Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558

Ο τρομακτικός εγκληματίας με το τατουάζ στο μάτι
Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαι και το καλύτερο παιδί...», είπε στην απολογία του για τη κατηγορία απόπειρας δολοφονίας αστυνομικού


Ο Jason Walter Barnum, ομολόγησε την ενοχή του για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού, λέγοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο 39χρονος, έκανε αίσθηση στα αμερικανικά μίντια για το ανατρεπτικό, κάπως τρομακτικό look, με τα δεκάδες τατουάζ ακόμα και μέσα στο μάτι του-το δεξί του μάτι είναι γεμάτο με μαύρο μελάνι, ενώ ανάμεσα στα σχέδια που κοσμούν το σώμα του, είναι και ένα κρανίο στο κρανίο του.

Ο Barnum άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στο Anchorage Hillside στην Αλάσκα, όπου οι ένστολοι είχαν υπόνοιες ότι ο 39χρονος είχε εμπλακεί σε ληστείες και σε κλοπές αυτοκινήτων.

«Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαι και το καλύτερο παιδί. Καταλαβαίνω ότι ότι έκανα ήταν λάθος. Δεν μπορώ να πάρω τίποτα πίσω», είπε ο 39χρονος ο οποίος καταδικάστηκε σε 20ετή ποινή κάθειρξης.
 

Συνημμένα

  • jasonbarnum1.jpg
    jasonbarnum1.jpg
    88,9 KB · Εμφανίσεις: 63
  • jasonbarnum2.jpg
    jasonbarnum2.jpg
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 33

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Σεισμός με επίκεντρο το Μαρούσι ταρακούνησε την Αθήνα

Σεισμός ταρακούνησε την Αθήνα στις 8:32 το πρωί. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη και έγινε αισθητή σε όλο το λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,3 Ρίχτερ με επίκεντρο το Μαρούσι. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης το επίκεντο του σεισμού εντοπίζεται στο Μαρούσι.

 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Αναθεωρήθηκαν από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο τα στοιχεία για τον σεισμό που ταρακούνησε την Αθήνα στις 08:32 το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, το επίκεντρο της δόνησης, μεγέθους 3,2 βαθμών, εντοπίζεται στο Γαλάτσι και όχι στο Μαρούσι.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της Αθήνας, λόγω του μικρού εστιακού βάθους (7 χιλιόμετρα).

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, δήλωσε στο Mega ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ιστορικό σεισμών για την περιοχή.

 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558

Συναγερμός για αιθαλομίχλη το Σαββατοκύριακο
Σύσταση για περιορισμό των τζακιών από τα υπουργεία Υγείας και ΠΕΚΑ


Τον περιορισμό, κατά το δυνατόν, της άσκοπης χρήσης τζακιών συνιστούν στους πολίτες, με κοινή ανακοίνωσή τους, το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου, με τον τρόπο αυτό, να συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας όλων.

Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή, είναι η πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, σύμφωνα με την οποία ευνοείται η συσσώρευση ατμοσφαιρικής ρύπανσης

 

Συνημμένα

  • 1F84887DA5640A65B364C3457895047C.jpg
    1F84887DA5640A65B364C3457895047C.jpg
    46,9 KB · Εμφανίσεις: 38

tnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Μηνύματα
418
Like
242
Πόντοι
21
Σε λιγες μερες μαλλον θα σας πω και ποια ειναι και φωτο απο το τμημα.Δν λεω ακομα ποια ειναι γιατι τηα νομιζετε οτι σασ δουλευω
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056

''H EΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ''...

«Η Ελλάδα δεν θα πάει πουθενά με τα συνεχιζόμενα μέτρα λιτότητας», τόνισε, ...
σε συνέντευξή του στην ομογενειακή εφημερίδα "Εθνικός Κήρυκας", ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 1988 και πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκης.


Στην ερώτηση αν και κατά πόσο έπρεπε να κηρυχθούν εκλογές τώρα, τη στιγμή που η Ελλάδα δεν έχει ξεπεράσει την οικονομική κρίση, απάντησε: «Είναι πολύ αυτονόητο όταν πιέζεις μια χώρα να υιοθετεί πολιτικές, οι οποίες δεν μπορούν να την βγάλουν από την οικονομική ύφεση, τότε κάποια στιγμή ο λαός θα πει φτάνει πια, αρκετά, δεν αντέχουμε άλλο».

Ο κ. Δουκάκης δεν είναι ακόμα σίγουρος τι μπορεί να σημάνει μία πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Θα μείνει στο ευρώ, δεν θα μείνει; Νομίζω πως όλα είναι στον αέρα».

Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις, σημείωσε πως «βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι κοντά στις δημοσκοπήσεις. Εχεις ένα εκλογικό σώμα το οποίο καταπιέζεται πέντε χρόνια τώρα από τα μέτρα λιτότητας, είναι φοβερό. Τι περιμένεις να κάνουν οι άνθρωποι», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «δεν ξέρω αν θα κερδίσει ο κ. Τσίπρας».

Ο κ. Δουκάκης, επανέλαβε αρκετές φορές, στη διάρκεια της συνέντευξης, πως «αυτές οι πολιτικές της λιτότητας είναι τρομερές» και τόνισε ότι «δεν μπορεί να βγει μια χώρα από την οικονομική κρίση με λιτότητα, δεν γίνεται. Το δοκιμάσαμε εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1929 υπό τον Χούβερ, είχαμε την χειρότερη οικονομική ύφεση στην ιστορία».

Ερωτηθείς «τι νομίζετε πώς πρέπει να γίνει, άσχετα ποιος κερδίσει τις εκλογές», τόνισε: «Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα της λιτότητας και να υιοθετήσει μία πολιτική, η οποία θα αναθερμάνει τις οικονομίες της Νότιας Ευρώπης, να θεσπίσει κριτήρια ακεραιότητας, τακτοποίησης των δομικών αλλαγών και να κάνουν τις αλλαγές που όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα. Από πλευράς οικονομικής, πρέπει να γίνουν επενδύσεις στις υποδομές της χώρας και να μπουν άνθρωποι σε θέσεις εργασίας».
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558

Κέντρο… κλειστόν λόγω προεκλογικών συγκεντρώσεων

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα τίθενται σε εφαρμογή αύριο στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του «ΣΥΡΙΖΑ» στην πλ. Ομονοίας και της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του «Κ.Κ.Ε.» στην πλ. Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 08.00΄ και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 16.00΄ μέχρι το τέλος των συγκεντρώσεων, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής του Δήμου Αθηναίων:

• Λεωφ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Συγγρού.

• Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Αμαλίας.

• Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Αμαλίας έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα.

• Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Πατησίων, στο τμήμα της από την πλ. Ομονοίας έως την Λεωφ. Αλεξάνδρας και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά οδό έως την πλατεία Ομονοίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πλ. Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Αθηνάς, στο τμήμα της από την οδό Ευριπίδου έως την πλ. Ομονοίας, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την πλ. Ομονοίας έως την οδό Μάρνης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.


 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Μία από τις πλέον “διαδεδομένες” σεξουαλικές στάσεις έχει αποδειχθεί πως είναι και η πλέον επικίνδυνη, τουλάχιστον για τον άνδρα, όπως υποστηρίζουν επιστήμονες στο εξωτερικό.

Η στάση, κατά την οποία η γυναίκα είναι “από πάνω” έχει κριθεί ως η αιτία του 50% περίπου των καταγμάτων πέους που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τρία νοσοκομεία στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, Βραζιλιάνοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο ατύχημα πιθανότητα προκαλείται επειδή η γυναίκα ουσιαστικά ελέγχει το ανδρικό μόριο με το σύνολο του σωματικού της βάρους με το οποίο και, κατά κάποιο τρόπο, “προσγειώνεται” πάνω στο ν παρτενέρ της. Παράλληλα, ο άνδρας αδυνατεί να διακόψει εγκαίρως την κίνηση της συντρόφου του όταν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διείσδυση.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πόνος που προκαλείται στη γυναίκα είναι περιορισμένος. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον άντρα ο οποίος βιώνει οξύτατο πόνο στα γεννητικά του όργανα.

Επίσης, στάσεις κατά τις οποίες η γυναίκα είναι “στα τέσσερα” ευθύνεται επίσης για το 29% των καταγμάτων.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πιο “ασφαλής” στάση είναι η αποκαλούμενη και ως “ιεραποστολική”, δηλαδή αυτή κατά την οποία η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και ο άνδρας είναι από πάνω της.

Οι συγγραφείς της μελέτης εξέτασαν συνολικά 44 περιπτώσεις ανδρών σε τρία νοσοκομεία στην πόλη Campinas της Βραζιλίας. Για όλους υπήρχαν ενδείξεις πως είχαν πιθανότατα υποστεί κάταγμα στο μόριό τους, κατά τα 13 τελευταία χρόνια. Το 42% αυτών αποδείχθηκε πως όντως είχαν τραυματιστεί.

Εξ αυτών, τα 28 κατάγματα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ετερόφυλων ζευγαριών και τέσσερα ομόφυλων ζευγαριών, έξι κατά την πράξη αυτοϊκανοποίησης ενώ για τέσσερα περιστατικά παρέμεινε ασαφής ο λόγος πρόκλησης του ατυχήματος.

Περίπου οι μισοί ασθενείς, περιέγραψαν πως άκουσαν ένα χαμηλό θόρυβο (“κρακ”) και ένιωσαν πόνο αμέσως μετά. Οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να ζητήσουν πρώτες βοήθειες σε κάποιο νοσοκομείο.

Όπως τονίζουν οι συντάκτες, ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι κάτι που συμβαίνει σχετικά σπάνια αλλά επίσης επειδή το όλο περιστατικό συνήθως προκαλεί αμηχανία στον άνδρα, συχνά αναβάλλει και η αναζήτηση θεραπείας.

Η μελέτη καταλήγει ως εξής: «Η μελέτη μας υποστηρίζει πως η σεξουαλική επαφή με την γυναίκα πάνω από τον άνδρα είναι δυνητικά η πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση που σχετίζεται με κατάγματα πέους...Όταν ο άντρας ελέγχει την κίνηση, έχει περισσότερες πιθανότητες να σταματήσει τη διείσδυση ως αντίδραση στον πόνο”.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Advances in Urology.

 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 47

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.331
Πόντοι
28.786
Πάντως οι ελληνίδες αν και δεν έχουν καλές επιδόσεις στα κατάγματα πεους είναι προφανώς παγκόσμιες και αδιαμφισβήτητες πρωταθλήτριες στο σπάσιμο αρχιδιών. Σε όλες τις φάσεις στάσεις και ώρες !!!
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.818
Like
15.571
Πόντοι
3.656
Μία από τις πλέον “διαδεδομένες” σεξουαλικές στάσεις έχει αποδειχθεί πως είναι και η πλέον επικίνδυνη, τουλάχιστον για τον άνδρα, όπως υποστηρίζουν επιστήμονες στο εξωτερικό.

Η στάση, κατά την οποία η γυναίκα είναι “από πάνω” έχει κριθεί ως η αιτία του 50% περίπου των καταγμάτων πέους που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τρία νοσοκομεία στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent, Βραζιλιάνοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο ατύχημα πιθανότητα προκαλείται επειδή η γυναίκα ουσιαστικά ελέγχει το ανδρικό μόριο με το σύνολο του σωματικού της βάρους με το οποίο και, κατά κάποιο τρόπο, “προσγειώνεται” πάνω στο ν παρτενέρ της. Παράλληλα, ο άνδρας αδυνατεί να διακόψει εγκαίρως την κίνηση της συντρόφου του όταν αντιλαμβάνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διείσδυση.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πόνος που προκαλείται στη γυναίκα είναι περιορισμένος. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον άντρα ο οποίος βιώνει οξύτατο πόνο στα γεννητικά του όργανα.

Επίσης, στάσεις κατά τις οποίες η γυναίκα είναι “στα τέσσερα” ευθύνεται επίσης για το 29% των καταγμάτων.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πιο “ασφαλής” στάση είναι η αποκαλούμενη και ως “ιεραποστολική”, δηλαδή αυτή κατά την οποία η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και ο άνδρας είναι από πάνω της.

Οι συγγραφείς της μελέτης εξέτασαν συνολικά 44 περιπτώσεις ανδρών σε τρία νοσοκομεία στην πόλη Campinas της Βραζιλίας. Για όλους υπήρχαν ενδείξεις πως είχαν πιθανότατα υποστεί κάταγμα στο μόριό τους, κατά τα 13 τελευταία χρόνια. Το 42% αυτών αποδείχθηκε πως όντως είχαν τραυματιστεί.

Εξ αυτών, τα 28 κατάγματα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ετερόφυλων ζευγαριών και τέσσερα ομόφυλων ζευγαριών, έξι κατά την πράξη αυτοϊκανοποίησης ενώ για τέσσερα περιστατικά παρέμεινε ασαφής ο λόγος πρόκλησης του ατυχήματος.

Περίπου οι μισοί ασθενείς, περιέγραψαν πως άκουσαν ένα χαμηλό θόρυβο (“κρακ”) και ένιωσαν πόνο αμέσως μετά. Οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να ζητήσουν πρώτες βοήθειες σε κάποιο νοσοκομείο.

Όπως τονίζουν οι συντάκτες, ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι κάτι που συμβαίνει σχετικά σπάνια αλλά επίσης επειδή το όλο περιστατικό συνήθως προκαλεί αμηχανία στον άνδρα, συχνά αναβάλλει και η αναζήτηση θεραπείας.

Η μελέτη καταλήγει ως εξής: «Η μελέτη μας υποστηρίζει πως η σεξουαλική επαφή με την γυναίκα πάνω από τον άνδρα είναι δυνητικά η πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση που σχετίζεται με κατάγματα πέους...Όταν ο άντρας ελέγχει την κίνηση, έχει περισσότερες πιθανότητες να σταματήσει τη διείσδυση ως αντίδραση στον πόνο”.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Advances in Urology.



τυπε η πιο επικινδυνη σταση ειναι του λιλα οταν βαζει κουτσουρα στην σουφρα του.μπορει να πιασει δακο ο κωλος του   :S
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.818
Like
15.571
Πόντοι
3.656
παντως τυποι πραγματι οταν χτυπιεται πολυ δυνατα η γυναικα πανω στον πουτσο μπορει να παθεις στραμπουλοκαυλιτιδα  :S
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.410
Πόντοι
3.636
Ως γνωστον απο πανο η γυναικα και ειδικα αν δεν ξερει....και ο ανδρας αν εχεο ενομενα τα ποδια..ειναι θανατος...ανοιχτα ποδια στον αμδρα να ξερει ιπασια η γυναικα.και να της κραυας μς δτναμη τα κολοβαρδουλα της εχεις λιγοτετς πιθανοτητες για κταγμα πεοθς Σε μενα εχει τυη 2 φορες σε πισοκολιτο να τον στραμπουληξο....και 3 στην πλαγιαστη σταση....αλλα ελαφρη στραμπουλιγμα....Στην απο πανο φανταζομε πως θα ειχε σπαση...αυτα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom