amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.
Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι.
Μια και καλη.
Ναι ειμαι με τους δολοφονους, βιαστες κτλ . Δεν με ενδιαφερει αν ειναι Ελληνες, ασπροι , μαυροι ή οτιδηποτε αλλο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ φυλης , εθνικοτηταςTύπε είσαι ρατσιστής μήπως???
Ναι ειμαι με τους δολοφονους, βιαστες κτλ . Δεν με ενδιαφερει αν ειναι Ελληνες, ασπροι , μαυροι ή οτιδηποτε αλλο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ φυλης , εθνικοτητας
Αν τα παπουδάκια δεν ήταν ψηφοφόροι ξενοφοβικού κόμματος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.
Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι. Ατομα σαν και αυτα δεν πρεπει να ζουν. Με συνοπτικες διαδικασιες καθαρισμα.
Μια και καλη.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρωματος ή εθνικότητας!
Ντροπη του..εγω κλεβω μονο ατομα νεαρης ηλικιας και υγιεις ανθρωπους..για τα γεροντακια δεν μου παει η καρδια.Σκουπιδι σκετο.Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.
Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι. Ατομα σαν και αυτα δεν πρεπει να ζουν. Με συνοπτικες διαδικασιες καθαρισμα.
Μια και καλη.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρωματος ή εθνικότητας!
τυπε χα ψηφιζαν τα παπουδια αλλά δε μπορουν να μετακομισουν και η χα δε μπορει να τους σωσει εκει μέσα..προς το παρόνΑν τα παπουδάκια δεν ήταν ψηφοφόροι ξενοφοβικού κόμματος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!
Αν ήταν μάλιστα οπαδοί κάποιου ψευτοαριστερού μορφώματος τα ήθελε και ο κώλος τους!