Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για την ακρίβεια ...
wanna-be-πλούσιος ...

Για την ωρα ληγούρι του κερατά ...
Γι'αυτό και οδηγεί "μερσεντέ"
όπως όλα τα κομπλεξικά σκατά.

Δεν έχει σημασία αλήθεια.
Η στάση του όμως δείχνει πολλά.
Με όλη την καλή θέληση ας πιστέψουμε ότι είναι τόσο φραγκάτος όσο ισχυρίζεται (αλήθεια τι είναι αυτή η εμμονή να το τονίζει συνέχεια;) Δεν δικαιούται όμως να κάνει και τον κοινωνικό δικαστή από την στιγμή που ο δικός του πλούτος είναι αντίφαση για τον δοκιμασμένο και πεινασμένο Ελληνικό λαό.Αποτελέι μια ανισότητα από μόνος του για το φτωχό Ελληνικό σύστημα.Και πάνω από όλα αυτά που ισχυρίζεται ότι πιστεύει έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το εγώ του.

Επισκέπτης
οριστε σας τα ελεγα....πηγαν γαμηθηκαν....και ενα ενα τα πουστρακια γυρνανε.....

Αν έπαιρνες κανά λιγότερο city tour τον μήνα ίσως βοηθούσες και καμια φτωχή οικογένεια.
Αλλά είπαμε στην θεωρία καλά τα πάμε οι αριστεροί.Στην πράξη υπάρχουν κάποιες δυσκολίες άσχημες.
Δεν βαριέσαι.Κανείς δεν είναι τέλειως ε;
Έτσι δεν δικαιολογείται εξάλου και τον σφαγέα Στάλιν-θεό σας; :2funny:

Επισκέπτης
Για την ακρίβεια ...
wanna-be-πλούσιος ...

Για την ωρα ληγούρι του κερατά ...
Γι'αυτό και οδηγεί "μερσεντέ"
όπως όλα τα κομπλεξικά σκατά.
λαλακη επειδη εχει γεμισει η κουμουνδουρου χοιρινα & δεν μπορεις να φορτωσεις τεκνο να στον σφυριξει,θα μας πρηξεις τα παπαρια ολο το βραδυ???

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν έπαιρνες κανά λιγότερο city tour τον μήνα ίσως βοηθούσες και καμια φτωχή οικογένεια.
Αλλά είπαμε στην θεωρία καλά τα πάμε οι αριστεροί.Στην πράξη υπάρχουν κάποιες δυσκολίες άσχημες.
Δεν βαριέσαι.Κανείς δεν είναι τέλειως ε;
Έτσι δεν δικαιολογείται εξάλου και τον σφαγέα Στάλιν-θεό σας; :2funny:
ρε μαγκα αν εισαι φτωχος και εχεις στην οικογενεια σου κανενα καλο κομματι που να αξιζει.....το συζηταμε να στα δωσω εσενα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σε μια χώρα που ερυθροφρουροί κλείνουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας εν μέσω τουριστικής περιόδου, συνδικάλες ΔΥ κλείνουν την πανεπιστημίου για μια βδομάδα, το κέντρο της πόλης είναι κλειστό 200 μέρες το χρόνο από πορείες σπανίως πάνω από 1000 άτομα, το ιντυμήντια λειτουργεί σε κρατικό σέρβερ, είναι λογικό και επόμενο να μπει βόμβα μέσα στο γραφείου του προποτζή...

Respect σε αυτούς που το έκαναν - όχι φυσικά για τη δολοφονία που οι ίδιοι τύποι που κλαίγονται για καμια γκλομπιά πανηγυρίζουν - αλλά γιατί μας υπενθυμίζουν ότι όπως με πορδές δεν βάφονται αυγά, έτσι και το παρακράτος τους δεν πρόκειται να ξηλωθεί παρά μόνο με ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της ανομίας, χωρίς γάντια, χωρίς τύψεις, χωρίς απολογίες σε σταλινοτσολιάδες....

Ζω για να δω σύντροφο αντιεξουσιαστή να χέζει live στο γραφείο του γιωργάκη στο μαξίμου και να το αναμεταδίδει ζωντανά στο youtube...

Επισκέπτης
Με όλη την καλή θέληση ας πιστέψουμε ότι είναι τόσο φραγκάτος όσο ισχυρίζεται (αλήθεια τι είναι αυτή η εμμονή να το τονίζει συνέχεια;)

Ο περσόνας σύμφωνα με δικές του δηλώσεις είναι :
1)Αριστούχος του ΕΜΠ.
2)Με μεταπτυχιακά στην Ευρώπη.
3)Οδηγεί mercedes-amg.
4)Το πατρικό του ήταν στα Β.Π.
5)Απόφοιτος Κολλεγίου Ψυχικού (!?)
6)Διαμονή εκτός Ελλάδος.

Με τέτοιο προφίλ αναρχοκουμμούνι δεν έχω πετύχει μέχρι τώρα.
Με τα 3,4,6 ξέρω κάποια αναρχοκουμμούνια.

Επισκέπτης
ρε μαγκα αν εισαι φτωχος και εχεις στην οικογενεια σου κανενα καλο κομματι που να αξιζει.....το συζηταμε να στα δωσω εσενα

Εσύ έχεις;
Θα μου υποσχεθείς μετά την πράξη  :zfuck: ότι τουλάχιστον τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο.

Επισκέπτης
Σε μια χώρα που ερυθροφρουροί κλείνουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας εν μέσω τουριστικής περιόδου, συνδικάλες ΔΥ κλείνουν την πανεπιστημίου για μια βδομάδα, το κέντρο της πόλης είναι κλειστό 200 μέρες το χρόνο από πορείες σπανίως πάνω από 1000 άτομα, το ιντυμήντια λειτουργεί σε κρατικό σέρβερ, είναι λογικό και επόμενο να μπει βόμβα μέσα στο γραφείου του προποτζή...

Respect σε αυτούς που το έκαναν - όχι φυσικά για τη δολοφονία που οι ίδιοι τύποι που κλαίγονται για καμια γκλομπιά πανηγυρίζουν - αλλά γιατί μας υπενθυμίζουν ότι όπως με πορδές δεν βάφονται αυγά, έτσι και το παρακράτος τους δεν πρόκειται να ξηλωθεί παρά μόνο με ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της ανομίας, χωρίς γάντια, χωρίς τύψεις, χωρίς απολογίες σε σταλινοτσολιάδες....

Ζω για να δω σύντροφο αντιεξουσιαστή να χέζει live στο γραφείο του γιωργάκη στο μαξίμου και να το αναμεταδίδει ζωντανά στο youtube...
που ησουν εσυ μωρη καριολα???
παλι συγχΥστηκες???
δεν σε γαμαμε λεμε..
Υ.Γ τι προτεινεις στρακο???
τανκς???

Επισκέπτης
Ο περσόνας σύμφωνα με δικές του δηλώσεις είναι :
1)Αριστούχος του ΕΜΠ.
2)Με μεταπτυχιακά στην Ευρώπη.
3)Οδηγεί mercedes-amg.
4)Το πατρικό του ήταν στα Β.Π.
5)Απόφοιτος Κολλεγίου Ψυχικού (!?)
6)Διαμονή εκτός Ελλάδος.

Με τέτοιο προφίλ αναρχοκουμμούνι δεν έχω πετύχει μέχρι τώρα.
Με τα 3,4,6 ξέρω κάποια αναρχοκουμμούνια.

Καλά χέστον τον παπάρα.
Λαγός έγινε όταν του τα έψαλα καλά καλά στα προηγούμενα ποστ μου. Δεν πειράζει θα του ξαναθυμήσω την συζήτηση μας όταν τον πετύχω πάλι.

Ε ο πέρσονας είπαμε.
Ότι θέλεις είναι!
Ίδιος απολλώνιος θεός :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εσύ έχεις;
Θα μου υποσχεθείς μετά την πράξη  :zfuck: ότι τουλάχιστον τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο.
εισαι και χαζουλης.....εσυ βλακακο το νταβατζη θα κανεις.....αντι να τα δινω στους ξενους να τα παρεις εσυ που εισαι και φτωχουλης....

Επισκέπτης
παλι συγχΥστηκες???
δεν σε γαμαμε λεμε..
τανκς???

Για τα τανκς θα παρακαλάς εσύ και ο πέρσονας όταν επιτέλους ξυπνύσει ο κόσμος :grin:
Και δεν θα έχετε που να κρυφτείται τζάμπα χαραμοφάηδες που το παίζεται και κοινωνικοί επαναστάτες τρομάρα σου από το Κωλωνάκι :grin:

Επισκέπτης
εισαι και χαζουλης.....εσυ βλακακο το νταβατζη θα κανεις.....αντι να τα δινω στους ξενους να τα παρεις εσυ που εισαι και φτωχουλης....

Δεν ξέρω εγώ από τέτοιες δουλειές.
Εσύ βέβαια αλλίως έχεις μάθει από τον κοινωνικό και (Σταλινο)πολιτικό σου περίγυρο.

Επισκέπτης
Για τα τανκς θα παρακαλάς εσύ και ο πέρσονας όταν επιτέλους ξυπνύσει ο κόσμος :grin:
Και δεν θα έχετε που να κρυφτείται τζάμπα χαραμοφάηδες που το παίζεται και κοινωνικοί επαναστάτες τρομάρα σου από το Κωλωνάκι :grin:
ψιτ..
τραβα μαθε γραφη & οταν προβιβαστεις στην β δημοτικου,ξαναελα να σε χυσω..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μαλακοφασιστοστρακια σας βαρεθηκα,ολο τις ιδιες μαλακιες.....καθηστε εδω μεταξυ σας να τα λετε.....παω σταδιου να παρω καμμια γλαστρα απο την Αγια Μαρφιν να την παω κατεχακη...γειαααααααααααα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
παλι συγχΥστηκες???
δεν σε γαμαμε λεμε..
τανκς???

Είπα να βγω για κανα ποτάκι...
Η υπεροβολική έκθεση στα ποσταρίσματα του παπαζόλη, τυφλώνει, κουφαίνει και σου φυτρώνει τρίχες στην παλάμη!
Τανκς; Είσαι σίγουρος ότι θα πάρουν μπρος; Όχι, αυτά τα πρότεινε ο ανεπιθύμητος το δεκέμβρη του 08...

Απλή εφαρμογή του νόμου ζητώ εγώ...
Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι κανάς κνίτης θα κολυμπάει στα βοθρολύματα του πειραιά (και λυπάμαι τα βοθρολύματα) ή ότι οι τσέοι θα είναι λίγο πιο νευρικοί όταν συλλαμβάνουν τρομοκράτη και το δάχτυλο στη σκανδάλη τρέμει, το κρίμα στο λαιμό τους...

Επισκέπτης
μαλακοφασιστοστρακια σας βαρεθηκα,ολο τις ιδιες μαλακιες.....καθηστε εδω μεταξυ σας να τα λετε.....παω σταδιου να παρω καμμια γλαστρα απο την Αγια Μαρφιν να την παω κατεχακη...γειαααααααααααα
παρε ρε να χυνεις ολο το βραδυ..
000.jpg

Επισκέπτης
ψιτ..
τραβα μαθε γραφη & οταν προβιβαστεις στην β δημοτικου,ξαναελα να σε χυσω..

Ότι πεις Μπαμπινιώτη.
Όταν καθαρίσει το κεφάλι σου από την κόκα εδώ θα είμαι να τα πούμε πάλι.
Μέχρι τότε κοίταξε να τελιώσεις την κοινωνική επαναστάση που κάνεις στο μπάνιο σου ενώ σνιφάρεις.
Α και που σαι, μην γίνεσαι τόσο αργόσχολος όσο ο άλλος στην Κύπρο.Κοίτα να βάλεις κανά μέσο όσο προλαβαίνεις για καμιά Ματ φρουρά στο σπιτάκι σου.Ξυπναεί λέμε ο κόσμος σιγά σιγά.Και τότε οι βολεμένοι είναι που θα την πληρώσουν άσχημα.

Επισκέπτης
Απλή εφαρμογή του νόμου ζητώ εγώ...
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το ιδιο επιθυμει & ο περισσος αλλα κλανουν μεντες οι "συντροφοι" αντιεξουσιαστες..
αμα εχουν αρχιδια ας εκτελεσουν την εντολη του εισαγγελεα περι συλληψης των στελεχων του παμε..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το ιδιο επιθυμει & ο περισσος αλλα κλανουν μεντες οι "συντροφοι" αντιεξουσιαστες..
αμα εχουν αρχιδια ας εκτελεσουν την εντολη του εισαγγελεα περι συλληψης των στελεχων του παμε..

Δεν τα έχουνε...Αυτό είναι το πρόβλημα...
Και φυσικά όταν έχεις καταστήσει εμφανές το ότι δεν έχεις αρχίδια, θα σε περνάνε για γκόμενα και θα σε γαμάνε...
Ακόμη και άτομα που μπορώ να τα δείρω, σε δυάδες έστω, ακόμη και εγώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom