Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 929K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81
Επειδή η ξενομανία κι η ασχετοσύνη κάνουν ΜΠΑΜ, εγώ προτείνω να φτιάξουμε κι ένα ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ για ανηλίκους στην Ελλάδα.
:grin::grin::wink:
Και για να μιλήσουμε σοβαρά, για να φυλακιστεί αυτή τη στιγμή άτομο κάτω των 17-18 στην Ελλάδα, σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων (δεν υπάρχουν αναμορφωτήρια) πρέπει ή να έχει σκοτώσει ή να έχει βιάσει και μάλιστα ΑΝΗΛΙΚΗ.
Οι υπόλοιπες περιπτώσεις παιδικής παραβατικότητας καλύπτονται από κοινωφελή ιδρύματα και από απλή παρακολούθηση από εισαγγελέα - επιμελητή ανηλίκων .
Ωραία άρα να αφήνουμε κάποιο ανήλικο να μαχαιρώνει και να τραμπουκίζει μέχρι να γίνει ενήλικας και να μπορούμε να τον στείλουμε στη φυλακή, αυτό προτείνεις τύπε; Γιατί πέρα από μια βλακώδης ειρωνία δεν διαβάζω κάποια πρόταση. Πες μας εσύ που είσαι σχετικός και άσε εμάς τους άσχετους ξενομανής

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.731
Πόντοι
9.931

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
358
Πόντοι
21
βήμα βήμα γίνεται το κακό....ένα ζευγάρι απο επαρχία κατεβαινει πχ Αθήνα να κάνει οικογενεια...κανει 2 παιδιά...και οι 2 απόντες απ τις 8 το πρωι...μέχρι ποτε? μέχρι 4? 5? 6? βάλτε εσεις το σχόλασμα.
Γυρίζουν κουρασμένοι σπιτι....τα παιδιά...στον αυτόματο...συναντιούνται 4 άτομα (2 γονεις 2 παιδιά) που νοιώθουν και οι 4 αδικημένοι...και οι 4 θέλουν συμπαράσταση...αλλά τελικά τι γινεται? νεύρα...Είναι ενα συνηθισμένο μεσο σκηνικο....Χωρίς ηρεμους γονεις ...χωρίς αυτοσυγκεντρωμένους γονεις στα παιδιά δουλεια δνε γινεται. Πόσοι γονεις έχουν τη διάθεση ,την ενεργεια και την ηρεμία να σταθούν απλώς 2-3 ωρες δίπλα στα παιδιά τους με κλειστο κινητό ?

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Ωραία άρα να αφήνουμε κάποιο ανήλικο να μαχαιρώνει και να τραμπουκίζει μέχρι να γίνει ενήλικας και να μπορούμε να τον στείλουμε στη φυλακή, αυτό προτείνεις τύπε; Γιατί πέρα από μια βλακώδης ειρωνία δεν διαβάζω κάποια πρόταση. Πες μας εσύ που είσαι σχετικός και άσε εμάς τους άσχετους ξενομανής
Ναι, έχω πρόταση.
Παιδιά να κάνουν μόνον όσοι είναι ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Να προλαμβάνουμε
κι όχι να θεραπεύουμε.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.093
Πόντοι
456
Είστε τελείως άσχετοι με την εκπαιδευτική διαδικασία και πραγματικότητα.
Να το "σαπίσει στο ξύλο" ποιος; Ο εκπαιδευτικός που παίρνει 900 - 1000€ και είναι νομικά εντελώς απροστάτευτος, που μπορεί οποιαδήποτε παλαβός να του κάνει στην καλύτερη μήνυση κ στη χειρότερη να του σπάσει το αμάξι ή να του τραμπουκίσει την οικογένεια;
Μήπως να βάλει ο Κούλης σχολική αστυνομία , όπως εκείνη που έβαλε στα πανεπιστήμια; :grin::D:
Εξάλλου, η σωματική τιμωρία ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ εδώ και 40 χρόνια.
Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν υπάρχει στην Ελλάδα αδερφέ,μήπως ζεις σε άλλη πραγματικότητα ?

Πήγαινε σε ένα επαλ και πες μου για σωματική τιμωρία αν θα έπρεπε να υφίσταται που κάνουν ό,τι γουστάρουν τα μαλακισμένα....σε κανένα σοβαρό εκπαιδευτικό ίδρυμα στις πολιτισμένες χώρες δεν υπάρχει το μπουρδελο το δικό μας ξύπνα...μπουκάρει μέσα αστυνομία κανονικά αν γίνει φασαρία...τα λένε καθηγητές Έλληνες που δουλεύουν έξω αυτά...

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81
Ναι, έχω πρόταση.
Παιδιά να κάνουν μόνον όσοι είναι ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Να προλαμβάνουμε
κι όχι να θεραπεύουμε.
Μου αρέσει που ειρωνέυεσαι τόση ώρα για να πεις αυτή τη παπαρια τελικά

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν υπάρχει στην Ελλάδα αδερφέ,μήπως ζεις σε άλλη πραγματικότητα ?

Πήγαινε σε ένα επαλ και πες μου για σωματική τιμωρία αν θα έπρεπε να υφίσταται που κάνουν ό,τι γουστάρουν τα μαλακισμένα....σε κανένα σοβαρό εκπαιδευτικό ίδρυμα στις πολιτισμένες χώρες δεν υπάρχει το μπουρδελο το δικό μας ξύπνα...μπουκάρει μέσα αστυνομία κανονικά αν γίνει φασαρία...τα λένε καθηγητές Έλληνες που δουλεύουν έξω αυτά...
Το ΕΠΑΛ δεν είναι χαρακτηριστικό δείγμα της ελληνικής εκπαιδευτικής πραγματικότητας.
Τώρα αν εσύ είσαι γνώστης της κατάστασης επειδή πηγές σχολείο πριν 30 χρόνια κι ακούς ότι σου λέει ο Ευαγγελάτος κι οι "Έλληνες καθηγητές του εξωτερικού", τι να σου πω.
Στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας, ειδικά δημοτικά και γυμνάσια που έχω γνώση, γίνεται σοβαρή δουλειά από τους εργαζόμενους.
Επίσης, ποιος σου είπε ότι δεν επεμβαίνει η αστυνομία όταν χρειάζεται;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Μου αρέσει που ειρωνέυεσαι τόση ώρα για να πεις αυτή τη παπαρια τελικά
Τύπε, πάρε εσύ ένα στυλιάρι και πήγαινε να επιβάλεις την πειθαρχία στην ελληνική εκπαίδευση.
Τα κόμπλεξ σας να τα βγάλετε άλλου. Όχι στα παιδιά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.119
Πόντοι
3.846
Δε θα μου έκανε εντύπωση αν οι γονείς δεν είχαν ιδέα για τον κανακάρη τους. 15 χρονών μαλακισμένο νομίζει ότι επειδή μπορει να δείρει το φλώρο του σχολείου ειναι κανένας γαμιας, μια μέρα θα μπλέξει με πολύ πιο ζόρικους αντιπάλους και θα καταλάβει τι σημαίνει ξύλο.

Για αυτούς στου Ζωγράφου, φίλε πολύ καλύτερο δύο κομπιουτεράκηδες να φτιάχνουν γυμνές φωτογραφίες με το ΑΙ παρά η σωματική βία.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Για τον πουτσο οι μαθητές και δυο φορες για τον πουτσο οι εκπαιδευτικοί που το μονο που τους νοιάζει ειναι να τελειώσει το 8ωρο και να πανε στα σπιτια τους.

Ειχε φαει αποβολή και δεν θα επρεπε να ειναι στο σχολείο, δεν τον ειδε κανεις απο τους καθηγητές; Δεν υπάρχει ενημέρωση στους καθηγητές οτι ο ταδε μαθητης εχει φαει αποβολη;

Οποίος θελει μπαίνει και βγαίνει στα σχολεια οτι ωρα θελει;
Άλλος ένας άσχετος και για τον πούτσο χρήστης του bourdela με γνώσεις επιπέδου ταρίφα του ΚΤΕΛ Κηφισού.
Καημένε, δεν ξέρεις ότι οι εκπαιδευτικοί δε δουλεύουν οκτάωρο αλλά εξάωρο;;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ, είμαι σίγουρος ότι σε αντίστοιχα φόρουμ άλλων χωρών που υπάρχουν ΤΡΊΣΧΕΙΡΌΤΕΡΑ περιστατικά με δολοφονίες μέσα στα σχολεία, θα υπάρχουν άσχετοι με την εκπαίδευση αργόσχολοι που θα βρίζουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και θα ζητάνε δραστικά μέτρα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.731
Πόντοι
9.931
Άλλος ένας άσχετος και για τον πούτσο χρήστης του bourdela με γνώσεις επιπέδου ταρίφα του ΚΤΕΛ Κηφισού.
Καημένε, δεν ξέρεις ότι οι εκπαιδευτικοί δε δουλεύουν οκτάωρο αλλά εξάωρο;;
Πως μου την ειπες ετσι ρε τυπε!!!;;; Μπραβο σου!!!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Παίρνει το κάθε μπουρδέλο δημοσιογράφος ένα μεμονωμένο περιστατικό και το τραβάει απ' τα μαλλιά για να πάρει κλικ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως μου την ειπες ετσι ρε τυπε!!!;;; Μπραβο σου!!!
Ας πρόσεχες να μην στην πω.
8-2 δουλεύουν

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81
Τύπε, πάρε εσύ ένα στυλιάρι και πήγαινε να επιβάλεις την πειθαρχία στην ελληνική εκπαίδευση.
Τα κόμπλεξ σας να τα βγάλετε άλλου. Όχι στα παιδιά.
Τύπε απορώ αν καταλαβαίνεις το μέγεθος της μπούρδας που πέταξες. Προτείνεις να στειρώνουμε τα παιδιά που γεννιούνται και να αφαιρούμε αυτή τη στείρωση μετά από ψυχολογικά τεστ. Θα μπορούσες να κάνεις καριέρα σαν αποτυχημένος συγγραφέας γιατί σε πρόλαβαν άλλοι.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Τύπε απορώ αν καταλαβαίνεις το μέγεθος της μπούρδας που πέταξες. Προτείνεις να στειρώνουμε τα παιδιά που γεννιούνται και να αφαιρούμε αυτή τη στείρωση μετά από ψυχολογικά τεστ. Θα μπορούσες να κάνεις καριέρα σαν αποτυχημένος συγγραφέας γιατί σε πρόλαβαν άλλοι.
Πότε στον ΠΟΥΤΣΟ μίλησα εγώ για ΣΤΕΙΡΩΣΗ;
ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΈΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
517
Πόντοι
81
Πότε στον ΠΟΥΤΣΟ μίλησα εγώ για ΣΤΕΙΡΩΣΗ;
ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΈΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...
Ρε με ένα μπουστι που μπλέξαμε Παρασκευιάτικα

Screenshot 2025-02-21 at 5.35.53 PM.png

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.900
Πόντοι
2.356
Ρε με ένα μπουστι που μπλέξαμε Παρασκευιάτικα

Screenshot 2025-02-21 at 5.35.53 PM.png
Σου λέω ,παλιομπεκρή κοιλαρά φασίστα, βγάλε εδώ τα κόμπλεξ σου, αλλά μην τολμήσεις ποτέ να πλησιάσεις σχολείο, παιδική χαρά ή άλλο χώρο που συναθροίζονται παιδιά.
Πολεμοχαρή, βίαιε, ανώμαλε!

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.170
Πόντοι
2.696

Stories