Τα ηθελε και τα ΄παθε. Να παιξουν ξυλο με τους μπατσους στο γηπεδο το καταλαβενω και εγω το εκανα, ειναι ενας τροπος εκτονωσης. Αλλα να δινεις ραντεβου για να λυσεις τις <<ποδοσφαιρικες σου διαφορες>> ειναι μεγαλη μαλακια. Στην εποχη που ζουμε με τα τοσα προβληματα, αντι να βγουν στους δρομους για τα δικαιωματα τους, σκοτωνονται για τις ΠΑΕ. Ε, δεν ειναι μαλακες ?
Φίλε μου θα σου πω το εξης...
Εγω δεν επαιξα πότε ξύλο με μπατσους οπαδους κοκ γιατι δεν το κατάλαβα ποτέ.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος...ένας ποδοσφαιριστης α εθνικής θα βγάζει σε ενα χρόνο όσα δε θα βγάλεις εσυ και εγώ σε 2 ζωές, και θα κάτσω να παίξω ξύλο για μια ομάδα (επιχείρηση) της οποίας οι ποδοσφαιριστές (υπάλληλοι) βγαζουν τόσα φράγκα παίζοντας μπάλα? κάνοντας το παιδικό τους ονειρο πραγματικότητα?
Και εγω που παίζω μουσική με μπάντες θα ήθελα να είμαι πχ στους iron maiden, αλλά δεν είμαι, και ετσι έγινα σερβιτόρος και βγαζω 1.000€ το μηνα. ή επειδή είμαι fan των maiden συγχρόνως σημαίνει ότι θα πρέπει να κοπανήσω ρεϊβάδες?
Μαλακίες, δε φταίνε τα παιδιά στο 100% και το πιστευω πραγματικά, η μαλακία ξεκιναει από το σπίτι τους. Απο το μπαμπα κ τη μαμα μη κανει χαμαλικι το παιδι και κουραστει...θα τον ταϊσουμε εμεις, ε τι θα κανει και αυτό αν δεν έχει ενδιαφεροντα? Η ναρκωτικά, ή βία και γενικά θα προσανατολιστει σε ενα τρόπο ζωης που θα δινει την ψευδαισθηση ότι γαμα και δέρνει και δεν είναι μαμακιας αμ δε...αμ δε...
Για κράτική προστασία, πραγματική προστασία όμως ή πραγματική προσφορά παιδείας που σημαίνει συγρόνως προστασία κτλ ας μη το συζητησουμε γιατι δεν θα καταλήξουμε και κάπου. Νεοπλουτα παιδακια, αχαϊρευτα που τους ταϊζουν οι γονεις μεχρι και τα 30 γιατί δε γουσταρουν να πάνε να κάνουν καμια αρπα κολα εστω δουλεια για μεροκαματάκι γιατι τους τα δινει ακόμα ο μπαμπας και δε γουσταρουν να κάνουν χαμαλικι δουλεια, περιμενουν μπας και γίνει καμια πρόσληψη από το δημόσιο ή να τους κάτσει καμια δουλεια γραφειου 5ημερο 8ωρο με 1500€ ρε δε γαμιόμαστε...
Και να σου πω κιόλας εγω εχω πολλούς γνωστους τέτοιους μπουμπουκια και ξέρεις τί δουλεια κάνουν τωρα...δημοτική αστυνομια και ειδικοί φρουροι. Μου μπηκαν όλα τα γιωτομπαλα ειδικες δυναμεις να πάρουν τα μόρια και μετα βουρ για σωματα ασφαλείας και με βύζμα. Και αυτοι που πριν 5 χρόνια καναν αμαξια, γειτονιές μπουρδελο σε κοπανανε και σε τρέχουν για 5 γραμμαρια χόρτο.
Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι...