Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.441
Κριτικές
3
Like
12.267
Πόντοι
3.506

Η επιστήμη συμβουλεύει τον άντρα να εκσπερματίζει 21 φορές τον μήνα

Ο καρκίνος του προστάτη θερίζει τους άντρες του πλανήτη, έχοντας σκαρφαλώσει τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις των πιο κοινών αντρικών καρκίνων.

Τρίτος συχνότερος καρκίνος για τον άντρα στις ΗΠΑ δηλαδή, την ίδια ώρα που στη Βρετανία ο καρκίνος του προστάτη πλήττει ακόμα μαζικότερα τα αρσενικά.

Πλάι λοιπόν στην καλή διατροφή, την άσκηση και τους συχνούς ιατρικούς ελέγχους, υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορεί να κάνει ο άντρας προληπτικά, αν πιστέψουμε τουλάχιστον τους ερευνητές του Χάρβαρντ: τα υψηλά επίπεδα σεξουαλικής δραστηριότητας μπορούν πράγματι να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη!

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «European Urology» ανέλυσε τα σεξουαλικά ήθη 32.000 αντρών και κατέληξε πως όσοι εμφάνιζαν υψηλότερους δείκτες μηνιαίας εκσπερμάτισης, τόσο πιο απίθανο ήταν να παρουσιάσουν καρκίνο του προστάτη.

«Αυτή η μεγάλη μελέτη παρέχει την ισχυρότερη μέχρι σήμερα απόδειξη για τον ευεργετικό ρόλο της εκσπερμάτισης στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη», μας λένε οι ακαδημαϊκοί.

Ο μαγικός αριθμός; Το 21! Όπως φαίνεται, 21 εκσπερματίσεις τον μήνα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά 33%. Ο λόγος που μια τέτοια συχνότητα βοηθάει τον προστάτη δεν είναι ακόμα εντελώς σαφής, οι επιστήμονες υποθέτουν πάντως πως έτσι ενδέχεται να αποβάλλονται περισσότερες τοξίνες από τον αντρικό οργανισμό.

Μη μένετε πάντως στη συχνή εκσπερμάτιση, καθώς οι επιστήμονες μάς προειδοποιούν ότι για να αποφύγει ο άντρας το χειρουργείο θα πρέπει να κάνει πολλά ακόμα, όπως να προσέχει τι τρώει (αποφεύγοντας τα λιπαρά) και πού ζει (περιβαλλοντικές τοξίνες)…

Πηγη:medicalnews.gr
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.124
Κριτικές
27
Like
6.599
Πόντοι
8.615
Έφοδος της αστυνομίας σε πάρτι swingers - Πυροβόλησαν ζευγάρι που είχε ντυθεί ως Τζόκερ και Χάρλεϊ Κουίν
Η αστυνομία νόμιζε ότι ο άνδρας κρατούσε πραγματικό όπλο, ενώ ήταν πλαστικό

Η αστυνομία στην Αυστραλία έκανε έφοδο σε ένα κλαμπ, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ένα πάρτι για swingers, και πυροβόλησε ένα ζευγάρι που ήταν ντυμένοι ως Τζόκερ και Χάρλεϊ Κουίν (ήρωες της σειράς κόμικ Μπάτμαν). Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στη Μελβούρνη, ενώ οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες. Η αστυνομία φέρεται να έλαβε αναφορές πως ένας άνδρας ντυμένος ως Τζόκερ, είχε ένα όπλο, στο πάρτι «Saints and Sinners». Όταν μπήκαν στο κλαμπ, εντόπισαν το ζευγάρι που εκείνη την ώρα έκανε σεξ σε έναν καναπέ. Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, δείχνει τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ μόλις εφτά δευτερόλεπτα αφότου βρέθηκαν μπροστά τους.

Οι αρχές ανέφεραν πως οι αστυνομικοί πυροβόλησαν επειδή ο άνδρας έστρεψε το ψεύτικο όπλο του προς αυτούς, και εκείνοι νόμισαν πως ήταν αληθινό. Ωστόσο, παρευρισκόμενοι τόνισαν πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, σημειώνοντας πως ο άνδρας πήγε να σηκώσει το παντελόνι του.

Ο 35χρονος Dale Ewins δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι, ενώ η 37χρονη Zita Sukys στο πόδι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Η ιδιοκτήτρια του κλαμπ, Martha Tsamis, είπε ότι οι άνδρες ασφαλείας του μαγαζιού δεν ανέφεραν κάτι ύποπτο, οπότε δεν είναι σαφές ποιος ειδοποίησε την αστυνομία. Στη συνέχεια, η ασφάλεια του κλαμπ επιβεβαίωσε πως το όπλο του «Τζόκερ» ήταν πλαστικό, και φέρεται να είχε ενημερώσει σχετικά τους αστυνομικούς πριν πλησιάσουν το ζευγάρι.


 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
Ελληνικό σαν να φαίνεται το όνομα. Επίσης είχε πάρε δώσε παλαιότερα και με το Chasers Club όπου διασκέδαζαν οι νεόπλουτοι Έλληνες και η high society. Διεύθυνε strip club με άντρες χορευτές με κοινό κυρίως γυναικείο κτλ κτλ.
Πάντα τέτοιες  πρωτιές έχουμε αλλά μια σοβαρή παρτούζα τελικά δεν μπορούμε να οργανώσουμε.



:shit: :shit:






 

Συνημμένα

  • martha.jpg
    martha.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom