Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 897K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν τυχόν στο διπλανό διαμέρισμα εκπαιδεύονται κορασίδες για ιέρειες της Αφροδίτης , έχω θέμα (issue).Επίσης, θυμάμαι ότι παλαιότερα, κάποιοι είχαν εμφανιστεί στη Μέκκα ντυμένοι με αρχαιο-ελληνικές χλαμύδες :

 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.436
Κριτικές
3
Like
12.244
Πόντοι
3.506
Ογδοντάχρονος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση… αγελάδων
Του απαγόρευσαν για την ώρα την είσοδο σε κάθε κτηνοτροφική μονάδα της Αγγλίας!

saskatchewan-cow.gif


Σε καμία φάρμα και κανένα λιβάδι που βόσκουν αγελάδες δεν θα μπορεί πια να βρεθεί ένας ηλικιωμένος Βρετανός που έχει αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη της χώρας.

Ο John Curno εμφανίστηκε σε δικαστήριο προαστίου του δυτικού Λονδίνου με κατηγορίες ότι πίεζε τη γροθιά του στον πρωκτό του ζώου και με το άλλο χέρι αυνανιζόταν.

Το δικαστήριο άκουσε αυτόπτες μάρτυρες να ορκίζονται πως τον έχουν δει να μιλά αρκετά συχνά σε ένα κοπάδι 150 αγελάδων και να αυνανίζεται μπροστά τους. Μία εξ αυτών, η Susan Howie, είπε πως έχει δει τον ηλικιωμένο συνταξιούχο να αυνανίζεται μπροστά στην οικόσιτη αγελάδα της, κάνοντάς της τα γλυκά μάτια.
:grin:
:zfuck:

Πηγη:
 

Επισκέπτης
Και είπε η Susan : Τι παραπάνω έχει η αγελάδα μου από μένα  ;;!!
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.436
Κριτικές
3
Like
12.244
Πόντοι
3.506

Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή έκλασε επιβάτης


Πτήση της Transavia Airlines, από το Ντουμπάι προς το Άμστερνταμ, έκανε μη προγραμματισμένη πτήση στη Βιέννη, όταν επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια επειδή κάποιος ανάμεσά τους αρνήθηκε να σταματήσει να… αερίζεται! Συγκεκριμένα, δύο ήταν εκείνοι που αντέδρασαν όταν ένας επιβάτης άρχισε να… ανακουφίζεται με αυτόν τον τρόπο ηχηρά. Όταν εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ξέσπασε ο καβγάς και το πλήρωμα παρενέβη για να τους χωρίσει. Ο πιλότος αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Βιέννη. Αμέσως μετά, αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και απομάκρυναν τέσσερα άτομα από την πτήση.

Διαβάστε όλο το άρθρο:
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.234
Κριτικές
35
Like
6.025
Πόντοι
6.796
Άρειος Πάγος: Μια ιστοσελίδα και ο διαχειριστής της δεν είναι υπεύθυνοι για τα σχόλια των χρηστών.

Ανατροπή σε απόφαση του Εφετείου Αθηνών υπήρξε πρόσφατα για υπόθεση όπου ο διαχειριστής μιας ιστοσελίδας με δυνατότητα δημοσίευσης σχολίων από μέλη και επισκέπτες της, είναι υπεύθυνος για αυτά, ευθυνόμενος με τις διατάξεις του Νόμου Περί Τύπου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elawyer και τον δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο, ο Άρειος Πάγος, ανέτρεψε την αντίθετη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, κατά την οποία ο διαχειριστής ιστοσελίδας έχει αντικειμενική ευθύνη για τα σχόλια που αναρτούν οι αναγνώστες, ακολουθώντας  την ίδια θέση που είχε λάβει για την ίδια υπόθεση τόσο το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών καθώς και το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Στην υπόθεση, τα δικαστήρια της ουσίας είχαν απορρίψει τον ισχυρισμό του εναγόμενου ότι «ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν νοείται να έχει προληπτική ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών, καθώς ως προς το πεδίο φιλοξενίας σχολιασμού είναι "φορέας παροχής υπηρεσίας Κοινωνίας της Πληροφορίας" και όχι ιδιοκτήτης μέσου ενημέρωσης ώστε να ευθύνεται αντικειμενικά για όλο το περιεχόμενο που φιλοξενεί σαν να το είχε επιλέξει».

Όμως μετά από έφεση, ο Άρειος Πάγος με την απόφαση 1425/2017, έκρινε δεκτούς τους δύο λόγους αναίρεσης. Συγκεκριμένα κρίθηκε ότι δεν εφαρμόζεται ο Νόμος Περί Τύπου ως προς την φιλοξενία σχολίων ώστε να ευθύνεται γι΄αυτά ο ιδιοκτήτης του ιστοτόπου. Κρίθηκε όμως και ότι ο διαχειριστής ενός ιστοτόπου είναι "φορέας παροχής υπηρεσίας κοινωνίας της πληροφορίας" και ως εκ τούτου δεν ευθύνεται προληπτικά για τις πληροφορίες που αναρτούν οι ενδιαφερόμενοι αλλά μόνο εφόσον του επισημανθεί ότι υπάρχουν παράνομες πληροφορίες και δεν τις διαγράψει άμεσα.

www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=BS4AYEZWXIVW11YPQXNUWUY4RE2S4J&apof=1425_2017&info=%D0%CF%CB%C9%D4%C9%CA%C5%D3%20-%20%20%C12]http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=BS4AYEZWXIVW11YPQXNUWUY4RE2S4J&apof=1425_2017&info=%D0%CF%CB%C9%D4%C9%CA%C5%D3%20-%20%20%C12[/url]
 

tvn

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Μηνύματα
118
Like
16
Πόντοι
1
Τι σχέση μπορεί να έχει το (πολύ) σεξ με τα (πολλά) χρήματα;



Μετά από όλα όσα πλέον έχουμε ακούσει για τα οφέλη που μας προσφέρει το σεξ, όπως καλύτερο ανοσοποιητικό, λαμπερό δέρμα, λιγότερους πόνους στην πλάτη κτλ., έρχεται και κάτι νέο να προστεθεί στη λίστα: Όσο πιο… θερμός είναι κάποιος, τόσο πιο πολλά λεφτά θα κάνει!

Ο δρ. Νίκος Δυρδάκης, ερευνητής στο «Institute for the Study of Labor» (IZA) στην Αθήνα, δημοσίευσε τα αποτελέσματα της πρόσφατης μελέτης του με θέμα «The Effect of Sexual Activity on Wages» (Η επίδραση της σεξουαλικής δραστηριότητας στο εισόδημα), τα οποία ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακά.

Δεδομένων των αμέτρητων ερευνών του παρελθόντος σχετικά με τη σπουδαιότητα του σεξ στη ζωή μας και την ευεργετική του επίδραση (από τη μακροζωία και το ιδανικό βάρος, μέχρι τον ευτυχισμένο γάμο), ο δρ. Δυρδάκης υπέθεσε ότι μια υγιής σεξουαλική ζωή δεν μπορεί παρά να σχετίζεται και με την οικονομική επιτυχία των ανθρώπων. Και όπως αποδείχθηκε, είχε δίκιο!

Αυτό που διαπίστωσαν ο επικεφαλής και η επιστημονική του ομάδα είναι ότι οι ενήλικοι που βιώνουν μια σταθερή σχέση με το άλλο φύλο, όπως είναι ο γάμος, έρχονται κατά μέσο όρο σε σεξουαλική επαφή 1 φορά την εβδομάδα. Και αυτή η συχνότητα είναι αρκετή για να τους εξασφαλίσει ένα σχετικά ικανοποιητικό εισόδημα.

Όταν τα συμμετέχοντα ζευγάρια προχώρησαν σε μια μικρή «αλλαγή» στην κρεβατοκάμαρά τους, έστω με 1-2 φορές περισσότερες μέσα στο μήνα, παρατήρησαν μια μικρή αύξηση των εσόδων τους. Και το πιο σπουδαίο; Όταν πέρασαν από τη 1 φορά στις 4 φορές την εβδομάδα, τότε με μεγάλη τους έκπληξη είδαν το εισόδημά τους να αυξάνεται κατά 3,2%!

Συνεπώς, το περισσότερο σεξ όχι μόνο σχετίζεται με τα πιο πολλά χρήματα, αλλά επιπλέον αποτελεί και δείκτη καλύτερης υγείας, καλύτερου μορφωτικού επιπέδου και αυξημένης κοινωνικότητας. Βέβαια, ο δρ. Δυρδάκης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι ο συγκεκριμένος συσχετισμός ίσως θα μπορούσε να λειτουργήσει και αντίστροφα: Ότι, δηλαδή, οι άνθρωποι που έχουν περισσότερα χρήματα και πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα, ίσως να έχουν απλά και περισσότερο χρόνο για να κάνουν πολύ σεξ. Ωστόσο, καταλήγει ότι κάτι τέτοιο μάλλον είναι απίθανο, αφού πρακτικά δεν ισχύει.

Αυτό, όμως, που σίγουρα ισχύει είναι ότι τα «αφοσιωμένα» ζευγάρια που κάνουν σεξ συστηματικά και σταθερά, απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του (που όλοι θα θέλαμε να καρπωθούμε), όπως είναι η ενδυνάμωση της σχέσης τους, η αύξηση της αυτοπεποίθησής τους, η βελτίωση της διάθεσής τους και όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι βέβαιο ότι θα μπορούσαν να συμβάλλουν ουσιαστικά και στην επαγγελματική τους ανέλιξη - κατά συνέπεια, και στο υψηλό εισόδημα.
Επομένως, αν αυτός ο λόγος δεν είναι αρκετός για να σας εμπνεύσει να… επισκέπτεστε πιο συχνά την κρεβατοκάμαρά σας, τότε ποιος θα ήταν;





 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom