Εσυ ρε τύπε που ΔΕΝ εισαι μαλακας λοιπον, τι θα επιλεξεις για την επομενη ψηφο σου?
Θα το σκεφτώ.
Πρέπει να σου απαντήσω σήμερα..;;
Εσυ ρε τύπε που ΔΕΝ εισαι μαλακας λοιπον, τι θα επιλεξεις για την επομενη ψηφο σου?
Δηλαδή εννοείτε ότι ο απο κάτω που παραθέτω, που λέει ότι ο Κούλης
θα μας κάνει ΗΠΑ, την εποχή της μεγάλης ευμάρειάς τους ,
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ;
Θυμαμαι τον Σαμαρα να μειωνει τον ΦΠΑ στα μαγαζια και την εισφορα αλληλεγγυης κατα 30%, τον φορο μεταβιβασης ακινητων κατά 15%, τον φορο στα καυσιμα κατά 30% και τις ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων.Δεν σου θυμίζει κάτι από Μελινα Μερκούρη και τέλος ΕΡΤ..;;
Θυμάστε να μπήκε φόρος/τέλος στην Ελλάδα και κάποτε να καταργήθηκε..;
Οχι δεν ειναι απαραιτητο να απαντησεις σημερα.Θα το σκεφτώ.
Πρέπει να σου απαντήσω σήμερα..;;
Θυμαμαι τον Σαμαρα να μειωνει
να επιλεξουν εστω το μη χειρον βελτιστον
Θυμαμαι τον Σαμαρα να μειωνει τον ΦΠΑ στα μαγαζια και την εισφορα αλληλεγγυης κατα 30%, τον φορο μεταβιβασης ακινητων κατά 15%, τον φορο στα καυσιμα κατά 30% και τις ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων.
Αλλον δεν θυμαμαι, εχεις δικιο.
Μονο ο Σαμαρας.
Aαχχαχαχαα αγανακτησε ο δολλαριοπληρωμενος για 3,5 ευρω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχΠάντως, σε απάντηση του φίλου VILLAGE, σας στέλνω το υπέρογκο ποσό του αρτι αφιχθέντος λογαριασμού μου, της ΔΕΗ...
Aαχχαχαχαα αγανακτησε ο δολλαριοπληρωμενος για 3,5 ευρω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ
Eιπα εγω καπου οτι ψηφισες Συριζα?Συγνώμη, αλλά για 3,5 ευρώ δεν θα με πείραζε και εμένα, αλλά για 3,85 που μου ήρθε.... Αγανάκτησα..!!
Πάντως, χωρίς να είναι απαραίτητο, ενημερώνω στον φίλο Alex71, πως ποτέ δεν ψήφισα Σύριζα και ούτε πρόκειται....
Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ερχεται αυξημενος τρελλα λογω ΝΕΩΝ ΤΕΛΩΝ για τους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ( και ΠΟΥΘΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!). ΣΥΡΙΖΑ θελατε ΑΛΗΤΕΣ!!! Φατε τον στην μαπα τωρα παλιοπουσταραδες, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕΝΤ! Σε καιρο πολεμου τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ μας εφερε σε τραγικα ΔΕΙΝΗ κατασταση. Με την ΝΔ θα πληρωναμε με το mail Χαρδουβελη 900 εκατ ευρω ( και ειχε ξεσηκωθει ο ΣΥΡΙΖΑ), και τελικα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα capital controls μας στοιχισαν 9 ΔΙΣ ευρω. Στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ αποσπασμα η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ για αισχατη προδοσια. Να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΙΜΩΡΙΑ.
Σοβαρο το προβλημα σου τυπε το καταλαβαινω. Για αυτο εκανες εγγραφη χθες κ σημερα γραφεις σε αυτο το νημα.Μαρεσει που καποιες γριες (περισοτερο) παρα γεροι, ελεγαν να ψηφισουμε αυτο το καλο παιδι που ειναι κ νεος! Παρτε τα τωρα (ολοι μας δλδ τα περνουμε κ τα καταπινουμε..)
Ρε ποιο νεο παιδι;;; τα παπουδια που δεν εχουν κολησει ουτε ενα ενσημο που εχει κανει υπου- υφυπουργους, συμβουλους παρατρεχαμενους κλπ τεμπεληδες κ ανεργους;
Να ρωτησω κατι, μηπως συνεβη σε καποιον συναθλητη ..
Πληρωνω κανονικα την ΔΕΗ πριν ληξει 1,2 ημερες αλλα εκπτωση δεν μου εχει ερθει ακομη.
Βεβαια συμβαινει κατι που δεν το εχω ακουσει ποτε μεχρι τωρα!~
Μου εχουν ερθει 3 ΕΝΑΝΤΙ ΔΕΗ απο το περασμενο καλοκαιρι,
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ηρθαν με μετρησουν στις 16 πρωι πρωι, κ βεβαια ολοι ελειπαν απο το τριωροφο που μενουμε , την πρωτη φορα.
Υπαρχει περιπτωση να ερθει καποια εκπτωση με τα τσουτσεκια που εχουμε μπλεξει η να φυγω για αλλη εταιρια Ηλεκτρικου;;
Βασικα για αλλο θεμα γραφτηκα, επειδη ειχα χρονο κ ηθελα να διαβαζω ξανα οπως πριν χρονια καποιες συζητησεις εδω στο φορουμ! Ερχομουν σαν επισκεπτης αρκετες φορες κ διαβαζα κ γελουσα πραγματικα με το ατελιωτο χωσιμο που γινεται κ χιουμορ!Σοβαρο το προβλημα σου τυπε το καταλαβαινω. Για αυτο εκανες εγγραφη χθες κ σημερα γραφεις σε αυτο το νημα.
Βασικα για αλλο θεμα γραφτηκα, επειδη ειχα χρονο κ ηθελα να διαβαζω ξανα οπως πριν χρονια καποιες συζητησεις εδω στο φορουμ! Ερχομουν σαν επισκεπτης αρκετες φορες κ διαβαζα κ γελουσα πραγματικα με το ατελιωτο χωσιμο που γινεται κ χιουμορ!
Πριν 4 με 5 χρονια ειχα λογαριασμο, αλλα δυστυχως χαθηκαν τα "ιχνη" του.
Εχω γραψει σε αλλο νημα κ μπορεις να το βρεις.
Επι του προβληματος που αντιμετωπιζω, εχεις κατι να αναφερεις; η απλα κανεις παραθεσεις ετσι για να περναει η ωρα σου;
Aαχχαχαχαα αγανακτησε ο δολλαριοπληρωμενος για 3,5 ευρω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχ