Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
23.545
Πόντοι
26.386
δηλαδή εννοείς να παω να βοηθήσω το κορίτσι, ειδάλλως αύριο μεθαύριο ένα δικο μου κορίτσι δεν θα βοηθηθεί σε παρόμοια περίπτωση;
Πως το πρώτο συνεπάγεται το δεύτερο; Μη δημιουργειτε παραδείγματα που σας βολεύουν.

Η σωστή σκέψη είναι:
- Νεαρός ασκουσε βια σε γυναίκα
- Και τι μας νοιάζει εμάς, δεν μας πέφτει λόγος

Οποιος θελει να το παιξει τσαρλς μπρονσον ας παει να φαει τη μαχαιριά του ώστε μετα εσείς οι τρίτοι να το γυρίσετε το μπιφτέκι και να λέτε "τι ήθελε και χώθηκε;"
Αν αύριο ή μεθαύριο, δέρνουν ή βιάζουν την Μάνα, την Αδερφή, την Σύζυγο, την Κοπέλα σου ή μια Φίλη σου, θα ήθελες όποιος τύχει να παρευρεθεί σε αυτό το απευκταίο σκηνικό να πει ¨ Και τι μας νοιάζει εμάς, δεν μας πέφτει λόγος";;; Πραγματικά τώρα το σκέφτηκες καλά αυτό το σχόλιο πριν το ανεβάσεις. Αν ναι! Τι να πω; Δικαίωμα σου να χτίσεις τον κόσμο που θέλεις βάζοντας ένα λιθαράκι αδιαφορίας ακόμα.
Στο μεταξύ άσε ανθρώπους σαν εμάς (που δεν είμαστε Τ. Μπρόνσον αλλά θα κάναμε κάτι) να σκεφτόμαστε με τον τρόπο που θέλουμε χωρίς να μας λες τι είναι σωστό και τι δεν είναι.
Γιατί η Μαμά, η Αδερφή, η Σύζυγος, ή Κοπέλα σου ή οι Φίλες σου βασίζονται πάνω μας.
Πραγματικά δεν ξέρω πως να το κάνω πιο ξεκάθαρο!
Πάντα φιλικά και με σεβασμό στα λέω, όπως ακριβώς τα πιστεύω :hi:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
984
Πόντοι
86
Αν αύριο ή μεθαύριο, δέρνουν ή βιάζουν την Μάνα, την Αδερφή, την Σύζυγο, την Κοπέλα σου ή μια Φίλη σου, θα ήθελες όποιος τύχει να παρευρεθεί σε αυτό το απευκταίο σκηνικό να πει ¨ Και τι μας νοιάζει εμάς, δεν μας πέφτει λόγος";;; Πραγματικά τώρα το σκέφτηκες καλά αυτό το σχόλιο πριν το ανεβάσεις. Αν ναι! Τι να πω; Δικαίωμα σου να χτίσεις τον κόσμο που θέλεις βάζοντας ένα λιθαράκι αδιαφορίας ακόμα.
Στο μεταξύ άσε ανθρώπους σαν εμάς (που δεν είμαστε Τ. Μπρόνσον αλλά θα κάναμε κάτι) να σκεφτόμαστε με τον τρόπο που θέλουμε χωρίς να μας λες τι είναι σωστό και τι δεν είναι.
Γιατί η Μαμά, η Αδερφή, η Σύζυγος, ή Κοπέλα σου ή οι Φίλες σου βασίζονται πάνω μας.
άλλη καραμέλα έχεις; Μας τα πε κι ο προηγούμενος αυτά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.862
Πόντοι
9.297
Ξέρετε πόσοι τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και δεν ακούγετε τσιμουδιά?
Και όποιος άντρας πάει να το καταγγείλει όλοι γελάνε και τον χλευαζουν...
Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου γυναίκες σκοτώνουν άνδρες.
Στο ΣΚΑ'Ι' υπήρχε και σχετική σειρά ντοκυμανταιρ αμερικανικής παραγωγής με ανάλυση από πρώην ψυχολόγο του F.B.I.!
Βγήκε ένα woke-οπληκτο ελληνικό κανάλι να μιλήσει για ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ;
Ήρεμα ρωτάω(εισετι...).

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.927
Πόντοι
3.506
Αυτο ειπα και εγω καλε μου φιλε πιο πριν σε καποιο μηνυμα μου ...

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.927
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου γυναίκες σκοτώνουν άνδρες.
Στο ΣΚΑ'Ι' υπήρχε και σχετική σειρά ντοκυμανταιρ αμερικανικής παραγωγής με ανάλυση από πρώην ψυχολόγο του F.B.I.!
Βγήκε ένα woke-οπληκτο ελληνικό κανάλι να μιλήσει για ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ;
Ήρεμα ρωτάω(εισετι...).
Καλε μου φιλε καλημερα και καλο μηνα,, και εδω εχει γινετε αυτο που λες με το ξυλουργο οπου η γυναικα σκοτωσε τον αντρα και τι παει να πει αυτο,, ποσο της εκατο γινετε αυτο ,, και τι εχουν τραβηξει απο τους θητες τους??? Αν δεις πιο πολυ οι αντρες κακοποιουν της γυναικες παρα αυτες εμας..:hi:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.906
Πόντοι
15.931
Καλε μου φιλε καλημερα και καλο μηνα,, και εδω εχει γινετε αυτο που λες με το ξυλουργο οπου η γυναικα σκοτωσε τον αντρα και τι παει να πει αυτο,, ποσο της εκατο γινετε αυτο ,, και τι εχουν τραβηξει απο τους θητες τους??? Αν δεις πιο πολυ οι αντρες κακοποιουν της γυναικες παρα αυτες εμας..:hi:
καλο μηνα μην το λες αυτο φιλε υπαρχουν κατι φαουσες ο θεος να σε φιλαει εχω κανα 2 φιλαρακια που για να παρουν αδεια εξοδου πρωτα κανουν γενικη στο σπιτι και μετα φευγουν

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.927
Πόντοι
3.506
καλο μηνα μην το λες αυτο φιλε υπαρχουν κατι φαουσες ο θεος να σε φιλαει εχω κανα 2 φιλαρακια που για να παρουν αδεια εξοδου πρωτα κανουν γενικη στο σπιτι και μετα φευγουν
Χα χα χα χα Καλημερα και καλο μηνα καλε μου φιλε Πολυζωη ...Ναι οκ δεν μας ειπες ομως τι δικαιωματα εχουν δωσει στης γυναικες τους για να βρισκονται σε αυτή τη θεση τωρα ???:hi:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.906
Πόντοι
15.931
Χα χα χα χα Καλημερα και καλο μηνα καλε μου φιλε Πολυζωη ...Ναι οκ δεν μας ειπες ομως τι δικαιωματα εχουν δωσει στης γυναικες τους για να βρισκονται σε αυτή τη θεση τωρα ???:hi:
σουζα τις εχουν φιλε μονο λουρακι ειδικα του ενος δεν του εχει βαλει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.862
Πόντοι
9.297
Iσχυει...
Απλώς αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει ακουστεί πουθενά η λέξη ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.862
Πόντοι
9.297
Περαστικά τους...τους έκατσε μια και νομίζουν ότι άνοιξε η τύχη τους...ενώ στην ουσία ζουν με ταπεινώσεις και ακυρώσεις....Ζωαρα,Ε;!;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.862
Πόντοι
9.297

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.927
Πόντοι
3.506
Iσχυει...
Αυτο ειναι θεμα απο τα καλα μας ΜΜΕ. καλε μου φιλε οπου θελουν να μας πασαρουν αυτα που θελουν...:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.873
Πόντοι
27.261
1743497466935.jpeg

images
The-Last-Man-1981-15.jpg

:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.906
Πόντοι
15.931
Iσχυει...
MA DEN σε σκοτωνει αμεσα.... απλος μετα τα 60 κινδυνευεις να την αφησεις χηρα ενω εσυ εχεις στρωθει στο ταβλι με τον saint petros

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.733
Πόντοι
7.095
Όλο μαλακίες απο πούρφορους και μουνόδουλους... Να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί για ποιό λόγο; Να βοηθήσει ποιά; Μια χαρά την είδα να του μιλάει του μαλάκα και πάω στοίχημα ότι απόψε θα του ρουφάει τον πούτσο. Υπάρχει κάποιος απο εσάς διατεθημένος να φάει καμία μαχαιριά απο κανέναν περίεργο και να πάρει τα άντερά του στο χέρι; Ψήνεστε να φάτε και καμία μύνηση για δεν ξέρω και εγώ τι απο κάποιον πίθηκο; Πάνε οι εποχές που έβρισκες το δίκιο σου σε τέτοιες περιπτώσεις και καλό θα είναι να μην μπλέκεις για άσχετους. Ακούγεται περίεργο και κακό, αλλά έτσι είναι. Θα σας πώ παράδειγμα σεκιουριτά στο River West που πήγε και χώρισε ζευγάρι που έπαιζε μπουνιές, που μάζεψε κάμποσες και αυτός, του έκαναν μήνυση και οι δύο και η τύπισσα δεν παραδέχτηκε ότι την έδερνε ο συντροφος και υποστήριξε ότι τους επιτέθηκε ο σεκιουριτάς. Τον μάζεψαν αυτόφωρο, καπάκι τον απέλυσαν απο την δουλειά και στα δικαστήρια, χρόνια μετά, κατατέθηκε υλικό απο τις καμερες ασφαλείας πως τα πράγματα έγιναν όπως τα είχε πεί ο σεκιουριτάς. Το θέμα ειναι πως έχασε την δουλειά του, έμπλεξε με δικαστήρια και δικηγόρους και γαμήθηκε γιατί ανακατεύτηκε σε μαλακίες που θεωρούσε καλή πράξη. Περίεργες εποχές και άγριες, με τρελό και βλαμμένο κόσμο. Καλό είναι να μην μπλέκουμε και απλά φωνάχτε την αστυνομία όποτε και αν έρθει, καθώς κάτι μαλάκες σαν και δαύτον τον πίθηκο εκείνη την στιγμή δεν το έχουν σε τίποτε να βγάλουν κανένα μαχαίρι ή κανένα κουμπούρι. Απο την στιγμή, όμως, που μπλέκεσαι μην κάθεσαι να σε δέρνουν όπως έκατσαν οι φλώροι, αλλά να του γαμήσεις όλα τα καντήλια των προγόνων του.
Το να μπλέξεις είναι το πιο εύκολο, ακόμα και εάν νομίζω ότι με κοιτάζεις περιεργα και σου κάνω μήνυση γιατί είμαι τρελός πάλι μπλέκεις.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να επιτρέπεις τέτοιες συμπεριφορές.
Απλά καλό είναι να μην πας μόνος σου.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
450
Πόντοι
21
Γιατί ανθρώπινα αυτό πρέπει να κάνει.
Αν ήταν όλα ανθρώπινα και τον άστεγο έπρεπε να του δώσει στέγη και του απορου να του δώσει φαγητό και νερό,μην κοιτάμε μόνο ότι μας συμφερει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom