Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν οι δικαστές ειχαν φόρουμ, το θεμα "οι καλύτερες δικαιολογίες που ακούσαμε απο κατηγορούμενο" θα ήταν ολα τα λεφτά. Μεσα και αυτο του μανιάτη που είπε στους φίλους του και οχι στο φιλόπουλο <<έτσι γαμανε τα μανιατάκια>>
του ήρθε φλας η γκόμενα που γάμαγε από το βράδυ......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εάν νομίζετε ότι θα τη γλιτώσουν με αναστολές κλπ και κάνα δυό χρόνια έχετε τέτοια σχέση με τα ποινικά όση έχω εγώ με το χριστιανισμό....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εδω θα μαστε περσονα και θα δεις.μη περιμενετε ειδικα ο μιχαλης να παει μεσα.αν πανε θα πανε κανα δυο ασχετοι που θα τα φανε ολα.η αυτοι που ειναι ηδη προφυλακισμενοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω θα μαστε περσονα και θα δεις.μη περιμενετε ειδικα ο μιχαλης να παει μεσα.αν πανε θα πανε κανα δυο ασχετοι που θα τα φανε ολα.η αυτοι που ειναι ηδη προφυλακισμενοι.
αρη μου έχεις διαπιστώσει από αυτά που λέω ότι έχω μένος εναντίον των ολυμπαικών ή των πιτσιρικάδων που πλακώνονται στις μάπες;
Δεν αντιμετωπίζω το θέμα οπαδικά αλλά καθαρά ποινικά..
Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και σε αντεστραμμένη περίπτωση πρασινοκόκκινων.
Αυτό που με έχει κάνει έξαλλο είναι η αρρώστια η οποία ΔΕΝ είναι οπαδική.
Θεωρώ ότι όποιος πούστης οποιασδήποτε ομάδας χτυπά, ή εξακολουθεί να καρφώνει έναν αιμόφυρτο είναι κατευθείαν για το κάγκελο.
Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω τις συντηρητικές παπαρίες για σύσταση συμμορίας και μαλακίες....
Αλλο να ανήκεις σε μια ομάδα και άλλο να δολοφονείς κάποιον εν ψυχρώ. Αυτό είναι προσωπική επιλογή και δε φταίει καμμιά ομάδα κανένας σύλλογος και καμμιά συμπλοκή.
Τελεία.........
Τον οποιοσδήποτε κάθεται πάνω από έναν ετοιμοθάνατο με διαλυμένο κρανίο αιμόφυρτο και γεμάτο αίματα από τις μαχαιριές στα πόδια και τραβάει βίντεο εγώ δεν θα τον έστελνα φυλακή. Θα τον έφερνα σε ακριβώς την ίδια κατάσταση...........
Απλά πράματα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αρη μου έχεις διαπιστώσει από αυτά που λέω ότι έχω μένος εναντίον των ολυμπαικών ή των πιτσιρικάδων που πλακώνονται στις μάπες;
Δεν αντιμετωπίζω το θέμα οπαδικά αλλά καθαρά ποινικά..
Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και σε αντεστραμμένη περίπτωση πρασινοκόκκινων.
Αυτό που με έχει κάνει έξαλλο είναι η αρρώστια η οποία ΔΕΝ είναι οπαδική.
Θεωρώ ότι όποιος πούστης οποιασδήποτε ομάδας χτυπά, ή εξακολουθεί να καρφώνει έναν αιμόφυρτο είναι κατευθείαν για το κάγκελο.
Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω τις συντηρητικές παπαρίες για σύσταση συμμορίας και μαλακίες....
Αλλο να ανήκεις σε μια ομάδα και άλλο να δολοφονείς κάποιον εν ψυχρώ. Αυτό είναι προσωπική επιλογή και δε φταίει καμμιά ομάδα κανένας σύλλογος και καμμιά συμπλοκή.
Τελεία.........
Τον οποιοσδήποτε κάθεται πάνω από έναν ετοιμοθάνατο με διαλυμένο κρανίο αιμόφυρτο και γεμάτο αίματα από τις μαχαιριές στα πόδια και τραβάει βίντεο εγώ δεν θα τον έστελνα φυλακή. Θα τον έφερνα σε ακριβώς την ίδια κατάσταση...........
Απλά πράματα.
καταλαβαινω τι λες αλλα φιλε εδω ειναι ελλαδα...με οτι αυτο συνεπαγεται... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταλαβαινω τι λες αλλα φιλε εδω ειναι ελλαδα...με οτι αυτο συνεπαγεται... ;)
εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα πέσουν χοντρές καμπάνες (πρωτόδικα).
Μάλιστα σε μερικούς θα είναι τελείως μα τελείως άδικες σε αυτούς που έχουν ελάχιστη συμμετοχή....
Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αλλά η αδικία που ούτως η άλλως στην Ελλάδα είναι κανόνας.
"ένοχος ένοχον ου ποιεί" 211Α ΚΠΔ

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
την παρακολουθει κανενας την δικη η μονο απο εφημεριδες?

Κρίσιμη λιποθυμία
Του ΣΩΤΗΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Η λιποθυμία του πιο κρίσιμου έως τώρα μάρτυρα στην υπόθεση Φιλόπουλου την ώρα της κατάθεσης και η ένταση που δημιουργήθηκε εντός και εκτός της αίθουσας μετά την κατάρρευσή του σημάδεψαν τη χθεσινή μέρα στην πολύκροτη δίκη της δολοφονίας του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού και των επεισοδίων της οδού Λαυρίου το Μάρτιο του 2007. Ο φίλος του Μιχάλη Φιλόπουλου, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος ή Μπίρμπας, που αναμενόταν εδώ και ημέρες ως μάρτυρας-"κλειδί" δεν άντεξε την πίεση, τις ερωτήσεις της έδρας και της πολιτικής αγωγής και αφού υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις άρχισε να τρέμει μέχρι που λιποθύμησε και έπεσε στα χέρια των κατηγορουμένων που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Εως τότε πρόλαβε να αναφερθεί σε SMS που έλαβε και το οποίο κατονόμαζε τον δολοφόνο του Μιχάλη Φιλόπουλου, αλλά και να υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις που δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά, τα οποία πιθανώς να ξεδιαλύνει τη Δευτέρα, όταν και θα συνεχιστεί η κατάθεσή του, αφού μετά τη λιποθυμία του και τη διακοπή δεν ήταν σε θέση να καταθέσει. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας φέρεται να δεχόταν απειλές και να κρυβόταν μετά τα γεγονότα της Παιανίας. Περί αυτού ρωτήθηκε από τον συνήγορο πολιτικής αγωγής Θέμη Σοφό, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, με το διάλογο να είναι χαρακτηριστικός:

- Σοφός: «Πού βρισκόσασταν μετά τις 10 Απριλίου (σ.σ.: 2007, ενώ στις 29 Μαρτίου 2007 έγιναν τα επεισόδια και η δολοφονία);».

Μάρτυρας: «Στην Καλαμάτα».

Σοφός: «Τι κάνατε εκεί;».

Μάρτυρας: «Μάζευα ελιές».

Σοφός: «Δεν δουλεύατε;».

Μάρτυρας: «Ναι, δούλευα και σερβιτόρος».

Σοφός: «Σε ποιον δουλεύατε;».

Μάρτυρας: «Δεν θυμάμαι».

Σοφός: «Τελικά τι κάνατε, μαζεύατε ελιές».

Μάρτυρας: «Δούλευα στη Φοινικούντα».

Στο σημείο αυτό ο μάρτυρας άρχισε να τρέμει.

Πρόεδρος: «Τι έχετε; Τρέμετε, δεν αισθάνεστε καλά;».

Μάρτυρας: «Εχω πυρετό».

Πρόεδρος: «Θέλετε να διακόψουμε;».

Ο μάρτυρας κατέρρευσε και η δίκη διακόπηκε.

«Λέει ψέματα ο Μπίρμπας»
Με τη διακοπή ο μεγάλος αδελφός του Μιχάλη Φιλόπουλου, Χρήστος, έλεγε κατευθυνόμενος προς την έξοδο: «Λέει ψέματα, δεν είπε την αλήθεια». Την ίδια ώρα, μέλη της οικογένειας Φιλόπουλου άρχισαν λεκτική αντιπαράθεση και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια (το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας) με άτομα τα οποία φέρονται να ανήκαν στο φιλικό περιβάλλον ενός εκ των κατηγορουμένων, τον οποίο νωρίτερα ο Μπίρμπας είχε εμμέσως κατονομάσει ως δολοφόνο, λέγοντας στο δικαστήριο:
«Την επόμενη ημέρα των επεισοδίων πήγα στο σπίτι του Μιχάλη και έδωσα στον πατέρα του το κινητό που μου το είχε δώσει ένα παιδί μετά τα επεισόδια (σ.σ.: ο πατέρας του Φιλόπουλου στην κατάθεσή του είχε πει ότι δεν ήταν το κινητό του γιου του και ότι ήταν κατεστραμμένη η κάρτα SIM). Στη συνέχεια πήγαμε με τον Αντωνίου, που ήταν εργοδότης του Μιχάλη, στα γραφεία του συνδέσμου του Κολωνού. Εκεί μου ήρθε ένα SMS που έλεγε ''ξέρω το δολοφόνο''».

Πρόεδρος: «Ποιος το έστειλε;»

Μάρτυρας: «Δεν τον ξέρω, ξέρω μόνο ότι ήταν από τη Νίκαια της Θύρας 13. Του απάντησα από το κινητό του Αντωνίου να μου πει το όνομα».

Πρόεδρος: «Γιατί όχι από το δικό σας;».

Μάρτυρας: «Δεν είχα μονάδες. Μου απάντησε και στο δεύτερο μήνυμα μου έγραφε ότι ο Ρουμπέτης λέει σε όλους ότι σκότωσε τον Μιχάλη».

«Ο Κανέλλος και ο Καλτσάς»
Ο εν λόγω μάρτυρας, προτού καταρρεύσει και αμέσως προτού ερωτηθεί από τον κ. Σοφό για το πού βρισκόταν μετά τις 10 Απριλίου 2007, είχε πει στην κατάθεσή του πως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στη Δουκίσσης Πλακεντίας για να πάνε οργανωμένα στην Παιανία στον αγώνα των γυναικείων ομάδων βόλεϊ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Αυτό έδωσε το έναυσμα σε πρόεδρο και εισαγγελέα να τον ρωτήσουν για εμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού που ανέφερε στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια, με το διάλογο να είναι επίσης χαρακτηριστικός:

Εισαγγελέας: «Τον Κανέλλο (σ.σ.: ψευδώνυμο συνδεσμίτη του Παναθηναϊκού) τον ξέρεις;».

Μάρτυρας: «Δεν τον γνωρίζω».

Πρόεδρος: «Μας μιλάς για αυτόν στην πρώτη σου κατάθεση».

Μάρτυρας: «Αυτό έγινε στην αστυνομία, όταν μου έδειξαν φωτογραφία του Μιχάλη και είχα μάθει για το θάνατό του και θόλωσα. Δεν ήξερα τι έλεγα».

Εισαγγελέας: «Τα έχεις πει και στην ανακρίτρια αυτά, όχι μόνο στην αστυνομία. Τον ξέρεις;».

Μάρτυρας: «Οχι».

Πρόεδρος: «Τον Καλτσά τον ξέρεις;».

Μάρτυρας: «Οχι».

Ολα αυτά έχουν προφανώς σχέση και με το παραπεμπτικό βούλευμα που ζητά έρευνα στο χώρο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται και σε αυτούς η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την οποία κατηγορούνται οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν νέες ανακρίσεις, που είναι πιθανό να φέρουν στο εδώλιο και άλλους οπαδούς του Παναθηναϊκού με την κακουργηματική κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

«Μάχες σώμα με σώμα»
Κατά τη χθεσινή ημέρα κατέθεσαν ως μάρτυρες καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι περιέγραψαν τις συμπλοκές, αλλά και αστυνομικοί των ΜΑΤ από τη διμοιρία που έφτασε πρώτη στον τόπο των επεισοδίων. Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ανέφερε ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν παραταχθεί έτοιμοι να χτυπηθούν προτού ξεκινήσουν τα επεισόδια και πρόσθεσε: «Εγιναν συμπλοκές σώμα με σώμα, που κράτησαν ελάχιστα. Ηταν πραγματικός πόλεμος. Μόλις τέλειωσαν και τους κυνήγησαν τα ΜΑΤ βγήκα και είδα τον Φιλόπουλο πεσμένο. Φαινόταν νεκρός και τότε είδα ένα παλικάρι που μου είπε να ειδοποιήσω το ΕΚΑΒ γιατί υπήρχε σοβαρά τραυματίας».

Ο εκ των κατηγορουμένων οπαδός του Ολυμπιακού, Μιχάλης Ψικάκος, είπε ότι αυτός ήταν, αλλά τον διέκοψε ο πρόεδρος λέγοντάς του ότι επιβαρύνει τη θέση του.

Ιδιοκτήτρια φαρμακείου της περιοχής ανέφερε για τα επεισόδια: «Αυτά που βλέπετε να γίνονται στο Πολυτεχνείο κάθε χρόνο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έγιναν. Είναι η πρώτη φορά που φοβήθηκα τόσο».

Ενας εκ των αστυνομικών των ΜΑΤ που κατέθεσαν αναφέρθηκε στη σύλληψη του Αρη Παπαντώνη που βρισκόταν σε μηχανάκι, όπως είπε, όταν τον συνέλαβαν και πρόσθεσε: «Τον οδηγήσαμε στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας και εκεί τον αναγνώρισε ένας εκ των ποδοσφαιριστών της Μαρκό ότι αυτός ήταν που μαχαίρωσε τον άλλο παίκτη στο αυτοκίνητο».

Αναίρεση και εντάσεις
Ολική αναίρεση της αρχικής του κατάθεσης έκανε σήμερα ο μάρτυρας που είχε λιποθυμήσει την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα τραγικά επεισόδια της Λεωφόρου Λαυρίου, πριν από ενάμιση χρόνο.

Σήμερα, ο νεαρός, αναίρεσε όλα όσα είχε καταθέσει εξ αρχής και υπέπεσε σε αντιφάσεις, που ήταν «κόντρα» σε όσα είχε πει σε ανακρίτρια και αστυνομία αμέσως μετά το συμβάν, αλλά και σε όσα κατέθεσε στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα. Πάντως, επανέλαβε πως έλαβε ένα sms που έλεγε το όνομα του δολοφόνου, που είναι ένας εκ των κατηγορουμένων. Ωστόσο, και εκεί  τα... γύρισε. Στην αρχική του κατάθεση είχε πει πως το μήνυμα του το είχε στείλει πρωτοκλασάτος συνδεσμίτης του Παναθηναϊκού, ενώ σήμερα είπε πως το έλαβε από κάποιον οπαδό του Παναθηναϊκού από τη Νίκαια τον οποίο έχει καταχωρημένο ως «Νίκαια Θύρα 13» γιατί δεν ξέρει το όνομά του!

Στη συνέχεια κατέθεσε πως δύο ημέρες πριν από τα γεγονότα της Λαυρίου, 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είπε πως δεν μετείχε ο ίδιος, αλλά ήταν εκεί ο Μιχάλης Φιλόπουλος. Σε εκείνο το σημείο εξερράγη ο πατέρας του Φιλόπουλου και του είπε «Λες ψέματα, ήσουν εκεί», με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την αίθουσα του δικαστηρίου. Έξω από αυτήν, είχε φραστικό επεισόδιο με τον πατέρα του μάρτυρα που άλλα έλεγε πριν από μέρες και άλλα σήμερα...

Η δίκη συνεχίστηκε με καταθέσεις αστυνομικών των ΜΑΤ που έφτασαν στο σημείο, φυσικά μετά τη δολοφονία.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσουν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι απολογίες των 27 κατηγορουμένων για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα τον Μάρτιο του 2007 στην Παιανία μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 25χρονου Μιχάλη Φιλόπουλου.

Την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των 35 μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων και οκτώ εξ αυτών παρείχαν άλλοθι σε πέντε εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τους οποίους υποστήριξαν ότι δεν βρίσκονταν καν στο σημείο της συμπλοκής.
Συγγενείς ενός κατηγορουμένου υποστήριξαν ότι το επίμαχο μεσημέρι δούλευε, φίλοι ενός άλλου υποστήριξαν ότι δεν είχε φτάσει στο σημείο της συμπλοκής εξαιτίας έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος, εργοδότης έτερου βεβαίωσε ότι εκείνο το ο εργαζόμενός του βρισκόταν στη δουλειά, ενώ για άλλον κατηγορούμενο μάρτυρας κατέθεσε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του αντιδημάρχου Κορυδαλλού.

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα πέσουν χοντρές καμπάνες (πρωτόδικα).
Μάλιστα σε μερικούς θα είναι τελείως μα τελείως άδικες σε αυτούς που έχουν ελάχιστη συμμετοχή....
Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αλλά η αδικία που ούτως η άλλως στην Ελλάδα είναι κανόνας.
"ένοχος ένοχον ου ποιεί" 211Α ΚΠΔ
τωρα τι εχεις να πεις?αδικες οι καμπανες?ολα τα φορτωθηκε ενα πρεζακι και οι δολοφονοι ειναι εξω.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
βαριεμαι να ψααξω περσινα μηνυματα...το ξερετε αλλωστε οτι ελεγα οτι ετσι θα γινει και κανενας απ τους δικους μας δεν ανησυχουσε για εκβαση της δικης...καποιοι ελεγαν περιμενε κ περιμενε...καποιοι γραφικοι ειχαν ηδη καταδικασει κουντουρη τασσο και αλλους...ενας την πληρωσε και αυτος επειδη ειπε πως τον χτυπησε μελοστο...και αυτος τελειωμενη ιστιρια ειναι ...δεν θα σταματησει ποτε αυτο και το ξερουν ολοι...αλλαωστε στα 3 εντος(μπαλλα μπασκετ πολο) ετοιμαζονται 3 ριζουπολες....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εάν νομίζετε ότι θα τη γλιτώσουν με αναστολές κλπ και κάνα δυό χρόνια έχετε τέτοια σχέση με τα ποινικά όση έχω εγώ με το χριστιανισμό....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
αλανι !!!!! respect!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ετσι για να μη ξεχνιομαστε δηλαδη...αλλωστε οι οπαδοι το ξερουν οτι ξαναεπεσε ξυλο και τα πανο των βαζελων απο γαλατσι τα χουν στη νικαια...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
βαριεμαι να ψααξω περσινα μηνυματα...το ξερετε αλλωστε οτι ελεγα οτι ετσι θα γινει και κανενας απ τους δικους μας δεν ανησυχουσε για εκβαση της δικης...καποιοι ελεγαν περιμενε κ περιμενε...καποιοι γραφικοι ειχαν ηδη καταδικασει κουντουρη τασσο και αλλους...ενας την πληρωσε και αυτος επειδη ειπε πως τον χτυπησε μελοστο...και αυτος τελειωμενη ιστιρια ειναι ...δεν θα σταματησει ποτε αυτο και το ξερουν ολοι...αλλαωστε στα 3 εντος(μπαλλα μπασκετ πολο) ετοιμαζονται 3 ριζουπολες....

σιγα θα σας φυγει κανας ποντος απο το καλτσον
λογικο και επομενο το κρατος του Κοκκαλη να μην καταδικασει τους υπαλληλους του
αλλα δεν πειραζει τα επομενα βηματα ειναι γνωστα μαπες σε τρομπετιστα βομβα στο γκετο σας (ποιο? :2funny:) στα καμινια και εχουμε και συνεχεια

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
σιγα θα σας φυγει κανας ποντος απο το καλτσον
λογικο και επομενο το κρατος του Κοκκαλη να μην καταδικασει τους υπαλληλους του
αλλα δεν πειραζει τα επομενα βηματα ειναι γνωστα μαπες σε τρομπετιστα βομβα στο γκετο σας (ποιο? :2funny:) στα καμινια και εχουμε και συνεχεια
σωπα ρε λαγε....μη μου πεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενα μικρο δειγμα ηταν στο λιμανι που ηρθαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι.κι ας ευγωνομουν το θυρωρο που ειχε διπλολουκετιασει την πορτα απεναντι απο την καντινα γιατι θα ειχαμε τα χειροτερα.και οποιος ηταν το σαββατο στο λιμανι καταλαβαινει τι εννοω ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ενα μικρο δειγμα ηταν στο λιμανι που ηρθαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι.κι ας ευγωνομουν το θυρωρο που ειχε διπλολουκετιασει την πορτα απεναντι απο την καντινα γιατι θα ειχαμε τα χειροτερα.και οποιος ηταν το σαββατο στο λιμανι καταλαβαινει τι εννοω ;)
ετρεξες;;;;;σου βγηκε η γλωσσα;;;;;

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετρεξες;;;;;σου βγηκε η γλωσσα;;;;;
μπορει να ειναι κι ετσι!!αμα ησουνα εκει ξερεις τι λεω,αν οχι ασ'το ποναει.εμεις δε καθομαστε να λεμε τους καναμε τους δειξαμε.οσοι ηταν παροντες ξερουν τι εγινε.σε θεμα για το μιχαλη δε θα κατσω να σχολιασω τι παιχτηκε.απλα περσι ο τσουκαλας ειχε βαλει βιντεακι απο το λιμανι που κατεβηκανε καποιοι ακυροι δικοι μας για να πανε κρητη.φετος που κατεβηκε η θ13 τι εγινε?γιατι δεν δειξαμε τπτ?

Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα εσυ που μιλας για πανια......τι να πεις??????...αμα αρχισω δεν τελειωνω...το μονο που εχω να σ πω ειναι οτι κοκκινησε το οακα φετος...φωτια στα κοκκινα πανια...κ απο πορτο λεονε κ απο παγκρατι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Τι να πω ρε πουστη,τσακωνονται για το ποιος εφαγε το περισσοτερο ξυλο. :uglystupid:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Bingo!
Τελικα απο οτι φαινεται ο Μιχαλης μαλον αυτοκτονησε!

Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσουν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι απολογίες των 27 κατηγορουμένων για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα τον Μάρτιο του 2007 στην Παιανία μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 25χρονου Μιχάλη Φιλόπουλου.

Την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των 35 μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων και οκτώ εξ αυτών παρείχαν άλλοθι σε πέντε εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τους οποίους υποστήριξαν ότι δεν βρίσκονταν καν στο σημείο της συμπλοκής.
Συγγενείς ενός κατηγορουμένου υποστήριξαν ότι το επίμαχο μεσημέρι δούλευε, φίλοι ενός άλλου υποστήριξαν ότι δεν είχε φτάσει στο σημείο της συμπλοκής εξαιτίας έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος, εργοδότης έτερου βεβαίωσε ότι εκείνο το ο εργαζόμενός του βρισκόταν στη δουλειά, ενώ για άλλον κατηγορούμενο μάρτυρας κατέθεσε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γραφείο του αντιδημάρχου Κορυδαλλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom