Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Παπαδοπαιδο,εσυ ειδικα δε κανει να εκφερεις γνωμη για μενα.
Αντε κανε ευχελαιο καλυτερα γιατι μονο στην πλακα μπορει νασε παρει κανεις εσενα.
Αντε και επειδη εχεις και εξουσια ,σεβομαι και τα ορια της.
Καλο ειναι λοιπον,επειδη το ban και το warned τοχουν για πλακα καποιοι να μη προκαλεις σαν μοντ
ενα μελος να στην πει.
Αντε κανε την πλακα σου με μελη που καθονται ασχολουνται μαζι σου και αφιερωσε οσο χρονο θες απο τη ζωη σου
σαν mod στο bourdela.com,νομιζοντας οτι κανεις κατι και κρινοντας απο το χρονο που εχεις αφιερωσει δεν εχεις
και πολλα να κανεις(ισως κανω και λαθος)στην εκκλησια σου.
Οταν γραφεις κατι για το γαμαω σου προτεινω να δεις τα παλια μου βιντεο τα οποια σταχω αφιερωσει
Αυτα για τα σχολια σου στο νικ "gamaomanoules".
Για το ρολο τον mod που εθιξες σε πληροφορω οτι ενας mod πρεπει να επεμβαινει αμεσως μολις υπαρξει υποτιθεμενη
παρατυπια των ορων του site,συγκεκριμενα μολις ενα μελος θιξει το αλλο σε προσωπικο επιπεδο και οχι να το αφησει να διογκωνεται για να βρει ευκαιρια να banari αυτον που θελει!
Αφιερωσε και λιγο χρονο σε αλλα πραγματα,γιατι οπως βλεπω πας για ρεκορ σε λιγο απο το πολυ κολλημα με το site!
Την ευλογια μου..
Τα αλλα για γενικη προσβολη μελων ειναι εντελως ακυρα γιατι οποιος εχει τη μαλακια μεσα του τοτε παρεξηγιεται μονο απο οτι γραφεται.
Οσο για τα υπολοιπα απαντω μονο στο φιλο που μιλησε με σωστο τροπο και του λεω οτι ισως εχει δικιο,
ισως ξυπνησα στραβα,αλλα επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω τετοια τοπικ συνεχεια,
με ηλιθιους τιτλους ειπα να πω κγω μια αποψη ισως xtreme.
Αλλα ποτε δεν εθιξα καποιο μελος,συγκεκριμενα και αοριστα μιλαω μονο οι μαλακες θιγονται.
Το προσδιοριζω διοτι αν αυριο πω: οι πουσταρες θελουν κρεμασμα!
Και βγει καποιος και πει γιατι με βριζεις?Τοτε μονο μαλακας μπορει ναναι.
Aυριο παντως θα εχω καλο ξυπνημα γιατι με barcha αποψε παω τρελο ταμειο!
Τεσπα,μη το γαμαμε αλλο.
Σεβαστες ολες οι γνωμες και ας γραφονται στα παπαρια του καθενος.
Για την πλακα και μονο..
Αντε κανε ευχελαιο καλυτερα γιατι μονο στην πλακα μπορει νασε παρει κανεις εσενα.
Αντε και επειδη εχεις και εξουσια ,σεβομαι και τα ορια της.
Καλο ειναι λοιπον,επειδη το ban και το warned τοχουν για πλακα καποιοι να μη προκαλεις σαν μοντ
ενα μελος να στην πει.
Αντε κανε την πλακα σου με μελη που καθονται ασχολουνται μαζι σου και αφιερωσε οσο χρονο θες απο τη ζωη σου
σαν mod στο bourdela.com,νομιζοντας οτι κανεις κατι και κρινοντας απο το χρονο που εχεις αφιερωσει δεν εχεις
και πολλα να κανεις(ισως κανω και λαθος)στην εκκλησια σου.
Οταν γραφεις κατι για το γαμαω σου προτεινω να δεις τα παλια μου βιντεο τα οποια σταχω αφιερωσει
Αυτα για τα σχολια σου στο νικ "gamaomanoules".
Για το ρολο τον mod που εθιξες σε πληροφορω οτι ενας mod πρεπει να επεμβαινει αμεσως μολις υπαρξει υποτιθεμενη
παρατυπια των ορων του site,συγκεκριμενα μολις ενα μελος θιξει το αλλο σε προσωπικο επιπεδο και οχι να το αφησει να διογκωνεται για να βρει ευκαιρια να banari αυτον που θελει!
Αφιερωσε και λιγο χρονο σε αλλα πραγματα,γιατι οπως βλεπω πας για ρεκορ σε λιγο απο το πολυ κολλημα με το site!
Την ευλογια μου..
Τα αλλα για γενικη προσβολη μελων ειναι εντελως ακυρα γιατι οποιος εχει τη μαλακια μεσα του τοτε παρεξηγιεται μονο απο οτι γραφεται.
Οσο για τα υπολοιπα απαντω μονο στο φιλο που μιλησε με σωστο τροπο και του λεω οτι ισως εχει δικιο,
ισως ξυπνησα στραβα,αλλα επειδη εχω βαρεθει να διαβαζω τετοια τοπικ συνεχεια,
με ηλιθιους τιτλους ειπα να πω κγω μια αποψη ισως xtreme.
Αλλα ποτε δεν εθιξα καποιο μελος,συγκεκριμενα και αοριστα μιλαω μονο οι μαλακες θιγονται.
Το προσδιοριζω διοτι αν αυριο πω: οι πουσταρες θελουν κρεμασμα!
Και βγει καποιος και πει γιατι με βριζεις?Τοτε μονο μαλακας μπορει ναναι.
Aυριο παντως θα εχω καλο ξυπνημα γιατι με barcha αποψε παω τρελο ταμειο!
Τεσπα,μη το γαμαμε αλλο.
Σεβαστες ολες οι γνωμες και ας γραφονται στα παπαρια του καθενος.
Για την πλακα και μονο..