Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Δεν ισχύει μαλακία των ακροδεξιών blogs είναι και αυτή!!!

Το ένα πιάτο φαί για εδώ εκεί είναι λεφτά,εχούνε πολύ πιο χαμηλό νόμισμα!!!

Στην Κούβα δεν είναι όλες πουτάνες!!!

Κάτι άλλο;;;
δεν ασχολούμαι με μαλακίες!!!

μια απορία είχε κάποιος στο οφφ τόπικ
ρε παιδια να κανω μια ηλιθια ερωτηση? πως μπορει να εχει καποιος 2 χαρακτηρες με 10000 ποστ ο καθενας  :think: :think: :think:
μπορείς να τη λύσεις μήπως τώρα?

αχαχααχχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
τυπε εχεις δικιο
το αλλαξα

200px-Constantine_II_of_Greece.jpg

Σε χαλάει ο Κόκος ε;

Πάρε !!!!
proedres.jpg

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Για το αν είσαι αριστερός, απάντησε τα ερωτήματα:

1)Σου αρέσει να είσαι φυλακισμένος στη χώρα σου και να μην μπορείς να φύγεις;
Γιατί αριστερά αυτό σημαίνει. Από την Β.Κορέα δεν φεύγει κανείς. Ούτε από την Κούβα.Αν προσπαθήσει , εκτελείται. Το ίδιο ήταν και η ΕΣΣΔ. Ηλεκτροφόρα συμρατοπλεγματα, ελεύθεροι σκοπευτές , νάρκες, τοίχη.
2)Σου αρέσει να μένεις σε εργατική πολυκατοικια , ίδια για όλους;
3)Σου αρέσει από ΙΧ να υπάρχουν μόνο LADA;
4)Σου αρέσει να υπάρχει μόνο μια εφημερίδα , του κόμματος , η πράβδα/ιζβέζντια/κράνσαγια σβεζντά και να γράφεται μόνο ότι παιρνει άδεια από το κόμμα;
5)Σου αρέσει κάποια προνόμια όπως ακριβά φάρμακα, διακοπές κα να είναι μόνο για τα μέλη του κόμματος , που έιναι το ... 2% ?????
6)Σου αρέσει αν βρίσεις το κόμμα ή τους ισόβιους ηγέτες να πηγαίνεις εξορία και η οικογένειά σου να περνάει βαριά ζόρια;

Αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω και απαντάς ΟΧΙ δεν είσαι αριστερός.
Συμφωνώ απόλυτα μα όλα αυτα που προανέφερες συντροφε.
Αλλα θα μου απαντησεις κι εσυ σε μερικα ερωτήματα:
Γιατί δεξια αυτό σημαίνει. Από την Ελλαδα της επταετιας δεν εφευγε κανείς. Αν προσπαθούσαν, συλλαμβανονταν και βασανιζόντουσαν. Το ίδιο ήταν και η Ρουμανία. Ηλεκτροφόρα συμρατοπλεγματα, ελεύθεροι σκοπευτές , νάρκες, τοίχη.
2)Σου αρέσει να μένεις στο σπιτι μετα τη δυση του ηλίου;
3)Σου αρέσει από LADA να υπάρχουν μόνο στρατιωτικα οχήματα;
4)Σου αρέσει να υπάρχουν πολλες εφημερίδες , της "επαναστασης" και να γράφεται μόνο ότι παιρνει άδεια από τη χουντα η την αυλή?
5)Σου αρέσει κάποια προνόμια όπως δεν φοβαμαι, αναπνεω, κανω διακοπές, ερωτευομαι κ.α. να είναι μόνο για τα μέλη των "επαναστατικών" κυβερνήσεων, που έιναι το ... 2% ?????
6)Σου αρέσει αν βρίσεις το κόμμα ή τους απολυταρχικους ηγέτες να πηγαίνεις εξορία και η οικογένειά σου να περνάει βαριά ζόρια;
7)Σου αρεσει να γαμάς πουτανίτσες?
8)Μπουζουκάκια? δεν παμε μπουζουκάκια? Κανουμε και το εφέ μας, ε?
Αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω και απαντάς ΟΧΙ δεν είσαι δεξιος φίλε μου (το φίλος που λέει ο λόγος)
Αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω και απαντάς ΟΧΙ δεν είσαι δεξιος.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γιατί δεξια αυτό σημαίνει. Από την Ελλαδα της επταετιας δεν εφευγε κανείς. Αν προσπαθούσαν, συλλαμβανονταν και βασανιζόντουσαν. Το ίδιο ήταν και η Ρουμανία. Ηλεκτροφόρα συμρατοπλεγματα, ελεύθεροι σκοπευτές , νάρκες, τοίχη.
2)Σου αρέσει να μένεις στο σπιτι μετα τη δυση του ηλίου;
3)Σου αρέσει από LADA να υπάρχουν μόνο στρατιωτικα οχήματα;
4)Σου αρέσει να υπάρχουν πολλες εφημερίδες , της "επαναστασης" και να γράφεται μόνο ότι παιρνει άδεια από τη χουντα η την αυλή?
5)Σου αρέσει κάποια προνόμια όπως δεν φοβαμαι, αναπνεω, κανω διακοπές, ερωτευομαι κ.α. να είναι μόνο για τα μέλη των "επαναστατικών" κυβερνήσεων, που έιναι το ... 2% ?????
6)Σου αρέσει αν βρίσεις το κόμμα ή τους απολυταρχικους ηγέτες να πηγαίνεις εξορία και η οικογένειά σου να περνάει βαριά ζόρια;
7)Σου αρεσει να γαμάς πουτανίτσες?
8)Μπουζουκάκια? δεν παμε μπουζουκάκια? Κανουμε και το εφέ μας, ε?
Αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω και απαντάς ΟΧΙ δεν είσαι δεξιος φίλε μου (το φίλος που λέει ο λόγος)
Αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω και απαντάς ΟΧΙ δεν είσαι δεξιος.

μάλλον ήσουν αγέννητος και οι κομπλεξικοί γοννείς σου σε συνδιασμό με την προπαγάνδα της τουβου που σου έκανε μπλέντερ το μυαλό, σε έκανε να πιστέψεις όλα αυτά!
τίποτα απ τα παραπάνω δεν γινόταν επί χούντας!
ίσως μόνο το 6) κι αυτό σε ακραίες περιπτώσεις (αν ήσουν κουκουές με επαναστατική-δολοφονική δράση)

αν χάφτεις ακόμα αυτές τις μαλακίες που σε ταϊζουν, καλύτερα κοιμήσου όπως είπες πριν!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό που περιγράφεις είναι χούντα,όχι αριστερά!!!

Το ότι η αριστερά έγινε σε κάποιες περιπτώσεις χούντα δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η αριστερά.....

Κούβα έχεις πάει αλήθεια ή ότι μαλακία διαβάζεις σε ακροδεξιά blogs την αναπαράγεις;;;

Εάν η αριστερά δεν έχει μηχανισμό αποτροπής από το να γίνει χούντα, είναι φανερό ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα ,ε?

Επισκέπτης
Εάν η αριστερά δεν έχει μηχανισμό αποτροπής από το να γίνει χούντα, είναι φανερό ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα ,ε?
Γιατί πού υπάρχει τέτοιος μηχανισμός,στην κεντρο αριστερά/δεξιά μήπως;;; :think:

Ελά μην μου πεις τώρα ότι ζούμε κ την απόλυτη δημοκρατία δεν θα σε πιστέψω!!! :cheesy:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Γιατί δεξια αυτό σημαίνει. Από την Ελλαδα της επταετιας δεν εφευγε κανείς.

Από την Ελλάδα επί 7ετίας δεν μπορούσαν να φύγουν έλληνες στο εξωτερικό;;;
Ο παππούς μου που ήταν εργάτης στη γερμανία πως πηγαινοερχόταν;;;;;;

Λες μαλακίες.
Και εγώ δεν είμαι δεξιός.
Δεν έχω  ιδεολογία.
Απλά ΜΙΣΩ μια ιδεολογία.
Κι αυτή είναι ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Οι πάντες μπορούν και συνυπάρχουν με άλλους.
Όχι οι κουμμουνιστές.
Οι κομμουνιστές όπου παίρνουν την εξουσία , εξωντώνουν όσους ... δεν είναι κουμμουνιστές.

Για αυτό με τους κουμμουνιστές ,δεν υπάρχει ποικιλία αντιμετωπίσεων.Μόνο δύο.
1)Είσαι κουμμουνιστής.
2)Δεν είσαι κουμμουνιστής και πολεμάς για να εμποδίσεις τους κουμμουνιστές να επικρατήσουν. Μέχρι θανάτου.Έτσι και επικρατήσουν θα σε σκοτώσουν με όλη σου την οικογένεια.

Οπότε η ιδεολογία που διαλέγεις παληκαρά είναι πολύ επικίνδυνη.
Δεν αφήνει περιθώρια επιλογών ή συνύπαρξης.
Κι αν προκύψει κι άλλη σύγκρουση , οι ηττημένοι θα αφανιστούν.
Σε ενδιαφέρει το θέμα , γιατί εσείς θα είστε οι ηττημένοι.
Παντού και πάντα χάνατε τελικά.

Άλλαξε ρότα όσο προλαβαίνεις.

Επισκέπτης

Λες μαλακίες.
Και εγώ δεν είμαι δεξιός.
Δεν έχω  ιδεολογία.
Απλά ΜΙΣΩ μια ιδεολογία.
Κι αυτή είναι ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Οι πάντες μπορούν και συνυπάρχουν με άλλους.
Όχι οι κουμμουνιστές.
Οι κομμουνιστές όπου παίρνουν την εξουσία , εξωντώνουν όσους ... δεν είναι κουμμουνιστές.

Για αυτό με τους κουμμουνιστές ,δεν υπάρχει ποικιλία αντιμετωπίσεων.Μόνο δύο.
1)Είσαι κουμμουνιστής.
2)Δεν είσαι κουμμουνιστής και πολεμάς για να εμποδίσεις τους κουμμουνιστές να επικρατήσουν. Μέχρι θανάτου.Έτσι και επικρατήσουν θα σε σκοτώσουν με όλη σου την οικογένεια.

Οπότε η ιδεολογία που διαλέγεις παληκαρά είναι πολύ επικίνδυνη.
Δεν αφήνει περιθώρια επιλογών ή συνύπαρξης.
Κι αν προκύψει κι άλλη σύγκρουση , οι ηττημένοι θα αφανιστούν.
Σε ενδιαφέρει το θέμα , γιατί εσείς θα είστε οι ηττημένοι.
Παντού και πάντα χάνατε τελικά.

Άλλαξε ρότα όσο προλαβαίνεις.
Λάκη Κούβα ποιος έχασε;;;

Σοβιετική Ρωσία;;;

O κομμουνισμός δεν σφάζει τους πάντες,μερικούς φασίστες ίσως,όπως με χαρά δηλώνεις εσύ ότι θα έσφαζες κομμουνιστές!!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
μάλλον ήσουν αγέννητος και οι κομπλεξικοί γοννείς σου σε συνδιασμό με την προπαγάνδα της τουβου που σου έκανε μπλέντερ το μυαλό, σε έκανε να πιστέψεις όλα αυτά!
τίποτα απ τα παραπάνω δεν γινόταν επί χούντας!
ίσως μόνο το 6) κι αυτό σε ακραίες περιπτώσεις (αν ήσουν κουκουές με επαναστετική-δολοφονική δράση)

αν χάφτεις ακόμα αυτές τις μαλακίες που σε ταϊζουν, καλύτερα κοιμήσου όπως είπες πριν!

Σου τα επιστρέφω στη μαπα όσα μου λες.
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Μάλλον εσύ ήσουν αγέννητος και οι δικοί σου κομπλεξικοί γονείς σε συνδιασμό με την προπαγάνδα της τουβου της εποχης που σου έκανε μπλέντερ το μυαλό, σε έκανε να πιστέψεις όλα αυτά!
Λες: τίποτα απ τα παραπάνω δεν γινόταν επί χούντας!!!
Μα καλα ζεις σ'αυτον τον πλανητη?
ίσως μόνο το 6????? κι αυτό σε ακραίες περιπτώσεις???? Εισαι αρρωστος συντροφε!!! Και το 1 και το 2 και το 3 και το 4 και το 5 και το 6! Ρωτα μαθε διαβασε. Οποιονδηποτε οτιδηποτε.

αν ΕΣΥ χάφτεις ακόμα αυτές τις μαλακίες που σε ταϊζουν, καλύτερα να αυτοκτονησεις!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Συγγνώνη λαθος μου...
Από την Ελλάδα επί 7ετίας δεν μπορούσαν να φύγουν έλληνες στο εξωτερικό μη ρουφιανοι και δοσυλογοι. Επίσης Ελληνες που πολέμησαν τους γερμανους σε ανταρτικες ομαδες. Ελληνες που διψάγανε για ελευθερία. Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝΕ Η ΕΞΟΔΟΣ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λάκη Κούβα ποιος έχασε;;;

Σοβιετική Ρωσία;;;

O κομμουνισμός δεν σφάζει τους πάντες,μερικούς φασίστες ίσως,όπως με χαρά δηλώνεις εσύ ότι θα έσφαζες κομμουνιστές!!!

Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι ορισμένες φορές η έννοια του φασίστα ξεχειλώνεται πάααααααρα πολύ. Ειδικά δε αν κάποιος έχει και το αποκλειστικό μονωπώλιο του ορισμού του ποιος είναι φασίστας. Μη ξεχνάς ότι ο σύντροφος Στάλιν ξεκλήρισε τους πρωτεργάτες της οκτωβριανής επανάστασης. Τον ιδρυτή του Κόκκινου Στρατού , Τρότσκι, μεταξύ άλλων. Φασίστας ήταν και αυτός?

Επισκέπτης
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι ορισμένες φορές η έννοια του φασίστα ξεχειλώνεται πάααααααρα πολύ. Ειδικά δε αν κάποιος έχει και το αποκλειστικό μονωπώλιο του ορισμού του ποιος είναι φασίστας. Μη ξεχνάς ότι ο σύντροφος Στάλιν ξεκλήρισε τους πρωτεργάτες της οκτωβριανής επανάστασης. Τον ιδρυτή του Κόκκινου Στρατού , Τρότσκι, μεταξύ άλλων. Φασίστας ήταν και αυτός?
Aυτό που λες είναι παραφύσην,όχι ο κανονάς,ούτε η ιδεολογία....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί πού υπάρχει τέτοιος μηχανισμός,στην κεντρο αριστερά/δεξιά μήπως;;; :think:

Ελά μην μου πεις τώρα ότι ζούμε κ την απόλυτη δημοκρατία δεν θα σε πιστέψω!!! :cheesy:

Εσύ τι κοιτάς? Να βελτιωθείς ο ίδιος και φυσικά να βελτιώσεις την κοινωνία? Ή μήπως διαγωνιζόμαστε στην παρακμή και τη σαπίλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom