Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Του χρόνου παντού κάμερες και ηλεκτρονικά εισητήρια και ΜΟΝΟ, είπε ο Ρουσσόπουλος.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγω δεν ανεφερα ποτε οτι οι παναθηναικοι ειναι πιο ''ειρηνικοι'' οπαδοι απο τους ολυμπιακους η λιγοτερο καφροι κλπ...Ολοι οι χουλιγκαν παναθηναικου,ολυμπιακου,αεκ,παοκ,αρη κλπ βραζουν στο ιδιο καζανι...Δεν υπαρχουν καλυτεροι και χειροτεροι.Στη πρεζα κ στη τυφλη βια βυθιζονται απο ολες τις ομαδες ανεξαρτητως.Αυτο που υποστηριζω, οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα ειναι οτι οι διοικησεις Παναθηναικου και ΑΕΚ πολεμουν ή εχουν πολεμησει στο παρελθον τη βια των φανατικων οπαδων τους, ενω η διοικηση του Ολυμπιακου δεν το εχει κανει ποτε...Ενα μονιμο χαιδεμα των αυτιων της 7 το οποιο εχει καταντησει εξοργιστικο...Οσοι Ολυμπιακοι δεν το βλεπουν, απλα εθελοτυφλουν...Ο Κοκκαλης που κρυβεται?Θα βγει να καταδικασει κανενα επεισοδιο στο ετησιο συνεδριο των κοκκινων συνδεσμων?Θα απολυσει κανεναν υπαλληλο-συνδεσμίτη?Θα κοψει τα εισιτηρια απο τους συνδεσμους που δημιουργουν προβληματα?Η θα μιλαει παλι για κοτες κ για πελατες?

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Του χρόνου παντού κάμερες και ηλεκτρονικά εισητήρια και ΜΟΝΟ, είπε ο Ρουσσόπουλος.

πληρης εφαρμογη της δυτικης ιατρικης..

(προτασεις για συμπτωματικη θεραπεια....)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έπρεπε να πεθάνει κάποιος σε αυτή την κωλοχώρα για να αλλάξει κάτι.........αν αλλάξει.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
μπα...τα άγρια θα συνεχίσουν να υπάρχουν για να λειτουργούν ως φάροι / ναυάγια για όλους τους υπόλοιπους.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος σπερνει ανεμους, θεριζει θυελλες.

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δεν εχει σημασια τι ομαδα ειμαι και λοιπα...Εχω δηλωσει και σε αλλα θεματα οτι ειμαι παο ( μικρη η σημασια για τωρα)..Τον ΜΟΝΟ που παραδεχομαι οτι εχει τα αρχιδια να τα βαλει με αυτη την πλεμπα που την πεμπτη βαφτιζεται   <<αναρχας>> του κωλου μιας και δεν εχει διαβασει τιποτα περι αναρχιας αλλα ειναι ενας κοινος πλιατσικολογος,  και την κυριακη η οποια αλλη καθημερινη γινετε χουλιγκανος ,ειναι ο ντεμης..Αποδιχτηκε  και με γεγονοτα και προσωπα οτι ειναι οι ιδιοι  ...Δεν υπαρχει αλλη λυση φιλοι μου απο τη διαλυση των μαγαζιων που λεγονται συνδεσμοι..Εχω υπαρξει μελος σε συνδεσμο τη δεκαετια 90  και κεντρικο μαλιστα και εβλεπα απο τοτε τι νταλαβερι  οικονομικο-πρεζιακο  γινοτανε απο τοτε....εχω κοψει απο το 2001 οποτε φανταζομαι την <<εξελιξη>>...ΔΗΛΑΔΗ  που ειναι το προβλημα απο το να παιρνει ο καθε φιλαθλος το εισητηριο ειτε ον λαιν ειτε απο εκδοτηριο...Μαγαζακια οι συνδεσμοι με αρχηγους  αργοσχολους <<εφηβους>> 40αρηδες  για αρχηγους  οι οποιοι κατα ενα <<περιεργο>> τροπο χωρις να δουλευουν εχουν φραγγα να ακολΟυθανε την <<αρρωστεια>> σε καθε εκδρομη μεσα εξω , ελλαδα η εξωτερικο...Ημουν στη ΣΑΡΑΓΟΣΑ  το 95  η μαλλον βαρκελωνη..εκει μας ειχαν παει για να ειμαστε μακρια απο τους ολυμπιακους,,ακουσον ακουσον.....Πιασανε κατι παναθηναικους οι ισπανοι λογω πεσιματος σε ενα  ξενοδοχειο στη βαρκελωνη και απο επεισοδιο στη μπουτικ της μπαρτσα οπου πηγαν οι ελληναραδες εξυπνοι να κλεψουν....και  πληρωσε  ο <<κυριος>> γιωργος βαρδινογιαννης τοτε προεδρος της παε την εγγυηση για τα καλοπαιδα...και ξαναπληρωσε στην ανκονα νεα εισητηρια για το πλοιο γιατι χασαν το δρομολογιο λογω επεισοδιων στη ρωμη παλι με ολυμπιακους  ανημερα του πασχα των καθολικων...θα μου πειτε ρε μεγαλε αφου ησουν και συ εκει  τι μας κανεις το μαγγα τωρα....ηταν η τελευταια εκδρομη που πηγα...και ημουν οσο το παιδι που εφυγε εχτες  , αργησα αλλα τους καταλαβα..αλλα ανεφερα  το παραπανω περιστατικο για να δουμε ποσο ΑΝΑΓΚΗ εχουν οι προεδροι απο ιδιωτικους στρατους, οι οποιοι δρουν ανενοχλητα και οταν συλαμβανονται εντος και εκτος χωρας  οι προεδροι εξαργυρωνουν την υποχρεωση με αποφυλακισεις  διορισμους και λοιπα

Επισκέπτης
Δεν εχει σημασια τι ομαδα ειμαι και λοιπα...Εχω δηλωσει και σε αλλα θεματα οτι ειμαι παο ( μικρη η σημασια για τωρα)..Τον ΜΟΝΟ που παραδεχομαι οτι εχει τα αρχιδια να τα βαλει με αυτη την πλεμπα που την πεμπτη βαφτιζεται  <<αναρχας>> του κωλου μιας και δεν εχει διαβασει τιποτα περι αναρχιας αλλα ειναι ενας κοινος πλιατσικολογος,  και την κυριακη η οποια αλλη καθημερινη γινετε χουλιγκανος ,ειναι ο ντεμης..Αποδιχτηκε  και με γεγονοτα και προσωπα οτι ειναι οι ιδιοι  ...Δεν υπαρχει αλλη λυση φιλοι μου απο τη διαλυση των μαγαζιων που λεγονται συνδεσμοι..Εχω υπαρξει μελος σε συνδεσμο τη δεκαετια 90  και κεντρικο μαλιστα και εβλεπα απο τοτε τι νταλαβερι  οικονομικο-πρεζιακο  γινοτανε απο τοτε....εχω κοψει απο το 2001 οποτε φανταζομαι την <<εξελιξη>>...ΔΗΛΑΔΗ  που ειναι το προβλημα απο το να παιρνει ο καθε φιλαθλος το εισητηριο ειτε ον λαιν ειτε απο εκδοτηριο...Μαγαζακια οι συνδεσμοι με αρχηγους  αργοσχολους <<εφηβους>> 40αρηδες  για αρχηγους  οι οποιοι κατα ενα <<περιεργο>> τροπο χωρις να δουλευουν εχουν φραγγα να ακολΟυθανε την <<αρρωστεια>> σε καθε εκδρομη μεσα εξω , ελλαδα η εξωτερικο...Ημουν στη ΣΑΡΑΓΟΣΑ  το 95  η μαλλον βαρκελωνη..εκει μας ειχαν παει για να ειμαστε μακρια απο τους ολυμπιακους,,ακουσον ακουσον.....Πιασανε κατι παναθηναικους οι ισπανοι λογω πεσιματος σε ενα  ξενοδοχειο στη βαρκελωνη και απο επεισοδιο στη μπουτικ της μπαρτσα οπου πηγαν οι ελληναραδες εξυπνοι να κλεψουν....και  πληρωσε  ο <<κυριος>> γιωργος βαρδινογιαννης τοτε προεδρος της παε την εγγυηση για τα καλοπαιδα...και ξαναπληρωσε στην ανκονα νεα εισητηρια για το πλοιο γιατι χασαν το δρομολογιο λογω επεισοδιων στη ρωμη παλι με ολυμπιακους  ανημερα του πασχα των καθολικων...θα μου πειτε ρε μεγαλε αφου ησουν και συ εκει  τι μας κανεις το μαγγα τωρα....ηταν η τελευταια εκδρομη που πηγα...και ημουν οσο το παιδι που εφυγε εχτες  , αργησα αλλα τους καταλαβα..αλλα ανεφερα  το παραπανω περιστατικο για να δουμε ποσο ΑΝΑΓΚΗ εχουν οι προεδροι απο ιδιωτικους στρατους, οι οποιοι δρουν ανενοχλητα και οταν συλαμβανονται εντος και εκτος χωρας  οι προεδροι εξαργυρωνουν την υποχρεωση με αποφυλακισεις  διορισμους και λοιπα
Είμαι Ολυμπιακός και συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.100% σωστός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom