Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.758
Πόντοι
15.931
Καλά σε αυτό λάθος ΔΕΝ έχεις... δυστυχώς έτσι είναι.
ελά να μπεις σπιτι μου η ατομικα να με σκοτωσεις και μετα θα αρχισει το παρτυ...εχω μεγαλο κηπο και χωραει ακομη να φυτεψω μερικα δεντρακια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.655
Πόντοι
2.356
ελά να μπεις σπιτι μου η ατομικα να με σκοτωσεις και μετα θα αρχισει το παρτυ...εχω μεγαλο κηπο και χωραει ακομη να φυτεψω μερικα δεντρακια
Βρε δεν θα έρθει τέτοιος στο σπίτι, στο δρόμο θα αρχίσει να ενοχλεί ή στο λεωφορείο. Εκεί κατευθείαν στα αρχίδια κλωτσιά και μετά όσες πάρει μέχρι να απελευθερωθείς και να φύγεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.758
Πόντοι
15.931
Βρε δεν θα έρθει τέτοιος στο σπίτι, στο δρόμο θα αρχίσει να ενοχλεί ή στο λεωφορείο. Εκεί κατευθείαν στα αρχίδια κλωτσιά και μετά όσες πάρει μέχρι να απελευθερωθείς και να φύγεις.
ξερεις οι θρασυδειλοι ειναι πολλοι οποτε σκεφτομαι μερικες φορες γιατι σε αυτη την χωρα να απαγορευεται η χρηση ακομη και απλον μετρων προστασιας ενα τειζερ ενα σπρει πιπεριου θα μας απαντησουν καποτε αφου η αστυνομια ετσι οπως την εκαναν δεν μπορει να προστατεψει ουτε τον εαυτο της

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.655
Πόντοι
2.356
ξερεις οι θρασυδειλοι ειναι πολλοι οποτε σκεφτομαι μερικες φορες γιατι σε αυτη την χωρα να απαγορευεται η χρηση ακομη και απλον μετρων προστασιας ενα τειζερ ενα σπρει πιπεριου θα μας απαντησουν καποτε αφου η αστυνομια ετσι οπως την εκαναν δεν μπορει να προστατεψει ουτε τον εαυτο της
Εγώ μαζί σου - αλλά αν κάνεις χρήση ενός τέτοιου μέσου θα βρεθείς με λερωμένο ποινικό μητρώο για όλη σου τη ζωή. Εγώ προτείνω απλά να έχεις στο νου σου σχέδιο διαφυγής ή αντίδρασης. Δυστυχώς δεν μπορείς να μπαίνεις στα ΜΜΜ και να είσαι αδιάφορος και χαλαρός πλέον. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος και να έχεις μια λογική να αποφύγεις την όποια ένταση βλέπεις να ανακύπτει. Αν έρθει σε εσένα με το κατσαβίδι έχει τον σε απόσταση και πολύ δυνατά χτυπήματα ώστε να μείνει μην μπορώντας να αντιδράσει και με την πρώτη ευκαιρία φεύγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ από το σημείο κινδύνου. Το αυτό ισχύει και για τις γυναίκες - και να καλούν σε βοήθεια.

Μακάρι να μπορούσαμε να προστατευτούμε. Εδώ ούτε σε οικία δεν μπορείς να προστατευτείς νόμιμα με όπλα. Θα μπλέξεις όσο δεν πάει...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.758
Πόντοι
15.931
Εγώ μαζί σου - αλλά αν κάνεις χρήση ενός τέτοιου μέσου θα βρεθείς με λερωμένο ποινικό μητρώο για όλη σου τη ζωή. Εγώ προτείνω απλά να έχεις στο νου σου σχέδιο διαφυγής ή αντίδρασης. Δυστυχώς δεν μπορείς να μπαίνεις στα ΜΜΜ και να είσαι αδιάφορος και χαλαρός πλέον. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος και να έχεις μια λογική να αποφύγεις την όποια ένταση βλέπεις να ανακύπτει. Αν έρθει σε εσένα με το κατσαβίδι έχει τον σε απόσταση και πολύ δυνατά χτυπήματα ώστε να μείνει μην μπορώντας να αντιδράσει και με την πρώτη ευκαιρία φεύγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ από το σημείο κινδύνου. Το αυτό ισχύει και για τις γυναίκες - και να καλούν σε βοήθεια.

Μακάρι να μπορούσαμε να προστατευτούμε. Εδώ ούτε σε οικία δεν μπορείς να προστατευτείς νόμιμα με όπλα. Θα μπλέξεις όσο δεν πάει...
exω ενα μπαλντα στο σπιτι ακονισμενο οπως πρεπει μαυρες σκουπιδοσακουλες και φτυαρι επαγγελματικο και βεβαια δασος πολυ κοντα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.002
Πόντοι
3.656
Ναι μωρή αδερφούλα το καταλάβαμε ότι δε θες γκόμενες στο στρατό για να μη σου χαλάσει τις αλλαξοκωλιές με τους φαντάρους.
Μην νευριάζεις μαν

θα βρεις και εσύ μια γκόμενα να σου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, να σε κερνάει και να την στέλνεις για δουλειά για να κάτσεις εσύ σπίτι να ξεβρομίσεις τη χέστρα και να μαγειρέψεις γεμιστά :effemine::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.871
Πόντοι
3.506
Καλέ μου φίλε Πολυζωη δεν φεύγεις αν δεν του σπάσεις τα δόντια και κάνα χέρι η πόδι ,,άλλα σίγουρα τα δόντια για όταν κοιτιέται στον καθρέπτη να βλέπει τη μάπα του και να σκέφτεται τι μαλακία έκανε γιατι έγινε έτσι ..:hi:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.728
Πόντοι
456
Μην νευριάζεις μαν

θα βρεις και εσύ μια γκόμενα να σου ανοίγει την πόρτα στο αμάξι, να σε κερνάει και να την στέλνεις για δουλειά για να κάτσεις εσύ σπίτι να ξεβρομίσεις τη χέστρα και να μαγειρέψεις γεμιστά :effemine::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Τώρα το γυρνάς πάλι μωρή λούγκρα;
Οι γκόμενες είναι για το σπίτι και οι άντρες για δουλειά;
Τι πιστεύεις τελικά;
Ή από την πολύ πούτσα που τρως έχεις σαλέψει και το μόνο που θες είναι να πετάγεσαι σαν την πορδή και να ενοχλείς μπας και τσαντίσεις κανέναν και σε γαμήσει;
Δε γαμάω πουστράκια αγοράκι μου ξεκόλα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.002
Πόντοι
3.656
Τώρα το γυρνάς πάλι μωρή λούγκρα;
Οι γκόμενες είναι για το σπίτι και οι άντρες για δουλειά;
Τι πιστεύεις τελικά;
Ή από την πολύ πούτσα που τρως έχεις σαλέψει και το μόνο που θες είναι να πετάγεσαι σαν την πορδή και να ενοχλείς μπας και τσαντίσεις κανέναν και σε γαμήσει;
Δε γαμάω πουστράκια αγοράκι μου ξεκόλα.
Πιστεύω ότι αφού ζηλεύεις τα προνόμια των γυναικών και αφού θες ισότητα με τις γυναίκες να πάνε να πεθάνουν στον πόλεμο

πάρε σφουγγαρίστρα, φόρα φακιόλι, πιάσε τη χλωρίνη και ξεκίνα την πορεία σου προς την ισότητα. Απλά πρόσεχε να μη σου καούν τα γεμιστά και γυρίσει η γκόμενα σου από τη δουλειά δε βρει να φάει και σε σκίσει :2funny::2funny::2funny::2funny:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.593
Πόντοι
3.446
Τύποι μην αγχώνεστε, στον πόλεμο θα βγω εγώ κι ο κολλητούλης ο ζαν κλω μπροστά...τελος.
Δε χρειάζεται άλλος...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.728
Πόντοι
456
Πιστεύω ότι αφού ζηλεύεις τα προνόμια των γυναικών και αφού θες ισότητα με τις γυναίκες να πάνε να πεθάνουν στον πόλεμο

πάρε σφουγγαρίστρα, φόρα φακιόλι, πιάσε τη χλωρίνη και ξεκίνα την πορεία σου προς την ισότητα. Απλά πρόσεχε να μη σου καούν τα γεμιστά και γυρίσει η γκόμενα σου από τη δουλειά δε βρει να φάει και σε σκίσει :2funny::2funny::2funny::2funny:
Αυτό κατάλαβες;
Ότι εγώ θέλω ισότητα;
Φυσικά και δεν θέλω ισότητα γιατί βιολογικά δεν είμαστε ίδιοι.
Αλλά με τον φεμινισμό έχει επέλθει ισότητα, αλλά όμως τελικά σε βάρος των ανδρών γιατί ενώ σε όλα είμαστε ίσοι μόνο οι άντρες επιστρατεύονται.
Επίσης το επιχείρημά σου ότι "οι γυναίκες δεν μπορούν" είναι άτοπο, καθώς επιτρέπεται να πάνε στρατό οικειωθελώς, αλλά όμως δεν στρατεύονται υποχρεωτικά.
Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Μπορούν ή δε μπορούν τελικά;
Ή σε όλα ίσοι, ή ο καθένας στον τομέα του.
Αυτό που ισχύει σήμερα είναι τρέλλα και είσαι παντελώς βλάκας αν νομίζεις το αντίθετο.
Ακόμα και οι νομικοί το παραδέχονται, απλά κανείς πολιτικός δεν διατίθεται να αναλάβει το πολιτικό κόστος για να το αλλάξει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.002
Πόντοι
3.656
Αυτό κατάλαβες;
Ότι εγώ θέλω ισότητα;
Φυσικά και δεν θέλω ισότητα γιατί βιολογικά δεν είμαστε ίδιοι.
Αλλά με τον φεμινισμό έχει επέλθει ισότητα, αλλά όμως τελικά σε βάρος των ανδρών γιατί ενώ σε όλα είμαστε ίσοι μόνο οι άντρες επιστρατεύονται.
Επίσης το επιχείρημά σου ότι "οι γυναίκες δεν μπορούν" είναι άτοπο, καθώς επιτρέπεται να πάνε στρατό οικειωθελώς, αλλά όμως δεν στρατεύονται υποχρεωτικά.
Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Μπορούν ή δε μπορούν τελικά;
Ή σε όλα ίσοι, ή ο καθένας στον τομέα του.
Αυτό που ισχύει σήμερα είναι τρέλλα και είσαι παντελώς βλάκας αν νομίζεις το αντίθετο.
Ακόμα και οι νομικοί το παραδέχονται, απλά κανείς πολιτικός δεν διατίθεται να αναλάβει το πολιτικό κόστος για να το αλλάξει.
Τύπε...άλλο ίδιοι άλλο ίσοι....άλλο ίσα δικαιώματα άλλο ίση μεταχείριση των άνισων.

Δεν θα κάτσω να μπω σε τέτοια συζήτηση...όπως υπάρχουν ούγκανοι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν να τους εξαφανίσουν έτσι υπάρχουν και ούγκανες που εκμεταλλεύονται αυτές τις υπερβολές προς όφελος τους. Πχ άδικες διώξεις κατηγορίες κτλπ.

Αυτό από τα ψεκασμένα αφηγήματα και το σύνδρομο καταδίωξης του ''λευκού άντρα'' που διακατέχει τους παραπάνω ούγκανους...απέχει πολύ.

Όλοι οι no lifers ψάχνουν τέτοια παραμύθια για να δικαιολογήσουν την αφραγκία, την αγαμία και την δυστυχία τους.

Αλλά μην φοβάσαι....συνήθως αυτές οι γκόμενες στοχεύουν φτασμένους, πλούσιους και δυνατούς.....το μέσο μέλος του σάη δεν κινδυνεύει να του φάει τα 800 ευρώ που παίρνει από το ντιλιβεράδικο και τα τρώει η 55άρα vfm στο μεταξουργείο. Είσαι ασφαλής :coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.728
Πόντοι
456
Τύπε...άλλο ίδιοι άλλο ίσοι....άλλο ίσα δικαιώματα άλλο ίση μεταχείριση των άνισων.

Δεν θα κάτσω να μπω σε τέτοια συζήτηση...όπως υπάρχουν ούγκανοι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν να τους εξαφανίσουν έτσι υπάρχουν και ούγκανες που εκμεταλλεύονται αυτές τις υπερβολές προς όφελος τους. Πχ άδικες διώξεις κατηγορίες κτλπ.

Αυτό από τα ψεκασμένα αφηγήματα και το σύνδρομο καταδίωξης του ''λευκού άντρα'' που διακατέχει τους παραπάνω ούγκανους...απέχει πολύ.

Όλοι οι no lifers ψάχνουν τέτοια παραμύθια για να δικαιολογήσουν την αφραγκία, την αγαμία και την δυστυχία τους.

Αλλά μην φοβάσαι....συνήθως αυτές οι γκόμενες στοχεύουν φτασμένους, πλούσιους και δυνατούς.....το μέσο μέλος του σάη δεν κινδυνεύει να του φάει τα 800 ευρώ που παίρνει από το ντιλιβεράδικο και τα τρώει η 55άρα vfm στο μεταξουργείο. Είσαι ασφαλής :coffee:
Άστο φίλε δεν καταλαβαίνεις. Καλή συνέχεια.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.206
Πόντοι
6.256
Τύποι μην αγχώνεστε, στον πόλεμο θα βγω εγώ κι ο κολλητούλης ο ζαν κλω μπροστά...τελος.
Δε χρειάζεται άλλος...
Θα πολεματε τους ιδιους ή θα μαλωνετε στο μετωπο για το ποιος ειναι ο εχθρος?:confused::confused::confused::coffee:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
980
Πόντοι
86

ρε βλακα saul γιατι επιμενεις ενω δεν εχεις δικιο.
Εχεις για περικεφαλαια σου τον μπομπ σφουγγαρακη ουρανια τοξα και βυζγια. Είσαι βλακας με περικεφαλαια και το φωναζεις.
Να ειχες κανενα πιο σοβαρο avatar παλι καλα αλλα εσενα αυτο σε αντιπροσωπευει.
Περιμενεις να βγεις νικητης στη λογομαχια; Αφου δείχνεις σαν βλακας και λες και βλακειες.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
980
Πόντοι
86
Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα και δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να κοιτάς σαν ζώο την εξέλιξη της πυρκαγιάς, σύντομα αυτή θα κάψει και το σπίτι σου.
Κοινωνία, σαν και αυτή που διαμαρτύρεστε όλοι ότι πρέπει να υπάρχει (αλλά δεν υπάρχει) χτίζεται με συμμετοχή (όχι απάθεια) και αλληλεγγύη και όχι νοοτροπία "not my problem".
Ντροπή να αναπαράγετε μερικοί, την απανθρωπιά στην συμπεριφορά ως κάτι λογικό και αναμενόμενο από όλους.
δηλαδή εννοείς να παω να βοηθήσω το κορίτσι, ειδάλλως αύριο μεθαύριο ένα δικο μου κορίτσι δεν θα βοηθηθεί σε παρόμοια περίπτωση;
Πως το πρώτο συνεπάγεται το δεύτερο; Μη δημιουργειτε παραδείγματα που σας βολεύουν.

Η σωστή σκέψη είναι:
- Νεαρός ασκουσε βια σε γυναίκα
- Και τι μας νοιάζει εμάς, δεν μας πέφτει λόγος

Οποιος θελει να το παιξει τσαρλς μπρονσον ας παει να φαει τη μαχαιριά του ώστε μετα εσείς οι τρίτοι να το γυρίσετε το μπιφτέκι και να λέτε "τι ήθελε και χώθηκε;"

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
416
Πόντοι
21
Καλέ μου φίλε καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε ... Κοίτα το ότι πάμε φαντάροι και χάνουμε χρόνια (τότε) μήνες (τώρα) από ζωή μας ειναι θέμα όπως είπες του κράτους που οι νόμοι σε αυτό το θέμα ειναι από (1800) πεπαλαιωμένων σύστημα όπου τότε το 90 της 100 ήταν αγρότες και κτηνοτρόφοι και το 10 της εκατό γιατροί ,,κάποιοι ευκατάστατοι πολίτες,, οι γαμημένοι πολίτικοι,,και όπως πάντα οι κλέφτες...Οι γυναίκες τότε ήταν μανάδες που η κάθε μια είχε από ένα έως και 7 παιδιά πως τότε θα έβαζαν τη γυναίκα να πάει φαντάρος ??? Το ότι πληρωνόσουνα το θυμάσαι ?? Εγώ έσπερνα 980 δρχ άρα κανονικά από τη στιγμή που σου δίνουν έστω και μια δραχμή βάσει νόμου πρέπει να σε έχει και στο ΙΚΑ στον ιδιωτικό τομέα ΌΧΙ για το κράτος που δεν το συμφέρει..Άρα δεν σου φταίνε οι γυναίκες σου φταίει το ΚΡΑΤΟΣ..:hi:
Είναι δύο διαφορετικά ζητήματα περι γυναικών και στρατού.
Ναι έχεις δίκιο στο θέμα στρατού φταίει το κράτος,δεν πρέπει να υποχρεώνει τον καθένα να πηγαίνει στρατό και να χαλάει 1 χρόνο από τη ζωή του και χωρίς ανταμοιβή.
Αυτό πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να λεγόμαστε σύγχρονη κοινωνια

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
416
Πόντοι
21
Ο χοντρουλης αν κοψει τα ναρκωτικα θα ισιωσει ....

Τωρα για αυτους που βγαζουν μισος για τις γυναικες και τρωνε μια χουφτα βιαγκρα για να τις γαμουν ..ειναι πουσταρες καταπιεσμενες που ονειρευονται πουτσα την ποθουν αλλα φοβουνται την κατακραυγη...τοσο απλα ξεχωριζουμε τους κρυφοπουστηδες απο το μισος που νιωθουν ....

Τα βιαγκρα τα γουσταρεις γιατι ειναι ο φερετζες σου αλλα το στομα σου σε προδίδει....:coffee:
Κόψε τα ψυχοφαρμακα παρακαλώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom