You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 921
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Ο παραπάνω κύριος,ερωτεύτηκε σφόδρα κ αποσύρθηκε από την ΄΄ενεργό δράση΄΄.
καλημέρα Μούτσε.
Αστα αυτα... το τελευταιο διαστημα εισαι πιο πολυ χαμενος απο μενα!!!!
Καλημερα αγαπητε αλλοχρωμε συναγωνιστη
Υ.Γ το σφοδρα αρχιζει και ατονιζει... ;)
Αστα αυτα... το τελευταιο διαστημα εισαι πιο πολυ χαμενος απο μενα!!!!
Καλημερα αγαπητε αλλοχρωμε συναγωνιστη
Υ.Γ το σφοδρα αρχιζει και ατονιζει... ;)
Μήπως ενοεί τον Τσουκαλά ότι χάθηκε???????
Για ορεκτικό μπορεί να πεί ένα μπράβο στον πρόεδρο σας για το μικρό βήμα που έκανε προχθές στο Χαριλάου. Αν υπάρξει συνέχεια ή αν θα το μιμηθούν κι άλλοι βλέπουμε.To youtube είναι γεμάτο με αποσπάσματα από εκπομπές του ΜΑΚΑΚΑ με ραντεβού και προκλήσεις για ξύλο. Από κει και πέρα τι να πει κανείς............
Για κυρίως πιάτο, το μόνο που μπορώ να πω οτι όσοι πηγαίνουν σε τέτοιες συναντήσεις τα θέλει ο κώλος τους.
Για επιδόρπιο????? Ε, μην ασχολείστε με το κάθε καραγκιοζάκο που βγαίνει στην τιβι.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλώστον τον μπαναρισμένο Κρητίκαρο φίλο μου
NAI αλλα αυτο το ΜΟΥΝΙ ο δικηγρος ειναι τωρα δικηγόρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚανω paste οτι εγραψα και σε αλλο topic χθες και εχει σχεση με το συγκεκειμενο θεμα:
<Αυτοι που οργανωσαν το ολο σκηνικο(ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ) ειναι εξω.
Ενας απ'αυτους αναφερθηκε και παραπανω. Ειχα δει τον δικηγορο του (γνωστο μεγαλο δικηγορο!!!) να λεει στις ειδησεις(στα γνωστα τηλεπαραθυρα): οτι ο πελατης του δεν εχει καμια σχεση μ αυτα και οτι ανεκαθεν εκανε ενεργειες, απ τη διακριτη θεση του, κατα της βιας στα γηπεδα!!!! Οταν ομως ξερεις τα πραγματα απο πρωτο χερι και οτι δεν ισχυει τιποτα απο ολα αυτα, τοτε ειναι να τρελενεσαι με το ψεμα και την υποκρισια στο ονομα ενος νεκρου ανθρωπου...>
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Καλος μαλακας και ο Παυλος. Τοσοι δικηγοροι αυτον το πουστη βρηκε...NAI αλλα αυτο το ΜΟΥΝΙ ο δικηγρος ειναι τωρα δικηγόρος της ΚΑΕ ΠΑΟ
Ειναι να ξεχαστει και να σκασει καμια μερα σε κανα μπασκετ και να τον κανουν μπαουλο στο ξυλο!!!!
Ρε παιδια ειδατε προχτες την εκπομπη που εκανε ο καραγκιοζης,σχετικα με τη δολοφονια του οπαδου στην παιανια?
Μιλαμε ο ανθρωπος εδωσε ρεσιταλ πατσαβουριας,δειχνοντας ενα βιντεο (που εχει ξαναπαιχτει) παρουσια των γονιων του παιδιου,και με καλεσμενους κατι ασχετους και ασχετες!!!Και τελικα το ρεζουμε ηταν,γιατι δεν πληρωσε ο μπασκετικος παναθηναικος τα εξοδα της κηδειας,και γιατι δεν βρηκαν καλυτερο ταφο στο παλικαρι.....
Μιλαμε ο ανθρωπος εδωσε ρεσιταλ πατσαβουριας,δειχνοντας ενα βιντεο (που εχει ξαναπαιχτει) παρουσια των γονιων του παιδιου,και με καλεσμενους κατι ασχετους και ασχετες!!!Και τελικα το ρεζουμε ηταν,γιατι δεν πληρωσε ο μπασκετικος παναθηναικος τα εξοδα της κηδειας,και γιατι δεν βρηκαν καλυτερο ταφο στο παλικαρι.....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν νομίζω ότι πήγε κανείς με το ζόρι τους γονείς του παιδιού στην εκπομπή!Και νομίζω ότι θα πρέπει να γίνουν εκπομπές για την συγκεκριμένη υπόθεση γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που είναι αδιευκρίνιστα και η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι θεότυφλη!
μπρααβο το αγορι μου...τι λεει ρε κρητικαρε?καλα εισαι?Συγχωνεύτηκαν.....
πω ρε πουστη μου πολυ ξησιμο τελευταια..ολη μερα μεσα ειμαι...
χθες(σημερα ξημερωματα) ειχα και προστριβες με ενα @...θα πηρες γραμμη φανταζομαι...
μπρααβο το αγορι μου...τι λεει ρε κρητικαρε?καλα εισαι?
πω ρε πουστη μου πολυ ξησιμο τελευταια..ολη μερα μεσα ειμαι...
χθες(σημερα ξημερωματα) ειχα και προστριβες με ενα @...θα πηρες γραμμη φανταζομαι...
Τελικά τι έφαγες χτες?
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[youtube=425,350]yBnMC9ruD9o[/youtube] Απο οτι μου εχουν πει ηταν φιλοι με τον Μιχαλη....Μπραβο ρε μαγκα...οταν ακουω αυτο το κοματι......................................... :'(
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[youtube=425,350]hyR_eoYLjGk[/youtube]Μικιο Ζεις..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ποιός είν' αυτός πάλι;Μικιο Ζεις..
Ποιός είν' αυτός πάλι;
Ξερω γω..μαλλον το υποκοριστικο του..
Παντως και ο Μιχαλακης δεν ηταν Παναγιτσα για να περιμενει εκει να πλακωθει
με τους Γαυρους.
Γιατι δηλαδη οι υπολοιποι φιλαθλοι πηγαμε στα σπιτια μας και αυτος με κατι αλλους
πηγανε να πλακωθουνε σαν χουλιγκανς με τους αντιστοιχους γαυρους?
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με ποσους αλλους πηγε ξερεις?εισουν Εκει???Γιατι δηλαδη οι υπολοιποι φιλαθλοι πηγαμε στα σπιτια μας και αυτος με κατι αλλους
πηγανε να πλακωθουνε σαν χουλιγκανς με τους αντιστοιχους γαυρους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K