You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεαρές...αυτοφωτογραφίζονται για τα μάτια μας μόνο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 262K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εγώ θα την έδειχνα σε φίλους μου μόνο. Ότι και να είχε γίνει, η εκδίκηση δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, δεν δίνω καμιά σημασία στις πρώην μου ούτε κρατάω επαφές. Δεν έχει νόημα, ότι έγινε έγινε, άντε γεια!
Πάντως έχω σχεδόν από όλες τις πρώην μου γυμνές φωτογραφίες, έτσι για να έχω να θυμάμαι! Άλλες μου πόζαραν και τις έβγαλα κι άλλες δεν ήθελαν οπότε τις τράβαγα κι εγώ σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να παίρνουν χαμπάρι! Ωστόσο, όλες αυτές οι φωτός είναι αποθηκευμένες σε ένα στικάκι το οποίο έχει και password και είναι κάπου κρυμμένο όπου μόνο εγώ ξέρω! Και δεν θα τις μοίραζα ποτέ από εδώ και από εκεί! Μην βρω και τον μπελά μου κιόλας!
Πάντως έχω σχεδόν από όλες τις πρώην μου γυμνές φωτογραφίες, έτσι για να έχω να θυμάμαι! Άλλες μου πόζαραν και τις έβγαλα κι άλλες δεν ήθελαν οπότε τις τράβαγα κι εγώ σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να παίρνουν χαμπάρι! Ωστόσο, όλες αυτές οι φωτός είναι αποθηκευμένες σε ένα στικάκι το οποίο έχει και password και είναι κάπου κρυμμένο όπου μόνο εγώ ξέρω! Και δεν θα τις μοίραζα ποτέ από εδώ και από εκεί! Μην βρω και τον μπελά μου κιόλας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις