zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ισα μωρη χαμουρα...Και μετά ξυπνας και βλέπεις την μπαζόλα την γκομενα σου δίπλα..Σούργελα
Ισα μωρη χαμουρα...Και μετά ξυπνας και βλέπεις την μπαζόλα την γκομενα σου δίπλα..Σούργελα
Αυτα ειναι πούστικα πραγματα τύπε, μακρια απο εμενα.και να σου γλυψει τον κωλο η αλιονα τυπε
το μουνι ειναι χυμα σημερα λες ε? λοιπον παμε ενα στοιχημα οτι αρκετοι εδω μεσα δεν ειχαν ποτε ως τωρα γκομενα? εχω φιλο 37 ετων που δεν ειχε ποτε του σχεση..η σεξουαλικη του ζωη ειναι οι πορνες και μονο... :SΕγω ημουν 19 το 1990. Καμια σχεση με τωρα. Τοτε ψαχναμε το μουνι με το κυαλι. Κι ομως ειχαμε περισσοτερο μυαλο.
Το 2016, με το μουνι χυμα γυρω σου, με τοσα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να συζητησεις, μολαταυτα τα αγορια ειναι βλαμμενα. Τι να πω πια. Βλεπω 20χρονους στο δρομο και ντρεπομαι. Τετοια πηχτή χαζομαρα δεν μπορω να την αποδεχτω.
Και μετα σου λεει γιατι οι μικρες πηδιουνται με 40αρηδες.
Καλυψώς ή Καλυψούς?
ο μπαμπι λεει καλυψως ;)Καλυψώς ή Καλυψούς?
Τυπε με ενα προχειρο υπολογισμο αυτα θελουν καμια 300ρα γιουρα τουλαχιστον,που θα τα βρει ο 19χρονος? :SΣτη φυσιολογικη ανδρικη ζωη 19χρονου, χυλοπιτιαζεις οσες στην πεφτουν
και ξεκινας απογευμα μασατζιδικο , βραδακι στουντιο , αργα το βαρδυ στριπτιτζαδικο
και μετα γαμας καμια βιζιτα για να ισιωσεις.
Το πουλι ομίλησεο μπαμπι λεει καλυψως ;)
Και το Μετάξι καλο ειναιΤυπε με ενα προχειρο υπολογισμο αυτα θελουν καμια 300ρα γιουρα τουλαχιστον,που θα τα βρει ο 19χρονος? :S
Α μεταφερθηκε εδω. Και νομιζα οτι κλειδωθηκε.
Απο μικρος δεν το ειχες τελικαΕγω ημουν 19 το 1990. Καμια σχεση με τωρα. Τοτε ψαχναμε το μουνι με το κυαλι. Κι ομως ειχαμε περισσοτερο μυαλο.
Το 2016, με το μουνι χυμα γυρω σου, με τοσα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να συζητησεις, μολαταυτα τα αγορια ειναι βλαμμενα. Τι να πω πια. Βλεπω 20χρονους στο δρομο και ντρεπομαι. Τετοια πηχτή χαζομαρα δεν μπορω να την αποδεχτω.
Και μετα σου λεει γιατι οι μικρες πηδιουνται με 40αρηδες.
κι εγω το φοβηθηκα τυπε,αφου ολοι τρολλαρετε :S
το μουνι ειναι χυμα σημερα λες ε? λοιπον παμε ενα στοιχημα οτι αρκετοι εδω μεσα δεν ειχαν ποτε ως τωρα γκομενα? εχω φιλο 37 ετων που δεν ειχε ποτε του σχεση..η σεξουαλικη του ζωη ειναι οι πορνες και μονο... :S
Εντελως ομως. Ασε και θυμαμαι πολυ καλα.Ακου λεει ψαχναμε το μουνι με το κυαλι.
ΑCAPOEIRA
Τυπε μου ο αρχιμύστης Junis ειναι επι των διαδικαστικών
τυπε σε ποσες διαφορετικες μποτανες πρεπει να εχεις ριξει κρεμπιε για να γινεις μελος της κρεμπιε κλαν;
μποτανες copyright by πουλι
τυπε χιλιες φορες ο 19χρονος να μαζευει το χαρτζιλικι 5ευρω - 5ευρω και να παει μια φορα το μηνα να γαμησει ετσι οπως λεει ο λακης παρα να κερναει καφεδες και να κανει δωρα αρκουδακια απο τη ρεζερβα στη 18χρονη ελλεεινιδα μπριζολα γκομενα του για να κανουν μυτουλες στα διαλειμματα, να του την παιζει πανω απο το παντελονι και στο τελος να τον χωριζει κι ολας με κινδυνο να πηδηξει απο καμια γεφυρα σαν το παλικαρακι :-Τυπε με ενα προχειρο υπολογισμο αυτα θελουν καμια 300ρα γιουρα τουλαχιστον,που θα τα βρει ο 19χρονος? :S
Εγω ημουν 19 το 1990. Καμια σχεση με τωρα. Τοτε ψαχναμε το μουνι με το κυαλι.
Μηπως πηγαινες σε κανα ιδιωτικο με ψηλομυτες ρε.Εντελως ομως. Ασε και θυμαμαι πολυ καλα.