Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Έλα ντε...Ψάχνεις και εσυ σοβαρότητα στο Bou...
Ειδικά το σχόλιο του tony1 είναι τραγικό
Έλα ντε...Ψάχνεις και εσυ σοβαρότητα στο Bou...
Ξεφτίλας!!Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή | Σοκαριστικό τροχαίο για το ζευγάρι – Οι πρώτες εικόνες (Pics)
Σε σοκ ο τραγουδιστής.dailymedia.com.gr
Ο τραγουδιστής ήταν σε κατάσταση σοκ.
Μάλιστα πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι δεν πλησίασε τις άλλες δύο κοπέλες. Ανησυχούσε πολύ για τη ζημιά που είχε πάθει το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε.
τι ζούμε ρε φίλε ,τι καραγκιόζης θεε μου
για ροχάλες στα μούτραΞεφτίλας!!
Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή | Σοκαριστικό τροχαίο για το ζευγάρι – Οι πρώτες εικόνες (Pics)
Σε σοκ ο τραγουδιστής.dailymedia.com.gr
Ο τραγουδιστής ήταν σε κατάσταση σοκ.
Μάλιστα πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν ότι δεν πλησίασε τις άλλες δύο κοπέλες. Ανησυχούσε πολύ για τη ζημιά που είχε πάθει το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε.
τι ζούμε ρε φίλε ,τι καραγκιόζης θεε μου
ανησυχούσε για τη ζημιά ο τύπος,τι να λέμε τώρα
απάντησε ευθέως, όσον αφορά εμένα, που βλέπεις το λάθος σε όσα έγραψα. Γιατί δηλ. θεωρείς λογική κίνηση να καλέσει κάποια γυναίκα στο σπίτι της ένα άτομο που γνώρισε λίγες μέρες πριν στο φατσοβιβλίοΤην παλεύετε?
Σοβαρευτείτε επιτέλους...
Όχι.απάντησε ευθέως, όσον αφορά εμένα, που βλέπεις το λάθος σε όσα έγραψα. Γιατί δηλ. θεωρείς λογική κίνηση να καλέσει κάποια γυναίκα στο σπίτι της ένα άτομο που γνώρισε λίγες μέρες πριν στο φατσοβιβλίο
Τώρα μιλάς καλά. Καμία κοπέλα της γενιάς μου δεν θα έκανε κάτι παρόμοιο. Γνώριζαν πολύ καλά, ότι είναι πρόσκληση για γαμήσι. Πως οι σημερινές καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν τις πιθανές επιπτώσεις και τους κινδύνους, αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω. Αν κάποια με καλέσει στο σπίτι της, θα πάω με ΚΥ και προφυλακτικά. Αυτονόητο πως αν δω ότι απλά θέλει να με ερεθίσει χωρίς να συνεχίσει, θα σηκωθώ επί τόπου, θα πω ότι έχω κανονίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια με μια Ουκρανίδα που φιλοξενώ και θα την αφήσω να βράζει στο ζουμί της. Να είναι καλά τα αλλοδαπά ΚορίτσιαΌχι.
Αλλά αυτο δεν ξεπλένει την πράξη αν όντως έγινε...
Πήγε σε οίκο ανοχής της Χιλής, αρνήθηκε να πληρώσει και πήδηξε από το παράθυρο για να ξεφύγει (vid)Ανώμαλη προσγείωση για έναν Χιλιανό προκειμένου να γλιτώσει από τις ιερόδουλες που τον κυνηγούσαν.
www.gazzetta.gr
|
ανεβασε επικινδυνα το λεβελ ο παιχτης με τα ωμα κρεατα και τις αβγοκαρτελες, που σαβουρωνει για την πλακα του.Τρώει καθημερινά ωμό κρέας και κολπικές εκκρίσεις και δηλώνει πιο υγιής από ποτέ
Ο Boban Simic ζει στο Σικάγο και ακολουθεί ένα δικό του, μοναδικό -και για τους περισσότερους αηδιαστικό- διαιτολόγιο, που τον κάνει να αισθάνεται πιοwww.newsit.gr