ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τσέκαρε το λεξικό πριν ποστάρεις.
συ κατι χρωστας παραπισω. χελι
είτε ως πρόσωπο που ενσαρκώνει συγκεκριμένη έννοιαη οποία όμως εκφράζεται με το πρόσωπο του Τσε
παπαζόλη σου έχω πεί να κόψεις τα ληγμένα...από την μιά λες ότι πρόσωπο δεν μπορεί να είναι σύμβολο και από την άλλη ποστάρεις ακριβώς το αντίθετο
δε θα αναλύσουμε τον τρόπο ζωής μου εδώ μέσα έκτορα.ναι αλλα καλα τρως τους καρπους και συ, γιε του "μαντελη" αααααααααχαχαχααχ
βαριεμαι να βρω τις φωτο με το ρολεξ χαχα
Εδώ ας πούμε σατυρίζονται συμβουλισμοί!!!
είτε ως πρόσωπο που ενσαρκώνει συγκεκριμένη έννοια
την πήρες την απαντηση.συ κατι χρωστας παραπισω. χελι
Την επανάσταση κατά του συστήματος κ του φασισμού αυτού.πάμε λοιπόν.. ποιά έννοια ενσαρκώνει ο Τσε και ποιά ο Αρης Βελουχιώτης?
ΥΓ πρόσεξε δεν αποκαλώ με κανέναν υβριστικό υποτιμητικό χαρακτηρισμό κανένα από τους δύο, διότι (1) και οι δύο είναι πεθαμένοι (2) και οι δύο για κάποιους είναι σύμβολα (όχι για μένα)
ναι αλλα εκτελεσε πολυ κοσμακι......την πήρες την απαντηση.
όσο για τον τσε, γόνος πλούσιας οικογένειας υπήρξε.
στα ριπαπά του μπορεί να ήταν όλα.
αντ αυτού άλλαξε την ιστορία ενός ολόκληρου λαού.
δε θα πουμε άλλα. δε χρειάζεται.
Σιγά μωρέ...θα με κάνετε ντα επειδή έβαλα στο σκυλάκι μακρύ μαλλί και μπερέ?Εδώ ας πούμε σατυρίζονται συμβουλισμοί!!!
Δεν είναι το ίδιο με τις κατάπτυστες φωτογραφίες που ανέβασαν κατά καιρούς κάποιοι!!!
ρε μαλάκες εάν υπήρχαν καμμιά χιλιάρα τσε, τώρα θα μιλούσατε ισπανικά.Υπάρχουν τέτοιες φωτό?
Και ο τσε της ανανεωτικής αριστεράς δλδ?
ναι αλλα εκτελεσε πολυ κοσμακι......
και δεν χαίρεσαι? Θα φύγουν οι φουσκάλες από τα χέριαΠςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Κάθε ποστ και μία εκσπεράτιση.
Κάτι τέτοια κάνεις και δεν έχω κουράγιο να γαμήσω μετά..
Αν και θα....μπουχτίσαμε. Κανένα έργο μάγκες.ρε μαλάκες εάν υπήρχαν καμμιά χιλιάρα τσε, τώρα θα μιλούσατε ισπανικά.
όσο για τον τσε, γόνος πλούσιας οικογένειας υπήρξε.
παιδια μηπως θελετε να δημιουργησουμε μια παγκοσμια τρομοκρατικη οργανωση
και ας βαλουμε για αρχηγοπουλο τον περσονα....