Νέα

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: «Γ@μw τον Άρη ρε μ@%ν!@»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ρε αγορι δεν ειπα οτι φταινε τα παιδακια προς θεου ρε γαμωτο...
Καταλαβαινετε ρε παιδια τι γραφω σημερα...
Ειπα οτι εχουν ξαμοληθει μουροχαβλοι ολων των ομαδων και οργιαζουν
με δικαιολογια τα οπαδικα..
Και στην τελικη ρε τσακαλι μου εγω δεν εκθειαζω ουτε προεδρους ουτε γιους ουτε τιποτα..
Αυτα τα κανουν αυτοι που τα κανουν καλα...
Τα παιδακια προφανως και δεν εφταιγαν και επεσαν σε αγελη κοκακηδων και τα τελειωσαν..
Απλά σου περιγράφω το καθεστώς στην πόλη. Έχουν εξαπολύσει μαφιόζους πρεζάκια στην πόλη και όποιον πάρει ο χάρος. Καμία αστυνόμευση, καμία τιμωρία και κουκούλωμα των πάντων. Και η διαδρομή των δολοφόνων είναι συγκεκριμένη. Η δράση έχει συγκεκριμένους καθοδηγητές και το κακό είναι πως αυτοί που δέχονται την επίθεση δε θα μένουν με σταυρωμένα χέρια για πολύ.
Δε σου είπα οτι εκθειάζεις, προς Θέου, έχω εικόνα από εδώ μέσα ποιός είσαι, απλά περιγράφω περιστατικά που έχουν οπλίσει τα χέρια και τα άρρωστα μυαλά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Κι από ότι διαβάζω από τις δηλώσεις της ιατροδικαστού και να μην πήγαινε από τη μαχαιριά, θα πήγαινε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κάποτε θεωρούσαμε μεγάλο ξεφτιλίκι να κτυπηθεί πεσμένος κάτω. Τώρα θεωρείται επιβεβλημένη και μεγάλη μαγκιά η κλωτσιά στο κεφάλι πεσμένου. Που σύμφωνα με αυτοπτες μάρτυρες το παληκαράκι φώναζε "σας παρακαλώ, μη με κτυπάτε άλλο".
Οι ανάρχιδοι είναι ο κανόνας πλέον.
Κάποτε θεωρούσαμε μεγάλο ξεφτυλίκι να χτυπανε πέντε άτομα έναν και ακόμα περισσότερο με σιδερικά. Τώρα η ξεφτίλα είναι ο κανόνας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
τι λες ρε φιλε;
που το ειδες αυτο;
ποτε στην Αθηνα/Πειραια δεν εχου πειραξει μεμονομενο ανθρωπο
εχω παρει μαζι μου παιδικο φιλο παοκτζη και βαζελο και Αεκτζη στα αναλογα ντερμπι στην 8
και παροτι τους καταλαβαν μετα την συνιθισμενη πουτσα τους χαβαλεδιαζανε
ειναι και που θα πεσεις...πραγματικος οπαδος δεν υπαρχει περιπτωση να σακατεψει μεμονωμενο...ΠΟΤΕ.....αλλο να τον τραμπουκισει, να του παρει καμια μπλουζα ή να του ριξει καμια φαπα...αλλα μεχρι εκει...

παντως πριν πολλα χρονια ειχα βρεθει στο αστικο το 14 στη μπουγατσουπολη που πηγαινα σε ενα φιλαρακι....εκεινη την ωρα επαιζε ο μπαοκ στην τουμπα και το αστικο ηταν τιγκα στα μεμετια...εγω ορθιος διπλα στον οδηγο και χτυπαει το κινητο μου φυσικα με τον υμνο του θρυλου που δεν τον εχω αλλαξει ποτε...αρχιζει τα γελια ο οδηγος και τα σαλονικιοτικα μα και μου και ολο το αστικο να εχει μεινει παγωτο και να με κοιτανε...περα απο μπινελικια και τραμπουκα που δεχτηκα, δεν με ακουμπησε κανενας απο τα 100 ατομα που ειχε μεσα το αστικο..κατεβηκαν στην τουμπα και εγω συνεχισα με το αστικο...
:badair::badair::badair::badair::badair::badair:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ti ανάγκη έχει να τους στείλει;Ατομική ευθύνη δεν υπάρχει;Πάντα για την ηλιθιότητα κάποιων πρέπει να υπάρχει ευθύνη από κάποιον ανώτερο παράγοντα;
Αν δεν τους στέλνει απευθείας, τους αφήνει εμμέσως να πηγαίνουν και μετά έχει όλο το στρατό να τους καλύπτει. Αλλα ο τσετσένος δε μπορεί να συμμαζέψει το "λεβέντη" του, σιγά μη μαζέψει τα μαστούρια του.

Έχεις μείνει στο σκετσάκι των Α.Μ.Α.Ν...
Δεν είναι μόνο το σκετσάκι, πραγματικότητα είναι αυτά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
ειναι και που θα πεσεις...πραγματικος οπαδος δεν υπαρχει περιπτωση να σακατεψει μεμονωμενο...ΠΟΤΕ.....αλλο να τον τραμπουκισει, να του παρει καμια μπλουζα ή να του ριξει καμια φαπα...αλλα μεχρι εκει...

παντως πριν πολλα χρονια ειχα βρεθει στο αστικο το 14 στη μπουγατσουπολη που πηγαινα σε ενα φιλαρακι....εκεινη την ωρα επαιζε ο μπαοκ στην τουμπα και το αστικο ηταν τιγκα στα μεμετια...εγω ορθιος διπλα στον οδηγο και χτυπαει το κινητο μου φυσικα με τον υμνο του θρυλου που δεν τον εχω αλλαξει ποτε...αρχιζει τα γελια ο οδηγος και τα σαλονικιοτικα μα και μου και ολο το αστικο να εχει μεινει παγωτο και να με κοιτανε...περα απο μπινελικια και τραμπουκα που δεχτηκα, δεν με ακουμπησε κανενας απο τα 100 ατομα που ειχε μεσα το αστικο..κατεβηκαν στην τουμπα και εγω συνεχισα με το αστικο...
Άγιο είχες μαλάκα μου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η γενια των οπαδων του μπαοκ απο το 2000 και μετα ειναι ο,τι χειροτερη εχει βγει ποτε στην ελλαδα...μιλαμε για ντροπη του οπαδικου κινηματος..ψευτομαγκες, κομπλεξικοι που νομιζουν οτι γαμανε και δερνουν...μονο βεβαια οπου τους παιρνει...
νταξει ολες οι ομαδες εχουν τετοιους οπαδους, αλλα στην μπουγατσα εχει ξεφυγει η κατασταση...φυσικα δεν φταινε αυτοι.....απο παρασιδη μεχρι κολκα και σανοδνα τους εχουν κανει τα μυαλα πουρε...αν διαβασεις για παραδειγμα καμια φορα τον γυναικομαστια, θα κλαψεις απο τα γελια πως περιγραφει τον εαυτο του : μαγκας, τσαμπουκας, γαμαουα, αλανι και τα σχετικα...λες και ειναι ο μαναβης ή ο λιοφαγος...ενω ο τυπος ειναι απιστευτα βουτυρομπεπες....α και ο γαμουα παντρευτηκε και την πιο ασχημη γυναικα που εχω δει στην ζωη μου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχω τύχει σε κάποιο σκηνικό. Το τι έγινε πραγματικά και το πως το παρουσίασαν οι γραφιάδες του αθλητικού τύπου της φτωχομάνας και τα σχόλια των οπαδών από κάτω, να απορείς. Όπως ακριβώς το έγραψες, κλανομαγκιά, ψευτομαγκιά, γαμιάδες των πάντων.
Δε μπορεί, λέω, να είναι τόσο βλάκες και να πιστεύουν κάτι που κάνει μπαμ πως είναι τερατώδες ψέμα.
Και όμως.....

OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656

Ευτυχώς ήταν το 14 και όχι κανα 27 :tooth:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Απλά σου περιγράφω το καθεστώς στην πόλη. Έχουν εξαπολύσει μαφιόζους πρεζάκια στην πόλη και όποιον πάρει ο χάρος. Καμία αστυνόμευση, καμία τιμωρία και κουκούλωμα των πάντων. Και η διαδρομή των δολοφόνων είναι συγκεκριμένη. Η δράση έχει συγκεκριμένους καθοδηγητές και το κακό είναι πως αυτοί που δέχονται την επίθεση δε θα μένουν με σταυρωμένα χέρια για πολύ.
Δε σου είπα οτι εκθειάζεις, προς Θέου, έχω εικόνα από εδώ μέσα ποιός είσαι, απλά περιγράφω περιστατικά που έχουν οπλίσει τα χέρια και τα άρρωστα μυαλά.
Αμα λεω αμα ομως ερθουν αντιμετωποι με την δικαιοσυνη οι "μαγκες" θα αρχισουν
τα τσιμπουκια για να μην βγαλουν καγκελο..
Ολες οι ομαδες δυστυχως εχουνε πληρωμενους φονιαδες εχει φανει αυτο αλλωστε
δεν ειναι κατι που κρυβεται και δυστυχως και το
ακομα πιο κουλο ειναι οτι γνωριζονται ολοι μεταξυ τους και τα βρισκουν αυτοι στο
μεταξυ μας..
Και οι μαλακες πιτσιρικαδες τους αρχιτσατσους των οποιων προεδρων τους εχουν τοτεμ..

• Like
Αντιδράσεις: barock

leo99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Δείτε ποιόν είχανε για δικηγόρο οι δολοφόνοι του Τόσκο για να καταλάβετε αν τους στέλνει ο Τσετσένος ή όχι.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
παντως εγω επιμενω οτι την μεγαλυτερη ευθυνη δεν την εχουν οι προεδροι...οι προεδροι θελουν συγκεκριμενα ατομα γυρω τους ως στρατο και για συγκεκριμενες δουλειες...δεν τους νοιαζει να δερνουν πιτσιρικαδες στο δρομο και να βαφουνε με σπρευ τους τοιχους...
την μεγαλυτερη ευθυνη την εχουν οι αρδακες.....εχουν κανει πουρε τα μυαλα του κοσμου...μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση...τα αρθρα που ανεβαζουν συνεχομενα για τοσα χρονια, μιλαμε ειναι για τουφεκισμο...
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
παντως εγω επιμενω οτι την μεγαλυτερη ευθυνη δεν την εχουν οι προεδροι...οι προεδροι θελουν συγκεκριμενα ατομα γυρω τους ως στρατο και για συγκεκριμενες δουλειες...δεν τους νοιαζει να δερνουν πιτσιρικαδες στο δρομο και να βαφουνε με σπρευ τους τοιχους...
την μεγαλυτερη ευθυνη την εχουν οι αρδακες.....εχουν κανει πουρε τα μυαλα του κοσμου...μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση...τα αρθρα που ανεβαζουν συνεχομενα για τοσα χρονια, μιλαμε ειναι για τουφεκισμο...
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Μεγάλη πληγή τα αρδάκια. Έχουν κάνει περιουσίες από τη βλάκεια που εκτρέφουν.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478

ουτε φαπα ουτε μπλουζα
κανα γαμημενε γαμω το παοκ σου αεκ σου θα ακουσει
κασκολακι αν εχει θα το χασει ομως

εγω επινα καφεδακι απειρες φορες στα 4 αδερφια(μπουγατσαδικο γριες ηταν δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) και διαβαζα το φως κατω απο το βεργινα στη μοναστηριου και ποτε δεν μου την ειπαν

εγω μεχρι τα 25 μου επαιζα κατι ψιλες
ακομα και τωρα παω γηπεδο
ειμαι σε συνοικια που εχει κυρια μια αλλη ομαδα και οταν παω καραϊσκακη παω απο καλτσα σωβρακο και σκουφο του θρυλου και δεν με εχει ακουμπησει κανενας

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Πίσσα και πούπουλα!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
Μεγάλη πληγή τα αρδάκια. Έχουν κάνει περιουσίες από τη βλάκεια που εκτρέφουν.
μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση...βλεπεις για παραδειγμα τι γινεται με τον πορτοκαλι βοθρο και τον καρυπιδη...χιλιαδες αρθρα κατα του καρυπιδη εδω και χρονια..κανονικη δολοφονια χαρακτηρα...
κανει μια μεταγραφη ο αρης και κατευθειαν αρθρα συνεχομενα με υπονοουμενα που βρηκε τα λεφτα και οτι τα εδωσε ο μαρινακης...παιρνει ενα σφυριγμα ο αρης και 100 αρθρα για την παραγκα του μαρινακη..κτλ..κτλ...
και δεν ειναι οτι τα πιστευουν...τα γραφουν γιατι πρεπει να τα γραψουν....οπως ο πληρωμενος εκτελεστης σκοτωνει καποιον που ουτε καν ξερει...
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Είναι πραγματικά τρομακτικό να αναλογίζεσαι ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας που αφαιρούν μια ζωή με αυτό τον τρόπο και για τέτοιους λόγους. Ελπίζω να βρει αυτό που του αξίζει...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ >>???!!! αδερφε εισαι σιγουρα καλα ? ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ( αμα πω την λεξη ΚΤΗΝΗ θα προσβαλλω τα ιδια τα ΚΤΗΝΗ ) σκουπιδια, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..... αλλα βεβαια...., οταν ακομα υπαρχουν δικαστηρια και νομοθεσιες ακομα και προστατευουν αυτην την φυρα, λες και εχουν τα ιδια δικαιωματα με τους φυσιολογικους ανθρωπους στην ζωη , αντι να επιβληθουν οι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ του Ζαουκελ και του Κοχ, στελνοντας τους ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΒΑΝΟΥΣ ! ξες ποσο ζεστη θα μπορουσαν να παραξουν τα, χωρις λογω υπαρξης σωματα, αυτων των τρισαθλιων αναρχιδων σκουπιδαριων, ειδικα τετοιες εποχες που τοσοι αστεγοι πεθαινουν μεσα στο κρυο ! Θα μπορουσε η πολιτεια να φτιαξει μεγαλους φουρνους και κλιβανους και να βγει απευθειας διαταγμα που να υπαγορευει οτι οποιο σκουπιδι ασχοληθει με γηπεδα, συνδεσμους οπαδικα χουλιγκανιλικια και μπραβιλικια και πιανετε και αποδεικνυεται αυτο , ειτε εχει παιδι ειτε εχει οικογενεια , ειτε εχει κανει ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ , θα πετιεται ανεξαιρετως , στον κλιβανο απευθειας χωρις ΚΑΝ ΔΙΚΗ, χωρις καν να εχει δικαιωμα να μιλησει και να διαμαρτυρηθεο (που ΟΥΤΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΛΙΚΙΑ )...... τοτε να δεις αμα ξανακανενα απο αυτα τα εκτρωματα σηκωναν μυτη, να βγαλουν το βρωμερο τους αχτι, λογω του απεραντου γαμησιου που τους εχει ριξει η σκατοζωη που ζουν και εχουν καταντησει να θεωρουνται και ανθρωποι σαν και εμας...... καψτες τους ζωντανους με ανασκολοπισμο να δουμε ποιο σκουπιδι θα ξανα ανοιξει μυτη !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.384
Πόντοι
3.656
Η λυση ειναι απλη
απλα δεν θελουν να χαλασουν την ζαχαρενια των στρατων τους
ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΩρα με νόμο όλοι οι συνδεσμοθ
Τελοσ ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ. ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ. Καμμια θύρα 4 7 κ μλκιες ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΛΎΣΗ. ΑΠΟΓΙΡΕΥΣΗ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΏΝ ΚΆΦΡΟΙ ΜΑΖΕΎΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ. ΛΗΞΙΣ
ΚΛΕΊΣΙΜΟ και οι γνωστές θύρες στα γήπεδα. Τα εισιτήρια τους δωρεάν σε αμεα ανέργους κλπ
ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΚΑΙ ΈΞΩ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΟΠΡΟΙ ΑΠΌ ΤΑ ΓΉΠΕΔΑ

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Μεγάλο μέρος του προβλήματος είναι τα γνωστά metropolis και sdna. Ειδικά το sdna, οι Κόλκηδες, οι Βασιλόπουλοι, οι Παπαθεοδώρου και όλα αυτά τα σιχάματα, αυτά τα φασιστικά σκουπίδια...

OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.971
Πόντοι
3.656
μιλαμε για κανονικη εγκληματικη οργανωση...βλεπεις για παραδειγμα τι γινεται με τον πορτοκαλι βοθρο και τον καρυπιδη...χιλιαδες αρθρα κατα του καρυπιδη εδω και χρονια..κανονικη δολοφονια χαρακτηρα...
κανει μια μεταγραφη ο αρης και κατευθειαν αρθρα συνεχομενα με υπονοουμενα που βρηκε τα λεφτα και οτι τα εδωσε ο μαρινακης...παιρνει ενα σφυριγμα ο αρης και 100 αρθρα για την παραγκα του μαρινακη..κτλ..κτλ...
και δεν ειναι οτι τα πιστευουν...τα γραφουν γιατι πρεπει να τα γραψουν....οπως ο πληρωμενος εκτελεστης σκοτωνει καποιον που ουτε καν ξερει...

Ε κι εσεις ρε Τάκη μην τους κλικάρετε,από σας ζούνε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Κρατάει χρόνια η κολώνια. Ο άλλος, ο πνευματικός τους πατέρας, αυτός που ξεκίνησε την περιβόητη κόντρα με τον ολυμπιακό και την ιστοριούλα με την "αρπαγή του κούδα" ήρθε βάζελος από την Καλαμάτα και έκανε περιουσία από τους βλάκες. Ο Μπούζας των σπορ που βρωμάν.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Σκουπίδια πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, αλλά ας μη γελιόμαστε . Το πρόβλημα της βίας είναι γενικότερο. Η σημερινή κοινωνία εκτονώνεται μόνο με βία, κυρίως οι νέοι. Σιγά μην περιμέναν κάποιο δημοσιογράφο ή κάποιον πρόεδρο για να σφαχτούν.
Σε λίγο η κοινωνία θα γεννάει αποκλειστικά βία και κάφρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom