τις σημαίες έφτασαν στο σημείο να γδυσουν Έλληνα για να δουν τα τατουάζ που είχε όπως πληροφορήθηκα.
Εμείς τι κάνουμε στα σύνορα γιατί δεν εφαρμόζουμε τα ίδια να κάνουμε τους ελέγχους στα σύνορα όπως πρέπει ειδικά τις γιορτές θα φτάσει η ουρά από την πλευρά της Αλβανίας ως τα Τίρανα.Αλλα ποιος θα τα κάνει αυτά στρατός που το μόνο που νοιάζονται είναι τα αναδρομικά η χώρα είναι τελειωμένη οι πολιτικοί ο ένας χειρότερος από τον άλλο μόνο πίκρες και ντροπή προσφέρουν

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.925
Πόντοι
41.129
Φίλης: Η δολοφονία Κατσίφα έγινε στη νότια Αλβανία όχι στη Βόρειο Ήπειρο - ΒΙΝΤΕΟ

Σωστα τα λεει ο φιλης.. το χωριο βουλιαρατες ειναι ελληνικη μειονοτητα σε αλβανικο εδαφος και συγκεκριμενα στη νοτια αλβανια, δεν ειναι ελλαδα εκει που ειναι το χωριο βουλιαρατες ειναι αλβανια... να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οσο και αν μας ξινιζουν.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σωστα τα λεει ο φιλης.. το χωριο βουλιαρατες ειναι ελληνικη μειονοτητα σε αλβανικο εδαφος και συγκεκριμενα στη νοτια αλβανια, δεν ειναι ελλαδα εκει που ειναι το χωριο βουλιαρατες ειναι αλβανια... να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οσο και αν μας ξινιζουν.
ε ρε μάνα μου γέλια που θα ρίξουμε από εδώ και κάτω!!! ΥΓ. Καμμία μα καμμία συμπάθεια δεν έχω στον Φίλη...αλλά αν κάποιος Συριζαιος η χρυσαυγουλος πει ότι η γη είναι στρογγυλή,τι να κάνουμε? Να του τη πούμε?

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.290
Πόντοι
1.046
Εγω ξερω παντως πολλους που πηγαν στα ταγματα ασφαλειας προκειμενου να αποφυγουν την στρατολογηση απο τους κατσαπλιαδες, στους οποιους ειτε κατατασσοσουν με το ζορι ειτε σου κοβανε το κεφαλι.

Δεν ξέρεις ούτε έναν! Τα Τάγματα Ασφαλείας στρατολογήθηκαν στις φυλακές, ανάμεσα στους ποινικούς. Μετά την απελευθέρωση, οι Άγγλοι ήθελαν να τους εκτελέσουν όλους (θα είχαν προσφέρει τεράστια υπηρεσία στην Ελλάδα), όμως ανακάλυψαν πως δεν είχαν τίποτα να αντιτάξουν στον ΕΛΑΣ, οπότε τους έβγαλαν από τη φυλακή και τους δώσαν όπλα και τους βάφτισαν "Ελληνικός Στρατός". Στη χώρα μας οι προδότες ανταμείβονται και οι πατριώτες διώκονται.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.624
Πόντοι
3.936
Καλημέρα σε λίγη ώρα κηδεύεται το παλληκάρι που έφυγε τόσο άδικα ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του κουράγιο στην οικογένεια του.
Οι Αλβανοί προσπαθούν με υπερβολικούς ελέγχους στα σύνορα να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τον κόσμο που θέλει να πάει απαγορεύουν τις σημαίες έφτασαν στο σημείο να γδυσουν Έλληνα για να δουν τα τατουάζ που είχε όπως πληροφορήθηκα.
Εμείς τι κάνουμε στα σύνορα γιατί δεν εφαρμόζουμε τα ίδια να κάνουμε τους ελέγχους στα σύνορα όπως πρέπει ειδικά τις γιορτές θα φτάσει η ουρά από την πλευρά της Αλβανίας ως τα Τίρανα.Αλλα ποιος θα τα κάνει αυτά στρατός που το μόνο που νοιάζονται είναι τα αναδρομικά η χώρα είναι τελειωμένη οι πολιτικοί ο ένας χειρότερος από τον άλλο μόνο πίκρες και ντροπή προσφέρουν
Παλιά όταν βρώμαγαν τα χνώτα τους απ την πείνα και έκαναν τούμπες για ένα μεροκάματο, έπρεπε να διασφαλίζαμε
και εμείς τα συνορά μας και να μην περνούσε φύλλο απο εκεί. Να δούμε τότε τι θα έκαναν.. θα είχαν φαγωθεί μεταξύ τους.
Τώρα που λίγδωσε το άντερο τους κάνουν μαγκιές. Το χέρι που τους τάισε το δαγκώνουν. Τέτοιοι είναι..  :S

Συνημμένα

• 4638830108_22087097-thumb-large.jpg
    4638830108_22087097-thumb-large.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom