1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Έχω παραγγείλει και καμπαρντίνα σαν του αυνανιόνι
πάρε να χεις μαι ιδέα πώς γίνεται.
Έχω παραγγείλει και καμπαρντίνα σαν του αυνανιόνι
Tολματε και ποσταρετε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ...δεκανικι του κωστακη τοτε,δεκανικι του γιωργακη τωρα...υπαλληλισκοι του ΔΝΤ και των τραπεζιτων...μνημονιογλυφτες...νά φωνάξουμε τόν χότζα νά μάς κυβερνήσει
και τόν φιντέλ κάστρο μέ τά εκατομμύρια εξόριστους καί άλλους τόσους υποσιτισμένους..μέ τόν φίλο σου τσε μαλάκα στό αβατάρ σου...
η μόνη διέξοδος από τήν κρίση είναι νά γίνουν όλες οι επιχειρήσεις κερδοφόρες όπως η αεροφλοτ καί η ολυμπιακη καί τά ναυπηγεία...
από τά έσοδα αυτών τών επιχειρήσεων θά πληρωθεί ο εργαζόμενος στό δημόσιο καί στόν ιδιωτικό τομέα,συνταξιούχοι κλπ και θά ευημερίσουν μέ κουπόνια στήν ουρά..
μυαλά πού κουβαλάτε ....
παρόλα αυτά πέρνετε 8 τα 100
σέ λίγο θά σάς ξεπεράσουμε
ΛΑΟΣ
Tολματε και ποσταρετε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ...δεκανικι του κωστακη τοτε,δεκανικι του γιωργακη τωρα...υπαλληλισκοι του ΔΝΤ και των τραπεζιτων...μνημονιογλυφτες...
Με εφτιαξε πρωι-πρωι ο μαλακας...πιπέρι στο στόμα αναρχοσκώληκα.....
ααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχα
Σκατά μαντεύεις.
Δεν πιστεύω στον κοινοβουλευτισμό.
http://bandeiranegra1.files.wordpress.com/2009/04/salazar1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Nα η ΛΥΣΗΣ κύριοι,τάδε εφή Lakis33,όχι παίζουμε!!! :tooth: :headbang2:
πιπέρι στο στόμα αναρχο[size=14pt]σκώληκα[/size].....
ααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχα
Δεν το προσεξα...Τον γάμησες τώρα..
http://[URL unfurl="true"]www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2007/09/perils-of-excessive-masterbation.thumbnail.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλά συνέχισε νά μέ κοροιδεύεις..
οπως καί γιά τήν ηλικια μου..
θά δείς τί θά πάθεις όμως έτσι καί πάμε στήν πλάκα γιά καμάκι...
νά δούμε ποιος θά βγάλει περισσότερες γκόμενες...
άσε στά στρίπ κλαμπ χωρίς τά ποτά καί τίς μάρκες πού δείνεις...
Κάποιοι είστε για την εξορία,δεν φταίει ο Φιντελ!!!νά φωνάξουμε τόν χότζα νά μάς κυβερνήσει
και τόν φιντέλ κάστρο μέ τά εκατομμύρια εξόριστους καί άλλους τόσους υποσιτισμένους..μέ τόν φίλο σου τσε μαλάκα στό αβατάρ σου...
η μόνη διέξοδος από τήν κρίση είναι νά γίνουν όλες οι επιχειρήσεις κερδοφόρες όπως η αεροφλοτ καί η ολυμπιακη καί τά ναυπηγεία...
από τά έσοδα αυτών τών επιχειρήσεων θά πληρωθεί ο εργαζόμενος στό δημόσιο καί στόν ιδιωτικό τομέα,συνταξιούχοι κλπ και θά ευημερίσουν μέ κουπόνια στήν ουρά..
μυαλά πού κουβαλάτε ....
παρόλα αυτά πέρνετε 8 τα 100
σέ λίγο θά σάς ξεπεράσουμε
ΛΑΟΣ
Τον γάμησες τώρα..
τον εχει 65 ποντους....εισαι του 65 ή 65?
καμακι? γκομενες? εξοδος? :S :S
έντιττον εχει 65 ποντους....
Και ελευθερία λόγου...μην το ξεχνάς αυτό!Υποσιτισμένους στην Κούβα μόνο εσύ θα εβρίσκες,2 πράγματα έχει καταφέρει ο σοσιαλισμός στην Κούβα και είναι: κανένας πεινασμένοος/κανένας αρρωστός!!!
Δεν σας χρειάζετε,δεν ξέρετε να την χρησιμοποιήτε έτσι κ αλλιώς!!!Και ελευθερία λόγου...μην το ξεχνάς αυτό!
Υπόσχομαι να μάθω να την χρησιμοποιώ όπως εσύ.Δεν σας χρειάζετε,δεν ξέρετε να την χρησιμοποιήτε έτσι κ αλλιώς!!!