Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Όταν ακούω κάτι τέτοια το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο νου είναι ότι το θύμα το «πνίγει το κουνέλι».
Δυστυχώς.

:priest: :priest:

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του ιερέα στον Γέρακα – Ποιό ήταν το θύμα

Σε γνωστό του 46χρονου ιερέα Ιερόθεου Καμίτση που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στον Γέρακα προσασνατολίζει τις έρευνές της η αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία  έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και από τα πρώτα ευρήματα έχει αποκλείσει ως κίνητρο τη ληστεία. Ο ιερέας ήταν στο κρεβάτι του γυμνός, ενώ στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, παρά μόνο ένα σπασμένο έπιπλο και ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα μέσα στο μπάνιο. Εικάζεται πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία από το μαξιλάρι που βρέθηκε ματωμένο.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα βρέθηκε ένας 46χρονος ιερέας στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Ναυπλίου στον Γέρακα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής.

Το χρονικό σημείο θανάτου του, εντοπίζεται νωρίς το απόγευμα, δηλαδή το πολύ μέχρι τις 6-7 το απόγευμα. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από το περιβάλλον του αρχιμανδρίτη και τους γείτονες μήπως γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό, που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος. 14_02_2017

:zombie: :zombie: :zombie:

Συνημμένα

• iereas-dolofonia-gerakas.jpg
    iereas-dolofonia-gerakas.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 21

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.

Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι. Ατομα σαν και αυτα δεν πρεπει να ζουν. Με συνοπτικες διαδικασιες καθαρισμα.

Μια και καλη.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χρωματος ή εθνικότητας!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Τυποι, ακουσατε υποθετω σημερα στις ειδησεις για τον Νιγηριανο που ακολουθουσε ηλικιωμενος στο ΑΤΜ και στην συνεχεια τους χτυπουσε σε τετοιο βαθμου που να νοσηλευονται στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος ειχε καταδιακαστει σε 10ετη φυλακιση για ιδιες επιθεσεις σε γεροντακια και μετα απο 3 χρονια αφεθηκε ελευθερος. Ξανασυνεληφθη παλι αφου ξυλοφορτωσε γεροντακια στελνοντας τα παλι στην εντατικη. Ο συγκεκριμενος χτυπαγε τους ηλικωμενους πολυ ασχημα.

Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι.

Μια και καλη.

Tύπε είσαι ρατσιστής μήπως???

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Tύπε είσαι ρατσιστής μήπως???
Ναι ειμαι με τους δολοφονους, βιαστες κτλ . Δεν με ενδιαφερει αν ειναι Ελληνες, ασπροι , μαυροι ή οτιδηποτε αλλο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ φυλης , εθνικοτητας

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Ελπίζω, εφόσον είναι υπότροπος, να παραμείνει μέσα για πολύ καιρό το βρωμόσκυλο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Αποψη μου, ατομα σαν και αυτον (δολοφονοι, βιαστες, κτλ) ειναι αποβρασματα και πρεπει να "καθαριζονται" μεσα στην φυλακη , να ξεβρομισουμε. Να μπαινουν ορθιοι στην φυλακη και να βγαινουν οριζοντιομενοι και απνοοι. Ατομα σαν και αυτα δεν πρεπει να ζουν. Με συνοπτικες διαδικασιες καθαρισμα.

Μια και καλη.

Αν τα παπουδάκια δεν ήταν ψηφοφόροι ξενοφοβικού κόμματος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!
Αν ήταν μάλιστα οπαδοί κάποιου ψευτοαριστερού μορφώματος τα ήθελε και ο κώλος τους!
Σε τέτοιες περιπτώσεις αλλοδαπών εγκληματιών δεν φταίνε λιγότερο οι απλοί πολίτες που εμμέσως χρόνια παραβλέπουν αυτό το πρόβλημα με ψήφους σε κόμματα που δεν δίνουν λύση στο μεταναστευτικό και αντιθέτως αβαντάρουν κόμματα τύπου ΤΣΙΠΡΙΖΑ που βάζουν τον "δούρειο ίππο" στη χώρα γνωρίζοντας τι έχει μέσα!
Μόνη ευχή μου είναι τέτοια περιστατικά να μην συμβαίνουν στα λίγα συνειδητοποιημένα άτομα αυτής της χώρας και να γίνονται σε κάθε αριστερο-λοβοτομημένο μέχρι να κουνηθεί μοιραία ο εγκέφαλός του και να ξεχάσει ποιός ήταν πριν τον βαρέσουν οι αραπάδες...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

Μια και καλη.

Ντροπη του..εγω κλεβω μονο ατομα νεαρης ηλικιας και υγιεις ανθρωπους..για τα γεροντακια δεν μου παει η καρδια.Σκουπιδι σκετο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αν τα παπουδάκια δεν ήταν ψηφοφόροι ξενοφοβικού κόμματος ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!
Αν ήταν μάλιστα οπαδοί κάποιου ψευτοαριστερού μορφώματος τα ήθελε και ο κώλος τους!
τυπε χα ψηφιζαν τα παπουδια αλλά δε μπορουν να μετακομισουν και η χα δε μπορει να τους σωσει εκει μέσα..προς το παρόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom