Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
3.677
Like
843
Πόντοι
96
[tt]Μπορεί η δασκάλα να έχει δίκιο αλλά εμείς έτσι τα μαθαίναμε.
Ο Ασβός είναι σαρκοφάγο νυχτόβιο ζώο. Σαν όπλο τους έχουν την αποβολή εκκρίσεων με άσχημη μυρωδιά που απομακρύνει τον εχθρό τους. Γεννιέται στις αρχές τις άνοιξης και σε έξι μήνες από τη γέννησή του, ζει πλέον μόνος του. Η φωλιά του ασβού αποτελείται από άχυρο. Μένει μέσα σε αυτή κατά όλη τη διάρκεια της μέρας, σαν νυχτόβιο ζώο που είναι, ενώ σε όλη του τη ζωή έχει ένα μόνο σύντροφο, με τον οποίο ζούνε μαζί στην ίδια φωλιά.
Τρέφεται με κάμπιες, έντομα, σαλιγκάρια, φίδια και καρπούς. Έχει χρώμα σκούρο γκρι. Στο κεφάλι έχει μία ή δύο φαρδιές άσπρες [/tt][tt]γραμμές. Το μήκος του, συμπεριλαμβανομένης και της ουράς του, φτάνει τα 80 εκατοστά και το ύψος του γύρω στα 35 εκατοστά. Το θηλυκό γεννά την άνοιξη 3-5 μικρά ύστερα από κύηση 45 ημερών. Μέχρι τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια τον κυνηγούσαν για την προβιά του και τις τρίχες του, κυρίως της ουράς. Έκαναν πινέλα ζωγραφικής και πινέλα ξυρίσματος. [/tt]

Νομιζα οτι τρώει μόνο φυτα... Χα χα χα... Θυμαμαι μικρος ειχα πάει στο χωριο και ο παππους είχε στησει ενα δοκανο για εναν ασβο που πηγαινε και του ετρωγε τις πατατες. Μετα που τον επιασε και τον σκοτωσε(ετσι νομιζε) αποφασισε να τον γδαρει και να πουλησει το δερμα του. Θυμαμαι καλα κατα την διαρκεια του γδαρσίματος το ζωο "ζωντανεψε" και δαγκωσε λιγο τον παππου στο χερι. Μετα αρχισε να ξεσκιζει την μισογδαρμενη προβεια του, και δεν σταματησε μεχρι που ο παππους το αποτελειωσε. Αποφασισε μετα να τον πεταξει σε μια ρεματια. Πριν τον πεταξει του ανοιξε το στομαχι να δει λεει τι εχει φάει. Εκτος απο κατι χορτα και πατατες μου εκανε εντυπωση που μεσα στο στομαχι του βρηκαμε αρκετα κουρελια απο ενα σκιαχτρο που ειχε ο παππους στο χωραφι.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Ο ασβός είναι "συγγενής οργανισμός" με:
την αλεπού
τον κάστορα
τη νυφίτσα
τον ποντικό

"συγγενής" με την έννοια αρκετών χαρακτηριστικών, τρόπου ζωής, είδος τροφής, κλπ.
(όπως π.χ. εμείς με το χιμπατζή και τον ουρακοτάγκο).

Το ότι εκκρίνει βρώμα για να προστατεύει τη φωλιά του, προς τιμήν του είναι. Τον μιμούνται και οι άνθρωποι, για να προστατέψουν τη ντουλάπα στην οποία κρύβονται.

06-04-17-1.jpeg
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.710
Κριτικές
3
Like
4.735
Πόντοι
606
Πέθανε ο συγγραφέας Γεώργιος Πάλμος. Οι φίλοι του τον τύλιξαν με την κόκκινη σημαία και τον δικέφαλο αετό

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/04/PALMOS1.jpg[/img[/URL]]

Στις 17.10  το απογευμα της 3ης Απριλίου πέθανε ο συγγραφέας βιβλίων ιστορικής συνωμοσιολογίας,  Γεωργιος Παλμος.

«Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια για το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο Έλληνα και ερευνητή Γιώργο Πάλμο. Τυλιγμένος με μια κόκκινη σημαία, που έφερε τον δικέφαλο αετό, ο Γιώργος Πάλμος αποχαιρέτησε τη «γήινη αποστολή» του και ξεκίνησε άλλο ένα ταξίδι, από τα πολλά που έκανε στον πλανήτη μας. Το σώμα του τάφηκε στο νεκροταφείο Χαλανδρίου, αλλά το έργο του μένει παρακαταθήκη στους άξιους συνεχιστές – μαθητές του και την οικογένειά του. Επιθυμία του Γιώργου Πάλμου ήταν οι μαθητές του να διοργανώσουν ημερίδα με θέμα την ενημέρωση των φίλων του για την «επόμενη ημέρα», όπως έγραψαν φίλοι του στο διαδίκτυο.

[URL unfurl="true"]http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%cf%80%ce%ad%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bf/[/URL]
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
ποσο χρονων ηταν ο παλμος?
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.839
Like
1.290
Πόντοι
216
ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
Στον εισαγγελέα 68χρονος καθηγητής που βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες του με κρυφές κάμερες όταν εκείνες πήγαιναν τουαλέτα!

Καθηγητής 68 χρόνων, που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επίσης κατά συρροή.

Στον εισαγγελέα 68χρονος καθηγητής που βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες του με κρυφές κάμερες όταν εκείνες πήγαιναν τουαλέτα!
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 68χρονος την τελευταία τριετία, με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, παρέδιδε στην οικία του έναντι αμοιβής ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθήτριες, υποψήφιες για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τούς πρόσφερε διάφορα ροφήματα, στα οποία διέλυε διουρητικά δισκία, ενώ στους χώρους, όπου γίνονταν τα μαθήματα, καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να βιντεοσκοπεί τις μαθήτριες.
Από την έρευνα στην οικία του δράστη, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τέσσερις κάμερες καταγραφής, εννέα σκληροί δίσκοι, επτά usb, οκτώ κάρτες ψηφιακής μνήμης, φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κουτιά απόκρυψης των καμερών

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΘΝΟΣ On Line 13_04_2017

:zombie: :zombie: :zombie:
 

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Μηνύματα
278
Like
53
Πόντοι
1
Καλα οχι οτι τοχει παρει επανω του ο τυπος! μεχρι και το ιδιο μουσι εχει αφησει, συν οτι φορα την φανελα της Μπαρτσα! Δεν θελει και πολυ για να την "ψωνισεις"  :headbaning2:
 

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Μηνύματα
471
Like
174
Πόντοι
1
ΚΟΥΛΗ ειναι προτιμοτερο να εισαι φιλος του ΙΒΑΝ που επενδυει στην ΕΛΛΑΔΑ ,παρα να εισαι φιλος του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ που μοιραζε ΜΙΖΕΣ και τωρα κρυβεται στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom