Νέα

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ!! ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΞ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλά αυτό το fb έχει κάνει τον κόσμο κουκουρούκου ... πάνε να χέσουν check in, περνάμε τέλεια στην τοποθεσία τάδε μαζί με τάδε και τάδε ... στα παπάρια μας στην τελική !!
Έχουν χαζέψει ο νέος κόσμος με αμερικανιές και λοιπές ΠΥΡΦΟΡΙΕΣ
:s&m_1:

:thumbsup:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.226
Πόντοι
5.006
μια κοινη φωτογραφια μετα το σεξ... :grin: :grin: :grin:
polomqu6qs.jpg

kaggelos78

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είχαμε το selfy τώρα θα έχουμε και το <<selfxy>>.....  :jerking: δικός μου όρος τον κατοχυρώνω!!!!  :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αδέλφια μπουρδελιάρηδες να ιδρύσουμε νέα μόδα, φωτογραφία μετά από γαμήσι σε μπουρδέλο με την ιερόδουλη να κρύβει το -πρόσωπο της, θα έχει μεγάλο σουξέ!  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αδέλφια μπουρδελιάρηδες να ιδρύσουμε νέα μόδα, φωτογραφία μετά από γαμήσι σε μπουρδέλο με την ιερόδουλη να κρύβει το -πρόσωπο της, θα έχει μεγάλο σουξέ!  :rockon:
α θα δεχτουν σιγουρα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εχω μια θεωρια οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν... παντα η κοινωνια ηταν σαθρη... ολες οι γενιες φταινε το ιδιο... κλπ κλπ κλπ κλπ

ΩΣΤΟΣΟ, διαπιστωνω πως η επελαση της τεχνολογιας εχει διογκωσει την ηλιθιοτητα και την ηθικη παρακμη. Οχι επειδη οι ανθρωποι "αλλοιωθηκαν", αλλα επειδη η τεχνολογια τους ξεπερασε και δεν μπορουν να τη διαχειριστουν!!!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εχει ερθει και στο Ελληνικο φβ και ειναι η απολυτη ξεφτιλα.
Το πιο τραγικο ειναι οτι συνηθως τις ανεβαζουν οι γκομενες.
"κοιταξτε με , εχω γκομενο και μολις γαμηθηκαμε"

[size=28pt]ΠΟΥ
ΤΑ
ΝΕΣ[/size]

Αντεπίθεση με νόμο Πίκερ τύποι μου! Δεν δίνουμε την παραμικρή αξία στις γκόμενες. Γαμάμε κάθε μέρα στα μπουρδέλα και το λέμε μπροστά στα μούτρα τους. Κάνουμε like σε σελίδες ιερόδουλων και βγάζουμε selfie μπροστά από πόρτες οίκων. Ο φασισμός των σχεσάκηδων και των ξεδιάντροπων ελλεηνίδων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να βαλει και ο τυπος bbwlover φωτο μετα το σεξ με την αννουλα :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Εννοια σου .....την αποστομωσε
Τηs ειπε  ΑΜΑ ΒΡΩ δουλεια  :grin: :grin:

Μπααααααααααααααααα δεν πιανει ουτε αυτο . Θα σου πει δεν πειραζει θα σε παντρευτει και μετα θα σε γκρινιαζει που εισαι άνεργος .

.....
ΩΣΤΟΣΟ, διαπιστωνω πως η επελαση της τεχνολογιας εχει διογκωσει την ηλιθιοτητα και την ηθικη παρακμη. Οχι επειδη οι ανθρωποι "αλλοιωθηκαν", αλλα επειδη η τεχνολογια τους ξεπερασε και δεν μπορουν να τη διαχειριστουν!!!

Διαφωνω. Απλα τωρα με την ταχυτητα της πληροφοριας η ηλιθιοτητα γινεται αντιληπτη

internet_-_it_doesnt_make_you_stupid_it_just_makes_your_stupidity_more_accessible_to_others.jpeg

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ!! ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εχω μια θεωρια οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν... παντα η κοινωνια ηταν σαθρη... ολες οι γενιες φταινε το ιδιο... κλπ κλπ κλπ κλπ

η εποχη που ζουμε θα ονομαστει κυβερνομεσαιωνας τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom