You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.074
- Πόντοι
- 22.785
michaliscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά το βίντεο του τύπου που τον έπαιζε στην τηλεκπαίδευση που υπάρχει;
Ρε παιδιά το βίντεο του τύπου που τον έπαιζε στην τηλεκπαίδευση που υπάρχει;
Για Ελλάδα μιλάς ή εξωτερικό; Πού ήταν ο τηλεμαλάκας;
Μπορείς να κάνεις μήνυση στη Pfizer, ή τη Moderna... για τις παρενέργειες; Τι λένε νομικοί ...
michaliscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Ελλάδα. Ξέχασε την κάμερα ανοιχτή και μαλακιζόταν την ώρα του μαθήματος.Ρε παιδιά το βίντεο του τύπου που τον έπαιζε στην τηλεκπαίδευση που υπάρχει;
Για Ελλάδα μιλάς ή εξωτερικό; Πού ήταν ο τηλεμαλάκας;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.168
- Πόντοι
- 3.656
Μπορείς να κάνεις μήνυση στη Pfizer, ή τη Moderna... για τις παρενέργειες; Τι λένε νομικοί ...
Άσε δούμε τι λένε οι ειδικοί
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.168
- Πόντοι
- 3.656
Τριτη η Ελλαδα σε sugar babiesΈρευνα: Η Ελλάδα έχει 9.855... sugar babies - Τρίτη στην κατάταξη πίσω από Ρουμανία και Ουκρανία
Έρευνα μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες γνωριμιών με πάνω από 22 εκατ. μέλη - Δείτε αναλυτικά την κατάταξη των χωρών - Πανάκριβα δώρα και η οικονομική επιφάνεια του «sugar daddy» κριτήριο για να... κλείσει το ραντεβούwww.protothema.gr
Άλλαξε πλευρό θα πουντιασεις
Η κατανάλωση τού, διεγείρει την έκκριση ενδορφίνων και σερετονίνης από τον εγκέφαλο,
οι οποίες βελτιώνουν τη ψυχική διάθεση και εχουν αντικαταθλιπτική δράση.
οι οποίες βελτιώνουν τη ψυχική διάθεση και εχουν αντικαταθλιπτική δράση.
OnlyFans: Άνεργοι κυνηγούν μια νέα καριέρα στο πορνό – Πόσα βγάζουν με τις γυμνές φωτογραφίες τους
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.074
- Πόντοι
- 22.785
Πωλητήριο έβαλε η θρυλική Metro Goldwyn Mayer. Με αγοραστική αξία 5,5 δισ δολάρια! Αγωνία για την οσκαρική βιβλιοθήκη ταινιών της...
Διαβάστε όλο το άρθρο:
Διαβάστε όλο το άρθρο:
Αυτή είναι η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή - Τι λέει η δικογραφία (φωτό)
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Εντοπίστηκε ύστερα από 10 μήνες η 39χρονη αισθητικός
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Δεριγνύ.
Εντοπίστηκε η 39χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα μήνες από την Καλλιθέα.
Η συνέχεια www.protothema.gr/greece/article/1092531/kallithea-edopistike-ustera-apo-10-mines-i-39hroni-aisthitikos/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0IrOWj5WWxMUfW1wTqoUD8vOskJhAstoZ37PDdxYQh62Zl24ncUP9D6uc#Echobox=1612635385]εδώ[/url]
Όλο εκπλήξεις κρύβει αυτή η περιοχή!
Πάκης Σαπάκης
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Δεριγνύ.
Εντοπίστηκε η 39χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα μήνες από την Καλλιθέα.
Η συνέχεια www.protothema.gr/greece/article/1092531/kallithea-edopistike-ustera-apo-10-mines-i-39hroni-aisthitikos/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0IrOWj5WWxMUfW1wTqoUD8vOskJhAstoZ37PDdxYQh62Zl24ncUP9D6uc#Echobox=1612635385]εδώ[/url]
Όλο εκπλήξεις κρύβει αυτή η περιοχή!
Πάκης Σαπάκης
MEKANES
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Charlie Hebdo: Το σατιρικό περιοδικό σε νέο σκίτσο με τη βασίλισσα Ελισάβετ να...πατάει τη Μέγκαν | in.gr
Έπειτα η ίδια φωτογραφία έχει τίτλο «Γιατί η Μέγκαν εγκατέλειψε το Μπαγκινγχαμ», με το καρτούν της να απαντά «επειδή δεν μπορούσε πλέον να αναπνεύσει»
www.in.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.584
- Πόντοι
- 9.931
«Μου έκοψε τη μύτη και το στόμα με τα δόντια του»: Η μάχη στο νοσοκομείο μιας 35χρονης μετά την επίθεση από πιτ μπουλ που υιοθέτησε
Παραλίγο να αποβεί μοιραία η αγάπη μιας 35χρονης γυναίκας για τα κατοικίδια, καθώς δέχτηκε επίθεση από το πιτ μπουλ που υιοθέτησε το ίδιο μάλιστα βράδυ της υιοθεσίας.
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο μήνες όταν μια φίλη της 35χρονης Ιωάννας της έδειξε αγγελία στο facebook η οποία ανέφερε ότι χαρίζεται ένα πιτ μπουλ ηλικίας ενός έτους.
Η Ιωάννα αποφάσισε να το υιοθετήσει από τη γυναίκα που το πρόσφερε, η οποία ανέφερε ότι το είχε βρει στο δρόμο, παρατημένο από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, αλλά η ίδια δεν μπορου΄σε να το συντηρήσει καθώς έχει και άλλα ζώα στην κατοχή της.
Η 35χρονη κανόνισε ραντεβού μαζί της για να το πάρει. Βλέποντας το σκύλο, προβληματίστηκε, καθώς ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που θα ήθελε, όμως ήταν αρκετά φιλικός και παιχνιδιάρης κάτι που την έκανε να νιώσει μια
άνεση μαζί του
Πράγματι τον πήρε και τον πήγε σπίτι της για να τον ταϊσει. Τον πήγε βόλτα και έπαιξε μαζί του. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ της υιοθεσίας, τη στιγμή που πήγε να του βγάλει το λουρί, εκείνο της επιτέθηκε ξαφνικά δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο. Τα δόντια του έκοψαν τη μύτη και το στόμα. Μετά από μάχη και αφού ο φίλος της 35χρονης έβαλε τα χέρια του στο στόμα του σκύλου, η Ιωάννα είχε γεμίσει αίματα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
«Ο φίλος μου έβαλε τα χέρια του μέσα στο στόμα του σκύλου για να με σώσει. Όταν τελικά με άφησε το πίτμπουλ, έπειτα από μεγάλη μάχη, μου είχε κόψει τη μύτη και το στόμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το σαλόνι είχε γεμίσει με αίματα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο».
«Η μύτη μου βρέθηκε έπειτα από οκτώ ώρες. Ήταν όμως κακοποιημένη και δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί πλήρως. Οι γιατροί έπρεπε ουσιαστικά να μου φτιάξουν μια νέα μυτούλα. Στο χειρουργείο μου έβαλαν ένα ειδικό ιατρικό υλικό για να καλύψουν τα τραύματα, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και σε ανθρώπους που υπέστησαν εγκαύματα στη φωτιά στο Μάτι. Ο γιατρός μου Γιώργος Χαρκιολάκης, Διευθυντής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μου είπε από την πρώτη στιγμή, πως θα πρέπει να έχω πίστη και υπομονή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό μου, ήδη μέσα σε ενάμιση μήνα είδα μεγάλη αλλαγή, από την εικόνα που είχα εκείνο το βράδυ. Έχω υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και σε λίγες ημέρες θα μπω για ακόμη ένα. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς της κλινικής, την διευθύντρια Μαρία Κοτρώτσιου που εκείνο το βράδυ εφημέρευε, τις νοσηλεύτριες και τον διοικητή του Ευαγγελισμού Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, για το ενδιαφέρον που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν. Με αντιμετώπισαν σαν να ήμουν η κόρη τους», είπε το άτυχο θύμα στο Πρώτο Θέμα.
Η Ιωάννα νοσηλεύτηκε έξι εβδομάδες στον Ευαγγελισμό, υποβλήθηκε σε 4 χειρουργεία. Οι γιατροί πέτυχαν ένα ιατρικό θαύμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ιατρικό υλικό που είχαν χρησιμοποιήσει και σε τραυματίες από τη φωτιά στο Μάτι και αναδόμησαν μια νέα μύτη, ενώ κατάφεραν να σώσουν τα χείλη.
Ωστόσο θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις μέχρι να φτάσει το πρόσωπό της σε ένα ικανοποιητικό βαθμό.
«Μου έκοψε τη μύτη και το στόμα με τα δόντια του»: Ο συγκλονιστικός τραυματισμός 35χρονης από πιτ μπουλ που υιοθέτησε | in.gr
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο μήνες όταν μια φίλη της 35χρονης Ιωάννας της έδειξε αγγελία στο facebook η οποία ανέφερε ότι χαρίζεται ένα πιτ μπουλ ηλικίας ενός έτους
www.in.gr
MavrosGatos94
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Γυμνόστηθη διαδηλώτρια κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη
Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
www.google.com
Ε ρε τι βγάζει η Θεσσαλονίκη
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 216
Η δημοσιογραφος μου θυμιζει παρα πολυ μια πρωην μου...σχεδον ιδιες (μεγαλυτερη μου)Γυμνόστηθη διαδηλώτρια κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη
Αποκαλυπτική διαμαρτυρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκηςwww.google.com
Ε ρε τι βγάζει η Θεσσαλονίκη
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.584
- Πόντοι
- 9.931
Ιάκωβος Τσούνης : Πέθανε ο εφοπλιστής – Είχε δωρίσει όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις
Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.Ο Ιάκωβος Τσούνης, προχώρησε σε μια απίστευτη κίνηση χαρίζοντας την περιουσία του στις «Άγιες», όπως τις αποκάλεσε, ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα άφησε 23 εκατ. ευρώ για την άμυνα και 60 αποβατικά σκάφη (αμφίβιων επιχειρήσεων).
Την είδηση έκανε γνωστή ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Ποιος είναι ο Ιάκωβος Τσούνης
Ο Ιάκωβος Τσούνης είναι εφοπλιστής, βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και εθνικός ευεργέτης.Είναι επίσης υποστράτηγος επί τιμή, καθώς και ιδρυτής του Μουσείου «Ιάκωβος Τσούνης» στο Αίγιο, όπως και του μουσείου που βρίσκεται δίπλα στη μόνιμη κατοικία του στην οδό Κύπρου, στου Παπάγου.
Γεννημένος στην Πάτρα το 1925, είναι απόγονος των αγωνιστών του 1821, Λονταίων και Πετμεζαίων, ενώ σε ηλικία μόλις 16 ετών πολέμησε στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940.
Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε ως εκτελωνιστής στον Πειραιά, ενώ το 1966 εισήλθε στο χώρο της ναυτιλίας, αποκτώντας συνολικά 13 εμπορικά πλοία, τα οποία του απέφεραν μεγάλη περιουσία. Δεν δίστασε μάλιστα να την εκμεταλλευτεί αναπτύσσοντας μεγάλη φιλανθρωπική δράση.
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που είχε δωρίσει όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις | in.gr
Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν
www.in.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.584
- Πόντοι
- 9.931
Θάνατος Γιάννη Αγγελικούση: Ποιος ήταν ο ισχυρότερος Έλληνας εφοπλιστής που κρατούσε ψηλά την ελληνική σημαία
«Κρατούσε πάντα ψηλά τη σημαία της πατρίδας»... Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για τον θάνατο του 73χρονου εφοπλιστή, Γιάννη Αγγελικούση, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία.
«Ο Γιάννης Αγγελικούσης υπήρξε άξιος συνεχιστής των παραδόσεων της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, και μεγαλούργησε σε ένα έντονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, κρατώντας πάντοτε ψηλά την σημαία της πατρίδας και αγκαλιάζοντας τους Έλληνες ναυτικούς και την ελληνική ναυτοσύνη. Διακρίθηκε διεθνώς για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του επιλογές και επιτεύγματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του προέδρου των Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρου Βενιάμη.
Ο Γιάννης Αγγελικούσης ήταν ο ισχυρότερος ιδιώτης πλοιοκτήτης. Ο όμιλος που διαθέτει τρεις εταιρείες έχει στόλο, ο οποίος αποτελείται συνολικά από 149 πλοία. Η Maran Dry έχει 49 φορτηγά με μέσο όρο ηλικίας τα 9 έτη, η Maran Tankers 54 δεξαμενόπλοια crude oil, εκ των οποίων δύο είναι υπό ναυπήγηση και η Maran Gas 46 πλοία, εκ των οποίων 36 LNG στο νερό, 9 υπό ναυπήγηση και μία πλωτή δεξαμενή αποθήκευσης LNG, γνωστή ως FSRU.
Ήταν ο στυλοβάτης της ελληνικής σημαίας. Από τα 149 συνολικά πλοία του ομίλου του, τα 126 (ποσοστό 89,3%) είναι υπό ελληνική σημαία. Το ελληνικό νηολόγιο...
Θάνατος Γιάννη Αγγελικούση: Ποιος ήταν ο ισχυρότερος Έλληνας εφοπλιστής που κρατούσε ψηλά την ελληνική σημαία
Το μήνυμα του Θεόδωρου Βενιάμη και της οικογένειας Αγγελικούση για την κηδεία του - Ο Γιάννης Αγγελικούσης ήταν ο ισχυρότερος ιδιώτης πλοιοκτήτης - Ο όμιλος που διαθέτει στόλο ο οποίος αποτελείται συνολικά από 149 πλοία
www.protothema.gr