Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Πρωτάθλημα γιοκ για το Σ/Κ.Αναβλήθηκαν όλα τα ματς.13 Απριλίου πάλι.
Too good to be true?. Μηπως ειναι καμια φαρσα εν οψη Πρωταπριλιας?
Πρωτάθλημα γιοκ για το Σ/Κ.Αναβλήθηκαν όλα τα ματς.13 Απριλίου πάλι.
Too good to be true?. Μηπως ειναι καμια φαρσα εν οψη Πρωταπριλιας?
οχι αληθεια ειναι
Του χρόνου παντού κάμερες και ηλεκτρονικά εισητήρια και ΜΟΝΟ, είπε ο Ρουσσόπουλος.
οχι... αναβολη για 15 μερες....
Του χρόνου παντού κάμερες και ηλεκτρονικά εισητήρια και ΜΟΝΟ, είπε ο Ρουσσόπουλος.
δεν μας λενε οι εργοδοτες του, ειχαν αδεια οι συγκεκριμενοι?ειχαν σχολασει? δουλευαν?
οριστε οι 2 υπαλληλοι της ΠΑΕΙ ΟΣΦΠ για τον 'κύριο' αμφισβητία...
Μωρε μπραβο ευαισθησια....
Νταρκ, αρα τον Μαη θα τον «πιασετε» στην Νεα Σμυρνη
Την γλίτωσες την θλασούλα σου στο 5Χ5 τελικά;
Είμαι Ολυμπιακός και συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.100% σωστόςΔεν εχει σημασια τι ομαδα ειμαι και λοιπα...Εχω δηλωσει και σε αλλα θεματα οτι ειμαι παο ( μικρη η σημασια για τωρα)..Τον ΜΟΝΟ που παραδεχομαι οτι εχει τα αρχιδια να τα βαλει με αυτη την πλεμπα που την πεμπτη βαφτιζεται <<αναρχας>> του κωλου μιας και δεν εχει διαβασει τιποτα περι αναρχιας αλλα ειναι ενας κοινος πλιατσικολογος, και την κυριακη η οποια αλλη καθημερινη γινετε χουλιγκανος ,ειναι ο ντεμης..Αποδιχτηκε και με γεγονοτα και προσωπα οτι ειναι οι ιδιοι ...Δεν υπαρχει αλλη λυση φιλοι μου απο τη διαλυση των μαγαζιων που λεγονται συνδεσμοι..Εχω υπαρξει μελος σε συνδεσμο τη δεκαετια 90 και κεντρικο μαλιστα και εβλεπα απο τοτε τι νταλαβερι οικονομικο-πρεζιακο γινοτανε απο τοτε....εχω κοψει απο το 2001 οποτε φανταζομαι την <<εξελιξη>>...ΔΗΛΑΔΗ που ειναι το προβλημα απο το να παιρνει ο καθε φιλαθλος το εισητηριο ειτε ον λαιν ειτε απο εκδοτηριο...Μαγαζακια οι συνδεσμοι με αρχηγους αργοσχολους <<εφηβους>> 40αρηδες για αρχηγους οι οποιοι κατα ενα <<περιεργο>> τροπο χωρις να δουλευουν εχουν φραγγα να ακολΟυθανε την <<αρρωστεια>> σε καθε εκδρομη μεσα εξω , ελλαδα η εξωτερικο...Ημουν στη ΣΑΡΑΓΟΣΑ το 95 η μαλλον βαρκελωνη..εκει μας ειχαν παει για να ειμαστε μακρια απο τους ολυμπιακους,,ακουσον ακουσον.....Πιασανε κατι παναθηναικους οι ισπανοι λογω πεσιματος σε ενα ξενοδοχειο στη βαρκελωνη και απο επεισοδιο στη μπουτικ της μπαρτσα οπου πηγαν οι ελληναραδες εξυπνοι να κλεψουν....και πληρωσε ο <<κυριος>> γιωργος βαρδινογιαννης τοτε προεδρος της παε την εγγυηση για τα καλοπαιδα...και ξαναπληρωσε στην ανκονα νεα εισητηρια για το πλοιο γιατι χασαν το δρομολογιο λογω επεισοδιων στη ρωμη παλι με ολυμπιακους ανημερα του πασχα των καθολικων...θα μου πειτε ρε μεγαλε αφου ησουν και συ εκει τι μας κανεις το μαγγα τωρα....ηταν η τελευταια εκδρομη που πηγα...και ημουν οσο το παιδι που εφυγε εχτες , αργησα αλλα τους καταλαβα..αλλα ανεφερα το παραπανω περιστατικο για να δουμε ποσο ΑΝΑΓΚΗ εχουν οι προεδροι απο ιδιωτικους στρατους, οι οποιοι δρουν ανενοχλητα και οταν συλαμβανονται εντος και εκτος χωρας οι προεδροι εξαργυρωνουν την υποχρεωση με αποφυλακισεις διορισμους και λοιπα
Μωρε μπραβο ευαισθησια....
Νταρκ, αρα τον Μαη θα τον «πιασετε» στην Νεα Σμυρνη