Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.177
- Πόντοι
- 456
Ζήτω η πρόοδος ! Κάτω η ισλαμοφοβία ! Άντε και στα δικά μας !
θα ειμαι ηπιος στις αποψεις μου
ΠΟΓΚΡΟΜ,ΔΙΩΞΕΙΣ,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ,ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΚΑΘΕΙΡΞΕΙΣ,ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
πρωτα αυτα που εγραψα ομωςΑπλά μια διεθνή συμφωνία προσωρινής εκμίσθωσης εδάφους με την ερημωμένη Λιβύη χρειαζόμαστε.
Κατευθείαν φόρτωμα σε καράβια, και απέλαση εκεί. Σε έναν ανθρωπιστικό καταυλισμό υπό την εποπτεία του ΟΗΕ.
Θα σταματήσουν να έρχονται σε αυτούς τους αριθμούς.
Εγώ κατακρίνω την πρόκληση για την πρόκληση, όπως τα καψίματα του Κορανίου και όλη αυτή τη ρητορική μίσους της ακροδεξιάς.Αν πιστεύεις ότι δεν πρέπει να έχουμε καθόλου Μουσουλμάνους στην Ευρώπη, είναι μια άποψη και αυτή. Από τη στιγμή όμως που έχουμε δε χρειάζονται οι προκλήσεις γιατί παίζουμε με τη φωτιάΤο ότι ο Χίτλερ ήταν ένας δικτάκτορας κι έκανε δεινά στην οικουμένη δεν αμφισβητώ - αλλά όταν λες τέτοιες γενικότητες
είναι σαν να μας λες καθήστε ήσυχα ήρεμα γιατί θα σας μαχαιρώσουν τα άγρια μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Οι νοοτροπίες αυτές οδηγούν τα πράγματα στα άκρα εντός της Ευρώπης, στην τελική δεν τους καλέσαμε εδώ μέσα, έχουν ειπωθεί αυτά κατά καιρούς, υπάρχουν τόσες και τόσες πλούσιες μουσουλμανικές χώρες να πάνε εκεί και να μας αφήσουν ήσυχους.
ΣωστοΝαι, είμαστε πολύ μαλθακοί.
Και οι μουσουλμάνοι το παίζουν στην Ευρώπη μέγα-σκληροί.
Χριστιανοί είναι και στην Κολομβία και στη Χιλή. Μισό εκατομμύριο Παλαιστίνιους είχε δεχτεί παλιότερα η Χιλή. Δεν είχαν σοβαρά προβλήματα μαζί τους.
Προσαρμόστηκαν οι Παλαιστίνιοι.
Ο τροπος που αντιδρά στην "δυσκολη" ερωτηση η συγκεκριμενη κομμουνιστρια, αποδεικνυει για αλλη μια φορα οτι ο κομμουνισμος ειναι πνευματικη νοσος και ετσι θα καταγραφει στην Ιστορια στο μελλον.Φοιτητρια στις ΗΠΑ υπερ της Παλαιστινης ερωταται για τη καταληψη στο πανεπιστημιο της, την οποια στηριζει. Μολις ο δημοσιογραφος την ρωταει ποια ειναι η γνωμη της για την επιθεση της Χαμας, που σκοτωσαν, βιασαν, εκεινη σταματα αμεσως, φευγει, και λεει στον δημοσιογραφο <Φυγε απο μπροστα μου.>
Το νομισμα εχει 2 οψεις. Καποιοι θεωρουν οτι το δικιο ειναι με το μερος τους, και αξιζουν οσοι δεν εχουν την ιδια αποψη, να εξαφανιστουν. Να μην υπαρχουν, να μην ακουγονται.
έλα ντε ;;;εγω δεν καταλαβα με τι εγινε η επιθεση
Όξω και τέλος, όπως το κάνουν οι γιαπωνέζοι και δεν χρειάζεται αυστριακός ζωγράφος ούτε Λυκούργος/Δράκοντας...Αν πιστεύεις ότι δεν πρέπει να έχουμε καθόλου Μουσουλμάνους στην Ευρώπη, είναι μια άποψη και αυτή.
το ποιο πιθανο ειναι με μαχαιρι τυπε αλλα δεν ειμαι 100 σιγουρος, θα επρεπε να μπει στον τιτλο νομιζωέλα ντε ;;;
Ε, ναι τυπε.Ο τροπος που αντιδρά στην "δυσκολη" ερωτηση η συγκεκριμενη κομμουνιστρια, αποδεικνυει για αλλη μια φορα οτι ο κομμουνισμος ειναι πνευματικη νοσος και ετσι θα καταγραφει στην Ιστορια στο μελλον.
Οτι και στους βιαστες που εγραψα ποιο πανω,αν επιβιωσει ο ετσι!!Η Πραγματική Ερώτηση είναι άλλη. Το βίντεο είναι σαφέστατο, έγινε μια Τρομοκρατική Επίθεση από ένα Δράστη, με σαφή θρησκευτικά Κίνητρα, και με πρόθεση να δολοφονήσει. Δεν προσπάθησε να ληστέψει, δεν του πείραξαν την Γκόμενα, δεν έγινε καυγάς για Ομάδες σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΣΟΥΣ. Άραγε ποια ποινή θα του επιβληθεί;
Ακομα κουπες βλεπεις???εγω δεν καταλαβα με τι εγινε η επιθεση
οι Γερμανοι αντιμετωπιζουν το θεμα ως εγκληματα των Ναζι.Απέναντί μου - εδώ στην ερημιά - μακρυά από τους γυφταρέους της Μεσσήνης, των Αρφαρών και λοιπών υποβαθμισμένων περιοχών έχουν έλθει καμμιά δεκαριά χρόνια ένα ζευγάρι γερμανών συνταξιούχων (γύρω στα 70 αμφότεροι). Κοντολογής, παρατηρώ ότι οι μετέπειτα πολιτικές τους έχουν δημιουργήσει ενοχικά σύνδρομα λόγω του Χίτλερ κι όσες φορές έκανα νύξη για δαύτονε - είτε άλλαζαν την κουβέντα είτε αντιδρούσαν.
Εδώ υπεισέρχεται και ο ρόλος της απόστασης από την κεντρική σφηκοφωλιά.
σαινι εισαι ρε τυπεΑκομα κουπες βλεπεις???
Μαχαιρι!!
Φαινεται στο βιντεο,μετα που τον πυροβολουν ο ενας το περνει και το πεταει μακρυα απο τον Μουσουλμανο!!!
Για αυτο το γραφω 2 φορες για να μν υπαρχουν παρεξηγησεις!!!!σαινι εισαι ρε τυπε
Τυπε οπως το γραφεις ειναι σαν να κραταγανε και οι 2 μαχαιρια.Λεω μην μπερδευτουν οι Κλουζο του μπουΓια αυτο το γραφω 2 φορες για να μν υπαρχουν παρεξηγησεις!!!!