Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 912K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.828
Πόντοι
1.446

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης έξω από πολυκατοικία στα Άνω Πατήσια, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για 881 ευρώ. Αλληλέγγυοι, που βρίσκονται στο σημείο, συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΡΟΧΟ!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.976
Πόντοι
6.946
Οι αλληλέγγυοι δεν τσόνταραν από ένα 20αρικάκι να την σώσουν, όταν χρωστούσε;

Άσε που έχω μπουχτίσει από τέτοιες ειδήσεις ψεύτικες. Όσες φορές ακούω λεπτομέρειες, πρόκειται για ανθρώπους που τους δώθηκαν ευκαιρίες και παρατάσεις μειώσεις, αλλά εξακολούθησαν να κάνουν άνετη ζωή και να μην είναι συνεπείς.

Δεν λέω, δίνουμε σπίτια σε ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ, δεν θέλω να πετάμε έξω Έλληνες, αλλά, να βλέπουμε και τις δύο μεριές της ιστορίας.

Τέλος πάντων, αφού νοιάζονται όσοι την νοιάζονται, ας δώσουν από 20€ να την σώσουν, δεν θα είναι εκεί να εμποδίζουν για πάντα την κατάσχεση, ούτε φταίνε όσοι εφαρμόζουν τις αποφάσεις. Αυτά πείτε τα στους δικαστές, τους δικηγόρους και τους πολιτικούς.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
εν τω μεταξυ
ματ, αλλοι τοσοι κοινοι μπατσοι, πυροσβεστικη, πριονια, χημικα, ξυλο.....
Τσιμα τσιμα μονο η "επιχειρηση" της εξωσης κοστισε πανω απο τα 800 ευρω που χρωσταει η γυναικα. :coffee:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.971
Πόντοι
9.931
Οι αλληλέγγυοι δεν τσόνταραν από ένα 20αρικάκι να την σώσουν, όταν χρωστούσε;

Άσε που έχω μπουχτίσει από τέτοιες ειδήσεις ψεύτικες. Όσες φορές ακούω λεπτομέρειες, πρόκειται για ανθρώπους που τους δώθηκαν ευκαιρίες και παρατάσεις μειώσεις, αλλά εξακολούθησαν να κάνουν άνετη ζωή και να μην είναι συνεπείς.

Δεν λέω, δίνουμε σπίτια σε ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ, δεν θέλω να πετάμε έξω Έλληνες, αλλά, να βλέπουμε και τις δύο μεριές της ιστορίας.

Τέλος πάντων, αφού νοιάζονται όσοι την νοιάζονται, ας δώσουν από 20€ να την σώσουν, δεν θα είναι εκεί να εμποδίζουν για πάντα την κατάσχεση, ούτε φταίνε όσοι εφαρμόζουν τις αποφάσεις. Αυτά πείτε τα στους δικαστές, τους δικηγόρους και τους πολιτικούς.
Μα αμα δωσουν τα χρηματα δεν θα γινει η εξωση και δεν θα γινει ντορος για να αρχίσουν να φωνάζουν για Κουλη φασίστα, ανάλγητο κρατος, αστυνομοκρατία και λοιπες παπαριες;;

Τελευταία τροποποίηση:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Wait. Στη δικιά μας πολυκατοικία είναι τύποι που δεν έχουν πληρώσει απ το 2017 κοινόχρηστα. Χρωστάει ένας μόνο κοντά στα 2000 ευρώ. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Λένε για εξώδικα κλπ αλλά όλο λένε και ο καιρός περνάει.
Πατε να βρειτε το δικηγορο αυτης στα πατησια.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.976
Πόντοι
6.946
Μα αμα δωσουν τα χρηματα δεν θα γινει η εξωση ντορος για να αρχίσουν να φωνάζουν για Κουλη φασίστα, ανάλγητο κρατος, αστυνομοκρατία και λοιπες παπαριες;;
Σωστά, θα τα καταργούσαν οι προηγούμενοι απατεώνες που σηκώναν τις μπάρες - δεν πληρώνω, και μετά τρέχαν και δεν φτάναν να παρακαλάν μην τους πάρουν τα σπίτια, επί ΤΣΥΡΙΖΑ δεν γινόταν κατασχέσεις ούτε και ψηφίστηκαν τέτοια μέτρα... ΜΠΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.971
Πόντοι
9.931
Wait. Στη δικιά μας πολυκατοικία είναι τύποι που δεν έχουν πληρώσει απ το 2017 κοινόχρηστα. Χρωστάει ένας μόνο κοντά στα 2000 ευρώ. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Λένε για εξώδικα κλπ αλλά όλο λένε και ο καιρός περνάει.
Σε πολυκατοικία που μενει μια γνωστη μου, μια καριολα εχει να πληρώσει κοινόχρηστα δεν ξερω και εγω απο ποτε, μπορει να ειναι και 10ετια!! Το αποτέλεσμα ειναι οτι η πολυκατοικία δεν εχει ούτε φωτα στην σκαλα, ουτε δουλεύουν τα κουδούνια και το βασικότερο απο ολα δεν δουλεύει ουτε το ασανσέρ, η γνωστη μου μένει στον τέταρτο, καταλαβαίνεται τι ζορι τραβαει για να ανεβεί ως εκει ιδικα οταν κουβαλάει ψώνια και δεν μιλάμε για καμια πιτσιρίκα, 65 χρονων γυναικά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Σε πολυκατοικία που μενει μια γνωστη μου, μια καριολα εχει να πληρώσει κοινόχρηστα δεν ξερω και εγω απο ποτε, μπορει να ειναι και 10ετια!! Το αποτέλεσμα ειναι οτι η πολυκατοικία δεν εχει ούτε φωτα στην σκαλα, ουτε δουλεύουν τα κουδούνια και το βασικότερο απο ολα δεν δουλεύει ουτε το ασανσέρ, η γνωστη μου μένει στον τέταρτο, καταλαβαίνεται τι ζορι τραβαει για να ανεβεί ως εκει ιδικα οταν κουβαλάει ψώνια και δεν μιλάμε για καμια πιτσιρίκα, 65 χρονων γυναικά.
δηλαδη επειδη δεν πληρωνει ενας, δεν εχουν κουδουνι, φως και ασανσερ κανεις; απο ολοκληρη πολυκατοικια :coffee:
μμμμμμαλιστα.

steve irwin snakes GIF by Bustle

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Τόσα γραφεία ψάχνουν οδηγους:grin:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
1690467048513.png

ας διωξουμε απτο σπιτι του καποιον για 800 ευρω :rockon: πλακα θα εχει. Ας στειλουμε και 5 πυροσβεστικα ενω καιγεται η χωρα, θα εχει ακομα μεγαλυτερη πλακα :rockon: Ας βαλουμε και 2 διμοιριες να βαρανε και να ψεκαζουν κοσμο. Εκει να δεις γελιο :rockon:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.333
Πόντοι
1.106
Φοβερη είδηση
στην 1η παράγραφο λεει πως η αστυνομία πήγε για να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου που αφορουσε την εξωση που εκανε ο ιδιοκτητης στην νοικιαρισα
Στην επομενη παραγραφο το σπιτι ΤΗΣ βγηκε σε πληστειστηριασμο
η ΔΗΘΕΝ νοικοιαρισα που ακουγεται λεει πως δεν εχει αλλο σπιτι
Επομενως παρτε σπιτι ριξτε φεσια και μετα να επικαλεστειτε πως δεν εχετε αλλο
Μπεεεεεεεε
μπεεεεεεεεε
Μπεεεεερε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.333
Πόντοι
1.106
Επίσης η μανα 2 παιδιών έχει περισσότερα δικαιώματα από τη μάνα ενός παιδιού
από έναν άνεργο?
από ένα ατεκνο ζευγάρι?
περίεργη όλοι είναι ίσοι στο νόμο ερμηνεία των νομών έχει το ΚΚΕ
και οι υπόλοιπες αριστερές φασιστικές δυναμεις

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.976
Πόντοι
6.946
Αν δεν πληρώνει το ενοίκιο για μήνες, λογικό να της κάνει έξωση, μην τρελαθούμε κιόλας.

Όποιος θέλει να πληρώσει το χρέος της, με τις ευχές μου. Εγώ πληρώνω ΗΔΗ πάρα πολλους φόρους για όσα μου αναλογούν στο μπουρδελισταν.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Αυτή τελικά τι είναι ρε σεις ιδιοκτήτρια η νοικαρισα? :think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.333
Πόντοι
1.106
Αν δεν πληρώνει το ενοίκιο για μήνες, λογικό να της κάνει έξωση, μην τρελαθούμε κιόλας.

Όποιος θέλει να πληρώσει το χρέος της, με τις ευχές μου. Εγώ πληρώνω ΗΔΗ πάρα πολλους φόρους για όσα μου αναλογούν στο μπουρδελισταν.
δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις αν δεν είσαι μάνα 2 παιδιών υποθέτω με τη λογική τους :headbang:
άμα είσαι μάνα μπορείς να μην πληρώνεις άμα είσαι άντρας και άγαμος να σου πάρουν το σπίτι τη ΒμW και το PS5 τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή τελικά τι είναι ρε σεις ιδιοκτήτρια η νοικαρισα? :think:
κλείστε τον κύριο
Ουοουουουου

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Φοβερη είδηση
στην 1η παράγραφο λεει πως η αστυνομία πήγε για να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου που αφορουσε την εξωση που εκανε ο ιδιοκτητης στην νοικιαρισα
Στην επομενη παραγραφο το σπιτι ΤΗΣ βγηκε σε πληστειστηριασμο
η ΔΗΘΕΝ νοικοιαρισα που ακουγεται λεει πως δεν εχει αλλο σπιτι
Επομενως παρτε σπιτι ριξτε φεσια και μετα να επικαλεστειτε πως δεν εχετε αλλο
Μπεεεεεεεε
μπεεεεεεεεε
Μπεεεεερε
Αρθρα της κακιάς ώρας., με πρόλαβες καθώς διάβαζα τον ζουγκλα και είχα τις ίδιες απορίες.
Το χρέος αφορά ενοίκια ή κοινόχρηστα ; είναι έξωση ή πλειστηριασμός ; αφού είναι νοικάρισα πως "της παιρνουνε το σπίτι" :think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.333
Πόντοι
1.106
Αρθρα της κακιάς ώρας., με πρόλαβες καθώς διάβαζα τον ζουγκλα και είχα τις ίδιες απορίες.
Το χρέος αφορά ενοίκια ή κοινόχρηστα ; είναι έξωση ή πλειστηριασμός ; αφού είναι νοικάρισα πως "της παιρνουνε το σπίτι" :think:
είναι τόσο ηλιθιοι που δεν μπορούν να κάνουν ουτε στοιχειώδη προπαγάνδα
οι φανατικοί όμως όλων των αποχρώσεων αλλά κυρίως αυτοί βαυβλακοζονται με την πάρτη τους

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.971
Πόντοι
9.931
δηλαδη επειδη δεν πληρωνει ενας, δεν εχουν κουδουνι, φως και ασανσερ κανεις; απο ολοκληρη πολυκατοικια :coffee:
μμμμμμαλιστα.

steve irwin snakes GIF by Bustle
Ρε τυπε ετσι μου εχει πει, μαλλον οι υπολοιποι δεν θελουν να πληρώνουν το μερίδιο που δεν πληρώνει η καριολα και προτιμάνε να μην εχουν ουτε φωτα, ουτε ασανσερ...τι να σου πω και εγω.
Η καριολα εν τω μεταξυ ειναι ιδιοκτήτρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom