Έλα ρε παλικάρι μου, έλα τώρα.
Τι κάθεσαι και μου μπερδεύεις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης ή ενός μεγάλου κτιρίου με σπίτια για το πόπολο.
Αυτά που γράφεις τα έχουν αδειοδοτήσει από την Πυροσβεστική και έχουν και τα σχέδια των εγκαταστάσεων, δεν πάνε έτσι να ψάχνουν και ότι βρουν.
Αυτά που γράφεις δεν εφαρμόζονται σε οικίες.
ΤΕΛΟΣ
Συμφωνώ....δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει άδεια εξ αρχής...και εγώ τι είπα??? για τα ψηφαλάκια άφησαν να χτιστεί ότι νάνε
εφαρμόζονται μια χαρά σε οικίες που υπάρχει χώρος....και στην επαρχία τα σπίτια είναι χτισμένα σε οικόπεδα με χώρο τα πιο πολλά τουλάχιστον.
τώρα αν κάποιος δε θέλει να πληρώσει δεν έχει να κάνει σε τίποτα με αν γίνεται ή όχι. Το πρόβλημα είναι ότι τα σπίτια αντιμετωπίζονται ως ''για το πόπολο''
όταν λοιπόν μείνει αποκαίδι το σπίτι....και το δάσος γύρω του...πες μου εσύ που θα πάει το πόπολο.
Για να ξέρεις πάντως σήμερα αν προσπαθήσεις να χτίσεις σε αυτά τα μέτρα ασφαλείας θα πέσεις πάνω.....που δεν είναι για το πόπολο. Βέβαια μην εμπιστεύεσαι εμένα που δεν ξέρω τίποτα ρώτα έναν μηχανικό.
Δεν μπορεί να έχει κάποιος και σπίτι μέσα στη φύση και να μη θέλει να πληρώσει για να το προστατέψει. Μόνο στην Ελλάδα αυτά...απόνερα της πασοκάρας. Φυσικά δεν λέω ότι αν το κράτος τον παίζει θα το σώσεις το σπίτι σου....αλλά είναι η αρχή το να υπάρχουν κανόνες και μέτρα ασφαλείας.
Ας διαφωνούμε δεν έγινε και κάτι