Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 897K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.372
Like
47.173
Ο John είναι ένας μεσήλικας, διαζευγμένος άντρας, ο οποίος πληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες! Ο 60χρονος είναι ένα από τους δεκάδες ιδιωτικούς πράκτορες στην Αυστραλία, που η δουλειά του είναι να εμφανίζεται ως τακτικός πελάτης σε πορνεία προκειμένου να ξεσκεπάζει την παράνομη εργασία.

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί τύποι ζηλεύουν τον τρόπο με τον οποίο κερδίζω χρήματα», λέει στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας, news.com.eu ενώ ερωτηθείς αν ήταν ένα καλό συνταξιοδοτικό μπόνους απαντά με αφοπλιστική άνεση: «Ω, σίγουρα!».

http://www.newsbeast.gr/world/arthr...adra-pou-plironetai-gia-na-kanei-sex-me-*****
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.372
Like
47.173
Ελλάδα: Κατάθεση σοκ αστυνομικού: “Είχα εντολή να κάνω σεξ με ιερόδουλη πριν την συλλάβω”.

Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται από την δικογραφία της υπόθεσης που προκάλεσε έντονο σάλο. Πρόκειται για την υπόθεση που αστυνομικός έκανε σεξ με γυναίκα που εργαζόταν ως ιερόδουλη για να την... συλλάβει! Δείτε παρακάτω την σοκαριστική κατάθεση του.

 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Κανε κουράγιο μάστορα δύσκολος ο αγώνας για το μεροκάματο  :grin: σκέψου τι ανεργία υπάρχει!!!
 

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Μηνύματα
1.644
Like
306
Πόντοι
36
Ο John είναι ένας μεσήλικας, διαζευγμένος άντρας, ο οποίος πληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες! Ο 60χρονος είναι ένα από τους δεκάδες ιδιωτικούς πράκτορες στην Αυστραλία, που η δουλειά του είναι να εμφανίζεται ως τακτικός πελάτης σε πορνεία προκειμένου να ξεσκεπάζει την παράνομη εργασία.

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί τύποι ζηλεύουν τον τρόπο με τον οποίο κερδίζω χρήματα», λέει στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας, news.com.eu ενώ ερωτηθείς αν ήταν ένα καλό συνταξιοδοτικό μπόνους απαντά με αφοπλιστική άνεση: «Ω, σίγουρα!».

http://www.newsbeast.gr/world/arthr...adra-pou-plironetai-gia-na-kanei-sex-me-*****


ειναι test χυστης οπως λεμε test drive τυποι  :grin: :grin: :grin:
 

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.632
Like
169
Πόντοι
16
Μεσηλικας 60 χρονω; Αυτος ειναι με το ενα ποδι στο ταφο!
40 ειναι μεσηλικας 60 ειναι ηλικιωμενος
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.372
Like
47.173
Βαρέα, ανθυγιεινά, υπερωρίες, νυχτερινά, αν ήταν Ελλάδα θα ήταν ασύμφορος για το Ελληνικό δημόσιο! Άσε που θα είχε βγει στην σύνταξη από τα 50.
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Οι Εξαρχιώτες ζητούν μείωση των δημοτικών τελών λόγω της κρατικής απουσίας

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων ζητούν τη μείωση των δημοτικών τελών λόγω της «πλήρους απουσίας του κράτους» από την περιοχή, που «είναι σαν να μην υπάγεται στην ελληνική επικράτεια», δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ ο δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος.

Εν τω μεταξύ σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για μία ακόμη φορά η περιοχή, το βράδυ της Παρασκευής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας νεαροί επιδόθηκαν σε αλλεπάλληλες ρίψεις μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ, βάζοντας φωτιά σε κάδους και στήνοντας οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρα, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα, Σουλτάνη και Σπυρίδωνος Τρικούπη, χωρίς να γίνουν συλλήψεις ή προσαγωγές.

Όπως είπε ο κ. Αποστολόπουλος, είναι πολιτική επιλογή εδώ αρκετών ετών να μην παρεμβαίνει η αστυνομία στην περιοχή.

 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
[size=20pt] Καταγγελία: Έβαλαν παιδάκια να ζωγραφίσουν πάνω σε ένα άλογο-Τι απαντά ο παιδ.σταθμός[/size]

x22a69.jpg


Να ζωγραφίσουν πάνω στο σώμα ενός κάτασπρου αλόγου έβαλαν τα παιδάκια ενός παιδικού σταθμού οι δασκάλες τους στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε στο facebook.

Το περιστατικό συνέβη τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε όμως γνωστό αργά χθες το βράδυ, όταν υπέπεσε στην αντίληψη ομάδας ζωόφιλων, που μάλιστα πρόκειται να λάβουν και τα προβλεπόμενα νομικά μέτρα.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες, που δημοσιοποίησε ο ίδιος ο σταθμός στο facebook, τα παιδάκια κρατούν τα πινέλα τους στο χέρι και με την παρότρυνση της δασκάλας, ζωγραφίζουν με νερομπογιές το άσπρο άλογο, το οποίο υπομένει την δοκιμασία χωρίς να φαίνεται να αντιδρά.

«Αυτή είναι η παιδεία που οραματίζονται εκεί για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές ; Αυτά τα παραδείγματα δίνουν; Ετσι "μολύνουν" την σκέψη και τα αισθήματα των παιδιών σε αυτή την τρυφερή ηλικία; Θα γίνει φυσικά καταγγελία γιατί είναι και παράνομο! Ευχαριστώ τον Abraam Abrahams και την ομάδα μας Dreamdancers που με ειδοποίησαν και μαζί θα επιληφθούμε και αυτό το περιστατικό κακοποίησης. Είστε εκτός της ηθικής πλευράς παράνομοι. Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 του Ν. 4039/12. 2. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους» αναφέρει στο προφίλ της στο facebook η κυρία Κατερίνα Τσέρτου, που έφερε στη δημοσιότητα το περιστατικό.

Η ανάρτησή της έχει ήδη εκατοντάδες σχόλια με την συντριπτική πλειοψηφία να καταδικάζει την πρακτική του παιδικού σταθμού.

Αν και επίσημη απάντηση εκ μέρους του σταθμού δεν υπάρχει, στην αρχική ανάρτηση των φωτογραφιών, που πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμη στο facebook, είχε γραφτεί ως σχόλιο πως: «Ευτυχώς που τα άλογα δέχονται την ζωγραφική μας σαν το καλύτερο χάδι».

Τι απαντά ο παιδικός σταθμός

Οι σχέσεις μας με τα ζώα:

Κατανοώντας τους προβληματισμούς που αναπτύχθηκαν ως σχόλια σε ανάρτηση του Σχολείου μας, με θέμα την επίσκεψη και ζωγραφική στο σώμα αλόγων, ενημερώνουμε για τα εξής:

Πρόκειται για ΣΧΕΣΗ μεταξύ παιδιών και ζώων και στην ουσία πρόκειται για ένα ακόμη χάδι με το πινέλο ή και βούρτσισμα σαν αυτό που έτσι κι αλλιώς προηγείται πάντα σε κάθε επίσκεψή μας.

Το αν το απολαμβάνουν τα άλογα φυσικά μόνο μέσω της γαλήνιας στάσης τους μπορεί να αξιολογηθεί ή και από την γνώμη των ειδικών που ασχολούνται με τα άλογα (πχ ο υπεύθυνος Εκπαιδευτικός-Ψυχολόγος του προγράμματος ή άλλοι εκπαιδευτές). Αν βέβαια αναζητούμε οπωσδήποτε «κακοποίηση» ή εκμετάλλευση των ζώων τότε προφανώς θα μπορεί να διαφωνεί κανείς ακόμη και με την ιππασία ή με τον εγκλεισμό των ζώων σε σταύλους.

Η σχέση των παιδιών μας με τα ζώα καλλιεργείται ΚΑΙ μέσα από τέτοιες επαφές και δραστηριότητες και είναι μοναδική.

Υλοποιείται ανά μήνα ή δίμηνο και στόχος είναι μέσα από την περιποίηση, τάϊσμα, φροντίδα και παιχνίδι με τα άλογα στον χώρο τους να αναπτυχθεί η τόσο πολύτιμη επαφή-και σωματική με τα ζώα, ξεπερνώντας φοβίες, αναστολές κλπ. Δεν είναι τυχαίο που έχει επιλεγεί η συγκεκριμένη συνεργασία όπου υλοποιείται καθημερινά Θεραπευτική Ιππασία για ΑΜΕΑ και Εκπαιδευτικά προγράμματα στις εγκαταστάσεις του ΙΟΒΕ και όχι κάποιο τσίρκο ή ψυχαγωγικό πάρκο όπως αδίκως κατηγορηθήκαμε.

Γνωρίζουμε να υπερασπιζόμαστε τις επιλογές μας με επιστημονική, παιδαγωγική και ψυχολογική τεκμηρίωση και με απτά αποτελέσματα στην ανάπτυξη των παιδιών. Όσοι/ες λοιπόν έχουν διάθεση για γόνιμο διάλογο που βοηθά στην εξέλιξη όλων μας και ειδικά των συναδέλφων Εκπαιδευτικών μπορούν να αφιερώσουν τον χρόνο τους-κάποιο σάββατο ίσως- για να πείσουμε ή να μας πείσουν για το ορθό ή λάθος των επιλογών μας.

Υπήρξαν όμως αφορισμοί, ύβρεις και οι απειλές που δεν έχουν θέση σε Παιδαγωγικές συζητήσεις και γι αυτό αφαιρέθηκαν από τις αναρτήσεις μας ενώ για τους ακραίους χαρακτηρισμούς θα γίνει και αναφορά στις αρμόδιες αρχές, προστατεύοντας κάθε δικαίωμά μας. Η άγνοια δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για ανυπόστατες, ψευδείς και υβριστικές αναφορές.

Στον χώρο μας δεν θα βρεί κανείς κακοποίηση, ούτε εχθρούς. Μόνο δασκάλους που αποδεικνύουν καθημερινά την αγαπη τους και στα ζώα και στα παιδιά και στη φύση και στον άνθρωπο. Θα προσδοκούσαμε μάλιστα τα εύσημα για το ετήσιο πρόγραμμα που υλοποιούμε για την ανάπτυξη της σχέσης των παιδιών με τα ζώα.

• Ενδεικτικά επισυνάπτουμε και το σχόλιο συναδέλφου Εκπαιδευτικού και μητέρας του σχολείου μας:

“Πρόκειται για ένα σχολείο που έχει εντάξει στο πρόγραμμα του συχνές επισκέψεις και φροντίδα των ζώων, είχε σκυλάκι στην αυλή του και πάντα μιλάει στα παιδιά για την αγάπη προς τα ζώα. Τα παιδιά πάντα βλέπουν την ζωγραφική σαν πράξη αγάπης : βάφουν τον εαυτό τους, τους άλλους και τρελαίνονται για face painting. Κανείς δεν λέει στις κοπέλες που βάφουν ότι κακοποιούν τα παιδιά. Το άλογο δεν πόνεσε και δεν ταλαιπωρήθηκε. Ακόμη και αν κάποιος διαφωνεί με την δράση ας μείνει σε αυτό ας σχολιάσει ... Γιατί χαρακτηρίζετε τους εκπαιδευτικούς και το σχολείο συνολικά με τέτοιο τρόπο; Με τρόπο που θα μπορούσαν να σας ρωτήσουν: τέτοια μαθαίνεται στα παιδιά σας;; Να βρίζουν και να αφορίζουν ;;; Ψυχραιμία” Λ.Δ.

Σε κάθε περίπτωση για όποια διευκρίνιση η Διεύθυνση του Σχολείου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε με γνώμονα το καλό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας.


Protothema.gr

:vomit:
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.372
Like
47.173
Πορνεία τα αεροσκάφη!!!
Καταγγελία: Αεροσυνοδοί-ιερόδουλες πουλάνε το σώμα τους σε επιβάτες έναντι χρημάτων.

Αν πιστέψει κανείς τους ισχυρισμούς μιας Βρετανίδας αεροσυνοδού, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Sun για τις εμπειρίες της μετά από 15 χρόνια εργασίας σε μια αεροπορική εταιρεία, τα αεροσκάφη που εκτελούν πτήσεις εντός και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει... όργια και υπάρχουν μέλη του πληρώματος που πουλάνε το σώμα τους στους επιβάτες της Α' Θέσης έναντι αδράς αμοιβής.

Μεταξύ άλλων, η έμπειρη αεροσυνοδός έκανε λόγο για όργια εν πτήσει μεταξύ μελών του πληρώματος, σεξ στο πιλοτήριο και άλλου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές που σίγουρα ενέχουν κινδύνους για τη ζωή των επιβατών.
Η έμπειρη αεροσυνοδός αναφέρθηκε εκτενώς στην συνέντευξή της σε συναδέλφους της οι οποίες χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ουσιαστικά ως τρόπο προσέγγισης «πελατών» για τη δεύτερη δουλειά τους, εκείνη της πόρνης πολυτελείας.

«Μια αεροσυνοδός πιάστηκε επ' αυτοφώρω να δίνει σε έναν επιβάτη της Α' Θέσης μια κάρτα της. Άλλη μία που έκανε το δρομολόγιο Λονδίνο-Λος Άντζελες είχε στήσει κανονικό μαγαζί, προσκαλώντας πελάτες να τη συναντάνε σε δωμάτια ξενοδοχείου και να κάνουν σεξ μαζί της έναντι αμοιβής. Η δουλειά της ήταν τέλεια γιατί γνώριζε πλούσιους επιβάτες στην Διακεκριμένη Θέση και την Α' Θέση, δηλαδή απίστευτα πλούσιους άνδρες που δεν διστάζουν να πληρώσουν πολλά για να διασκεδάσουν».

http://www.protothema.gr/world/arti...lane-to-soma-tous-se-epivates-enadi-hrimaton/
 

Συνημμένα

  • article-1292521-0A57D0DE000005DC-131_468x326-600x417.jpg
    article-1292521-0A57D0DE000005DC-131_468x326-600x417.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • have-sex-in-the-bathroom-7-600x836.jpg
    have-sex-in-the-bathroom-7-600x836.jpg
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 20
  • air_hostess-600x789.jpg
    air_hostess-600x789.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 21

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Μηνύματα
987
Κριτικές
2
Like
484
Πόντοι
26
μιλαω μεσω ινστα σε γνωστη περσονα που προκαλει με τα ποστ της κ περναω στο παρασυνθημα μπας κ γαμησουμε ...
επωνυμη γαρ περιμενα να ακουσω κανα ποσο κουκουρουκου αλλα η κυρια ειναι κυρια κ μου το ξεκοψε (περιπου)
επειδη ομως τους θαυμαστες δεν τους αφηνεις ετσι .... προσφερθηκε να με εξυπηρετησει με γυμνο της βιντεο εναντι 300 ευρω μονο!!!!!!!!!!!!
:erection: τ αφεντικο τρελαθηκε!!
ρε που παμε?!
 

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
2.686
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
[video]http://www.topontiki.gr/article/245395/ton-epiasan-sta-prasa-na-kanei-sex-me-ton-skylo-toy-geitona#.WgCT4nJX6D8.facebook[/video]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom