doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
επιδομα σε ολους τους κρατουμενους
ε σε καλο δρομο εισαι!!! ε οοοχι! δεν βγαινω με λιγοτερα απο αποδραση δεν βγαινω σου λεω!!!!!!
ωπ! ενας παραγοντας που δεν σκεφτηκα!Α θες όλο το πακέτο!!!
Το ότι μπορεί να μας ''χαλάσουν'' από πίσω στις φυλακές δεν το σκέφτεσαι άσπλαχνη γυναίκα;;;
ωπ! ενας παραγοντας που δεν σκεφτηκα!
λες να σας παρουμε "μαγαρισμενους" μετα????
Και μαγαρισμένοι δεν αξίζουμε!!!ωπ! ενας παραγοντας που δεν σκεφτηκα!
λες να σας παρουμε "μαγαρισμενους" μετα????
απαξ και σκυψεις για το σαπουνι.....Γι αυτο σου λεμε ....παρε μαs τωρα οπωs ειμαστε "αθωοι" και "ασπιλοι"
Μετα.......κλαφτα Χαραλαμπε που λενε
Αν έχεις τα δικαιωμάτα από το μοντελάκι θα κάνεις χρυσές δουλειές,σε ζηλεύω τυχεράκια!!!
απαξ και σκυψεις για το σαπουνι.....
γ@#$%^σε τα μετα!!!!!
Οπότε άλλαξε κρητίρια!!!απαξ και σκυψεις για το σαπουνι.....
γ@#$%^σε τα μετα!!!!!
με ακουσε ολη η πολυκατοικια να γελαω!!!!! ξεφυγαμε απο το θεμα!!!Εχω τσιμπιδα με χερουλι....τρελοs ειμαι να σκυψω???
Οπότε άλλξε κρητίρια!!!
Προτασή μου:Nα έχει το αρσενικό κεφάλι πάνω κάτω!!!
για τη φουκαριαρα!!!!!!ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ: δεν απεδρασα για μενα για την καημενη την μανουλα μου το εκανα που ειχε μοναξιες
Τώρα που το καλοσκέφτομαι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου φταίνε για τη σημερινή απόδραση!!!!!!!!!!!!!Ποτέ μη λες ποτέ!!! Πάντα υπάρχουν περιθώρια να το κάνεις περισσότερο μπουρδέλο από ότι είναι ήδη! Άλλωστε η παρέα του Yiorgos (aka "το Παιντί"), έχει δώσει δείγματα! Κλικ www.kalami.net/2007/ellada/FEK142.pdf][size=15pt]ΕΔΩ[/size][/url] για τις "ομορφιές" του Yiorgos και της εκλεκτής (υπό του Ελληνικού λαού εκλεγμένης) παρεούλας του!
γεια σου αλοχα απο χτες στο τσατ[move]ΝΙΩΘΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!![/move]
Smurfs ρομπες!!!
σαμποταρου τη κυβερνηση και τον καραμανλη!!!!!!!!!Τώρα που το καλοσκέφτομαι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου φταίνε για τη σημερινή απόδραση!!!!!!!!!!!!!