Νέα

Νεα Μπιζνα: Flexible office space

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες να σας ανοιξω τα ματια σε μια καινουρια φαση που εχει αρχισει και παιζει εξωτερικο και εχει φτασει κ στο ελλαδισταν.Η νοοτροπια του προτζεκτ αυτου ειναι ενας επιχειρηματιας η ενας ελευθερος επαγγελματιας να μειωσει τα λειτουργικα του εξοδα και να μην ασχολειται καθολου με τα θεματα του γραφειου του παρα μονο για την δουλεια του.Βρισκεις εναν χωρο 200 και 300 τετραγωνικα και τον φτιαχνεις ολο γραφεια κυριλε.Επισης στην εταιρια σου μπορουν να δηλωσουν εδρα εταιριας με 99 ευρω το μηνα πχ ανεξαρτητως αν χρησιμοποιουν τα γραφεια η οχι.διαχειριζεσαι την χαρτουρα τους ουσιαστικα σε λοκερς κτλπ.....Για την κατασκευη γραφειων φτιαχνεις γραφεια πριβε γραφεια συνεδριακα και γραφεια κοινοχρηστα.Σε καθε επιχειρηματια παρεχεται επαγγελματικη εδρα φωτοτυπικα ιντερνετ κτλπ χρηση γραφειων αν επιθυμει γραμματειακη υποστιριξη σταθερο τηλεφωνο κτλπ......οι χρεωσεις ειναι ελαχιστες του τυπου αν θες δηλωση επαγγελματικης εδρας χωρις χρηση γραφειων 99 ευρω το μηνα.αν θες να χρησιμοποιεις και τα γραφεια κ ολες τις αλλες παροχες 150 ευρω το μηνα.Τωρα ο καθενας αν θελει να ανοιξει ενα χωρο γραφειου θα εχει ενα ενοικιο 500 ευρω το μηνα το λιγοτερο συν δεη συν ιντερνετ συν ολα τα γνωστα συν επιπλωση υπολογιστες εκτυπωτεςσυν κοινοχρηστα.Πιστευω οτι αξιζει γενικα αυτη η φαση για οσους ενδιαφερονται κ αν φυσικα εχουν ενα καλο κεφαλαιο να την κανουν.Η μπιζνα αυτη αφορα ανθρωπους που δεν πατανε στο γραφειο τους καθημερινα πιο πολυ και δουλευουν εξωτερικα απλα αναγκαστικα καπου πρεπει να δηλωσουν την εταιρια τους.Ακουω τις γνωμες σας και τα σχολια σας και ξεχαστε την μονιμοτητα του δημοσιου που σας δερνεικ οτι ολοι εχετε η ειχατε εναν μπαρμπα στο στρατο για να σας βολεψει........καποιοι μπηκανε στην ερτ πριν δεκα κ 20 χρονια και πηρανε τα αρχιδια μου οποτε σοβαρευτειται και δημιουργηστε κατι μονοι σας.και δουλεια θα δωσετε και θα κονομησετε παρα πανω......προβατα ξυπνατε!!!!!!!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
εισαι αργος τυπε , υπαρχει καιρο στην Ελλαδα..

Και για το μελλον μην ποσταρεις και την εταιρια ενοικιασεις εργαζομενων , την κανουν και αυτη ηδη

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οτι υπαρχει στην ελλαδα το εχω γραψει αγορινα.Απλα δεν εχει διαφημιστει.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
οτι υπαρχει στην ελλαδα το εχω γραψει αγορινα.Απλα δεν εχει διαφημιστει.

οτι γινεται στην ελλαδα ειδικα καινουργιο εχει ενα μηνα το πολυ για να το μαθει ολος ο κοσμος ..μην κοιτας την Ελλαδα , απ εξω θα βρεις ιδεες ... αν την φερεις πρωτος εδω κατι κανεις , αλλιως φουντο

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ μπορεις να δηλώσεις εκει την εδρα σου!

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ μπορεις να δηλώσεις εκει την εδρα σου!

οχι ,, μπορεις .. κανεις ενα συμβολαιο υπενοικιασης του χωρου (  πχ 10 τμ ) και μπορεις ...

καλη μπιζνα ματζεστικ ...  ευχαριστω ...

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

Εικονικες εδρες εχει τοσα ξενοικιαστα βεραντζερου στα 40-60 ευρω.

Πετας ενα γραφειο ενα φακελο και ετοιμη η εδρα

Αυτο πρεπει να διαφημιστει αλλιως σε φοιτητες και να ειναι σε στυλ νεες εταιριες σταρτ σαν φοιτιτικο στεκι και ετσι αλλα με κανονες
να εχει και ενα κοινο καφε στο ισογειο και ολη αυτη την κουλτουρα

Οι φοιτητες ειναι αυτοι που θα φερον νεα ηθη και εθιμα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Λεφτα απο αυτο παντως δε βγαζεις! Αν δεν εχεις να δωσεις 200-250 ευρω για εδρα τοτε απλα δεν εχεις και δεν εχει κανενα νοημα.

Τον ΟΑΕΕ δεν τον σωζεις οποτε  δε θα πας στα 99 για ενα κατοσταρικο

Στη γερμανια αγγλια που η εδρα κανει 1200 πλας ε τοτε ναι.. Πας σε οπεν οφις

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Λεφτα απο αυτο παντως δε βγαζεις! Αν δεν εχεις να δωσεις 200-250 ευρω για εδρα τοτε απλα δεν εχεις και δεν εχει κανενα νοημα.

Τον ΟΑΕΕ δεν τον σωζεις οποτε  δε θα πας στα 99 για ενα κατοσταρικο

ειμαι και ενοικιαστης και ενοικιαζομενος ..
παμε για αλλα οσον αφορα τα ενοικια και γενικοτερα ..
πιστευω οτι τα ενοικια θα αυξηθουν αποτομα .. ποτε ???  θα δουμε .. οχι πολυ μακρια ///

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Kai τι δουλεια νακανεις, μεσα σε αυτην την κοιτιδα ρε τυπε?
Στην ελλαδα μονο απο το λαθρεμποριο μπορεις να βγαλεις φραγκα,
Ολα τα αλλα που λες οπεν οφισ θερμοκοιτιδες κλπ ειναι απλα, αμερικανιες

Αν ειναι να ξαναανοιξει  κ η βιλα αμαλιας κ να μενουμε στο κοινοβιο καμια 50ρια να γλιτωσουμε κ τα νοικια

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Στην ελλαδα μονο απο το λαθρεμποριο μπορεις να βγαλεις φραγκα,
Ολα τα αλλα που λες οπεν οφισ θερμοκοιτιδες κλπ ειναι απλα, αμερικανιες
μα ολοι ,λατσης ωνασης βαΡΔΗς τιγρης κλπ,απο εκει βγαζαν κ βγαζουν χρηματα,τ αλλα τα κανονικα τα τρων οι βουλευτες κι οι εργολαβοι,,, ;) ;) ;) ;) ;)

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
μαγκες να σας ανοιξω τα ματια σε μια καινουρια φαση που εχει αρχισει και παιζει εξωτερικο και εχει φτασει κ στο ελλαδισταν.Η νοοτροπια του προτζεκτ αυτου ειναι ενας επιχειρηματιας η ενας ελευθερος επαγγελματιας να μειωσει τα λειτουργικα του εξοδα και να μην ασχολειται καθολου με τα θεματα του γραφειου του παρα μονο για την δουλεια του.Βρισκεις εναν χωρο 200 και 300 τετραγωνικα και τον φτιαχνεις ολο γραφεια κυριλε.Επισης στην εταιρια σου μπορουν να δηλωσουν εδρα εταιριας με 99 ευρω το μηνα πχ ανεξαρτητως αν χρησιμοποιουν τα γραφεια η οχι.διαχειριζεσαι την χαρτουρα τους ουσιαστικα σε λοκερς κτλπ.....Για την κατασκευη γραφειων φτιαχνεις γραφεια πριβε γραφεια συνεδριακα και γραφεια κοινοχρηστα.Σε καθε επιχειρηματια παρεχεται επαγγελματικη εδρα φωτοτυπικα ιντερνετ κτλπ χρηση γραφειων αν επιθυμει γραμματειακη υποστιριξη σταθερο τηλεφωνο κτλπ......οι χρεωσεις ειναι ελαχιστες του τυπου αν θες δηλωση επαγγελματικης εδρας χωρις χρηση γραφειων 99 ευρω το μηνα.αν θες να χρησιμοποιεις και τα γραφεια κ ολες τις αλλες παροχες 150 ευρω το μηνα.Τωρα ο καθενας αν θελει να ανοιξει ενα χωρο γραφειου θα εχει ενα ενοικιο 500 ευρω το μηνα το λιγοτερο συν δεη συν ιντερνετ συν ολα τα γνωστα συν επιπλωση υπολογιστες εκτυπωτεςσυν κοινοχρηστα.Πιστευω οτι αξιζει γενικα αυτη η φαση για οσους ενδιαφερονται κ αν φυσικα εχουν ενα καλο κεφαλαιο να την κανουν.Η μπιζνα αυτη αφορα ανθρωπους που δεν πατανε στο γραφειο τους καθημερινα πιο πολυ και δουλευουν εξωτερικα απλα αναγκαστικα καπου πρεπει να δηλωσουν την εταιρια τους.Ακουω τις γνωμες σας και τα σχολια σας και ξεχαστε την μονιμοτητα του δημοσιου που σας δερνεικ οτι ολοι εχετε η ειχατε εναν μπαρμπα στο στρατο για να σας βολεψει........καποιοι μπηκανε στην ερτ πριν δεκα κ 20 χρονια και πηρανε τα αρχιδια μου οποτε σοβαρευτειται και δημιουργηστε κατι μονοι σας.και δουλεια θα δωσετε και θα κονομησετε παρα πανω......προβατα ξυπνατε!!!!!!!!!!
δεν ειναι κακη ιδεα
αλλα
1 τι κ ποιες εταιρειες να γινουν?με αντικειμενο?το τιποτε?
2.ενα γραφειο κοστιζει 100ε  το μηνα σε οροφο,κεντρικα,κ 50ε τα παγια,αντε 100,οποτε 200ε συνολο σε κανονικο μικρο γραφειο με νετ τηλ κλπ
ποιος ο λογος για κοινοβιο με 100-150ε?
αλλα βασικα το πρωτο,,,δεν υπαρχει χωρος για τιποτε στην ελαδα για το 90%
ειναι φανερο κ το μελλον θαναι κ χειροτερο 101%

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
φιλος εχει στο ροτβαιλ γερμανιας εδρα,με εισαγωγες εξαγωγες εκχιονηστικων
οφισ  ισογειο 50τμ
κοστος με λογιστικα κι ολα
600ε,
οχι 1200-2000....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
εισαι αργος τυπε , υπαρχει καιρο στην Ελλαδα..

που και πόσα χρεωνει ??? Δεν το θέλω σαν εδρα αλλα θελω καπου να πηγαινω να περναω την ωρα μου . εχω ενα αδειο χώρο στην Αθηνα ΑΛΛΑ ιντερνετ ρευματα , κοινόχρηστα θα πάει 200+€ τον μήνα . Εκτο αν περιμενω το δωρεαν wifi του Σαμαρα και την βγαζω σε πλατειες και άλση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
που και πόσα χρεωνει ??? Δεν το θέλω σαν εδρα αλλα θελω καπου να πηγαινω να περναω την ωρα μου . εχω ενα αδειο χώρο στην Αθηνα ΑΛΛΑ ιντερνετ ρευματα , κοινόχρηστα θα πάει 200+€ τον μήνα . Εκτο αν περιμενω το δωρεαν wifi του Σαμαρα και την βγαζω σε πλατειες και άλση.

υπαρχει ενας στον Νεο Κοσμο μου εχουν πει , και καπου στο κεντρο , δεν ειναι δυσκολο να τους βρεις , τους εχουν μαθει ολοι ...απο 200 ευρω ξεκιναει νομιζω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειμαι και ενοικιαστης και ενοικιαζομενος ..
παμε για αλλα οσον αφορα τα ενοικια και γενικοτερα ..
πιστευω οτι τα ενοικια θα αυξηθουν αποτομα .. ποτε ???  θα δουμε .. οχι πολυ μακρια ///
Πως θα αυξηθουν ρε τυπε ολα ξενοικιαστα ειναι...Στην Θεσσαλονικη που εψαχνα σχεδον με παρακαλαγαν για να νοικιασω.

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
Πως θα αυξηθουν ρε τυπε ολα ξενοικιαστα ειναι...Στην Θεσσαλονικη που εψαχνα σχεδον με παρακαλαγαν για να νοικιασω.
ασε τον τρελλο στην τρελλα του,,,
σιγουρα  θα γινουν τα φτηνοτερα της ευρωπης εδω τα γραφεια,λογω υπερπροσφορας κ μηδενικης ζητησης

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Τα ενοικια στην Ελλάδα ηταν πάνακριβα . Η χειρότερη χωρα της Ευρωπής (μετα την Βουλγαρια )ειμασαταν πάντα  γιατι να εχουμε ακριβα ενοίκια ?.

κατα τα αλλα τα ενοικια για τα αξιόλογα ακινητα θα ανέβουν ενω καποια ακινητα θα απαξιωθουν ΕΝΤΕΛΩΣ.

Οσο για το flexible office space θα μπορουσε να γινει με χαμηλό ενοικιο αφου η ζητηση για μεγαλα γραφεια μαλλον έπεσε αλλα ποιος πελάτης θα βρεθει??

Για ελλάδα δεν βρηκα κάτι για όξω  
τελικα εχει ενα στην Καλλιθεα 150€ τον μηνα αλλα λειτουργια ωρες Δημοσίου  :2funny:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο τυπος στην αρχη με σνομπαρε κατευθειαν (το κλασσικο του ελληνα) αλλα να μας πεταξει τα λινκς με τα γραφεια πουθενα να βοηθησει απλα πεταξε την πατατα και εξαφανιστικε....οποιος τον ενδιαφερει πραγματικα ας μου στειλει πμ να του δωσω καποια αλλα να μου πει κ για τι χρηση τα θελει.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ξερω αν ειναι γαματη ιδεα ! αλλα ειμαι ΥΠΕΡ των καινουριων πραγματων-ιδεων στην χωρα μας!
Αρκει να γινονται ΣΩΣΤΑ και να μην φερνει καποιος ιδεες απο το εξωτερικο παραποιημενες ο καλσικος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ωστα να τα κονομησει απ το 1ο 2 μηνο!
Ζω αυτη την στιγμη στην επαρχια και βαρεθηκα να βλεπω τον καθε χαζο να παιρνει επιδοτηση να ανοιγει take away , σουβλατζηδηκα. frozen yogurt κλπ κλπ!
Ασε που σε επαρχιακη πολη μην φερει καποιος 1 ιδεα θα στην κλεψουν αλλοι 3,αντι να φερουν κατι αλλο!
οταν ανοιξε το 1ο frozen yοgurt ηρθαν τα ChillBox ηρθαν και αλλα 2.....
δλδ κατανταει αηδια !
Ελληναρες...πρωτα το κραζαμε το φροζεν , μετα εγινε μοδα , τρεχαν ολλοι να παρουν Φροζεν, τωρα ζουμε την μοδα των Μικελ..... (προβατισμος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom