μα ρε βλακα λεμε για εποχες που οι ανθρωποι δεν ειχαν φωτια και τα ετρωγαν ομα ! ειδικα στην αφρικη ! ετσι ο παθογονος οργανισμος δεν σκοτονοταν και μεταφεροταν στον ανθρωπο !
Και στο Βελγιο και στη Γαλλια εχουν εδω και πολλα χρονια φωτια,
αλλα τρωνε αυτην την αηδια και καλα γκουρμεδια (ωμος κιμας - ταρταρ).
Συν οτι οι βορειοι λαοι γουσταρουν το καλο κρεας να ψηνεται ελαφρα (σχεδον ωμο)...
Μόνο το μοσχάρι τύπε. Και προσωπικά επειδή έτσι το τρώω κι εγώ, σε σημείο που να βουτώ το ψωμάκι στο αίμα, εκνευρίζομαι όταν βλέπω τους άλλους (Έλληνες κατά κύριο λόγο) να το τρώνε ξεροψημένο σαν σόλα.
Μόνο το μοσχάρι τύπε. Και προσωπικά επειδή έτσι το τρώω κι εγώ, σε σημείο που να βουτώ το ψωμάκι στο αίμα, εκνευρίζομαι όταν βλέπω τους άλλους (Έλληνες κατά κύριο λόγο) να το τρώνε ξεροψημένο σαν σόλα.
Με γνωρίζεις καί μου μίλησες όπως μου μίλησες ? την ευαισθησία μου εγώ την έχω 365 μέρες τον χρόνο δεν περιμένω την σημερινή μέρα για να το παίξω ευαίσθητος σαν κάποια δίποδα σαν καί εσένα που μάλλον κάνουν πάρτι σήμερα !
Να μη ξεχναμε και τα δακρυα γυφτισσας ... αποτελεσματικα και προστατευουν ολο το σωμα.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=LL7uxWIjR5I[/video] [/video]
Με γνωρίζεις καί μου μίλησες όπως μου μίλησες ? την ευαισθησία μου εγώ την έχω 365 μέρες τον χρόνο δεν περιμένω την σημερινή μέρα για να το παίξω ευαίσθητος σαν κάποια δίποδα σαν καί εσένα που μάλλον κάνουν πάρτι σήμερα !