Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.410
Πόντοι
441
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν νεαρός επιτέθηκε άγρια σε μια κοπέλα και στην συνέχεια γρονθοκόπησε δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να την βοηθήσουν.

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο πήρε το φως της δημοσιότητας μέσα από το δελτίο του STAR, εκεί όπου ένας νεαρός στην Θεσσαλονίκη επιτέθηκε άγρια σε κοπέλα και στην συνέχεια γρονθοκόπησε όποιον προσπάθησε να την προστατέψει.

Όπως αποτυπώνεται μέσα από το στιγμιότυπο, η ίδια η δημοσιογράφος του σταθμού που βρισκόταν στην Συμπρωτεύουσα είδε μπροστά στα μάτια της να ξετυλίγεται το περιστατικό.

Μπήκα γεμάτος χαρά και προσμονή στο βίντεο ώστε να παρακολουθήσω έναν άντρα να σπάει στο ξύλο μια γυναίκα, και τελικά το μόνο που είδα ήταν μια υστερική να ουρλιάζει και έναν υπέρβαρο μπούλη να ρίχνει κάτι μπουνιές στον αέρα.

''Επιτέθηκε άγρια'' ''γρονθοκόπησε'' κ.λπ.
Όλο μαλακίες για να τραβήξουν clicks :thumbsdown:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.728
Πόντοι
456
είσαι από αυτούς τους μιγκτάου τύπε που μαζεύονται κάτω από βίντεο στο youtube και τραβάνε τις κυλώτες τους επειδή η κακιά κοινωνία τους υποχρεώνει να ανοίγουν τις πόρτες και να κερνάνε τις γυναίκες για να γαμήσουν? :tooth:
Είμαι αυτός που θα σου πλέκει τις καλτσούλες όταν μπει ο Ερντογάν, και μετά όταν τελειώσει ο πόλεμος και είσαι χωρίς πόδια θα σου πω το ίδιο συνεισφέραμε αγοράκι μου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.002
Πόντοι
3.656
Είμαι αυτός που θα σου πλέκει τις καλτσούλες όταν μπει ο Ερντογάν, και μετά όταν τελειώσει ο πόλεμος και είσαι χωρίς πόδια θα σου πω το ίδιο συνεισφέραμε αγοράκι μου.
Δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι το ίδιο.

Αν ζηλεύεις τόσο πολύ την μεταχείριση των γυναικών από την κοινωνία κάνε αλλαγή φύλου τι να σου πω :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.728
Πόντοι
456
Δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι το ίδιο.

Αν ζηλεύεις τόσο πολύ την μεταχείριση των γυναικών από την κοινωνία κάνε αλλαγή φύλου τι να σου πω :2funny:
Μάλλον εσύ θες αλλαγή που μας έλεγες πιο πάνω ότι θες να γίνεις μάνα :2funny:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.206
Πόντοι
6.256
Λιγακι αργα αλλα μπορει να γινει δουλιτσα και τωρα:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.002
Πόντοι
3.656
Μάλλον εσύ θες αλλαγή που μας έλεγες πιο πάνω ότι θες να γίνεις μάνα :2funny:
Δε πειράζει ρε τύπε υπάρχουν πολλοί σαν και εσένα μαζεύεστε όλοι μαζί και κλαίτε τη μοίρα σας που πηγαίνετε στρατό ή που δεν σας κερνάνε οι γκόμενες ή που δεν μπορείτε να ανεβείτε στη ζωή με την εμφάνιση σας κάποια μέρα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα μπορείτε και εσείς να ζήσετε σαν πριγκίπισσες :effemine:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.869
Πόντοι
3.506
στρατο πανε απο το 1978 μονο αν θελουν σαν μονιμες με το μ ισθο τους μια χαρα.Εδω λεμε να πανε και θητεια χωρις να πληρωνονται ,οπως τα κοροιδα εμεις οι ανδρες.Παραδειγμα εγω δουλευα απο τα 16 χρονια μου στο εργοστασιο κατσκευης γυν. παπουτσιων και αναγκαστηκα να διακοψω για τη θητεια μου και αμεσως μετα ξαναπηγα στην ιδια εργασια.Εχασα 21 μηνες ενσημα αλλα και τους μισθιους , και τωρα μου λεει το κρατος να πληρωσω το οσο των 5.100 ευρω απο τη τυσεπη μου αν θελω να προσθεσω τα ενσημα του στρατου για να φτασω την επομενη κλαση .Γιατι να τα πληρωσω αφου λογω του φυλου με ειχαν κλεισει για 21 μξνες σε στρατοπεδα για τη θητεια μου , γιατι να μην αναγνωριζονται χωρις πληρωμη ,αν λοιπον ημουν γυναικα θα τα ειχα ,Αυτοι ειναι οι βρωμοπολιτικοι που ψηφιζεται αντε να χαθουνε
Καλέ μου φίλε καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε ... Κοίτα το ότι πάμε φαντάροι και χάνουμε χρόνια (τότε) μήνες (τώρα) από ζωή μας ειναι θέμα όπως είπες του κράτους που οι νόμοι σε αυτό το θέμα ειναι από (1800) πεπαλαιωμένων σύστημα όπου τότε το 90 της 100 ήταν αγρότες και κτηνοτρόφοι και το 10 της εκατό γιατροί ,,κάποιοι ευκατάστατοι πολίτες,, οι γαμημένοι πολίτικοι,,και όπως πάντα οι κλέφτες...Οι γυναίκες τότε ήταν μανάδες που η κάθε μια είχε από ένα έως και 7 παιδιά πως τότε θα έβαζαν τη γυναίκα να πάει φαντάρος ??? Το ότι πληρωνόσουνα το θυμάσαι ?? Εγώ έσπερνα 980 δρχ άρα κανονικά από τη στιγμή που σου δίνουν έστω και μια δραχμή βάσει νόμου πρέπει να σε έχει και στο ΙΚΑ στον ιδιωτικό τομέα ΌΧΙ για το κράτος που δεν το συμφέρει..Άρα δεν σου φταίνε οι γυναίκες σου φταίει το ΚΡΑΤΟΣ..:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.869
Πόντοι
3.506
Δεν πάνε στρατό τύπε υποχρεωτικά.
Αν γίνει επιστράτευση δε θα πάνε. Εμείς θα σκοτωθούμε.
Ο Θεός μας έδωσε πιο πολλούς μυς και πιο πολύ μυαλό και πιο πολύ τα πάντα.
Δεν υπάρχει κάτι σε αυτό τον πλανήτη που να είναι οι γυναίκες καλύτερες από τους άντρες.
Άρα τα φύλα δεν είναι ίσα από βιολογικής άποψης. Ο Θεός όπως λες δεν τα έκανε ίσα.
Αφού όμως τα κάναμε ίσα λόγω φεμινισμού ας το λουστούν τώρα.
Καλημερα καλέ μου φίλε και καλή εβδομάδα να έχουμε..Μυαλό χα χα χα η γυναίκα ειναι το πιο έξυπνο ον στον πλανήτη καλέ μου φίλε αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ... Έχει μυαλό αλλά έχει και μουνί και το μουνί σέρνει καράβι αν καταλαβαίνεις τι λέω ..Και αν μιας γυναίκας δεν την γαμήσεις το μυαλό δεν θα την γαμήσεις ποτέ το μουνί η ότι άλλο..Και όπως ειπα υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά οι γυναίκες ειναι σε περισσότερο ποσοστό ..:hi:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.758
Πόντοι
15.931
Καλημερα καλέ μου φίλε και καλή εβδομάδα να έχουμε..Μυαλό χα χα χα η γυναίκα ειναι το πιο έξυπνο ον στον πλανήτη καλέ μου φίλε αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ... Έχει μυαλό αλλά έχει και μουνί και το μουνί σέρνει καράβι αν καταλαβαίνεις τι λέω ..Και αν μιας γυναίκας δεν την γαμήσεις το μυαλό δεν θα την γαμήσεις ποτέ το μουνί η ότι άλλο..Και όπως ειπα υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά οι γυναίκες ειναι σε περισσότερο ποσοστό ..:hi:
kaλημερα AYTO που βλεπω εδω μεσα φιλε ειναι οτι τελικα υπαρχουν πολλοι αντρες σε εισαγωγικα
που θα ακουλουθουσαν τα χναρια αυτουνου του ντενεκε :embarrased:τι να πω δεν ξερω :hi:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.869
Πόντοι
3.506
kaλημερα AYTO που βλεπω εδω μεσα φιλε ειναι οτι τελικα υπαρχουν πολλοι αντρες σε εισαγωγικα
που θα ακουλουθουσαν τα χναρια αυτουνου του ντενεκε :embarrased:τι να πω δεν ξερω :hi:
Καλημερα καλέ μου φίλε Πολυζωη και καλή εβδομάδα να έχουμε..Αυτό βλέπω δύστυχος ,,και σκέφτομαι σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας που τους δίνουμε της δικές μας αρχές που για κάποιους ειναι λάθος..:hi:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.728
Πόντοι
456
Δε πειράζει ρε τύπε υπάρχουν πολλοί σαν και εσένα μαζεύεστε όλοι μαζί και κλαίτε τη μοίρα σας που πηγαίνετε στρατό ή που δεν σας κερνάνε οι γκόμενες ή που δεν μπορείτε να ανεβείτε στη ζωή με την εμφάνιση σας κάποια μέρα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα μπορείτε και εσείς να ζήσετε σαν πριγκίπισσες :effemine:
Ναι μωρή αδερφούλα το καταλάβαμε ότι δε θες γκόμενες στο στρατό για να μη σου χαλάσει τις αλλαξοκωλιές με τους φαντάρους.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
4.922
Πόντοι
736
Ο χοντρουλης αν κοψει τα ναρκωτικα θα ισιωσει ....

Τωρα για αυτους που βγαζουν μισος για τις γυναικες και τρωνε μια χουφτα βιαγκρα για να τις γαμουν ..ειναι πουσταρες καταπιεσμενες που ονειρευονται πουτσα την ποθουν αλλα φοβουνται την κατακραυγη...τοσο απλα ξεχωριζουμε τους κρυφοπουστηδες απο το μισος που νιωθουν ....

Τα βιαγκρα τα γουσταρεις γιατι ειναι ο φερετζες σου αλλα το στομα σου σε προδίδει....:coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.655
Πόντοι
2.356

Κάτι άσχετο αλλά ας μην ανοίγω θρεντ.

Εδώ δείτε τι έγινε...
Στις ΗΠΑ θα ήταν ήδη νεκρός ο δράστης με πολλές σφαίρες στο κεφάλι. Ο τύπος μπήκε στο ΑΤ και 4 αστυνομικοί παλεύανε μαζί του για ώρα με γραφεία και πυροσβεστήρες.

Ένα κράτος παραδομένο στον φόβο της κωλοΑριστεράς.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
82.758
Πόντοι
15.931

Κάτι άσχετο αλλά ας μην ανοίγω θρεντ.

Εδώ δείτε τι έγινε...
Στις ΗΠΑ θα ήταν ήδη νεκρός ο δράστης με πολλές σφαίρες στο κεφάλι. Ο τύπος μπήκε στο ΑΤ και 4 αστυνομικοί παλεύανε μαζί του για ώρα με γραφεία και πυροσβεστήρες.

Ένα κράτος παραδομένο στον φόβο της κωλοΑριστεράς.
θα περασει και ΕΔΕ το παληκαρι που πυροβολησε αν ο τυπος το παιξει ψυχακιας μπορει και να τιμωρηθει ο αστυνομικος...αυτη την χωρα φτιαξανε δεν εχει να κανει με αριστερα και μη ολη η ευρωπη το ιδιο μπουρδελο ειναι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.655
Πόντοι
2.356
θα περασει και ΕΔΕ το παληκαρι που πυροβολησε αν ο τυπος το παιξει ψυχακιας μπορει και να τιμωρηθει ο αστυνομικος...αυτη την χωρα φτιαξανε δεν εχει να κανει με αριστερα και μη ολη η ευρωπη το ιδιο μπουρδελο ειναι
Καλά σε αυτό λάθος ΔΕΝ έχεις... δυστυχώς έτσι είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom