You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεαρές...αυτοφωτογραφίζονται για τα μάτια μας μόνο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 262K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οι περισσότερες κοπέλες που έχετε βάλει σε φώτο δυστυχώς δεν υπάρχουν τώρα πια, κάποιες γίνανε καλόγριες , κάποιες δυστυχώς έβαλαν τέρμα στην ζωή τους και κάποιες γίνανε λεσβίες σε ρόλο άντρα πάντα (αλλά Κανέλι).
Και όλα αυτά γιατί δεν μπόρεσαν να δεχτούν ότι θα ζουν χωρίς εμένα… δεν το άντεξαν δυστυχώς… δεν χωνεύεται…. Αλλά δυστυχώς τις χώρισα…. Δεν μπορώ να ακούω όλη μέρα πόσο πολύ είναι ερωτευμένες μαζί μου…
Το ξέρω είμαι σκληρός άντρας και αληθινός playboy και οι περισσότεροι εδώ μέσα με ζηλεύετε γιατί δεν μπορεί να χωνέψετε το μεγαλείο μου. ;)
Και όλα αυτά γιατί δεν μπόρεσαν να δεχτούν ότι θα ζουν χωρίς εμένα… δεν το άντεξαν δυστυχώς… δεν χωνεύεται…. Αλλά δυστυχώς τις χώρισα…. Δεν μπορώ να ακούω όλη μέρα πόσο πολύ είναι ερωτευμένες μαζί μου…
Το ξέρω είμαι σκληρός άντρας και αληθινός playboy και οι περισσότεροι εδώ μέσα με ζηλεύετε γιατί δεν μπορεί να χωνέψετε το μεγαλείο μου. ;)
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μπράβο ‘’SERAPIS’’ . Η αλήθεια πρέπει να λέγεται.
dimitris999
dimitris999
Hellion
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2010
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
γαμησε τα.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Οι περισσότερες κοπέλες που έχετε βάλει σε φώτο δυστυχώς δεν υπάρχουν τώρα πια, κάποιες γίνανε καλόγριες , κάποιες δυστυχώς έβαλαν τέρμα στην ζωή τους και κάποιες γίνανε λεσβίες σε ρόλο άντρα πάντα (αλλά Κανέλι).
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συνημμένα
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολύ ωραίο μουνάκι........του έγλυφα τα δάχτυλα των ποδιών και μετά το έσκιζα απεριόριστα......
παμε !!!!
Μετά από εσένα!!!!!ωραιος ο alex !!!
kinkydreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις