Νέα

Νέα τέλη στη ΔΕΗ. Τσίπρα θέλατε;; Φάτε τον στη μάπα αλήτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν σου θυμίζει κάτι από Μελινα Μερκούρη και τέλος ΕΡΤ..;;

Θυμάστε να μπήκε φόρος/τέλος στην Ελλάδα και κάποτε να καταργήθηκε..;
Θυμαμαι τον Σαμαρα να μειωνει τον ΦΠΑ στα μαγαζια και την εισφορα αλληλεγγυης κατα 30%, τον φορο μεταβιβασης ακινητων κατά 15%, τον φορο στα καυσιμα κατά 30% και τις ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων.
Αλλον δεν θυμαμαι, εχεις δικιο.
Μονο ο Σαμαρας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Θα το σκεφτώ.
Πρέπει να σου απαντήσω σήμερα..;; 
Οχι δεν ειναι απαραιτητο να απαντησεις σημερα.
Απλως αν δεν το κάνεις, θα αντιληφθω οτι συνομιλω με καποιον που καθεται ex cathedra και κατακεραυνωνει τους αλλους, οι οποιοι τουλαχιστον βασανιζουν το μυαλο τους να επιλεξουν εστω το μη χειρον βελτιστον γι' αυτην την ρημαδοχώρα, την ωρα που καποιοι αλλοι παριστανουν τους υψηλούς διανοητές και αρνητές.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Θυμαμαι τον Σαμαρα να μειωνει

Εγώ πάλι τον θυμάμαι να αυξάνει το χαράτσι  και να το κανει μόνιμο ΕΝΦΙΑ.
Να αυξάνει το φόρο επιτηδευματία από τα 500 ευρώ στα 650.
Να πηγαίνει τους ασφαλισμενους στο (πάλαι ποτέ) ΤΣΑΥ υποχρεωτικά από την 2η
στην 3η κατηγορία .

Για άλλο Σαμαρά θα λέμε.

(Επίσης τον ίδιο αλήτη , θυμάμαι ότι μπορούσε να είχε φουντάρει το ΠΑΣΟΚ
με την προεδρική εκλογή το 1995 και το στήριξε, ψηφίζοντας μαζί του πρόεδρο.
ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ.)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
να επιλεξουν εστω το μη χειρον βελτιστον

Το βέλτιστον , μη χείρον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ.
Έτσι και βγει , θα φανεί μέσα στους πρώτους 3 μήνες.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.
Σημείωσέ το .

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Πάντως, σε απάντηση του φίλου VILLAGE, σας στέλνω το υπέρογκο ποσό του αρτι αφιχθέντος λογαριασμού μου, της ΔΕΗ...

Συνημμένα

• Screen Shot 2017-02-16 at 10.46.35.png
    Screen Shot 2017-02-16 at 10.46.35.png
    268,2 KB · Εμφανίσεις: 33

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Θυμαμαι τον Σαμαρα να μειωνει τον ΦΠΑ στα μαγαζια και την εισφορα αλληλεγγυης κατα 30%, τον φορο μεταβιβασης ακινητων κατά 15%, τον φορο στα καυσιμα κατά 30% και τις ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων.
Αλλον δεν θυμαμαι, εχεις δικιο.
Μονο ο Σαμαρας.

Αυτό τώρα τι λέει...?  :think:

Πως αν ψηφίσω Ν.Δ., θα έχω πρωθυπουργό τον Σαμαρά..? Όχι, τον Κούλη θα έχω. Η αλήθεια είναι πως τον Κούλη δεν το γουστάρω καθόλου.
Την Ντόρα, ναι θα την ψήφιζα..

Βέβαια, μείωσε αυτά που γράφεις, αλλά μέχρι να τα μειώσει, πόσα άλλα αύξησε, θυμάσαι..?  :hi:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πάντως, σε απάντηση του φίλου VILLAGE, σας στέλνω το υπέρογκο ποσό του αρτι αφιχθέντος λογαριασμού μου, της ΔΕΗ...
Aαχχαχαχαα αγανακτησε ο δολλαριοπληρωμενος για 3,5 ευρω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Aαχχαχαχαα αγανακτησε ο δολλαριοπληρωμενος για 3,5 ευρω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ

Συγνώμη, αλλά για 3,5 ευρώ δεν θα με πείραζε και εμένα, αλλά για 3,85 που μου ήρθε.... Αγανάκτησα..!!
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:    :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Πάντως, χωρίς να είναι απαραίτητο, ενημερώνω στον φίλο Alex71, πως ποτέ δεν ψήφισα Σύριζα και ούτε πρόκειται....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
ρε μλκα village να κανουμε κανεναν ερανο να σου βρουμε το υπερογκο ποσο των 3,5 ευρω !!

Ας κανουμε κατι δεν γινεται να περασει ετσι αυτο.
Ας το χωρισουμε σε 15 20λεπτα να τα πληρωσουν 15 και ενας που τα σκαει χοντρα να βαλει μονος του το 50λεπτο δεν γινεται διαφορετικα

πρεπει να βοηθηθει ο village

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Συγνώμη, αλλά για 3,5 ευρώ δεν θα με πείραζε και εμένα, αλλά για 3,85 που μου ήρθε.... Αγανάκτησα..!!
:2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:    :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:

Πάντως, χωρίς να είναι απαραίτητο, ενημερώνω στον φίλο Alex71, πως ποτέ δεν ψήφισα Σύριζα και ούτε πρόκειται....
Eιπα εγω καπου οτι ψηφισες Συριζα? :think:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.580
Πόντοι
11.445
Αυτοι που ψηφισαν Τσιπρα κρύβονται σε καμια τρύπα εκτος απο τους διορισμένους και βολεμένους από αυτόν που βγάζουν πολύ φανατίλα , ενα πράμα σαν το βαθύ πασόκ του 90s. Οι υπόλοιποι Ε.Ε. και μικροεπιχειρηματίες που ψήφισαν συριζα για να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και για να έχουν αφορολόγητο 12000 , ασ την πιουνε τωρα... :fuck1:

georpatra

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
αυτος με τοσα ψεματα που εχει πει πεζει να μην τον λενε και αλεξη ....

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Μαρεσει που καποιες γριες (περισοτερο) παρα γεροι, ελεγαν να ψηφισουμε αυτο το καλο παιδι που ειναι κ νεος! Παρτε τα τωρα (ολοι μας δλδ τα περνουμε κ τα καταπινουμε..)
Ρε ποιο νεο παιδι;;; τα παπουδια που δεν εχουν κολησει ουτε ενα ενσημο που εχει κανει υπου- υφυπουργους, συμβουλους παρατρεχαμενους κλπ τεμπεληδες κ ανεργους;
Να ρωτησω κατι, μηπως συνεβη σε καποιον συναθλητη ..
Πληρωνω κανονικα την ΔΕΗ πριν ληξει 1,2 ημερες αλλα εκπτωση δεν μου εχει ερθει ακομη.
Βεβαια συμβαινει κατι που δεν το εχω ακουσει ποτε μεχρι τωρα!~
Μου εχουν ερθει 3 ΕΝΑΝΤΙ ΔΕΗ απο το περασμενο καλοκαιρι, 
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ηρθαν με μετρησουν στις 16 πρωι πρωι, κ βεβαια ολοι ελειπαν απο το τριωροφο που μενουμε , την πρωτη φορα.
Υπαρχει περιπτωση να ερθει καποια εκπτωση με τα τσουτσεκια που εχουμε μπλεξει η να φυγω για αλλη εταιρια Ηλεκτρικου;;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχεται αυξημενος τρελλα λογω ΝΕΩΝ ΤΕΛΩΝ για τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ( και ΠΟΥΘΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!). ΣΥΡΙΖΑ θελατε ΑΛΗΤΕΣ!!! Φατε τον στην μαπα τωρα παλιοπουσταραδες, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕΝΤ! Σε καιρο πολεμου τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ μας εφερε σε τραγικα ΔΕΙΝΗ κατασταση. Με την ΝΔ θα πληρωναμε με το mail Χαρδουβελη 900 εκατ ευρω ( και ειχε ξεσηκωθει ο ΣΥΡΙΖΑ), και τελικα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα capital controls μας στοιχισαν 9 ΔΙΣ ευρω. Στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ αποσπασμα η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για αισχατη προδοσια. Να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΙΜΩΡΙΑ.

Τα ιδια σκατα και οι προηγουμενοι και αυτοι τωρα δυστηχως, το χειροτερο ειναι οτι στις επομενες θα επανελθουμε σε αυτους που ξεκινησαν το κακο ... καμια σωτηρια

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μαρεσει που καποιες γριες (περισοτερο) παρα γεροι, ελεγαν να ψηφισουμε αυτο το καλο παιδι που ειναι κ νεος! Παρτε τα τωρα (ολοι μας δλδ τα περνουμε κ τα καταπινουμε..)
Ρε ποιο νεο παιδι;;; τα παπουδια που δεν εχουν κολησει ουτε ενα ενσημο που εχει κανει υπου- υφυπουργους, συμβουλους παρατρεχαμενους κλπ τεμπεληδες κ ανεργους;
Να ρωτησω κατι, μηπως συνεβη σε καποιον συναθλητη ..
Πληρωνω κανονικα την ΔΕΗ πριν ληξει 1,2 ημερες αλλα εκπτωση δεν μου εχει ερθει ακομη.
Βεβαια συμβαινει κατι που δεν το εχω ακουσει ποτε μεχρι τωρα!~
Μου εχουν ερθει 3 ΕΝΑΝΤΙ ΔΕΗ απο το περασμενο καλοκαιρι, 
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ηρθαν με μετρησουν στις 16 πρωι πρωι, κ βεβαια ολοι ελειπαν απο το τριωροφο που μενουμε , την πρωτη φορα.
Υπαρχει περιπτωση να ερθει καποια εκπτωση με τα τσουτσεκια που εχουμε μπλεξει η να φυγω για αλλη εταιρια Ηλεκτρικου;;
Σοβαρο το προβλημα σου τυπε το καταλαβαινω. Για αυτο εκανες εγγραφη χθες κ σημερα γραφεις σε αυτο το νημα.

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Σοβαρο το προβλημα σου τυπε το καταλαβαινω. Για αυτο εκανες εγγραφη χθες κ σημερα γραφεις σε αυτο το νημα.
Βασικα για αλλο θεμα γραφτηκα, επειδη ειχα χρονο κ ηθελα να διαβαζω ξανα οπως πριν χρονια καποιες συζητησεις εδω στο φορουμ! Ερχομουν σαν επισκεπτης αρκετες φορες κ διαβαζα κ γελουσα πραγματικα με το ατελιωτο χωσιμο που γινεται κ χιουμορ!
Εχω γραψει σε αλλο νημα κ μπορεις να το βρεις.
Επι του προβληματος που αντιμετωπιζω, εχεις κατι να αναφερεις; η απλα κανεις παραθεσεις ετσι για να περναει η ωρα σου;

MisterGrey

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Βασικα για αλλο θεμα γραφτηκα, επειδη ειχα χρονο κ ηθελα να διαβαζω ξανα οπως πριν χρονια καποιες συζητησεις εδω στο φορουμ! Ερχομουν σαν επισκεπτης αρκετες φορες κ διαβαζα κ γελουσα πραγματικα με το ατελιωτο χωσιμο που γινεται κ χιουμορ!
Πριν 4 με 5 χρονια ειχα λογαριασμο, αλλα δυστυχως χαθηκαν τα "ιχνη" του.
Εχω γραψει σε αλλο νημα κ μπορεις να το βρεις.
Επι του προβληματος που αντιμετωπιζω, εχεις κατι να αναφερεις; η απλα κανεις παραθεσεις ετσι για να περναει η ωρα σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom