argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.772
- Πόντοι
- 9.297
Δημοσιογράφος που να μην φτιάχνεται όταν γίνεται κάτι κακό μπροστά του δεν είναι δημοσιογράφος με τα όλα του.
Θα έχει και χοντρο πορτοφόλι γεμισμένο από τους γονείς του,αλλιώς δεν θα πλησιάζε κοπέλα..κακομαθημένος από μικρός κατά πάσα πιθανότητα.κατι χοντρουληδες νομιζουν οτι ειναι κατι...
Καλημερα καλέ μου φίλε ..Στρατό πάνε δεν ξέρω αν το ξέρεις η εχεις μείνει στο 1800..Και υπάρχουν και γυναίκες σε πολλά ανδροκρατούμενες θέσεις αλλά και αθλήματα ...Το θέμα ειναι όπως υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υπάρχουν και γυναίκες..Αλλά ο θεός πως να το κανουμε μας έδωσε πιο πολλούς μυς..Ποιοί άντρες; Ισότητα δεν έχουμε;
Αυτά ίσχυαν όταν υπήρχε ασθενές φύλο. Τώρα πια δεν υπάρχει.
Ας τα βγάλουν πέρα μόνες τους.
Και να πάνε και στρατό.
Καλημερα καλέ μου φίλε ..Έτσι ειναι και γιαυτό έχουμε γίνει όπως έχουμε γίνει και όπως ειπα και πιο πριν λυπούμε...Ποιος θα προστατέψει την κοπέλα;
Ο ένας έχει δουλειές,ο άλλος θα πει"ας πρόσεχε",ο παρά άλλος θα πει "δεν μπορώ να τα βάλω μαζί του ,σαν βουβάλι είναι"...
στρατο πανε απο το 1978 μονο αν θελουν σαν μονιμες με το μ ισθο τους μια χαρα.Εδω λεμε να πανε και θητεια χωρις να πληρωνονται ,οπως τα κοροιδα εμεις οι ανδρες.Παραδειγμα εγω δουλευα απο τα 16 χρονια μου στο εργοστασιο κατσκευης γυν. παπουτσιων και αναγκαστηκα να διακοψω για τη θητεια μου και αμεσως μετα ξαναπηγα στην ιδια εργασια.Εχασα 21 μηνες ενσημα αλλα και τους μισθιους , και τωρα μου λεει το κρατος να πληρωσω το οσο των 5.100 ευρω απο τη τυσεπη μου αν θελω να προσθεσω τα ενσημα του στρατου για να φτασω την επομενη κλαση .Γιατι να τα πληρωσω αφου λογω του φυλου με ειχαν κλεισει για 21 μξνες σε στρατοπεδα για τη θητεια μου , γιατι να μην αναγνωριζονται χωρις πληρωμη ,αν λοιπον ημουν γυναικα θα τα ειχα ,Αυτοι ειναι οι βρωμοπολιτικοι που ψηφιζεται αντε να χαθουνεΚαλημερα καλέ μου φίλε ..Στρατό πάνε δεν ξέρω αν το ξέρεις η εχεις μείνει στο 1800..Και υπάρχουν και γυναίκες σε πολλά ανδροκρατούμενες θέσεις αλλά και αθλήματα ...Το θέμα ειναι όπως υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υπάρχουν και γυναίκες..Αλλά ο θεός πως να το κανουμε μας έδωσε πιο πολλούς μυς..![]()
Πες μας τον πόνο σου...μην το κρατας άλλο μέσα...Ξέρετε πόσοι τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και δεν ακούγετε τσιμουδιά?
Και όποιος άντρας πάει να το καταγγείλει όλοι γελάνε και τον χλευαζουν...
Κανένα πόνο,ξέρω πολλούς που τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και το λένε στα κρυφά.Πες μας τον πόνο σου...μην το κρατας άλλο μέσα...
Κάθε 8 ώρες προ φαγητού.Κανένα πόνο,ξέρω πολλούς που τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και το λένε στα κρυφά.
Εγώ ανυπαντρος είμαι,εσύ τρως από τη γυναίκα ξύλο?
Δεν κρατάω τίποτα μέσα μου,δεν τολμάει γυναίκα εμένα να ακουμπήσειΚάθε 8 ώρες προ φαγητού.
Αλλά για σένα φοβάμαι, τα κρατας μέσα σου...
...άλλα ακούωΔεν κρατάω τίποτα μέσα μου,δεν τολμάει γυναίκα εμένα να ακουμπήσει
Τύπε μου κάνε ό,τι θες αν σου κάτσει.
Εγώ θα κάνω αλλιώς μολονότι καταλαβαίνω απόλυτα τους δισταγμούς σου
είναι που οι ευρωπαίοι σέβονται τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των μουσλιμιώνΠριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο δε βρίσκω τώρα- που εδειχνε στα πλαίσια πειράματος ενα ζευγάρι Ευρωπαίων να διαπληκτίζεται στην μέση του δρόμου και οι περισσότεροι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπελα- ενώ το ίδιο ζευγάρι όταν υποδύθηκε ότι ήταν ζευγος μουσουλμάνων αυτός με την ανάλογη ενδυμασία το ίδιο και αυτή- ενώ την ξυλοκόπουσε (στα ψέματα) στη μέση του δρόμου σε ευρωπαϊκό έδαφος κανείς δεν έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα κι όλοι περνούσαν αδιάφοροι κ κοίταζαν μόνο. Η βία δεν είναι βία σε όλα τα επίπεδα; Επομένως τα συμπεράσματα δικά σας.![]()
Δεν πάνε στρατό τύπε υποχρεωτικά.Καλημερα καλέ μου φίλε ..Στρατό πάνε δεν ξέρω αν το ξέρεις η εχεις μείνει στο 1800..Και υπάρχουν και γυναίκες σε πολλά ανδροκρατούμενες θέσεις αλλά και αθλήματα ...Το θέμα ειναι όπως υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υπάρχουν και γυναίκες..Αλλά ο θεός πως να το κανουμε μας έδωσε πιο πολλούς μυς..![]()