Νέα

Νεκρος Βορειοηπειρωτης στην Αλβανια μετα απο πυροβολισμους με την αστυνομια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα το πουλί
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 637
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι οχι; Προληπτικο προειδοποιητικο χτυπημα.  Που να μαζευονται τα τανκς στη μεθοριο, σε δευτερη φαση αυτο αν δε συμμορφωθουν οι αλβανικες αρχες. Ο Ερντογαν ειπε οτι στη Συρια που βρισκονται τουρκικες ενοπλες δυναμεις εχουν "ανθρωπιστικο" ρολο και παρεμβαση. Και εχει συμφεροντα με τη τουρκικη μειονοτητα στη περιοχη τους Τουρκμενους. Δεν ειδα κανεναν να αντιδραει απο τους Συμμαχους. Περιφερειακη δυναμη η Τουρκια; Ισως. Υπερδυναμη των Βαλκανιων δε λενε οτι ειναι η Ελλαδα; Ας κανει το ιδιο αφου ενημερωσει και διαβουλευτει και εξηγησει στους Συμμαχους.  Και μπορει να μη χρειαστει να μη κανει τιποτα στο τελος. Η απειλη χρησης βιας να ΟΔΗΓΗΣΕΙ  σε παρεμβασεις υπερ της μειονοτητας με διπλωματικα μεσα.

Γιατι οχι βομβαρδισμο χαλι των Τιρανων, σκαλπ σε οτι εργοστασιο και εγκατασταση εχουν, ναυτικο αποκλεισμο και εφοδο χερσαια και με ναυτικες αποβασεις κατοχη εδαφων , στρατοπεδα συγκεντρωσης και επιταξεις ολου του αντρικου πληθυσμου 15-60 για εργα ( και μερικες ομαδικες εκτελεσεις για παραδειγματισμο )

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
η βουλευετες της ΧΑ μιλανε καλυτερα δλδ
συντακτικως μπορει οχι αλλα πυροτεχνηματα δεν πετανε γιατι τα εχουν πληρωσει,οι υπολοιποι αμολανε ευκολα πορδες
Υπερδυναμη των Βαλκανιων δε λενε οτι ειναι η Ελλαδα;
το λέγανε τύπε,τα παλια καλα χρόνια με Ακη,Γιαννο,Ταππερμαν και ισχυρη ελλαδα με τρελοπασοκάρα,τοτε που ειχαμε ταμπελες "προσεχως βουλγαρες" και ο Τσετσενογλου ελεγε το ηρωικο  Ηλία ρίχτοοοοοοο :rockon:

τωρα καρπαζα και εαμοβουλγαροι και μιζερια :'(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πειραιως; Εισαι καλεσμενος κι εσυ; Με πηρανε τηλεφωνο να παω.  Νομιζα δε ψηφιζεις Α Αθηνων.
Α Αθηνων ψηφιζω. Πηραν τηλεφωνο τον πατερα μου που ειναι μελος της ΝΔ και τον εψαχναν, αλλά ελειπε. Τους ειπα αν μπορω να ερθω εγω στη θεση του και ειπαν "μετα χαρας" μολονοτι δεν ειμαι μελος του κομματος. Αν βολεψει το προγραμμα θα παω. Εχω περιεργεια να δω κινηση και προσωπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι οχι βομβαρδισμο χαλι των Τιρανων, σκαλπ σε οτι εργοστασιο και εγκατασταση εχουν, ναυτικο αποκλεισμο και εφοδο χερσαια και με ναυτικες αποβασεις κατοχη εδαφων , στρατοπεδα συγκεντρωσης και επιταξεις ολου του αντρικου πληθυσμου 15-60 για εργα ( και μερικες ομαδικες εκτελεσεις για παραδειγματισμο )
Σεβαλιέ ειμαι βεβαιος οτι καποιοι ηδη καύλωσαν διαβαζοντας το ποσταρισμα σου...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Α Αθηνων ψηφιζω. Πηραν τηλεφωνο τον πατερα μου που ειναι μελος της ΝΔ και τον εψαχναν, αλλά ελειπε. Τους ειπα αν μπορω να ερθω εγω στη θεση του και ειπαν "μετα χαρας" μολονοτι δεν ειμαι μελος του κομματος. Αν βολεψει το προγραμμα θα παω. Εχω περιεργεια να δω κινηση και προσωπα.

ναρθω και γω;

δεν εχω ξαναπαει σε τσιρκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε με κυβερνηση αλεξισμου-πιρφορισμου ποια θα ητανε η εξωτερικη πολιτικη της χωρας?  :wanker:
Εγω το υπουργειο δικαιοσυνης θελω τύπε, θα κανω ηδη την πρωτη γνωριμια τις επομενες ημερες με τον μελλοντικο πρωθυπουργο Κωστα Μπακογιαννη και θα του εκθεσω καποια θεματα. Την εξωτερικη πολιτικη ας την αναλαβουν αλλοι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η λογικη του Φαηλου ειναι οτι ο Ραμα και η συμμορια του, στη προκειμενη περιπτωση οι ειδικες δυναμεις, εξοντωσαν εναν Ελληνα ομογενη. Αλλοι λενε τον εκτελεσαν με μια σφαιρα στο μετωπο ενω θα μπορουσαν να τον συλλαβουν. Το ελεγε στις ειδησεις ενας γιατρος ομογενης προφανως στη περιοχη που ειδε τη σωρο. Κεφαλι και στηθος οι δυο σφαιρες. Εκτελεση. Η Ελλαδα με προειδοποιητικο αεροπορικο χτυπημα να εξουδετερωσει καταστρεψει αυτες τις εγκαταστασεις που ευθυνονται για κατι τετοιο ουτως ωστε να μη ξανατολμησουν να αποπειραθουν να το ξανακανουν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
παρε το βραδυνο..

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η λογικη του Φαηλου ειναι οτι ο Ραμα και η συμμορια του, στη προκειμενη περιπτωση οι ειδικες δυναμεις, εξοντωσαν εναν Ελληνα ομογενη. Αλλοι λενε τον εκτελεσαν με μια σφαιρα στο μετωπο ενω θα μπορουσαν να τον συλλαβουν. Το ελεγε στις ειδησεις ενας γιατρος ομογενης προφανως στη περιοχη που ειδε τη σωρο. Κεφαλι και στηθος οι δυο σφαιρες. Εκτελεση. Η Ελλαδα με προειδοποιητικο αεροπορικο χτυπημα να εξουδετερωσει καταστρεψει αυτες τις εγκαταστασεις που ευθυνονται για κατι τετοιο ουτως ωστε να μη ξανατολμησουν να αποπειραθουν να το ξανακανουν.
Εγω εχω μια αλλη απορια ρε τύπε, σοβαρα τωρα. Πες οτι ηταν εξτρεμιστης, αγωνιστης, ό,τι θελεις πες. Γιατι ηταν μονος του? Δεν ειχε καποια ομαδα? Σαν τον τρελο ετρεχε και εκανε πραγματα μονος του? Ακομη και ο Τσε Γκεβαρα στα βουνα ειχε και δεκα νοματαίους μαζί του οταν τον επιασε η Βολιβιανή αστυνομια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Η λογικη του Φαηλου
τυπε ποια η αποψη του Φαηλου για τους ψαραδες του Αιγαιου που δεν μπορουν να ψαρεψουν στα νερα τους λογω των Τούρκων?
αχαριστια τζχονυ μου, οπως σταυρωσαν το χριστο ετσι ριχνουν στις φυλακες τους καημενους τους πασοκους με τους οποιους περασαμε χρυσα χρόνια :'(

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιατι δεν μπαινουν 15-20 κομμαντα να τα κανουν λαμπογιαλλο

τι τα εχουμε να φωναζουν μονο στις παρελασεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε ποια η αποψη του Φαηλου για τους ψαραδες του Αιγαιου που δεν μπορουν να ψαρεψουν στα νερα τους λογω των Τούρκων?
Τωρα ρε τύπε εδω που τα λεμε αυτο ειναι και λιγο μπουρδα. Εγω απο ακριτικο νησι καταγομαι και ξερω καλα οτι κι εμεις μπαινουμε στα νερα τους κι αυτοι μπαινουν στα νερα μας. Σιγα τωρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω εχω μια αλλη απορια ρε τύπε, σοβαρα τωρα. Πες οτι ηταν εξτρεμιστης, αγωνιστης, ό,τι θελεις πες. Γιατι ηταν μονος του? Δεν ειχε καποια ομαδα? Σαν τον τρελο ετρεχε και εκανε πραγματα μονος του? Ακομη και ο Τσε Γκεβαρα στα βουνα ειχε και δεκα νοματαίους μαζί του οταν τον επιασε η Βολιβιανή αστυνομια.
Απο το χωριο μεγαλοι σε ηλικια ανθρωποι, ειπαν οτι μπορει να το θελησε και ο ιδιος αυτο το τελος. Να παει σαν ηρωας. Οτι ηταν ενθερμος πατριωτης και υποστηρικτης της ελευθερης Βορειου Ηπειρου, αυτο ειναι σιγουρο. Αμα βγαζει οπλο και οντας μονος, κανεις δε ξερει την εξελιξη. Οπως συμφωνα με μαρτυριες, Αλβανοι αστυνομικοι και αλλοι απο τις κρατικες αρχες, τον ειχαν στοχοποιησει για τη δραση του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αχαριστια τζχονυ μου, οπως σταυρωσαν το χριστο ετσι ριχνουν στις φυλακες τους καημενους τους πασοκους με τους οποιους περασαμε χρυσα χρόνια :'(

οταν μιλας λογικα λες σωστα πραγματα

αναλαμπες δυστυχως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απο το χωριο μεγαλοι σε ηλικια ανθρωποι, ειπαν οτι μπορει να το θελησε και ο ιδιος αυτο το τελος. Να παει σαν ηρωας. Οτι ηταν ενθερμος πατριωτης και υποστηρικτης της ελευθερης Βορειου Ηπειρου, αυτο ειναι σιγουρο. Αμα βγαζει οπλο και οντας μονος, κανεις δε ξερει την εξελιξη. Οπως συμφωνα με μαρτυριες, Αλβανοι αστυνομικοι και αλλοι απο τις κρατικες αρχες, τον ειχαν στοχοποιησει για τη δραση του.
Ξερεις κατι ρε φιλε? Εγω ξερω οτι οπως το λες, ενας ενθερμος ελληνας πατριωτης (δεχομαι την αποψη αυτη για την οικονομια της συζητησης) χαθηκε με αυτοκτονικό τροπο, αντι να φανει χρησιμος στο μελλον σε κατι ουσιαστικοτερο. Εκει εχω την βασικη μου ενσταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom