Νέα

Νεκρός οπαδός σε επεισόδια στην κρητη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
γτπ ειναι...εδω ολο το ελληνικο πρωταθλημα εχει αποδειχτει στημενο και αυτοι τσακονονται για ομαδες...

+100000.
Καλοαναθρεμμενοι μπουληδες που δεν τους λειπει τιποτα.
Λες και προκειται για μαυρους στο Μανχαταν, που η μονη τους επιλογη ειναι να διαλεξουν σε ποια συμμορια θα ενταχθουν.
Να πανε σε μια αλανα να αλληλοσκοτωθουν να μην μας ενοχλουν κιολας. Παρασιτα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.999
Πόντοι
3.715
''Kαι το οψέποτε εκλογικό αποτέλεσμα θα το κρίνουν (αποτελούν την κρίσιμη εκλογική μάζα) οι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων με τέτοια μικρόνοια, ώστε να αποθηριώνονται όταν υποβιβάζεται η ομάδα τους για εγκλήματα των μαφιόζων ηγητόρων της.''

Η συνέχεια εδώ:
Αποκτήνωση των αμοιβάδων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
''Kαι το οψέποτε εκλογικό αποτέλεσμα θα το κρίνουν (αποτελούν την κρίσιμη εκλογική μάζα) οι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων με τέτοια μικρόνοια, ώστε να αποθηριώνονται όταν υποβιβάζεται η ομάδα τους για εγκλήματα των μαφιόζων ηγητόρων της.''

Η συνέχεια εδώ:
Αποκτήνωση των αμοιβάδων
Πόση νοημοσυνη αμοιβαδας εχουν ομως και οι βουλευτες Μαγνησιας, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δημαρχος Βολου Σκοτεινιωτης, που τασσονται υπερ του μη υποβιβασμου της λαμογιοομαδας τους, στο βωμο του χειριστου μικροκομματικου συμφεροντος?
Τι να προκαλεσει περισσοτερο εμετο?
Η σταση των πολιτικων του νομού που τασσονται υπερ της παρανομιας για τα ψηφαλακια?
Ή η σταση του κοσμου, που θα τους επιβραβευσει αυριο με την ψηφο του?
Και αυτος ο λαος αξιζει κατι παραπανω απο το σημερινο ξεκωλιασμα?
Δεν νομιζω Τακη. Ακομη χειροτερα του πρέπουν.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
+100000.
Καλοαναθρεμμενοι μπουληδες που δεν τους λειπει τιποτα.
Λες και προκειται για μαυρους στο Μανχαταν, που η μονη τους επιλογη ειναι να διαλεξουν σε ποια συμμορια θα ενταχθουν.
Να πανε σε μια αλανα να αλληλοσκοτωθουν να μην μας ενοχλουν κιολας. Παρασιτα.

ε καλά τώρα, το 13χρονο που γράφτηκε σε σύνδεσμο και το ποτίσανε ναρκωτικά και φανατισμό πόσο παράσιτο είναι και τι ποσοστό ευθύνης φέρει για την κατάντια του...

το είπες παραπάνω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι οικογένειες αυτών των παιδιών, κανείς δεν γεννιέται ούτε αλήτης ούτε χούλιγκαν (η ροπή που ίσως έχουν κάποια άτομα στην παραβατική συμπεριφορά ενισχύεται εφ'όσον κανείς δεν υπάρχει/ενδιαφέρεται να τα νουθετήσει)

με την ίδια λογική και οι γέροι/γριές παράσιτα είναι αφού επιβαρύνουν τα ταμεία και δεν παράγουν τίποτα, ας τους κάνουμε ευθανασία λοιπόν να τους ξεφορτωθούμε (ακραίο παράδειγμα :grin: )

Υ.Γ. κλείστε τους συνδέσμους :uglystupid:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.999
Πόντοι
3.715
ναι, ακόμη χειρότερα έρχονται και οι ενδορφίνες στον εγκέφαλο εκκρίνονται κατά το λάκτισμα της δερμάτινης σφαίρας που φτάνει στα δίκτυα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.999
Πόντοι
3.715
όταν ο πατέρας παίρνει το γιο στο καφενείο από τα 4 του για σωστή εκπαίδευση ώστε να αποκτήσει σωστές βάσεις το παιδί τι συζητάμε;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
όταν ο πατέρας παίρνει το γιο στο καφενείο από τα 4 του για σωστή εκπαίδευση ώστε να αποκτήσει σωστές βάσεις το παιδί τι συζητάμε;
είμαι στο οάκα στο μπάσκετ στον τελικό πάο-οσφπ...μπροστά μου πατέρας κ γιος...σε φάση που ο παπαλουκάς βάζει τρίποντο σηκώνεται ο πιτσιρικάς, όχι παραπάνω από 8, κ φωνάζει....μουνί παπαλουκά, γαμιέσαι εσύ κ το σόι σου...τι να πει κανείς?? κ ο πατέρας καμάρωνε... :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
είμαι στο οάκα στο μπάσκετ στον τελικό πάο-οσφπ...μπροστά μου πατέρας κ γιος...σε φάση που ο παπαλουκάς βάζει τρίποντο σηκώνεται ο πιτσιρικάς, όχι παραπάνω από 8, κ φωνάζει....μουνί παπαλουκά, γαμιέσαι εσύ κ το σόι σου...τι να πει κανείς?? κ ο πατέρας καμάρωνε... :headbang:

δίκιο είχε πάντως ο πιτσιρικάς :grin:

stavros_alani

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Κριτικές
56
Like
1.701
Πόντοι
7.335
ενα θα σας πω...εγω ειμαι 24 πηγαινα γηπεδο..ολα ειναι κακονισμενα..ζουμε σε σαπια κοινωνια..νομοι υπαρχουν απλα παντου δεν εφαρμοζονται γιατι δεν τους συμφερουν..πρεζακια ειναι και υπαληλοι...πιτσιρικια που τους φουσκωνουν τα μυαλα οτι αν δειρουν καποιους θα μετρανε και θα εχουνε γκομενες και λοιπα...οσο για την αγγλια της πουτανας γινεται εξω απο τα γηπεδα απλα δεν τα προβαλουν τα μμε....και η χειροτερη φαρα ειναι ο ιδημοσιογραφοι..αντι ολοι να διαδηλωνουνε παιζουνε ξυλο για τον μαρινακη και τον τζιγκερ..ντροπη...νεωλερα ειναι οχι νεοελαια..κα ιδεν θελει πολυ μυαλο για να σκεφτεις ενα τοσο απλο πραγμα...αλλα ειμαστε μπανανια....δηλαδη τι πρπει να τα πιασει η μανα τους και να τους πει μην πατε στο γηπεδο????η θελει μυαλο για να καταλαβεις οτι βλαπτεις εσενα την ζωη σου και τους γυρω σου????

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ετσι ειναι οι σωστοι οι ελληνες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα δύο αντιμαχόμενα γκρουπ οπαδών (περίπου 15 άτομα το καθένα)
έδωσαν μάχη με σώμα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος ενός 21χρονου οπαδού

Ειπα και γω τι εγινε κατι .. 30 χασικληδες μαλωσανε και τωρα ειναι ενας λιγοτερος
εχω σκαραριστει ...

Κουραγιο στη Μανα του νεκρου , μια μουντζα στους υπολοιπους ..

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Τα ηθελε και τα ΄παθε. Να παιξουν ξυλο με τους μπατσους στο γηπεδο το καταλαβενω και εγω το εκανα, ειναι ενας τροπος εκτονωσης. Αλλα να δινεις ραντεβου για να λυσεις τις <<ποδοσφαιρικες σου διαφορες>> ειναι μεγαλη μαλακια. Στην εποχη που ζουμε με τα τοσα προβληματα, αντι να βγουν στους δρομους για τα δικαιωματα τους, σκοτωνονται για τις ΠΑΕ. Ε, δεν ειναι μαλακες ?

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Φίλε μου θα σου πω το εξης...
Εγω δεν επαιξα πότε ξύλο με μπατσους οπαδους κοκ γιατι δεν το κατάλαβα ποτέ.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος...ένας ποδοσφαιριστης α εθνικής θα βγάζει σε ενα χρόνο όσα δε θα βγάλεις εσυ και εγώ σε 2 ζωές, και θα κάτσω να παίξω ξύλο για μια ομάδα (επιχείρηση) της οποίας οι ποδοσφαιριστές (υπάλληλοι) βγαζουν τόσα φράγκα παίζοντας μπάλα? κάνοντας το παιδικό τους ονειρο πραγματικότητα?
Και εγω που παίζω μουσική με μπάντες θα ήθελα να είμαι πχ στους iron maiden, αλλά δεν είμαι, και ετσι έγινα σερβιτόρος και βγαζω 1.000€ το μηνα. ή επειδή είμαι fan των maiden συγχρόνως σημαίνει ότι θα πρέπει να κοπανήσω ρεϊβάδες?

Μαλακίες, δε φταίνε τα παιδιά στο 100% και το πιστευω πραγματικά, η μαλακία ξεκιναει από το σπίτι τους. Απο το μπαμπα κ τη μαμα μη κανει χαμαλικι το παιδι και κουραστει...θα τον ταϊσουμε εμεις, ε τι θα κανει και αυτό αν δεν έχει ενδιαφεροντα? Η ναρκωτικά, ή βία και γενικά θα προσανατολιστει σε ενα τρόπο ζωης που θα δινει την ψευδαισθηση ότι γαμα και δέρνει και δεν είναι μαμακιας αμ δε...αμ δε...

Για κράτική προστασία, πραγματική προστασία όμως ή πραγματική προσφορά παιδείας που σημαίνει συγρόνως προστασία κτλ ας μη το συζητησουμε γιατι δεν θα καταλήξουμε και κάπου. Νεοπλουτα παιδακια, αχαϊρευτα που τους ταϊζουν οι γονεις μεχρι και τα 30 γιατί δε γουσταρουν να πάνε να κάνουν καμια αρπα κολα εστω δουλεια για μεροκαματάκι γιατι τους τα δινει ακόμα ο μπαμπας και δε γουσταρουν να κάνουν χαμαλικι δουλεια, περιμενουν μπας και γίνει καμια πρόσληψη από το δημόσιο ή να τους κάτσει καμια δουλεια γραφειου 5ημερο 8ωρο με 1500€ ρε δε γαμιόμαστε...

Και να σου πω κιόλας εγω εχω πολλούς γνωστους τέτοιους μπουμπουκια και ξέρεις τί δουλεια κάνουν τωρα...δημοτική αστυνομια και ειδικοί φρουροι. Μου μπηκαν όλα τα γιωτομπαλα ειδικες δυναμεις να πάρουν τα μόρια και μετα βουρ για σωματα ασφαλείας και με βύζμα. Και αυτοι που πριν 5 χρόνια καναν αμαξια, γειτονιές μπουρδελο σε κοπανανε και σε τρέχουν για 5 γραμμαρια χόρτο.

Σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι...

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αλλη μια αποδειξη οτι σαν κοινωνια εχουμε πιασει πατο...
ξυπνησα το πρωι για δουλεια κ ακουσα στο ραδιο τι εγινε στη κρητη
κατεβαινω να παω στο αμαξι βλεπω 8 το πρωι 2 πρεζακια να μαλλωνουν
σταματαω στο φαναρι ερχονται 5χρονα γυφτακια να μου πλυνουν το τζαμι
κ φτανω δουλεια για να με πιασει καταθλιψη με τη κατασταση ΜΟΥ !!!!!
κουραγιο συναγωνιστες

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σε όλους αρέσει το ποδόσφαιρο, όλοι έχουμε καρδιοχτυπήσει για κάπια ομάδα, είναι λογικό, αλλά το να σκοτώνεσαι με τον συνάνθρωπό σου για μια ομάδα  (εταιρεία) δεν το βρισκω λογικό. Πολύ άρρωστοι είναι εκείνοι που ασχολούνται "αγριως" με ομάδες, μιλάμε για πολύ αρρώστια...
Δεν χρειάζεται να στηρίζουμε Ανώνυμες Ετιαρειες. Καταλάβετέ το σας γελάνε ρε!! και εσείς σκοτώνεστε μεταξύ σας για την μπάλα.. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε!! Και πιο ουσιώδη. Ανεργία, φτώχεια κ.λπ. οχι η ΜΠΑΛΑ και ο Ολλυμπιακός ή ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν, προσέχτε τι θα γίνει για να ξεκαθαρίσουμε. Τουλάχιστον εμείς οι Παναθηναϊκοί

Θα μας κάνει τη χάρη ο Μαρινάκης να μας αφήσει να του σπάσουμε το γήπεδο 5-6 φορές.

Λοιπόν, παίρνουμε εισιτήρια εκτός έδρας με γαύρο. Πάμε, το κάνουμε λαμπόγιαλο το Καραϊσκάκη. Αναγνωρίζουμε με τις κάμερες ποιοί είναι. Από τότε και εις το εξής όποτε παίζει ο Παναθηναϊκός οι συλληφθέντες θα υποχρεούνται να παρουσιάζονται και να παραμένουν καθ' όλην την διάρκεια του αγώνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Άμα τιμωρηθεί η ομάδα θα αποζημιώσουν όσους κατόχους διαρκείας χάσουν εντός έδρας αγώνες εξ' αιτίας των επεισοδίων. Επίσης θα πληρώνουν και τα πρόστιμα που θα τρώει η ομάδα λόγω του ότι έσπασαν το γήπεδο. Άμα έχουν διαρκείας, τους αφαιρείται και τα χρήματα που αναλογούν στους υπόλοιπους αγώνες αποπληρώνουν μέρος των υποχρεώσεων που έχουν δημιουργηθεί.

Επόμενη χρονιά, ΞΑΝΑΠΑΜΕ στο Καραϊσκάκη. Το ξανασπάμε; ΤΑ ΊΔΙΑ!

Τρίτη χρονιά, το ξανασπάσαμε; ΤΑ ΊΔΙΑ!

Ε, κάποτε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτοί οι αλήτες υποστηρίζουν την ομάδα από Ρόδο μέχρι Κέρκυρα και από Κρήτη έως Έβρο... Εγώ όχι...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
καλα φταστε μεχρι τον ιπποδρομο και μετα το συζηταμε κατα ποσο λαμπογιαλο μπορει να γινει το καραισκακη...

χωρις πλακα ομως η ποδοσφαιρικη ομαδα ειναι το κοινο που εχουν τα μελη της καθε συμμοριας πιτσιρικαδων η και μεγαλυτερων που το χομπι τους ειναι το ξυλο και ο τσαμπουκας και οχι ο αθλητισμος.

Το θεμα ειναι γιατι κουβαλανε μαχαιρια,οπλα κλπ...στην ολλανδια και την αγγλια υπαρχουν προσυμφωνημενα ραντεβου αλλα μονο με τα χερια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη τυποι κανονισαν να πλακωθουν με σπαθια οπαδοι του οφη και του ηροδοτου
αλλα αυτον που χτυπησαν ηταν φανατικος παναθηναικος?
πως γινεται αυτο? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom