Νέα

Νέα Σύλληψη/Απόδραση Παλαιοκώστα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οπως ξαναειπα ο παλαιοκωστας εκανε διακοπες στο μαιαμι με τον σαμαρα οταν καταζητουταν και απο το fbi
περσι πηγαν να του φορτωσουν και αποπειρα ανθρωποκτονιας γιατι οι παλαιοκωσταιοι ειναι τοπικοι ηρωες
βοηθουν πολυ κοσμο με τα λαφυρα απο τις τραπεζες
οποιος βρεθει θεσσαλια και ευρυτανια μπορει να ακουσει ιστοριες απο τους ντοπιους και θα καταλαβει αν ειναι καλος ανθρωπος η εγκληματιας

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
σιγα τον κλεπταποδοχο, μια τριχα απο τη μυτη του Πασσαρη...
A και μέλη από το fun club του Πάσαρη ωραία ωραία!!! :grin:
Y.Γ.Μετά την κόντρα fun club  Βανδής-fun club Βίσης τώρα η νέα κόντρα fun club Πάσσαρη-fun club Παλαιόκωστα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο ρομπεν των φτωχων ? :2funny:...τεσπα...αφου δεν ειναι δολοφονος δε κινδυνευουμε... :grin:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ε πως δεν εχει απαγωγες! τον παναγοπουλο(ετσι δεν τον λενε) αυτος δεν τον ειχε απαγαγει?
καλά,"αυτός" ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αφού ήταν μέσα :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά με όσα διάβασα σήμερα εδώ,μάλλον θα έχει ακουστεί για δική του "δουλίτσα" και αυτή η περίπτωση.εγώ δεν είχα ιδέα.εγώ εννοούσα περίπτωση(μία ή περισσότερες)απαγωγής/ων στη Θεσσαλονίκη.αλλά και πάλι λέω,δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό.το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι ληστείες τραπεζών

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλά,"αυτός" ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αφού ήταν μέσα :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά με όσα διάβασα σήμερα εδώ,μάλλον θα έχει ακουστεί για δική του "δουλίτσα" και αυτή η περίπτωση.εγώ δεν είχα ιδέα.εγώ εννοούσα περίπτωση(μία ή περισσότερες)απαγωγής/ων στη Θεσσαλονίκη.αλλά και πάλι λέω,δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό.το μόνο που θυμάμαι σίγουρα είναι ληστείες τραπεζών

παντως τα καναλια βρηκανε κατι αλλο να μας ζαλιζουν τον ερωτα τωρα...
περιμενω να δω τα μουτρα του ευαγγελατου αυριο..... :grin: :grin: :grin:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
ο Παλαιοκώστας έμαθε ότι η Crystal Crown είναι στην Αθήνα και απέδρασε από τον Κορυδαλλό να προλάβει το τριωράκι που έχει κλείσει μαζί της...
100% respect......:rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
παντως τα καναλια βρηκανε κατι αλλο να μας ζαλιζουν τον ερωτα τωρα...
περιμενω να δω τα μουτρα του ευαγγελατου αυριο..... :grin: :grin: :grin:
Πάντα στην Ελλάδα θα έχουν θέματα να ασχολούνται!!! :grin:
Βρε μπας και το ελικόπτερο το έστειλαν τα κανάλια για να έχουν θέμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αρχιζω να αμφιβαλω για το αν το πασοκ μπορει να τα κανει περισοτερο μπουρδελο απο οτι ειναι. :jerking:
Ποτέ μη λες ποτέ!!! :cheesy:
Πάντα υπάρχουν περιθώρια να το κάνεις περισσότερο μπουρδέλο από ότι είναι ήδη! Άλλωστε η παρέα του Yiorgos (aka "το Παιντί"), έχει δώσει δείγματα! Κλικ www.kalami.net/2007/ellada/FEK142.pdf][size=15pt]ΕΔΩ[/size][/url] για τις "ομορφιές" του Yiorgos και της εκλεκτής (υπό του Ελληνικού λαού εκλεγμένης) παρεούλας του!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ο Παλαιοκώστας έμαθε ότι η Crystal Crown είναι στην Αθήνα και απέδρασε από τον Κορυδαλλό να προλάβει το τριωράκι που έχει κλείσει μαζί της...
Μπα δεν νομίζω αν ήταν για αυτό θα πήγαινε με το ελικόπτερο και δεν θα το εγκατέλειπε για να συνεχίσει οδικός!!! :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πάντα στην Ελλάδα θα έχουν θέματα να ασχολούνται!!! :grin:
Βρε μπας και το ελικόπτερο το έστειλαν τα κανάλια για να έχουν θέμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εγω λεω μηπως το στειλε ο κωστακης για να μη θελουμε εκλογες?
για να ασχολουμαστε κατι αλλο οχι με αυτο???? :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οσοι την εχουν κλεισει σημερα ειναι εν δυναμει υποπτοι

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εγω λεω μηπως το στειλε ο κωστακης για να μη θελουμε εκλογες?
για να ασχολουμαστε κατι αλλο οχι με αυτο???? :2funny: :2funny: :2funny:
Παίζει και αυτό!!! :grin:
Μάλλον ανέθεσε στον υπουργό μεταφορών το θέμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ο σαμαρας ειχε πει σε εκπομπη οτι την περιοδο που ηταν καταζητουμενοι σε ελλαδα και σε ολο τον κοσμο απο ιντερπολ και fbi κανανε διακοπες στο μαιαμι μαζι με τον παλαιοκωστα με πλαστα διαβατηρια
το κορυφαιο της εκπομπης ηταν οταν ρωτησε ο δημοσιογραφος ποσο πανε τα πλαστα διαβατηρια στη πιατσα ο σαμαρας απαντησε με τρομερη χαλαροτητα
"δεν γνωριζω γιατι τα φτιαχνω μονος μου" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ακομα και το κυπελο να παρουμε σημερα ακομα και 5citytour να τιμησω αποψε τετοια χαρα δεν προκειται να εχω.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εγω λεω μηπως το στειλε ο κωστακης για να μη θελουμε εκλογες?  για να ασχολουμαστε κατι αλλο οχι με αυτο???? :2funny: :2funny: :2funny:
Τέτοια λέγε να ψαρώνουν οι στόκοι που λένε οτι φταίνε ο Ψωμιάδης & ο Άνθιμος που δεν έρχονται CT στην Θεσσαλονίκη!

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
είδατε τί γίνετε όταν "πρέπει" να μεταθεσουν αλλου το ενδιαφερον της κοινης γμωμης? >:(

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
   Ωπ...τωρα το ειδα...
   Απιστευτη ξεφτιλα....
   Μα καλα,με τιποτα δεν μπορουν να τον κρατησουν μεσα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: