Νέα

Νέα Πρό(σ)κληση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μετά την πρό(σ)ληση που έκανε συνάδελφος έρχομαι και γω με την σειρά μου να κάνω άλλη μια, νέα!!!
Λοιπόν πολύ δηλώνουν ότι χαλάνε πάνω απο 2000Ε το μήνα σε CT,CG κτλ.Λένε πως είναι επιχειρηματίες,εργοστασιάρχες κτλ.Κάνω λοίπον κάλεσμα σε όλους αυτούς που θέλουν πραγματικά να αποδείξουν ότι έχουν λεφτά, και να μην κρύβονται πίσω από τα pc, να έρθουν στο studio μου με την φορολογική τους δήλωση και να βγάλουμε φωτογραφίες της δήλωσης και των ίδιων.Φυσικά η φορολογικές δηλώσεις θα μπούν στο forum προς απόδειξη όλων όσω λένε.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μετά την πρό(σ)ληση που έκανε συνάδελφος έρχομαι και γω με την σειρά μου να κάνω άλλη μια, νέα!!!
Λοιπόν πολύ δηλώνουν ότι χαλάνε πάνω απο 2000Ε το μήνα σε CT,CG κτλ.Λένε πως είναι επιχειρηματίες,εργοστασιάρχες κτλ.Κάνω λοίπον κάλεσμα σε όλους αυτούς που θέλουν πραγματικά να αποδείξουν ότι έχουν λεφτά, και να μην κρύβονται πίσω από τα pc, να έρθουν στο studio μου με την φορολογική τους δήλωση και να βγάλουμε φωτογραφίες της δήλωσης και των ίδιων.Φυσικά η φορολογικές δηλώσεις θα μπούν στο forum προς απόδειξη όλων όσω λένε.

Αφού τα μαύρα ξοδεύουν ρε συ! Δεν φαίνονται στη δήλωση. Κάτι άλλο να σκεφτείς.

Πχ. να τους βιντεοσκοπήσεις επί 1 μήνα στις εξόδους τους!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γραφείο συνοικεσίων δουλεύεις και ψάχνετε για γαμπρούς?

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εκκαθαριστικά χωρών μελών ΕΕ, να τα φέρουμε μεταφρασμένα, ή αρκεί η υποβολή τους?

Επισκέπτης

Εξαιρετικη ιδέα. Επιπροσθετα, να φερνουν και τις γυναικες τους μαζι με την δηλωση -οι παντρεμενοι-. Μετα, οι συζυγοι θα πέρνουν ένα γλυφιτζούρι, θα κανουν ένα πεντικιουρ μανικιούρ (όχι σαν το χαλι της καυλίστας) και βουρ για φωτογραφιση για να αποδείξουν ότι ειναι γυναικες!

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να υποβάλλουν και όσοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν «μία», επίσης ανάλογα αποδεικτικά? (Ε9 απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση)

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
[glow=red,2,300]Μεγαλε απο την Εφορια εισαι ? [/glow]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
                              ρε φιλε αστους να λενε εσυ τι καιγεσαι???δεν καταλαβα απο την τσεπη σου τα τρωνε....!!! σιγα μην καθομαι να λεω και ποσα τρωω ημερησιως για να με νομιζουνε μαγκα...!!!και δεν θα βαλω και κανεναν νταβατζη στ αρχιδια μου....!!!στην τελικη...σιγα μην καθομαι να στεναχωριεμαι και λαμβανω τα παμντα σοβαρα υποψην...!!!!να κατσουμε τωρα να δημοσιευσουμε φορολογικες δηλωσεις και μαλακιες....επειδη σε τσιγκλανε καπιοι..και σου την σπανε...!!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
                              ρε φιλε αστους να λενε εσυ τι καιγεσαι???δεν καταλαβα απο την τσεπη σου τα τρωνε....!!! σιγα μην καθομαι να λεω και ποσα τρωω ημερησιως για να με νομιζουνε μαγκα...!!!και δεν θα βαλω και κανεναν νταβατζη στ αρχιδια μου....!!!στην τελικη...σιγα μην καθομαι να στεναχωριεμαι και λαμβανω τα παμντα σοβαρα υποψην...!!!!να κατσουμε τωρα να δημοσιευσουμε φορολογικες δηλωσεις και μαλακιες....επειδη σε τσιγκλανε καπιοι..και σου την σπανε...!!!

Χαλάρωσε ρε φιλαράκι...μάλλον πλάκα κάνει ο άνθρωπος.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε οσοι μπορειται πηδηξτε και για εμας τα φτωχαδακια κανενα καλο μουνι , χαλαλι σας !!!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Να σου φερουμε και βιβλιαρια απο τη τραπεζα κυριε Αλογοσκούφη!!
:2funny: :2funny: :2funny:

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.901
Πόντοι
216
Να υποβάλλουν και όσοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν «μία», επίσης ανάλογα αποδεικτικά? (Ε9 απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση)

Εγω φιλε λεω να υποβαλουν το Ε69  ειναι νεο εντυπο...εφτασε τωρα στα χερια μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές απαντήσεις στο τόοοοοσο σημαντικό ποστ που έκανα!!!Θα κανονίσουμε λοιπόν συνάντηση με τις φορολογικές μας δηλώσεις και θα γίνει της εφορίας εκει μέσα!!!Φωτογραφίες, βίντεο, σλαϊντς, cd , dvd, lcd, bbc, cnn κτλ.
Και όπως στον συνάδελφο πήραν "γλυφιτζούρη" έτσι και σε μένα θα μου κάνετε και ένα δωράκι ένα αμάξι πχ ή ένα σπίτι στο κατάκωλο για παραθερισμό.
Πάμε όλοι μαζί για ένα πιστοποιημένο forum, πείτε όχι στην ανωνυμία και τα ψέματα αρπάχτε την ευκαιρία και πηδηχτείτε για να αποδείξετε το φύλο σας ή ακουμπήστε τα για να αποδείξετε το εισόδημα σας.
Ρε παιδιά εμείς για εσάς το κάνουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom