atractive_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Στο γνωστό dungeonμε την Ναόμι, η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο ή σε dungeon που φιλοξενεί αφέντρες ?
Στο γνωστό dungeonμε την Ναόμι, η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο ή σε dungeon που φιλοξενεί αφέντρες ?
Ρε παιδιά, με το συμπάθιο, τη Ναντίν και τη Ναόμι δεν τις έχω ακούσει ποτέ και δεν έχουν αναφερθεί ποτέ πουθενά. Πως ξαφνικά γίνανε έμπειρες αφέντρες και μιλάτε γι' αυτές λες και τις ξέρατε από πάντα;
Ρε παιδιά, με το συμπάθιο, τη Ναντίν και τη Ναόμι δεν τις έχω ακούσει ποτέ και δεν έχουν αναφερθεί ποτέ πουθενά. Πως ξαφνικά γίνανε έμπειρες αφέντρες και μιλάτε γι' αυτές λες και τις ξέρατε από πάντα;
Αφού ο χώρος του bdsm αρχίζει και έχει ευρύτερη αποδοχή και οι εν δυνάμει αφέντρες ξεπετάγονται από παντού, θεώρησα καλό να ανοιχτεί αυτή η ενότητα ώστε να μοιραστούμε πληροφορίες για τις νέες κυρίες του χώρου.
Θεωρώ πως αφέντρες όπως η Έρικα η Νανά η Λόλα κλπ έχουν πλέον το κοινό τους άσχετα από την προσωπική άποψη του καθενός για τις υπηρεσίες τους.
Εδώ θα συζητάμε για τις πρωτοεμφανιζόμενες αφέντρες για τις οποίες δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ.
Κάνω λοιπόν την αρχή με την εν λόγω κυρία:
Έχει δοκιμάσει κανείς τους χυμούς αυτού του φρούτου;
το θρεντ αναφέρεται ως "νέες αφέντρες στο χώρο", οπότε έχουμε σαν δεδομένο πως για νέες μιλάμε
Σκλάβες ψάχνουμε.
Τη συγκεκριμενη πρωτη φορα τη βλεπω....αν εχεις καποιος πληροφοριες....
Η Ναόμι είναι αυτή Μόνο που τώρα κόλλησα με το πιπίνι την ΛάουραΡε παιδιά, με το συμπάθιο, τη Ναντίν και τη Ναόμι δεν τις έχω ακούσει ποτέ και δεν έχουν αναφερθεί ποτέ πουθενά. Πως ξαφνικά γίνανε έμπειρες αφέντρες και μιλάτε γι' αυτές λες και τις ξέρατε από πάντα;
Άμα η γυναίκα είναι σκληρή απο μόνη της, ότι και να κάνει, σκληρά θα της βγεί. Εκτος του συγκεκτιμένου dungeon θα έλεγα την Αναστασία.καλά ρε φίλε Ατράκτιβ η Ναντίν (όπως και όλες) δεν θα σου κάνει κάτι "σκληρό" χωρίς να το ζητήσεις και η φυσιογνωμία κάθε άλλο από σκληρή είναι.
Εκτός όμως από τις κυρίες του συγκεκριμένου dungeon έχεις να συστήσεις καμιά άλλη περίπτωση, νέα ή παλιά, πάντα εν ενεργεία ?
Άμα η γυναίκα είναι σκληρή απο μόνη της, ότι και να κάνει, σκληρά θα της βγεί. Εκτος του συγκεκτιμένου dungeon θα έλεγα την Αναστασία.