Νέα

Νεαρός άνδρας ασκούσε βία δημόσια σε κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.772
Πόντοι
9.297
Δημοσιογράφος που να μην φτιάχνεται όταν γίνεται κάτι κακό μπροστά του δεν είναι δημοσιογράφος με τα όλα του.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.740
Πόντοι
456
Κάθε μέρα τα ίδια, 30 χρόνια τώρα, γύφτοι, αλβανοί, γεωργιανοί, ρουμάνοι, μαιμού πρόσφυγες, ψυχοπαθείς κ.ο.κ, ο καθένας τους έχει μπει και βγει από αστυνομικό τμήμα περισσότερο από ό,τι έχουμε πάει τουαλέτα στη ζωή μας εμείς. Μόνο οπλοφορία τύπου Η.Π.Α μας σώζει ή αντιμετώπιση των εγκληματιών όπως Β. Κορεά, Ρωσία, Κίνα, Ιράν κ.ο.κ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.772
Πόντοι
9.297
κατι χοντρουληδες νομιζουν οτι ειναι κατι...
Θα έχει και χοντρο πορτοφόλι γεμισμένο από τους γονείς του,αλλιώς δεν θα πλησιάζε κοπέλα..κακομαθημένος από μικρός κατά πάσα πιθανότητα.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.355
Πόντοι
3.796
Πολλα γινονται κ απο τις πλευρες γι αυτο δεν ασχολουμαστε κ με τις δυο μεριες ωρες ωρες

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ποιοί άντρες; Ισότητα δεν έχουμε;
Αυτά ίσχυαν όταν υπήρχε ασθενές φύλο. Τώρα πια δεν υπάρχει.
Ας τα βγάλουν πέρα μόνες τους.
Και να πάνε και στρατό.
Καλημερα καλέ μου φίλε ..Στρατό πάνε δεν ξέρω αν το ξέρεις η εχεις μείνει στο 1800..Και υπάρχουν και γυναίκες σε πολλά ανδροκρατούμενες θέσεις αλλά και αθλήματα ...Το θέμα ειναι όπως υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υπάρχουν και γυναίκες..Αλλά ο θεός πως να το κανουμε μας έδωσε πιο πολλούς μυς..:hi:

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Ποιος θα προστατέψει την κοπέλα;
Ο ένας έχει δουλειές,ο άλλος θα πει"ας πρόσεχε",ο παρά άλλος θα πει "δεν μπορώ να τα βάλω μαζί του ,σαν βουβάλι είναι"...
Καλημερα καλέ μου φίλε ..Έτσι ειναι και γιαυτό έχουμε γίνει όπως έχουμε γίνει και όπως ειπα και πιο πριν λυπούμε...:hi:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.004
Πόντοι
456
Καλημερα καλέ μου φίλε ..Στρατό πάνε δεν ξέρω αν το ξέρεις η εχεις μείνει στο 1800..Και υπάρχουν και γυναίκες σε πολλά ανδροκρατούμενες θέσεις αλλά και αθλήματα ...Το θέμα ειναι όπως υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους υπάρχουν και γυναίκες..Αλλά ο θεός πως να το κανουμε μας έδωσε πιο πολλούς μυς..:hi:
στρατο πανε απο το 1978 μονο αν θελουν σαν μονιμες με το μ ισθο τους μια χαρα.Εδω λεμε να πανε και θητεια χωρις να πληρωνονται ,οπως τα κοροιδα εμεις οι ανδρες.Παραδειγμα εγω δουλευα απο τα 16 χρονια μου στο εργοστασιο κατσκευης γυν. παπουτσιων και αναγκαστηκα να διακοψω για τη θητεια μου και αμεσως μετα ξαναπηγα στην ιδια εργασια.Εχασα 21 μηνες ενσημα αλλα και τους μισθιους , και τωρα μου λεει το κρατος να πληρωσω το οσο των 5.100 ευρω απο τη τυσεπη μου αν θελω να προσθεσω τα ενσημα του στρατου για να φτασω την επομενη κλαση .Γιατι να τα πληρωσω αφου λογω του φυλου με ειχαν κλεισει για 21 μξνες σε στρατοπεδα για τη θητεια μου , γιατι να μην αναγνωριζονται χωρις πληρωμη ,αν λοιπον ημουν γυναικα θα τα ειχα ,Αυτοι ειναι οι βρωμοπολιτικοι που ψηφιζεται αντε να χαθουνε

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.637
Πόντοι
3.446
Ξέρετε πόσοι τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και δεν ακούγετε τσιμουδιά?
Και όποιος άντρας πάει να το καταγγείλει όλοι γελάνε και τον χλευαζουν...
Πες μας τον πόνο σου...μην το κρατας άλλο μέσα...

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Κριτικές
5
Like
416
Πόντοι
21
Πες μας τον πόνο σου...μην το κρατας άλλο μέσα...
Κανένα πόνο,ξέρω πολλούς που τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και το λένε στα κρυφά.
Εγώ ανυπαντρος είμαι,εσύ τρως από τη γυναίκα ξύλο?

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.637
Πόντοι
3.446
Κανένα πόνο,ξέρω πολλούς που τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους και το λένε στα κρυφά.
Εγώ ανυπαντρος είμαι,εσύ τρως από τη γυναίκα ξύλο?
Κάθε 8 ώρες προ φαγητού.

Αλλά για σένα φοβάμαι, τα κρατας μέσα σου...

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
14.002
Πόντοι
4.546
Τύπε μου κάνε ό,τι θες αν σου κάτσει.
Εγώ θα κάνω αλλιώς μολονότι καταλαβαίνω απόλυτα τους δισταγμούς σου

Και εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τους δισταγμούς που έχει.

Πριν κοντά 10 χρόνια, τύπος στον Άλιμο, σφαλιαριζε αλύπητα την δικιά του.
Πάω και τον ξαπλώνω άγρια και πολύ γρήγορα (έχω διάπλαση και κυρίως γνώση πολεμικών τεχνών).

Και με αρχίζει η τρελή στα βρισιδια...
Ευτυχώς υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες εκεί κοντά, κι ΔΕΝ έμπλεξα όπως ο σεκιούριτι στο River West, περιστατικό που έγραψε ο φίλος μας πιο πάνω.

Αυτά.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.195
Πόντοι
7.195
Πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο δε βρίσκω τώρα- που εδειχνε στα πλαίσια πειράματος ενα ζευγάρι Ευρωπαίων να διαπληκτίζεται στην μέση του δρόμου και οι περισσότεροι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπελα- ενώ το ίδιο ζευγάρι όταν υποδύθηκε ότι ήταν ζευγος μουσουλμάνων αυτός με την ανάλογη ενδυμασία το ίδιο και αυτή- ενώ την ξυλοκόπουσε (στα ψέματα) στη μέση του δρόμου σε ευρωπαϊκό έδαφος κανείς δεν έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα κι όλοι περνούσαν αδιάφοροι κ κοίταζαν μόνο. Η βία δεν είναι βία σε όλα τα επίπεδα; Επομένως τα συμπεράσματα δικά σας.:confused:
είναι που οι ευρωπαίοι σέβονται τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των μουσλιμιών

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
991
Πόντοι
81
Ενα λεπτό ρε παιδιά. Το βίντεο όσον αφορά την κοπέλα δείχνει το νεαρό σε κοντινή απόσταση απ την κοπέλα σα να της μιλάει χαμηλόφωνα κι αυτή να ουρλιάζει. Δε δείχνει καμία σωματική επαφή. Που είναι η βία; Απλά ενοχλήθηκε η κοπελιά απ την παρουσία του νεαρού. Οσον αφορά τους δύο άνδρες,νναι οκ εδειρε τον ένα και απείλησε τον άλλο. Για σιγά, δε ξερετε τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.787
Πόντοι
27.261
εκτός από κλειδαράδες ξεκλειδωτές μύστες της οσεανς ιλεβεν σχολής, έχουμε και γυμνασμένους καρατέγκας μπλακμπελτ Σαολίν στον ιστότοπο τούτο.
:worship:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.731
Πόντοι
456
Δεν πάνε στρατό τύπε υποχρεωτικά.
Αν γίνει επιστράτευση δε θα πάνε. Εμείς θα σκοτωθούμε.
Ο Θεός μας έδωσε πιο πολλούς μυς και πιο πολύ μυαλό και πιο πολύ τα πάντα.
Δεν υπάρχει κάτι σε αυτό τον πλανήτη που να είναι οι γυναίκες καλύτερες από τους άντρες.
Άρα τα φύλα δεν είναι ίσα από βιολογικής άποψης. Ο Θεός όπως λες δεν τα έκανε ίσα.
Αφού όμως τα κάναμε ίσα λόγω φεμινισμού ας το λουστούν τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom