Νέα

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: «Γ@μw τον Άρη ρε μ@%ν!@»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ναι ρε φιλε. Και δεν λεμε να σφαξετε ολους τους καμενους. Αλλα το συγκεκριμενο αναρχιδο ορκ που εφαγε το παιδακι. Και γαυρος να ηταν τα ιδια θα ελεγα. Ειναι υπερ ανω ομαδας πλεον το θεμα.
ρε σοβαρα τωρα αν αυριο διαβασεις οτι ο ταδε παοκτσης εσφαξε αλους 4 -5 που νομιζε οτι ηταν εκει που ασφαξαν το παιδακι

θα πεις μπραβο στον μαγκα η οτι ειμαστε ολοι σχιζαδες αλλαχ ακμπαρ?

εγω σου λεω το 2

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Πολυ σοβαρα εγραψα στα σοσιαλ προχθες, βρειτε τον γρηγορα αλλιως θα τον βρουμε εμεις.
Θα μας κανετε χουλιγκανους στα 50 μας ρε κωλοτουρκοι.
Και δεν ηταν κατι που σκεφτομουν μόνο εγω αλλα χιλιαδες αρειανοι σκεφτοντουσαν για εκδικηση.
Μεχρι ποιο όριο ο καθενας? Δεν ξερω.
Αλλα σε εποχες με τοσα προβληματα που εχει ο αλλος δεν ειναι απιθανο οτι κι αν κανει.
Να πει ο αλλος, δουλεια δεν εχω, λεφτα δεν εχω, χωρισμενος ειμαι, μελλον δεν εχω , θα φαω δυο τρια καργιολια και ας παω φυλακή.

Εμεις ουρλιαζαμε χρόνια, θα εχουμε νεκρους, αλλα δεν ακουγατε. Εισαστε οι μαγκες ,οι νταηδες του βορρά.
Μια φωτοβολιδα για καθε καρωτιδα.
Θρυλε γαμησου εσυ και οι νεκροι σου
Τον σκοτωσα τον πούστη γιατι ηταν αρειανος
Κτλ....

Εγκληματιες με προστατες, Σαββιδης, αστυνομία ,παρακρατος. Συλλαμβανοντε και τρεχουν οι καλυτεροι δικηγοροι. Ποιος τους πληρωνει αραγε?Οταν ο μεγαλομετοχος σου κανει τσαλιμια εξω απο το βικελιδης ,δειχνει τον δρόμο.

Τωρα ειναι αργα αγαπη μου γλυκιά.
Εφοδος αστυνομιας κατοπιν εορτης κ να το γνωριζουν και τα μιντια δεν γινεται. Εχει και μπατσους συνσεσμιτες να προλαβουν να ειδοποιησουν.

Μπλιωνας-Τοσκο-Αλκης

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Κι αυτός και ο Παναγιώτης ο αδερφός του είναι φανατικοί Δόξα Βύρωνα.. πιτσιρικάδες υποστήριζαν βάζελο!

ποια δοξα βυρωνα ρε???Μονο Λορδοι και ΑΘΝΕ εις τας ανατολας,και σαν ποδοσφαριστης δευτεροκλασσιτης και σαν Βυρωνιωτης

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τι γινεται?πουλησε ο Σαββιδης ή δε χαμπαριαζει ο πόντιος απο προβοκατσιες?

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που ονομάζονται ελληνική αστυνομία περίμεναν πρώτα να υπάρξει ενας νεκρος η έστω ενας βαριά τραυματίας για να κανει ντου σε συνδέσμους, ενω κανονικά θα επρεπε να κανει ντου συστηματικά τουλάχιστον μια φορα καθε 1-2 μήνες.

βάλε ή παρε σεκιουριτάδες
Τους expert PRO, να κανεις την δουλειά ,
που ο καλύτερος ειναι γιωτοΜπαλο ι-5 άοπλο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Σύνδεσμοι,ο καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου.....

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού και είθε να σαπίσει στη μπουζού ο φονιάς

Sarounas1312

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
74
Πόντοι
0
Σύνδεσμοι,ο καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου.....

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού και είθε να σαπίσει στη μπουζού ο φονιάς
Ελληνική αστυνομία - κρατος ο καρκίνος της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θέλουν να σταματήσουν αυτα τα σκηνικά τους βολεύει! Όπως επίσης δεν είναι όλοι οι συνδεσμιτες χούλιγκανς και δολοφόνοι!
Πραγματικά δυναμη στην οικογένεια του παιδιου.
ΥΓ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Ελληνική αστυνομία - κρατος ο καρκίνος της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θέλουν να σταματήσουν αυτα τα σκηνικά τους βολεύει! Όπως επίσης δεν είναι όλοι οι συνδεσμιτες χούλιγκανς και δολοφόνοι!
Πραγματικά δυναμη στην οικογένεια του παιδιου.
ΥΓ: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
σαχλαμάρες γράφεις,
οι αδυναμίες του κράτους είναι για να βελτιωθούν (αναρχία προτιμάς;),

χαζομάρα είναι και ο επαγγελματικός αθλητισμός κι ακόμη περισσότερο χαζοί οι οπαδοί αυτών των ανωνύμων εταιρειών

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ρε σοβαρα τωρα αν αυριο διαβασεις οτι ο ταδε παοκτσης εσφαξε αλους 4 -5 που νομιζε οτι ηταν εκει που ασφαξαν το παιδακι

θα πεις μπραβο στον μαγκα η οτι ειμαστε ολοι σχιζαδες αλλαχ ακμπαρ?

εγω σου λεω το 2
Ok το 2 θα πω ,μιλας λογικα. Με το ορκ ομως τι θα γινει? Μην μου πεις τωρα οτι περιμενουμε απο τη δικαιοσυνη να τον βαλει στη θεση του?
Σε 10 χρονακια εξω θα ναι και θα κανει τα ιδια και χειροτερα . Μονο αν αφανιστει γλιτωνουμε καπως γιατι αισθημα δικαιοσυνης δεν υπαρχει γιατι το παιδακι πισω δεν γυρνα,οπως και η Τοπαλουδη οπως και αλλοι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Αυτός ο μ@υνης ο γκ@βος φταιει για ολα, που ανοιξε τα συνορα και μπηκαν ολοι αυτοι οι μοχθηροι κακοποιοι μεσα στη χωρα

Συνημμένα

• img_6294.jpg
    img_6294.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ok το 2 θα πω ,μιλας λογικα. Με το ορκ ομως τι θα γινει? Μην μου πεις τωρα οτι περιμενουμε απο τη δικαιοσυνη να τον βαλει στη θεση του?
Σε 10 χρονακια εξω θα ναι και θα κανει τα ιδια και χειροτερα . Μονο αν αφανιστει γλιτωνουμε καπως γιατι αισθημα δικαιοσυνης δεν υπαρχει γιατι το παιδακι πισω δεν γυρνα,οπως και η Τοπαλουδη οπως και αλλοι.
τι να γινει? θα μπει μεσα θα μαθει ολα τα κολπα απο τα αλλα αλβανια και θα βγει εξω 10 φορες χειροτερος μανιακος

οργανωμενο εγκλημα και οτι σκατα κονε κανει εκει μεσα

βλεπεις αυτο το ζωο που εφαγε εναν αγνωστο που δεν του εκανε απολυτως τιποτα ετσι στην ψυχρα να "σωφρονιζεται"?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
τι να γινει? θα μπει μεσα θα μαθει ολα τα κολπα απο τα αλλα αλβανια και θα βγει εξω 10 φορες χειροτερος μανιακος

οργανωμενο εγκλημα και οτι σκατα κονε κανει εκει μεσα

βλεπεις αυτο το ζωο που εφαγε εναν αγνωστο που δεν του εκανε απολυτως τιποτα ετσι στην ψυχρα να "σωφρονιζεται"?
Ε γι αυτο λεω. Να τον φανε να ξεβωμισει ο τοπος. Θα μου πεις ο μονος ειναι?τλσπ

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αυτός ο μ@υνης ο γκ@βος φταιει για ολα, που ανοιξε τα συνορα και μπηκαν ολοι αυτοι οι μοχθηροι κακοποιοι μεσα στη χωρα
Και το άλλο να μην μπορεί να διορθώσει κανένας τη μαλακία του προηγούμενου…
Ούτε τα σύνορα έκλεισε κανένας μετά
Ούτε τις σπατάλες και τη λάθος συνταγή των μνημονίων σταμάτησε κανένας
Ούτε με τις πρέσπες έγινε κάτι ενώ η Βουλγαρία τους χορεύει κανονικά τους Σκοπιανούς

Ο ένας πιο ανίκανος και πουλημένος από τον άλλο.:vomit:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Το άσχημο της υπόθεσης είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ όπως και στην υπόθεση Φιλόπουλου ότι στο τέλος έμεινε μόνο στους γονείς και στους ανθρώπους του το φαρμάκι που ήπιαν για την απώλεια του παιδιού τους.
Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι γίνεται γύρω μας και να μάθουμε να εκτιμάμε την ανθρώπινη ζωή λίγο πιο πολύ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Εκείνο το μουνοπανο τον Τζαβέλα Γαμω το μουνι που τον πέταγε κ Γαμω τα πεθαμένα του, ΜΌΝΟ ΕΓΏ τον είδα που τέτοια μέρα μ ένα παιδί νεκρό θυμήθηκε τα σκουλήκια?? Ο ΚΑΦΡΟΣ Ο ΓΟΥΡΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΖΑΒΈΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΚΊΝΟ ΣΕ ΣΈΝΑ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΑΠΌ ΔΩ Κ ΠΈΡΑ
Κ δεν είμαι Άρης η σαλόνικ ιός να μην μπερδευομαστε
Αυτό το ΠΡΑΓΜΑ έχει κάνει καριέρα και παίζει και στην εθνική. Το έγραφα χθες και κάπου αλλού, ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ο Αραούχο, που δεν τον λες και το καλύτερο παιδί ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, έδιωχνε όλους γύρω του επίμονα για να σχηματίσει το γράμμα Α (=Άλκης) μπροστά στην κάμερα μετά τη ΓΚΟΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ και το άλλο το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ είχε στο μυαλό του να πει στην κάμερα "γαμώ τις μάνες σας σκουλήκια".

ΨΟΦΟΣ.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Βλακας και προκλητικος ησουν μια ζωη απλα τωρα το τερματισες...

Συνημμένα

• 3395669_142048.jpg
    3395669_142048.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 40

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εκείνο το μουνοπανο τον Τζαβέλα Γαμω το μουνι που τον πέταγε κ Γαμω τα πεθαμένα του, ΜΌΝΟ ΕΓΏ τον είδα που τέτοια μέρα μ ένα παιδί νεκρό θυμήθηκε τα σκουλήκια?? Ο ΚΑΦΡΟΣ Ο ΓΟΥΡΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΖΑΒΈΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΚΊΝΟ ΣΕ ΣΈΝΑ Κ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΑΠΌ ΔΩ Κ ΠΈΡΑ
Κ δεν είμαι Άρης η σαλόνικ ιός να μην μπερδευομαστε

Γιατι τι εκανε?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
απο οσα εχουν βγει μεχρι τωρα στην επικαιροτητα :
με κλειδια του κεντρικου συνδεσμου της θυρας 4 ο αλβανος...
με ακροδεξια δραση...
με ακριβοπληρωμενο μεγαλοδικηγορο στο πλευρο του....

υγ : ετσι ειναι....οταν τοσα χρονια ασχολεισαι με τον εσκομπαρ της ελλαδας (μαρινακη) και με την ακροδεξια θυρα 7, αυτα παθαινεις....συνεχιστε να διαβαζετε τα γνωστα αρδακια....ουτε εχετε καταλαβει πως εχει καταντησει το μπουρδελο σας....πουτανακια του τσετσενου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom