....συζήτηση επιπέδου δαπέδου !
...ο σεβασμός προς τον νεκρό και τον Ελληνισμό παει περίπατο !
Μπράβο για το παλικάρι που χάθηκε για τα ιδανικά και τα πιστευω του!
...λυπάμαι για τους χωριανούς του που άφησαν τις ειδικες δυνάμεις να κάνουν κουμάντο και δεν τους πήραν με τις πέτρες ...ώστε να προστατέψουν αυτό το παλικάρι που κάθε χρόνο τους στόλιζε το χωριό αφιλοκερδώς για την γιορτή της 28ης. Οι χωριανοί του λένε τώρα ( εκ των νηστερων ) ήταν καλο παιδί ,υσηχο ,εργατικό......και τον άφησαν μόνο στην αδύναμη στιγμή!
Δεν ήταν ούτε τρελός ούτε χασισακιας .....απλά είχε ιδανικά ορκίστηκε για αυτή την σημαία ....ήταν περήφανος που φυλούσε θερμοπύλες στην βόρειο ήπειρο ....αλλά έπρεπε να ειναι αρνάκι στην τοπική αστυνομία ...και επειδη δεν τους βγήκε αρνάκι .....δεν άρεσε ο λύκος και τον έφαγαν !
Το ρεζούμε ειναι ότι του είπαν να μην ξανασχοληθεί με τον στολισμό του χωριού με σημαίες και επειδη τους έγραψε του την φέρανε με τον τροπο τους !
....λυπάμαι για τον εαυτό μου ως μέλος εδω να διαβάζω τις σκέψεις σας και να με αδειάζουν τελείως !
Μια μικρογραφία της κοινωνίας είμαστε και εδω μέσα,εκτιθεστε,μην κρύβεστε πίσω απο έναν υπολογιστή και κατεβάζετε ότι σας έρθει !
Ξέρω θα αρχίσετε να μου την λέτε ....αλλά θα σας προλάβω .....ο χαζός θα χλευάσει ,ο μαλακας θα κολλήσει άγρια ,και ο έξυπνος θα παραδεχτεί !!