Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ανεγκεφαλοι και υδροκεφαλοι υπαρχουν και θα υπαρχουν παντου και παντοτε. ανεπιτρεπτο ομως το κρατος που εχοντας στα χερια του μαρτυριες και καταθεσεις για ¨μεγαλα¨ ονοματα της θυρας 7 που υποκοινουν αυτα τα ¨ραντεβου θανατου¨ αραζει και δεν κανει τπτ
Φιλε τα ραντεβου δεν τα κανονιζουν μονοι τους αλλα με τα μεγαλα κεφαλια τον οπαδον του Παναθηναικου.
Ξυπνηστε ρε δεν αξιζει για κανενα προεδρο, αρχηγο εξεδρας και ομαδα να καταστρεψεται την ζωη σας.
Σκευτειτε λιγο και την οικογενεια σας ειμαι σιγουρος οτι δεν θα θελατε να βρεθει η μανα σας στη θεση της μητερας του Φιλοπουλου.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το γαμωτο ειναι οτι ζουμε σε μια χωρα που τετοιες ενεργειες μενουν ατιμωρητες.....
Δεν εχει σημασια τι ομαδα υποστηριζε ο εγκληματιας και τι το θυμα...
nothing else matters!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ασε μας ρε λαπλας που μονο ο γαυρος εχει στρατο ηληθιων...τον κοπανουσαν δηλαδη 30 δικοι σας κι επειδη δεν ειναι δολοφονοι δεν το σκοτωσαν....λοιπον ας κλειδωθει το θεμα μαγκες γιατι πηξαμε!
και γιατι δεν τον σκότωσαν?δεν μπορουσαν?δες στο youtube το βιντεο να μου πεις αν μπορουσαν..
ειναι απο το περσινο ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ σε εναν δρομο διπλα στο ΟΑΚΑ..Δες κ ξαναμιλάμε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σορρυ ρε laplace αλλα εκεί που μιλάμε για ποδόσφαιρο μια χαρά, ώρες ώρες πετάς και εσύ κάτι κουλά...
δηλαδή οι μεν πάνε να σκοτώσουν οι άλλοι απλά να ανοίξουν κεφάλι και μόνο.
στέκουν αυτά που λες?
στην τελική ο κάθε κόκκαλης τόσο μαλάκας είναι να τον έχει υπάλληλο και με την πρώτη στραβή να καρφωθεί?
του κόβει ένα μισθό και τον έχει όλη μέρα να ακονίζει μαχαίρια
ή θες να πιστέψω οτι αν είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε επιχείρηση του παύλου και επιχείρηση του κόκκαλη σαν βάζελος θα προτιμούσες τον κοκκαλη?
και μετά τα χώνουμε στους ευαγγελάτους. λίγο λογική δηλαδή
φιλε οι Παναθηναικοι πηγαν για ξυλο κ οι αλλο για φονο..
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ρωτα καποιον συνδεσμίτη

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε μαλακες καταλαβαινετε οτι σε ολα υπαρχουν αγγραφοι νομοι?ακομα κ στους χουλιγκανς!και οι γαβροι δεν τους τήρησαν κ ειχαμε νεκρο,τι δεν καταλαβαινετε πια?ειστε ασχετοι ωραια αλλα ΜΑΘΕΤΕ κ μετα μιληστε..
αντε πια!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
και γιατι δεν τον σκότωσαν?δεν μπορουσαν?δες στο youtube το βιντεο να μου πεις αν μπορουσαν..
ειναι απο το περσινο ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ σε εναν δρομο διπλα στο ΟΑΚΑ..Δες κ ξαναμιλάμε
Δηλαδη αποκλειεις το γεγονος μια απο της κλοτσιες που ετρωγε στο κεφαλι να τον αφηνε στον τοπο.
Και σου ξανα λεω οτι πρεζακια τελειωμενοι που βγαζουν μαχαιρια υπαρχουν σε ολες της ομαδες.
Το περιστατικο με τον αφρικανο που πουλαγε cd εξω απο τον συνδεσμο του Παναθηναικου στου ζωγραφου το θυμασε?
Αυτος που τον μαχαιρωσαι τι ομαδα ηταν?

ρε μαλακες καταλαβαινετε οτι σε ολα υπαρχουν αγγραφοι νομοι?ακομα κ στους χουλιγκανς!και οι γαβροι δεν τους τήρησαν κ ειχαμε νεκρο,τι δεν καταλαβαινετε πια?ειστε ασχετοι ωραια αλλα ΜΑΘΕΤΕ κ μετα μιληστε..
αντε πια!
Τα μαλακες και της μαγκιες αστες για αλλου οσο για το αν ξερουμε σε πληροφορο οτι ξερω πολλη περισοτερα απο εσενα εχεις βρεθει ποτε σε παρομιο σκινικο?
Αν οχι ασε να μας πει κανενας αλλος.
Εγω επειδη εχω βρεθει σε αρκετα σε πληρωφορο οτι πηγα να φαω  σιδερολοστο στο κεφαλι και αν δεν εβαζα το χερι μου θα ειχα μεινει στον τοπο,απο το χτυπημα εσπασα και τα δυο κοκκαλα του χεριου μου ανμεσα στον καρπο και στον αγκωνα φαντασου με τη δυναμη την εφαγα  αν δεν εβαζα το χερι μου θα ειχα μεινει στον τοπο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Δηλαδη αποκλειεις το γεγονος μια απο της κλοτσιες που ετρωγε στο κεφαλι να τον αφηνε στον τοπο.
Και σου ξανα λεω οτι πρεζακια τελειωμενοι που βγαζουν μαχαιρια υπαρχουν σε ολες της ομαδες.
Το περιστατικο με τον αφρικανο που πουλαγε cd εξω απο τον συνδεσμο του Παναθηναικου στου ζωγραφου το θυμασε?
Αυτος που τον μαχαιρωσαι τι ομαδα ηταν?
Τα μαλακες και της μαγκιες αστες για αλλου οσο για το αν ξερουμε σε πληροφορο οτι ξερω πολλη περισοτερα απο εσενα εχεις βρεθει ποτε σε παρομιο σκινικο?
Αν οχι ασε να μας πει κανενας αλλος.
Εγω επειδη εχω βρεθει σε αρκετα σε πληρωφορο οτι πηγα να φαω  σιδερολοστο στο κεφαλι και αν δεν εβαζα το χερι μου θα ειχα μεινει στον τοπο,απο το χτυπημα εσπασα και τα δυο κοκκαλα του χεριου μου ανμεσα στον καρπο και στον αγκωνα φαντασου με τη δυναμη την εφαγα  αν δεν εβαζα το χερι μου θα ειχα μεινει στον τοπο.
τον μαχαιρωσαν οπαδοι του ΠΑΟ περιστεριου,φασιστες..
δεν κανω μαγκιες,στα παπαρια μου να δειξω σε σας τι ειμαι,το που κ αν εχω παει και να το γραψω,απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις δεν εχει νοημα..παντως να ξερεις οτι ΑΘΕΤΗΣΑΝ μια συμφωνια αγγραφη ΟΛΩΝ των οπαδων παγκοσμίως οι γαβροι..Ουτε στην Αγγλια δεν σκοτώνουν οπαδό..

Αφου ξερεις πες,ειναι ο ΜΚ δολοφονος,ΝΑΙ η ΟΧΙ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν να σας πω δυό κουβεντούλες.......όπως έχω γράψει πριν καιρό δυστυχώς στα νιάτα μου ήμουν και εγώ από αυτούς τους ΜΑΛΑΚΕΣ ανεγκέφαλους που πλακώνονται στο ξύλο....ευτυχώς το κατάλαβα γρήγορα , έκοψα ΚΑΙ ΗΣΎΧΑΣΑ....ΑΛΛΑ...τότε όταν πλακωνόμαστε με τους αντιπάλους ούτε μαχαίρια,ούτε κέρατα αλλά μόνο με τα χέρια και το πολύ πολύ καμμιά πέτρα....και όταν έπεφτε κάποιος κάτω δεν τον σκοτώναμε αλλά τον αφήναμε και πηγαίναμε για τον επόμενο...γιατί ΑΝΤΡΑΣ είναι όποιος έχει ΜΟΝΟ τα χέρια του...οτιδήποτε άλλο είναι κουραδομαγκιά.....αυτά για τότε....ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....κ΄'οφτε τις μαλακίες με τους καυγάδες και τις ψωλομαγκιές γιατί μπορεί να βρεθείτε σε κανένα νεκροτομείο ανάσκελα.....αυτά για όλους τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥς ανεξαρτήτως χρώματος....τον αντριλίκι και η μαγκιά δεν φαίνεται στο ξύλο αλλά στην καρδιά.....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................. :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
λοιπόν να σας πω δυό κουβεντούλες.......όπως έχω γράψει πριν καιρό δυστυχώς στα νιάτα μου ήμουν και εγώ από αυτούς τους ΜΑΛΑΚΕΣ ανεγκέφαλους που πλακώνονται στο ξύλο....ευτυχώς το κατάλαβα γρήγορα , έκοψα ΚΑΙ ΗΣΎΧΑΣΑ....ΑΛΛΑ...τότε όταν πλακωνόμαστε με τους αντιπάλους ούτε μαχαίρια,ούτε κέρατα αλλά μόνο με τα χέρια και το πολύ πολύ καμμιά πέτρα....και όταν έπεφτε κάποιος κάτω δεν τον σκοτώναμε αλλά τον αφήναμε και πηγαίναμε για τον επόμενο...γιατί ΑΝΤΡΑΣ είναι όποιος έχει ΜΟΝΟ τα χέρια του...οτιδήποτε άλλο είναι κουραδομαγκιά.....αυτά για τότε....ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....κ΄'οφτε τις μαλακίες με τους καυγάδες και τις ψωλομαγκιές γιατί μπορεί να βρεθείτε σε κανένα νεκροτομείο ανάσκελα.....αυτά για όλους τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥς ανεξαρτήτως χρώματος....τον αντριλίκι και η μαγκιά δεν φαίνεται στο ξύλο αλλά στην καρδιά.....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................. :tickedoff:

αυτο λεω τοση ωρα.αλλα βλεπεις αυτοι ειναι 'μαγκες κ ξερουν΄..
αμφιβάλω αν εχουν παει καν γηπεδο!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
οκ ρε λαπλας δεν τον σκοτωσαν γιατι φιλαθλους-οπαδους-χουλιγκανς-δολοφονους οχι μονο ο γαυρος κι οχι ο βαζελος και οπως λες οι βαζελοι πηγαν για ξυλο κι οι αλλοι για φονο...ποις μπορει να το πιστεψει αυτο...εδω οι δικοι σας καφροι χιλιαδες ολοκληρες βριζουν νεκρους του ολυμπιακου σε καθε ευκαιρια...τι παραμυθι τρωτε δεν μπορω να καταλαβω..
Λοιπον μαγκες για να τελειωνουμε εγω ανοιξα το θεμα και στεναχωρεθηκα για το παιδι σαν να ηταν ολυμπιακος-παναθηναικος-φουφουτιακος κτλ ηταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ Η ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!!!!Τελος!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πρωτα απολα μην βρίζεις τον συνομιλητή σου,σε κάθε θρεντ βριζεις τον αλλον που εχει αντιθετη γνώμη με σενα,αν δενμπορεις να κανεις ΔΙΑΛΟΓΟ,πες το...
Για να τελειωνω κ εγώ,αυτος που ξερει ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ θα σκοτώσει..

Υ.Γ. και δεν εχω προβλημα να γινουν αλλοι 200 φόνοι..Προβλημα του εκάστωτε νεκρου κ της οικογένειας τους..Ας πρόσεχαν..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτο λεω τοση ωρα.αλλα βλεπεις αυτοι ειναι 'μαγκες κ ξερουν΄..
αμφιβάλω αν εχουν παει καν γηπεδο!
Για εμενα το λες αυτο?
Εγω εχω πει και ποιο πανω οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες και θα πρεπει να σταματησουν δεν το παιζω μαγκας μαλακας ημουνα που επερνα μερος σε αυτα.
Ο θανατος μπορει να ερθει απο μια πετρα που πετας σε καποιον αλλον αυτο τι ειναι ατυχημα? μην τρελαθουμε.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Για εμενα το λες αυτο?
Εγω εχω πει και ποιο πανω οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες και θα πρεπει να σταματησουν δεν το παιζω μαγκας μαλακας ημουνα που επερνα μερος σε αυτα.
Ο θανατος μπορει να ερθει απο μια πετρα που πετας σε καποιον αλλον αυτο τι ειναι ατυχημα? μην τρελαθουμε.
μπορει να έρθει κ ετσι ο θάνατος..αλλα αυτο ειναι δολοφονία απο μαλακία του ζωου που σου πεταξε την πέτρα,το αλλο ειναι οτι είχαν ΕΝΤΟΛΗ κ αποστολή δολοφονίας..
Γιατι δεν τους ήταν αδιαφορος ο Μιχαλάκης,για 10002 λόγους..

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
πρωτα απολα μην βρίζεις τον συνομιλητή σου,σε κάθε θρεντ βριζεις τον αλλον που εχει αντιθετη γνώμη με σενα,αν δενμπορεις να κανεις ΔΙΑΛΟΓΟ,πες το...
Για να τελειωνω κ εγώ,αυτος που ξερει ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ θα σκοτώσει..

Υ.Γ. και δεν εχω προβλημα να γινουν αλλοι 200 φόνοι..Προβλημα του εκάστωτε νεκρου κ της οικογένειας τους..Ας πρόσεχαν..
αυτο απευθηνεται σε μενα λαπλας?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Οχι δεν τους ηταν αδιαφορος και το ξερω πολυ καλα και δεν εχω σκοπο να τους δικαιολογισω θα πρεπει να τιμοριθουν παραδειγματικα μπας και βαλουν καποιοι αλλοι μυαλο.
Αλλα οπως και να ερθει ο θανατος για τον καθε εναν απο  αυτους που σημετεχουν και της οικογενειες τους μικρη σημασια εχει.

Ρε παιδια μυαλο δεν προκειται να βαλουμε ο ενας στον αλλο ας το αφησουμε εδω.
Λυπαμε μονο την οικογενεια του παιδιου που χαθηκε και της οικογενειες τον παιδιων που θα χαθουν γιατι αυτο δεν προκειτε να σταματησει δυστηχως.
μπορει να έρθει κ ετσι ο θάνατος..αλλα αυτο ειναι δολοφονία απο μαλακία του ζωου που σου πεταξε την πέτρα,το αλλο ειναι οτι είχαν ΕΝΤΟΛΗ κ αποστολή δολοφονίας..
Γιατι δεν τους ήταν αδιαφορος ο Μιχαλάκης,για 10002 λόγους..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μα Βρασίδα επι της ουσιας δεν διαφωνούμε καπου..
εγω σου λεω οτι οι γαβροι πηγαν με ΣΚΟΠΟ Κ ΔΟΛΟ το συγκεκριμένο παιδι κ ειπες κ εσυ οτι το γνωριζεις αυτο..
δεν διαφωνουμε καπου..

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αντε πια!
για διαβασε το ποστ μου στο οποιο λες οτι βριζω που ακριβως το κανω και δες το δικο σου να μου πεις ποιος βριζει....
Ποιος δεν ξερει να κανει διαλογο?εγω η εσυ που σε καθε ποστ σου επι του θεματος λες να μην μιλαει κανενας μιας και ολοι ειναι ασχετοιι εκτος απο σενα...τελος παντων δεν το συνεχιζω μαζι σου αν και με προκαλεσες γιατι δεν θελω να τα χαλασουμε εδω μεσα...Αλλα μην μου λες ΕΣΥ οτι βριζω και μην μου λες ΕΣΥ οτι δεν κανω διαλογο!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλα αν σε πειραξε το μαλακες..σιγα την βρισια

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αυτο εχεις να απαντησεις?η δικια μου βρισια ποια ηταν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom