καλά αυτό το fb έχει κάνει τον κόσμο κουκουρούκου ... πάνε να χέσουν check in, περνάμε τέλεια στην τοποθεσία τάδε μαζί με τάδε και τάδε ... στα παπάρια μας στην τελική !!
Έχουν χαζέψει ο νέος κόσμος με αμερικανιές και λοιπές ΠΥΡΦΟΡΙΕΣ
Αδέλφια μπουρδελιάρηδες να ιδρύσουμε νέα μόδα, φωτογραφία μετά από γαμήσι σε μπουρδέλο με την ιερόδουλη να κρύβει το -πρόσωπο της, θα έχει μεγάλο σουξέ!
Αδέλφια μπουρδελιάρηδες να ιδρύσουμε νέα μόδα, φωτογραφία μετά από γαμήσι σε μπουρδέλο με την ιερόδουλη να κρύβει το -πρόσωπο της, θα έχει μεγάλο σουξέ!
Εχω μια θεωρια οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν... παντα η κοινωνια ηταν σαθρη... ολες οι γενιες φταινε το ιδιο... κλπ κλπ κλπ κλπ
ΩΣΤΟΣΟ, διαπιστωνω πως η επελαση της τεχνολογιας εχει διογκωσει την ηλιθιοτητα και την ηθικη παρακμη. Οχι επειδη οι ανθρωποι "αλλοιωθηκαν", αλλα επειδη η τεχνολογια τους ξεπερασε και δεν μπορουν να τη διαχειριστουν!!!
εχει ερθει και στο Ελληνικο φβ και ειναι η απολυτη ξεφτιλα.
Το πιο τραγικο ειναι οτι συνηθως τις ανεβαζουν οι γκομενες.
"κοιταξτε με , εχω γκομενο και μολις γαμηθηκαμε"
Αντεπίθεση με νόμο Πίκερ τύποι μου! Δεν δίνουμε την παραμικρή αξία στις γκόμενες. Γαμάμε κάθε μέρα στα μπουρδέλα και το λέμε μπροστά στα μούτρα τους. Κάνουμε like σε σελίδες ιερόδουλων και βγάζουμε selfie μπροστά από πόρτες οίκων. Ο φασισμός των σχεσάκηδων και των ξεδιάντροπων ελλεηνίδων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
.....
ΩΣΤΟΣΟ, διαπιστωνω πως η επελαση της τεχνολογιας εχει διογκωσει την ηλιθιοτητα και την ηθικη παρακμη. Οχι επειδη οι ανθρωποι "αλλοιωθηκαν", αλλα επειδη η τεχνολογια τους ξεπερασε και δεν μπορουν να τη διαχειριστουν!!!
Εχω μια θεωρια οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν... παντα η κοινωνια ηταν σαθρη... ολες οι γενιες φταινε το ιδιο... κλπ κλπ κλπ κλπ