Νέα

Νεαρός Αυνανίζεται Στο Κέντρο Της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FABOULOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Γιατη! ο πρώτος είναι?, Εδώ Μαλακιζωνται μέσα στα ΤΡΕΝΑ! στα ΠΑΛΚΑ! στης ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ! παντού Μαλακιζωνται! Καλά ξηγείται ο τύπος!!! :cum: :bigdick: :bigdick:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ρε σείς θυμάστε τον τύπο (δεν θυμάμαι το nickname του) που του άρεσε
να κυνηγάει την Ντενίζα από Φ66Α και Φ54 και να την χύνει πάνω στα
εσώρουχα; ...χαχαχα  Και μάλιστα και στο κουζινάκι και πριν μπεί στο δωμάτιο;

Μήπως είναι αυτός; ...χαχαχαχα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
καλά ξηγιέται. Κρατικοποιήστε τις πουτάνες και κάντε το γαμίσι δημόσιο αγαθό να μην ξανάχουμε τέτοια κρούσματα.

Νομιζω πως μετα τον εθνικογαμισμο, σειρα εχει ο σοσιαλπορνισμος  :rockon:

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό και αν θα ήταν σοκ...! (η ανάλυση του θέματος από τον πρετεντέρη...)
μάλλον θέμα για την μελέτη είναι!  :grin:
Νομίζω η Μελέτη είναι ιδανική για να κάνει ανάλυση του θέματος.... :grin:
Θα λέει στους συνεργάτες της,παιδιά να βγάλετε και φωτογραφία την ώρα της πράξης για να έχουμε πλήρη εικόνα για να αναλύσουμε το θέμα εις βάθος.... :grin:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
εγω ειχα πετυχει καποιον στην Πανεπιστημιουπολη πισω απο ενα δεντρο μερα μεσημερι  :S

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
εσώρουχα; ...χαχαχα   Και μάλιστα και στο κουζινάκι και πριν μπεί στο δωμάτιο;

Δεν τον θυμάμαι..... :think:
Καλά αυτός έχυνε στο κουζίνακι όπως λες?.......... :2funny: :2funny:
Και αν έχυνε τόσες φορές....μετά πως... :fuck2: ? :grin:

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
εγω ειχα πετυχει καποιον στην Πανεπιστημιουπολη πισω απο ενα δεντρο μερα μεσημερι  :S
Αρκετοί πρέπει να είναι......Αυτό πριν πόσο καιρό έγινε?

Πριν δύο χρόνια στο τραίνο,στην κάθοδο λίγο πριν φτάσουμε στον σταθμό της Αττικής,ένας την είχε βγάλει έξω και την έπαιζε σε μια κοπέλα που τον είχε πλάτη....Μιλάμε για 08:20 το πρωί που την ώρα εκείνη το τραίνο είναι πήχτρα (τουλάχιστον τότε για τώρα δεν ξέρω)...
Τον είδαν κάποιοι και τον άρχισαν στις μπουνιές....Με το που σταμάτησε το τραίνο στην Αττική,έγινε καπνός....η κοπέλα δεν είχε πάρει χαμπάρι,το κατάλαβε όταν φώναξαν αυτοί που τον είδαν....Η κοπέλα μετά έκλαιγε......
Τι να πεις..... :dunno:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
εσώρουχα; ...χαχαχα   Και μάλιστα και στο κουζινάκι και πριν μπεί στο δωμάτιο;

Πως γινόταν αυτό,θέλω να πω,έμπαινε μέσα-άνευ προσκλήσεως-στο κουζινάκι και εν ριπή οφθαλμού εξεκούμβωνε την περισκελίδα του και πυρφόριζε εν θερμώ?  :tooth: :bounce: :happy:
Το δεχόταν η ξανθιά καλλονή,τουτέστιν συμπεριελαμβάνετο εις την τιμή?  :think:
Υ.Γ:Πάντως η Ντενίσα,κυρίως λόγω και των καυλωτικων εσωρούχων της,ίσως να είναι καλύτερη για τέτοιου είδους πορνοεφαρμογές παρά για  :pipa1:  :knockinb:.Χμ,καλή ιδέα,ας ενσωματωθεί στο πορνομενού,τουτέστιν: κουζινοπυρφόρισμα,ιδιόχειρο 5Ε και handjob στα 10Ε  :cheesy:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Πριν δύο χρόνια στο τραίνο,στην κάθοδο λίγο πριν φτάσουμε στον σταθμό της Αττικής,ένας την είχε βγάλει έξω και την έπαιζε σε μια κοπέλα που τον είχε πλάτη....Μιλάμε για 08:20 το πρωί που την ώρα εκείνη το τραίνο είναι πήχτρα (τουλάχιστον τότε για τώρα δεν ξέρω)...
Τον είδαν κάποιοι και τον άρχισαν στις μπουνιές....Με το που σταμάτησε το τραίνο στην Αττική,έγινε καπνός....η κοπέλα δεν είχε πάρει χαμπάρι,το κατάλαβε όταν φώναξαν αυτοί που τον είδαν....Η κοπέλα μετά έκλαιγε......

ελα ρε συ....  ελεος  :-

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Πως γινόταν αυτό,θέλω να πω,έμπαινε μέσα-άνευ προσκλήσεως-στο κουζινάκι και εν ριπή οφθαλμού εξεκούμβωνε την περισκελίδα του και πυρφόριζε εν θερμώ?  :tooth: :bounce: :happy:
Υ.Γ:Πάντως η Ντενίσα,κυρίως λόγω και των καυλωτικων εσωρούχων της,ίσως να είναι καλύτερη για τέτοιου είδους πορνοεφαρμογές παρά για  :pipa1:  :knockinb:.Χμ,καλή ιδέα,ας ενσωματωθεί στο πορνομενού,τουτέστιν: κουζινοπυρφόρισμα,ιδιόχειρο 5Ε και handjob στα 10Ε  :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
FABOULOS

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Έγραψες πάλι....!!! :rockon: :rockon:

Ακου κουζινοπυρφόρισμα ιδιόχειρο 5 ευρώ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Κάτι παρόμοιο είχα δει στην Ακαδημίας, στην στάση των λεωφορείων πριν 2-3 χρόνια. Ηθελα να'ξερα τι καταλαβαίνουν με τετοιες μαλακίες που κάνουν. Τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι τους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom