Καταρχην δεν υπαρχει λογος να μου επιτιθεσαι φιλε Βαλκανιε Πουτσαρα.
Δεν σε εβρισα αλλα αμα θελεις να ριξεις καντηλια ριξε τι να σου πω.
Εσυ τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει ειναι το θεμα μας για να σταματησουν αυτα τα αισχη
και οχι να μου κανεις περιγραφες σκηνικων για το ποιος εχει κανει
τα πιο πολλα αισχη..
Ξερεις αλλωστε οτι εχουν γινει απο ολες τις πλευρες παρα πολλα ρε αδερφε.
Φιλικα παντα Βαλκανιε δεν ειμαι enemy..
Eίναι δύσκολη η μέρα όταν βλέπεις ότι όπως και με τον Τόσκο που οι δημοσιογράφοι βγήκαν και είπαν αμέσως για "ραντεβού θανατου" ενώ οι Βούλγαροι έπιναν απλά καφέ πριν φύγουν για Βουλγαρία,έτσι και σήμερα ακούσαμε για οπαδική συμπλοκή που συμμετείχαν 30 άτομα.
Δεν αντέχεται να μην λέει ούτε ένας ΑΡΔ ότι οι 15 προσαγωγές ήταν οπαδών του Άρη που έφτασαν αφού έληξαν όλα,
ενώ οι άλλοι έφυγαν για μία ακόμη φορά κύριοι,σε μέρος που από το devido μέχρι τη στροφή Πυλαίας έχει τουλάχιστον 7 κάμερες.
Εγώ έχοντας για χ,ψ λόγους μεγαλώσει από παιδάκι σε ένα σύνδεσμο και έχοντας πολλές φορές δίπλα μου το ένα από τα δύο αδέρφια που ευθύνονται για το θάνατο του ποδηλάτη,έχω να πω ότι μία πρώτη λύση είναι να κλείσουν όλοι οι σύνδεσμοι
και να εφαρμοστεί ξανά ο νόμος Ορφανού.
Σου μιλάει ένας οπαδός,γιατί άμα φας τη φόλα μικρός και έχεις πολλά δικά σου άτομα ακόμη εμπλεκόμενα δεν φεύγει η μαλακία
από τον εγκέφαλο,λέγοντάς σου πως ΟΠΑΔΟΣ=ΗΛΙΘΙΟΣ
Το λιγότερο ηλίθιος και ανεβαίνοντας πάμε σε ΝΑΥΑΓΙΟ,πιο πάνω σε ΚΑΚΟΠΟΙΟ και τέλος ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Εξαιρούνται πονηροί που μπήκαν στους συνδέσμους για να ντηλάρουν ή να παίρνουν μεροκάματα.
Ναι,έχουν γίνει πολλά από παντού,αλλά η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα,ούτε Μπουένος Άιρες,
ένα χωριό είναι που δε σηκώνει τέτοιας μορφή βία.
Η φάση άλλαξε ριζικά όταν ξεκινήσατε τα νταλαβέρια με την Παρτιζάν και τον ερχομό του προέδρου σας.
Αλωνίζατε ατιμώρητοι και τους λόγους στους ανέφερα πιο πάνω.
Άμα έμπαιναν μερικοί μέσα για τα καλά,θα βλέπαμε αν ξέκοβαν ή όχι...
Αλλά κάποτε ο Αρειανός Ιωαννίδης,έφαγε λάχανο και τον νόμο Ορφανού και τον ίδιο τον Ορφανό..