Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.558
Κριτικές
4
Like
2.323
Πόντοι
506
h λαμπιρη δεν ειναι παντρεμενη ακομα... :rolleyes:
χωρισμένη είναι, η μπουμπούκα είναι νιόπαντρη αλλά την έχω ικανή, όπως και όλες τις καρακαριώλες της ελληνικής σοουμπιζ...
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Μηνύματα
6.873
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η χατζηβασιλειου;;;;
αλλα αυτη ειναι γειτονησα
τι δουλεια εσει η αθηνα;
αλλη δεν μου ρχετε στο μυαλο
αλλα με χει φαει η περιεργια
τιμη και διξα στον τυχερο επειχειρηματια που την εφαγε
 

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Μηνύματα
38
Like
21
Πόντοι
0
Λοιπόν,  8/7/2009

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο! Παίρνει άριστα! Πολύ γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, παντρεμένη, το... έσκασε στην Κύπρο με γοητευτικό επιχειρηματία. Και ο σύζυγος; Για την ώρα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αν και παλιότερα την είχε κάνει τσακωτή με άλλον εραστή! Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύ όμορφη παρουσία της τηλεόρασης. Εντυπωσιακή, με κορμί μοντέλου και αριστοκρατικό αέρα. Είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με γνωστό και πολύ πετυχημένο επιχειρηματία στο χώρο του και μέχρι πρότινος θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σoουμπίζ. Λαμπεροί, όμορφοι και πολύ αγαπημένοι, πόζαραν στο φακό και η ευτυχία τους δεν κρυβόταν. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο καιρό, αφού πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι! Το χάσμα ανάμεσα στους δύο συζύγους είναι μεγάλο και μάλιστα από τη στιγμή που μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Το τρίτο πρόσωπο είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους άντρες της σοουμπίζ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα και από τότε η παρουσιάστρια δηλώνει τρελά ερωτευμένη. Μάλιστα, τον έχει τρελάνει στα μηνύματα στο κινητό του, όπου του λέει πράγματα που είναι καλύτερα να μη φτάσουν στ’ αφτιά του δικηγόρου του συζύγου της. Με λίγα λόγια, του εκφράζει όλη μέρα την επιθυμία της να είναι μαζί και να ζουν ανέμελα τον έρωτά τους, μιας κι εκείνη έχει ενθουσιαστεί με το ερωτικό του ταμπεραμέντο.

Το παράνομο ζευγαράκι προσπαθεί να κινείται πολύ διακριτικά και να μη δίνει αφορμές για σχόλια, ενώ προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από την Αθήνα. Έχουν ήδη αποδράσει δύο φορές εκτός Αθηνών κάποια Σαββατοκύριακα σε ελληνικά νησιά. Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα κοσμοπολίτικα νησιά κι ενώ βρισκόταν μαζί της ο σύζυγός της, σε διπλανό δωμάτιο έμενε ο εραστής. Αυτές τις μέρες το παράνομο ζευγαράκι ετοιμάζεται να ζήσει ένα καυτό πενθήμερο στην Κύπρο. Ένα ταξίδι που σχεδιάζουν εδώ και λίγο καιρό, αφού από τη μία έψαχναν να βρουν κάποια καλή πρόφαση για να μην καταλάβει κάτι ο σύζυγος και από την άλλη ήθελαν να ζήσουν με άνεση λίγες μέρες ερωτικού πάθους. Γι’ αυτό η παρουσιάστρια έχει επικαλεστεί στο σύζυγο επαγγελματικούς λόγους που τη θέλουν να βρίσκεται στην Κύπρο, παρότι τον τελευταίο χρόνο τα επαγγελματικά της δεν πηγαίνουν καλά. Μάλιστα, πρόσφατα βίωσε και μια αποτυχία, αλλά φαίνεται ότι όποιος χάνει στα... λεφτά κερδίζει στην αγάπη! Ο σύζυγος, φυσικά, δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά πλέον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κι εκείνος ότι η σχέση με τη σύζυγό του περνάει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις της μέχρι τώρα κοινής τους πορείας, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός τους θέλουν ο γάμος τους να τελειώνει με ένα πολύκροτο διαζύγιο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που τον απάτησε.
 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
13.713
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
"Απ' ότι φαίνεται και τα supermodel δεν είναι άτρωτα στο χρόνο... Αυτή είναι η Ελ Μακφέρσον, η επωνομαζόμενη κάποτε και "Το κορμί" που είναι πλέον 46 ετών και τα πόδια της, που ήταν σήμα κατατεθέν της...

κομψότητας και το δυνατό sexy "όπλο" της, απ' ότι φαίνεται πήραν την... κάτω βόλτα! Κυτταρίτιδα, χαλάρωση, σημάδια γήρανσης, κάτι απ' όλα αυτά ή και όλα μαζί... Η φωτογραφία τραβήχτηκε ενώ προσέρχεται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο χρόνος είναι αδυσώπητος ακόμα και για τις θεές της ομορφιάς!"
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Πλήρωσαν με πολύ βάναυσο τρόπο την επιλογή τους να φορέσουν παντελόνια στο Χαρτούμ. Γυναίκες από το Σουδάν μαστιγώθηκαν, σαν τιμωρία, επειδή ντύθηκαν «αναξιοπρεπώς», σύμφωνα με μία τοπική δημοσιογράφο που συνελήφθη μαζί τους.
Η Lubna Ahmed al-Hussein, που αντιμετωπίζει 40 χτυπήματα με μαστίγιο, είπε ότι εκείνη και άλλες 12 γυναίκες που φορούσαν παντελόνια, συνελήφθησαν σε εστιατόριο του Χαρτούμ. Κάποιες από αυτές δήλωσαν ένοχες και μαστιγώθηκαν αμέσως για να «τελειώνουν», αλλά άλλες προτίμησαν πρώτα να μιλήσουν με τους δικηγόρους τους. Έτσι εκκρεμούν τα βασανιστήριά τους.
Το Χαρτούμ, σε αντίθεση με το νότιο Σουδάν, «κυβερνάται» από τον ισλαμικό νόμο, τη Σαρία. Πολλές από τις τιμωρημένες, κατάγονται από τον κυρίως χριστιανικό νότο, είπε η Hussein.
Οι μη- μουσουλμάνοι υποτίθεται ότι δεν εμπίπτουν στον ισλαμικό νόμο. Η Lubna Ahmed al-Hussein είναι γνωστή δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε σουδανικές εφημερίδες. Οργανώσεις για την προστασία των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ζητούν την απελευθέρωσή της, ενώ χαρακτήρισαν τη δίκη αυτή «γελοίο πρόσχημα».

Αυτούς τους υπεύθυνους στο Χαρτούμ θα πρέπει να τους φέρουμε για ένα βράδυ σε σκυλάδικο της παραλιακής και όχι μόνο!  :2funny:

 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πλήρωσαν με πολύ βάναυσο τρόπο την επιλογή τους να φορέσουν παντελόνια στο Χαρτούμ. Γυναίκες από το Σουδάν μαστιγώθηκαν, σαν τιμωρία, επειδή ντύθηκαν «αναξιοπρεπώς», σύμφωνα με μία τοπική δημοσιογράφο που συνελήφθη μαζί τους.
ετσιιιι εστιιιιιιιιιιιιιιιιιι.... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.558
Κριτικές
4
Like
2.323
Πόντοι
506


Aλητεία από zougla κατά της Μενεγάκη

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
"Τι έγινε το "Ερωτικό σκάνδαλο με πασίγνωστη παρουσιάστρια"

Προχθές διαβάσαμε στη zougla, την αποκάλυψη φούσκα (φούσκα θα παραμείνει) για την ..πασίγνωστη παρουσιάστρια, που πήγε στην Κύπρο, για ερωτικό weekend με τον εραστή της, εγκαταλείποντας σύζυγο και παιδιά.
Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα "φωτογράφιζε" την Ελένη Μενεγάκη.
Είναι ακόμη πιό προφανές, ότι είναι ένα από τα δημοσιεύματα της "σχολής star".
H συνταγή απλή και δοκιμασμένη: γράφουμε ένα φανταστικό πιπεράτο δημοσίευμα, με κεντρικό σημείο το σεξ και "φωτογραφίζουμε" κάποιον επώνυμο, που...
διεγείρει τις φαντασιώσεις του "λαού", πάντα με... ερωτηματικά, ούτως ώστε, αν διαμαρτυρηθεί ο/η "φωτογραφιζόμενος/η" να του πούμε, "μα δεν εννούμε εσένα!".
Είναι πανεύκολο να κάνεις τέτοιες επιτυχίες....
Να μία, στο φτερό: "Ποιός επώνυμος δημοσιογράφος, κοιμάται με τη γυναίκα του και τον αλλοδαπό εραστή της; Σύμφωνα με πληροφορίες.........". Αρχίζει έτσι η φαντασία του ¨"λαού" να οργιάζει και ανεβαίνουν τα "νουμεράκια".
Τι έλεγε λοιπόν το δημοσίευμα της zouglas;
Ερωτικό σκάνδαλο... που «έσκασε» μέσα στο Σαββατοκύριακο, έρχεται να αναστατώσει την σόου μπιζ και... όχι μόνο.

Η είδηση είναι καυτή... Η πασίγνωστη παρουσιάστρια, με τις μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, είναι παντρεμένη με παιδιά και ουδέποτε έδωσε αφορμές για να συζητηθεί έστω και το παραμικρό που θα αφορούσε στην προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και η είδηση «έπεσε» σαν βόμβα.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος με τις σχέσεις του έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα πηγαδάκια της σόου μπιζ, αλλάζει τις ερωτικές του συντρόφους σαν τα... πουκάμισα. Η παρουσιάστρια είπε ψέματα στον σύζυγό της πως θα ταξιδέψει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, αφού είχε κανονίσει ερωτικό ταξιδάκι με τον... καλό της.

Σάββατο πρωί και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καταφθάνει η παρουσιάστρια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Ο ανυποψίαστος άντρας της, αφού την... έβαλε στο αεροπλάνο, έφυγε ήσυχος για το σπίτι.

Ο... ερωτύλος επιχειρηματίας περιμένει την αγαπημένη του, μέσα στο αεροπλάνο, καθώς δεν ήθελαν να τους δει κανείς στο αεροδρόμιο. Κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις και απλά κοίταζαν ο ένας τον άλλον και χαμογελούσαν. Μόλις έφτασαν στην Κύπρο, πήραν μαζί ταξί, κατευθύνθηκαν προς το πολυτελές ξενοδοχείο και από το Σάββατο το πρωί το παράνομο ζευγάρι δε βγήκε από τη σουίτα ούτε στιγμή.
Λίγο μετά και αφού έγινε ο σχετικός ντόρος, η Zougla μας ενημέρωσε ότι η κυρία Μενεγάκη, ήταν στη Μύκονο... Αν υπάρχει λοιπόν ίχνος δημοσιογραφικής εντιμότητας, θα πρέπει η zougla, να μας πει το όνομα! Αλλιώς, πρόκειται για ένα ακόμη πιπεράτο τσοντοδημοσίευμα, που θέλει απλά, να γαργαλίσει τα κατώτερα trash ένστικτα του "λαού".
Ή για να το πούμε μακεδονίτικα: Σε χαϊβάνια απευθύνεσαι ρε Μάκη;"

]

troktiko:
Δεν έχουμε καμία σχέση με το πολύ γνωστό blog από την Θεσσαλονίκη αλλά τι να κάνουμε που έχει δίκιο; Και όχι μόνο αυτό αλλά και όλοι όσοι είδαν την ανάρτηση και έφριξαν. Συνήθως τα blog βάζουν τέτοια θέματα αλλά βασίζονται κάπου. Είτε σε αναδημοσιεύσεις είτε σε πραγματικά γεγονότα. Εδώ όμως μιλάμε για portal και μάλιστα του Μάκη Τ.

Δημόσια συγνώμη πρέπει να ζητήσει ο Μάκης από την Ελένη Μενεγάκη. Και μόνο για το γεγονός ότι την φωτογράφησε.
Και από τέτοια κουιζ άλλο τίποτα. Θα ακολουθήσουμε αυτή την τακτική. Μας δείχνεις τον δρόμο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom