You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρος Βορειοηπειρωτης στην Αλβανια μετα απο πυροβολισμους με την αστυνομια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα το πουλί
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πιθανολογω οτι το νοημα ειναι οτι ο πατριωτης πεθανε με το ονομα της Ελλαδας στο στομα, ενω ο εθνομηδενιστης προφανως οχι.
Μαλακιες. Τον Φυσσα τον εφαγε ενας παλιομαλακας χωρις λογο. Το παλικαρι δυστυχως εκανε μαλακια και την πληρωσε με τη ζωη του.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
καλα εσυ εισαι και αμοιβαδα τι να συζητησουμε τωρα...μαγκες εκαναν και οι μακεδονομαχοι ρε σκουπιδι?
μαγκες εκαναν και οι επαναναστατες του 21?
μαγκες καναμε και στην Μ. Ασια?
τα αλλά να τα βαλεις στην πακοχυμενη σούφρα σου
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
καλα εσυ εισαι και αμοιβαδα τι να συζητησουμε τωρα...
αυτοκτονα μωρη λούγκρα
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
σε όλο το κόσμο οι μπάτσοι είναι αλήτες!!!Θα του την έστησαν οι αλήτες και με την μέθοδο της αγέλης έφαγαν το παλικάρι.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ατρανταχτο επιχειρημα. Επειδη η πλατεια Βικτωριας και η πλατεια Αγιου Παντελεημονα εχει γεμισει λαθρομεταναστες και δε ξερω που αλλου στην Αθηνα, που αυτο ειναι πολιτικη βουληση να αντεστραφει, οι ΒορειοΗπειρωτες πρεπει να απεμπολησουν τα απαραγραπτα δικαιωματα τους εκει και η Ελλαδα να μη παρεμβαινει. Τοτε γιατι η Ελλαδα χρηματοδοτει αφειδως την ορθοδοξη εκκλησια της Αλβανιας; Σε σημειο που να παραπονουνται οι Αλβανοι οτι η εκκλησια ειναι δουρειος ιππος της Ελλαδας. Και τις ελληνικες δομες εκει. Τα συμφεροντα του ελληνισμου στη περιοχη προωθει. Και οσο ειναι Αλβανια η Βορειος Ηπειρος, που τυπικα ειναι, ναι, αλλο τοσο ειναι Σερβια σημερα το Κοσοβο. Για μενα ιδιες πανομοιοτυπες περιπτωσεις ειναι. Οπως κατεβαιναν οι Αλβανοι του Κοσοβου και διαδηλωναν επειδη τους εκλειναν τις αλβανικες δομες εκει, πανεπιστημια, σχολεια, που τα δικαιουνταν λογω καθεστωτος αυτονομιας, ιδια ακριβως περιπτωση και της Βορειου Ηπειρου. Τι δουλεια ειχαν να κατεβασουν καταρχας οι αστυνομικοι τη σημαια; Γιατι εγω ειδα και μετα που πηγαν πανοπλοι αστυνομικοι, πανω απο τα κεφαλια τους κρεμασμενες ελληνικες σημαιες ηταν. Οπως και η ελληνικη γλωσσα σε κτιρια. Μηπως τα δικαιουνται να βρισκονται εκει; Τον Αριστοτελη Γκουμα τον δολοφονησαν επειδη μιλουσε ελληνικα.
Εδω δεν μπορουμε να ξεφωρτουθουμε τα αλβανα που μας εχουν κατσικωθει δεκαετιες κι εσυ μας λες να κανουμε και "ντου" στην Αλβανια. Ρε χαθηεκε το κεντρο της Αθηνας χωρις μαχη, το εχουν καταλαβει Αφγανοπακιδες και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις εκ Ασιας και μιλαμε για Β. Ηπειρο ?
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
δηλαδή αλβανοί και μπάτσοι φαντάσου τι γίνεται.. τζακ πότ."σε όλο το κόσμο οι μπάτσοι είναι αλήτες!!!
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
για οσους εχουν μυαλο μεγαλυτερο απο αμοιβαδας:
μιλωντας σε αμερικανους στρατιωτες:
«Δεν θέλω να πεθάνετε για την πατρίδα σας. Θέλω να κάνετε τους Γερμανούς να πεθάνουν για τη δική τους»...
Τζορτζ Πατον
Αμερικανος στρατηγος του Β'Π.Π.
ηρωισμος ειναι η θυσια για να επιτευχθει ενας υπερτερος σκοπος
π.χ. μπαινω μπροστα απο ενα παιδι που το πυροβολουν και τρωω εγω τη σφαιρα και πεθαινω
ηρωισμος δεν ειναι η καθαρη τρελα που δεν υπηρετει απολυτως κανενα σκοπο στις δεδομενες περιστασεις
το παληκαρι ηταν αξιεπαινο που σηκωσε την ελληνικη σημαια στο νεκροταφειο των ελληνων πεσοντων
αφου η αλβανικη αστυνομια την κατεβασε, πας και κανεις μια διαμαρτυρια στην αλβανικη αστυνομια και ενημερωνεις το ελληνικο υπουργειο εξωτερικων
το να σηκωσεις το καλασνικοφ και να γαζωσεις περιπολικο και αστυνομικους τι νοημα εχει ακριβως;
και πες το εκανες αυτο, το να ταμπουρωθεις στο υδραγωγειο και να πυροβολεις παλι τι νοημα εχει;
ξερω τι σκατοφαρα ειναι οι αλβανοι αλλα εδω βγηκανε φωτογραφιες με γαζωμενα περιπολικα κλπ
και το συμβαν εγινε στις 10 τκ πρωι και αυτον τον σκοτωσαν μετα τις 12 αρα κατι γινοταν ολη αυτη την ωρα
Βεβαια εχουμε και τους αυτοπτες μαρτυρες απο το μπουρδελα.κομ που λενε οτι αλλιως εγιναν τα γεγονοτα
«Δεν θέλω να πεθάνετε για την πατρίδα σας. Θέλω να κάνετε τους Γερμανούς να πεθάνουν για τη δική τους»...
Τζορτζ Πατον
π.χ. μπαινω μπροστα απο ενα παιδι που το πυροβολουν και τρωω εγω τη σφαιρα και πεθαινω
ηρωισμος δεν ειναι η καθαρη τρελα που δεν υπηρετει απολυτως κανενα σκοπο στις δεδομενες περιστασεις
το παληκαρι ηταν αξιεπαινο που σηκωσε την ελληνικη σημαια στο νεκροταφειο των ελληνων πεσοντων
αφου η αλβανικη αστυνομια την κατεβασε, πας και κανεις μια διαμαρτυρια στην αλβανικη αστυνομια και ενημερωνεις το ελληνικο υπουργειο εξωτερικων
το να σηκωσεις το καλασνικοφ και να γαζωσεις περιπολικο και αστυνομικους τι νοημα εχει ακριβως;
και πες το εκανες αυτο, το να ταμπουρωθεις στο υδραγωγειο και να πυροβολεις παλι τι νοημα εχει;
ξερω τι σκατοφαρα ειναι οι αλβανοι αλλα εδω βγηκανε φωτογραφιες με γαζωμενα περιπολικα κλπ
και το συμβαν εγινε στις 10 τκ πρωι και αυτον τον σκοτωσαν μετα τις 12 αρα κατι γινοταν ολη αυτη την ωρα
Βεβαια εχουμε και τους αυτοπτες μαρτυρες απο το μπουρδελα.κομ που λενε οτι αλλιως εγιναν τα γεγονοτα
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
οι βορειοηπειρώτες είναι έλληνες οι αλβανοί? :S
εγώ είχα μείνει με την εντύπωση από το δημοτικό, που θυμάμαι ότι μας είχε πει δασκάλα, επειδή είχαμε παιδί βορειοηπειρώτη, ότι είναι αλβανοί
και πρόσφατα είχα πάρει έναν ταξιτζή (βορειοηπειρώτη)
που έμοιαζε αλβανός (ή περισσότερο με πόντιο θα έλεγα)
μιλούσε άπταιστα ελληνικά
αλλά με μία προφορά που εγώ καταλάβαινα ότι είναι αλβανός
και όταν τον είπα αλβανό εκεί που μιλούσαμε παρεξηγήθηκε... :S
ότι να ναι
υγ. συμφωνώ με το πουλί σε όλα... και όχι απλά επειδή το συμπαθώ... :S το πουλί εννοώ γενικότερα
εγώ είχα μείνει με την εντύπωση από το δημοτικό, που θυμάμαι ότι μας είχε πει δασκάλα, επειδή είχαμε παιδί βορειοηπειρώτη, ότι είναι αλβανοί
και πρόσφατα είχα πάρει έναν ταξιτζή (βορειοηπειρώτη)
ότι να ναι
υγ. συμφωνώ με το πουλί σε όλα... και όχι απλά επειδή το συμπαθώ... :S το πουλί εννοώ γενικότερα
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Πουστράκο δεν είναι θέμα εδώ προκαλείς και να δημιουργείς θόρυβο για να σε προσέξουν. Σάλτα γαμήσου σε άλλο νήμα....οι βορειοηπειρώτες είναι έλληνες οι αλβανοί? :S
εγώ είχα μείνει με την εντύπωση από το δημοτικό, που θυμάμαι ότι μας είχε πει δασκάλα, επειδή είχαμε παιδί βορειοηπειρώτη ότι είναι αλβανοί
και πρόσφατα είχα πάρει έναν ταξιτζή
ότι να ναι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οπως παντα ο τυπος πουλι μιλαει σωστα και με συνεσηγια οσους εχουν μυαλο μεγαλυτερο απο αμοιβαδας:
Τζορτζ Πατον
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα σοβαρα τα ρωτας αυτα?οι βορειοηπειρώτες είναι έλληνες οι αλβανοί? :S
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
εσύ μην ακούσεις η δεις πουλί...τρέχεις!!!Οπως παντα ο τυπος πουλι μιλαει σωστα και με συνεση
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ε πώς να το κανουμε ρε τύπε, το πουλι ειναι οαση σε αυτο το σαιτ μεσα σε εναν κυκεωνα σαχλαμαρας.εσύ μην ακούσεις η δεις πουλί...τρέχεις!!!
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Τωρα σοβαρα τα ρωτας αυτα?
αλήθεια τώρα? εσύ θες να μου πεις ότι είναι έλληνες?
εγώ δεν ξέρω
αλλά αυτό που βλέπω και αυτό που ακούω από έναν βορειοηπειρώτη
μου φαίνεται ίδιο ακριβώς με αλβανό
είναι φαντάζομαι κάτι όπως και με τη κύπρο
που είναι ελληνική
αλλά είμαστε δύο διαφορετικές χώρες :S
οπότε δεν υπάρχει και λόγος να αναρωτιέμαι
ο καθένας ότι θέλει πιστεύει
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
σόρρυ...σε μπερδεψα με τον ακαπ...εσύ σώζεται για άλλους λόγους!!!Τωρα σοβαρα τα ρωτας αυτα?