Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γυμνή... στο μετρό

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009, 15:23

Ένα διαφορετικό θέαμα παρουσίασε στο μετρό της Νέας Υόρκης ένα 19χρονο μοντέλο, ονόματι Jocelyn Saldana. Η νεαρή πόζαρε ολόγυμνη ανάμεσα σε δεκάδες επιβάτες του συρμού, μπροστά στο φακό του φωτογράφου Zach Hyman, που είναι γνωστός για τα περίεργα μέρη που επιλέγει για να εκφράσει… την τέχνη του.



Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του, αφού οι Αρχές του μετρό επενέβησαν και συνέλαβαν τόσο τον καινοτόμο φωτογράφο όσο και το αποκαλυπτικό μοντέλο.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Στενό… μαρκάρισμα στον Bolt από την Paris Hilton

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009, 18:18

Ο Usain Bolt, εκτός από τα δύο παγκόσμια ρεκόρ (στα 100μ. και στα 200μ.) που έχει πετύχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Βερολίνο, έχει ακόμη ένα λόγο να υπερηφανεύεται, καθώς έχει μεγάλη… πέραση στο ασθενές φύλο.

Στη «λίστα» με τις θαυμάστριες του «γιου του ανέμου» μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», φέρεται να είναι η Paris Hilton, η οποία έχει αρχίσει… στενό μαρκάρισμα στον Τζαμαϊκανό σπρίντερ.

Η διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος, μετά το πρόσφατο «φλερτ» της με το πιο «hot» όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Cristiano Ronaldo, έχει κάνει στροφή στο στίβο το τελευταίο διάστημα για… χατίρι του Bolt.

Στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρεται ότι η Hilton γνωρίστηκε πρόσφατα με τον 23χρονο σπρίντερ στη Νέα Υόρκη και δη στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «David Letterman Show», όπου ήταν αμφότεροι προσκεκλημένοι.

Μάλιστα, στο εν λόγω άρθρο αποκαλύπτεται ότι μετά από πρωτοβουλία της celebrity οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα.

Μετά τις τελευταίες επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, o Bolt βρήκε πάνω από μία φορά στο κινητό του κλήση από τη Hilton, η οποία χρησιμοποίησε το παγκόσμιο ρεκόρ του, ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Bolt δεν είναι μόνος του, καθώς είναι «καπαρωμένος» από τη συμπατριώτισσά του, Michigan Evans.

Ωστόσο, η σύντροφος του Bolt ξέρει πολύ καλά ότι, όταν βάλει το… χεράκι της η Hilton, ουδείς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Την εκδίκηση την έλεγαν... Porsche

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009, 10:50

Όταν έπιασε τον σύζυγό της «στα πράσα» με μια 17χρονη babysitter μέσα στην Porsche της οικογενείας, αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Όχι με το ίδιο νόμισμα, αλλά έκανε κάτι ακόμα χειρότερο. Έβαλε πωλητήριο στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, ζητώντας μόνο... 2.000 ευρώ!

Η αρχική τιμή της Porsche 911 εκτιμάται γύρω στις 70.000 ευρώ.  Επιπλέον, η έξαλλη σύζυγος από την περιοχή  Solihull της Μεγάλης Βρετανίας έβγαλε «στο σφυρί» και τη συλλογή σπάνιων κρασιών του άντρα της, την οποία θα προσφέρει ως δώρο σε όποιον αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο.

Η αγγελία πώλησης συνοδευόταν και από ένα διευκρινιστικό μήνυμα: «Την προηγούμενη εβδομάδα έπιασα τον άντρα μου αγκαλιά με τη babysitter στην Porsche μας, την οποία εγώ πλήρωσα. Έτσι, πουλάω το αγαπημένο του αμάξι». Η σύζυγος, επίσης, εξηγεί ότι οδηγείται σε αυτή τη δραστική κίνηση για να τιμωρήσει επιτέλους ακριβά τον κατ’ εξακολούθηση άπιστο σύζυγό της.
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και γαμω τις κινησεις η γυναικα ετσι ?


Αυτο θα πει δυναμισμος ......
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Και γαμω τις κινησεις η γυναικα ετσι ?


Αυτο θα πει δυναμισμος ......
Αυτο ειναι με δυο χιλιαρικα αμαξι και τα κρασια μπορη να συνοδευεται και με καποια αλλη ξεκολιαρα δεν ειναι ευκολο να το παρουμε  :headbang: :headbang:
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Πέθανε ο 23 χρονος στο Ωνασειο που είχε προσβληθεί από τη νέα γρίπη


αλλά ρε μαγκες ειχε καρδια το παιδι
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δεν πέταξε ρωσικό ελικόπτερο γιατί συλλάβαμε τον πιλότο

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009, 23:27



Ο κόσμος καίγεται στην κυριολεξία και οι γραφειοκράτες -κατά κυριολεξία- χτενίζονται. Η υπόθεση που αποκαλύπτει η «zougla.gr» συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου, την ώρα που η Αττική είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Μετά από συνεννόηση των αρμοδίων αρχών, η Κύπρος απέστειλε ειδικό ελικόπτερο πυρόσβεσης, μισθωμένο από τη Ρωσία, προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Κατά τις 10:45 το πρωί το ελικόπτερο απογειώθηκε από την Κύπρο, με κατεύθυνση τη Ρόδο, όπου και θα ανεφοδιαζόταν. Στη Ρόδο προσγειώθηκε στις 13:00 μετά το μεσημέρι. Οι αρχές του αεροδρομίου, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του πληρώματος, ανακάλυψαν πώς ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου -με ρωσικό διαβατήριο- χρωστούσε στο ελληνικό Δημόσιο το υπέρογκο ποσό των 600 ευρώ και τον συνέλαβαν.

Αυτό θα πει ζήλος γραφειοκράτη και μάλιστα όταν η πρωτεύουσα της χώρας βρίσκεται υπό πύρινη πολιορκία.

Βεβαίως, το ελικόπτερο δεν μπορούσε να συνεχίσει την αποστολή του χωρίς συγκυβερνήτη. Πληροφορούμενος τα καθέκαστα ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου. Λουκάς Λουκά και αντιλαμβανόμενος το εύρος της ανοησίας των ημετέρων δημοσίων υπαλλήλων, έσπευσε να ενημερώσει τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Ο ημέτερος υπουργός κατόπιν τούτου έδωσε εντολή στους γραφειοκράτες του Δημοσίου στη Ρόδο, να αφεθεί ελεύθερος ο συγκυβερνήτης ώστε να συνεχίσει την αποστολή του. Όπερ και εγένετο.


Ο δημοσιογράφος Ευθύμιος Δίπλαρος εξηγεί τα ανεξήγητα στην “zougla.gr»



Βεβαίως, το διάστημα των 5 ωρών που το ελικόπτερο έμεινε καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Ρόδου ήταν κρισιμότατο για την εξέλιξη των πυρκαγιών. Πέραν τούτου, μετά τις 19:00 , έπεσε και η νύκτα και ως γνωστόν τα εναέρια μέσα δεν επιχειρούν μετά τη δύση του ήλιου. Με λίγα λόγια, το ελικόπτερο που θα μπορούσε να έχει μπει στη μάχη από το μεσημέρι, τελικά θα πετάξει την επομένη. Ενδεχομένως μερικά σπίτια να είχαν γλυτώσει και μερικά δένδρα να είχαν σωθεί .

Το περίεργο με αυτήν την ιστορία δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η νοοτροπία εκείνων που νομίζουν ότι έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Ένας γραφειοκράτης αποφάσισε -προφανώς για να καλύψει τα νώτα του- πώς θα έπρεπε να συλλάβει έναν πιλότο που είχε σαν αποστολή να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών και όλα αυτά για 600 ευρώ.

Το ζήτημα είναι τυπικά γελοίο και ουσιαστικά βλακώδες. Αποτελεί ύμνο στην παραφροσύνη του Δημοσίου. Για μία άλλη φορά, η λογική σταμάτησε εκεί που άρχισε το ελληνικό Δημόσιο. Συγχαρητήρια στον γραφειοκράτη και συλλυπητήρια στους αρμοδίους.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Sharon Stone: Πιο... βασικό ένστικτο δεν γίνεται!

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009, 16:30

Μπορεί να διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της, αλλά η Sharon Stone ξέρει ακόμα πώς να κάνει τους άντρες να παραληρούν. Η πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη, φορώντας μόνο μαύρο σλιπ και έναν δερμάτινο κορσέ, επιδεικνύοντας την υπέροχη σιλουέτα της.



Δεκαεφτά χρόνια μετά την ταινία σταθμό στην καριέρα της και τη γέννηση ενός παιδιού, η Stone τολμά να τα «πετάξει» όλα με περίσσια αυτοπεποίθηση.

Την ίδια ώρα, η ξανθιά ηθοποιός τον τελευταίο καιρό ασχολείται ενεργά με τις φιλανθρωπίες. Πρόσφατα δώρισε 10.000 δολάρια στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την καταπολέμηση της μαλάριας. Επίσης, είναι βασική εκπρόσωπος του Αμερικανικού Ιδρύματος για το AIDS από το 1995.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Πήγε για εξαγωγή…κι έφυγε πλούσια

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009, 03:07

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια απλή επίσκεψη στον οδοντίατρο θα μπορούσε να της προκαλέσει ένα τόσο γλυκό πόνο…

Ο λόγος για την Elizabeth Smart, η οποία επισκεπτόμενη έναν ασκούμενο οδοντίατρο της Νότιας Καρολίνας, το μόνο που ζήτησε ήταν η εξαγωγή τριών δοντιών.

Ο οδοντίατρος όμως εξασκήθηκε αρκετά στη στοματική κοιλότητα της 28χρονης Elizabeth, αφού της αφαίρεσε συνολικά 16 δόντια.

Όπως ήταν φυσικό, η άτυχη γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του ατζαμή και κατάφερε να φύγει κατά 1.4 εκατομμύρια λίρες πλουσιότερη, με τις ευλογίες του δικαστηρίου.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
...κατάφερε να φύγει κατά 1.4 εκατομμύρια λίρες πλουσιότερη.

Και που βρήκε ο ατζαμής ασκούμενος οδοντίατρος τα 1,4 εκ. στερλίνες να τα δώσει?

Αυτό δε μας το λένε.
 

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Μηνύματα
172
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βάσεις 2009


Αύριο στις 10:00 το πρωί θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μετά τις 10:00 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν τα αποτελέσματα μέσα από το , πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των στοιχείων τους (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο).
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765

Με λιθοβολισμό απειλείται Ιρανός μοιχός
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009, 14:09


Από ώρα σε ώρα μπορεί να εκτελεστεί δια λιθοβολισμού Ιρανός που έχει καταδικασθεί σε θάνατο για μοιχεία, παρά το μορατόριουμ της δικαιοσύνης σχετικά με αυτή την πρακτική.

Ο λόγος για τον Ναγί Αχμαντί, ο οποίος καταδικάσθηκε σε λιθοβολισμό τον Ιούνιο του 2008. Ο Αχμαντί κατηγορείτο ότι επισκέφθηκε στη διάρκεια της νύχτας μια παντρεμένη γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας έλειπε σε ταξίδι.

Και οι δύο «πρωταγωνιστές» παραδέχθηκαν την πράξη τους, όμως στη γυναίκα δεν επιβλήθηκε καμιά ποινή. Η ιρανική δικαιοσύνη είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο 2008 ένα μορατόριουμ στην εφαρμογή της ποινής του λιθοβολισμού. Η ποινή αυτή δεν περιλαμβάνεται στο νέο δικονομικό κώδικα, ο οποίος έχει εγκριθεί κατ' αρχήν από το κοινοβούλιο, όμως οι λεπτομέρειές του εξετάζονται ακόμη.

Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο που ισχύει στο Ιράν, η μοιχεία τιμωρείται με λιθοβολισμό. Ο καταδικασμένος τοποθετείται μέσα σε μια τρύπα, θάβεται έως τη μέση αν είναι άνδρας, έως το λαιμό αν είναι γυναίκα, και λιθοβολείται δημοσίως. Μπορεί να σώσει τη ζωή του μόνο εάν καταφέρει να βγει από την τρύπα.


 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Τελικα παιδια ισως υπαρχουν και χειροτερα μερη απο την Ελλαδα για να ζει κανεις :2funny:στην Ελλαδα τουλαχιστον εχει και τα μπουρδελακια και δεν σε λιθοβολουνε αν ξενογαμισεις!!! :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Αυτη την βραδυα του σεξ ο Ιρανος θα την σκεφτεται για παααρα πολυ καιρο....Ελπιζω τουλαχιστον η αλλη να ηταν αρκετα καλη στο κρεββατι και να αξιζε εστω και ελαχιστα τον κοπο..Λετε να τα καταφερει να βγει απο την τρυπα??? :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom