Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Το αντηλιακό είναι το λιγοτερο, το θέμα είναι να φτάσεις εκεί...απόσταση 12,8 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη
 

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.074
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.890
Κριτικές
384
Like
5.654
Πόντοι
11.585
Φοβούνται ότι πρόκειται για συμμορία που θέλει να πουλά ανθρώπινα όργανα στη μαύρη αγορά.


μεταμοσχευση αρχιδιων.?????  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:
 
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Μηνύματα
119
Like
0
Πόντοι
1
μωρε καλα κανω εγω που αποφευγω τις ξανθιες μουναρες σεξοβομβες  :rolleyes: :grin:

περα απο την πλακα ολα στην ζωη ειναι θεμα τυχης ,λαθος στιγμη σε λαθος μπαρακι, θα μπορουσε να συμβει στον οποιονδηποτε
 

NiMeRtiS_ReLoAdeD

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Τι λέει?

Έσβησα το λογαριασμό μου ως Nimertis αλλά δεν άντεξα μακριά από το σάιτ!

Αυτό εδώ είναι έγκυρο κουτσομπολιό,το ξέρω εκ των έσω λόγω του κύκλου όπου κινούμαι.

"Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, o λόγος που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού προχώρησαν σε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2014 φέρεται να είναι μια εγκυμοσύνη αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε όπως ο ίδιος θεώρησε ότι όφειλε: επισημοποίησε τη σχέση του με τη δημοσιογράφο."


Το ανέβασε και πιο έγκυρο σάιτ το Fthis συγκεκριμένα ο Γουμενίδης αλλά το άλλαξαν γιατί φοβήθηκαν τον πατέρα αυτηνής.
Η γυναίκα του πούλησε ψεύτικη εγκυμοσύνη για να τον καταφέρει σε πολιτικό γάμο, όλως τυχαίως μετά το έχασε αλλά είχαν ήδη
κανονίσει τον θρησκευτικό.
Του πούλαγε παραμύθια πως ήταν αβάπτιστη και πως μαζί του βρήκε τον Θεό, πράγμα που δεν ίσχυε.
Του είπε πως βαπτίστηκε Γεωργία-Ιωάννα,αυτός είπε το όνομα αυτό στον παπά την ώρα του θρησκευτικού,ενώ είναι βαπτισμένη Γεωργία
από 2 ετών!!!! Και έγινε χαμός από τους συγγενείς της το βράδυ του γάμου!

Εν τω μεταξύ,δεν του έδινε διαζύγιο και είχε βάλει τον Καπερνάρο δικηγόρο,αλλά με τα στοιχεία που προσκόμισε αυτός
αναγκάστηκε η μανδάμ σε συναινετικό διαζύγιο για να μην την κάνει ρεζίλι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που από πρωινή εκπομπή που είχε στον action 24
τώρα πήρε 5λεπτη εκπομπή όπου παρουσιάζει tweets.

Επίσης,έχω ακούσει τα χειρότερα και από συναδέλφους της. Μεθόδευσε αυτή την απόλυση μιας από τον 9.84fm και γενικά έχω ακούσει πως είναι κακίστρω
και όλοι λένε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως έκανε τα πάντα για να τυλίξει και να κρατήσει τον Μπογδάνο.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ  :rolleyes:
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Η Άγκυρα δεσμεύει τεράστια έκταση στο Αιγαίο για ασκήσεις - Έντονη αντίδραση Αθήνας

Εντονότατα διαβήματα στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον ICAO και τον ΟΗΕ

ΝΟΤΑΜ με την οποία δεσμεύει από αύριο Δευτέρα 2 Μαρτίου, έως το τέλος του χρόνου, μια τεράστια έκταση, που αρχίζει από την Σκύρο και καταλήγει στην Λήμνο, εξέδωσε το Σάββατο η Άγκυρα, «κόβοντας» ουσιαστικά το Αιγαίο στα δύο και παραβιάζοντας κατάφωρα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο σχεδιασμός αφορά την χρήση των συγκεκριμένων περιοχών ως πεδίο βολής, αλλά πρόκειται για πρωτοφανή περιστατικό ακόμη και για την γνωστή τουρκική προκλητικότητα, καθώς όπως επισημαίνουν πηγές του ΥΠΕΞ, πρόκειται να καθολική αναβάθμιση της τουρκικής επιθετικότητας.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση, μετά από συνεννόηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, προέβη σε εντονότατα διαβήματα στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον ICAO και τον ΟΗΕ. Αργά την Κυριακή το βράδυ επιδόθηκε η απορριπτική απάντηση και στην Άγκυρα και μάλιστα σε υψηλούς τόνους, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές.

Όπως επισημαίνεται από την Αθήνα, η Τουρκία:

1. Δεσμεύει εξ ολοκλήρου μια τεράστια περιοχή του ελληνικού FIR, όπου μόνο η Ελλάδα έχει δικαίωμα να εκδίδει ΝΟΤΑΜ
2. Συνήθως η Τουρκία δέσμευε περιοχές για μικρό χρονικό διάστημα, τώρα όμως ο χρονικός ορίζοντας, μέχρι τις 31-12- 2015 είναι πρωτοφανής.
3. Η χάραξη του πεδίου βολής αποκόπτει το βόρειο από το νότιο Αιγαίο
4. Η χάραξη επηρεάζει καθοριστικά τους αεροδιαδρόμους g-33 και N -130 δημιουργώντας προβλήματα ή και κινδύνους στις αερομεταφορές.
5. Η καταληκτική γραμμή χάραξης, δεν περνά μόνο από διεθνή εναέριο χώρο και διεθνή ύδατα, αλλά και από εθνικό εναέριο χώρο και εθνικά χωρικά ύδατα, αλλά κυρίως συμπεριλαμβάνει έδαφος της Λήμνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει απειλή πολέμου, γιατί αν δεν πρόκειται περί αβλεψίας των Τούρκων η απειλή είναι ιδιαζόντως μεγάλη. Γιατί θεωρητικά τμήμα του εδάφους, νοτιοανατολικά της Λήμνου , μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πεδίο βολής, για τα τουρκικά αεροσκάφη.
6. Παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο.

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/files/temp//592D92569D0B212A0FE706741FDAB1E6.jpg[/img[/URL]]

Το περιστατικό αυτό, έρχεται λίγα μόνο 24ωρα από την παρέμβαση της Άγκυρας στο ιταλικό πλοίο Explora να ζητήσει την άδειά της προκειμένου να εκτελέσει έργο πόντισης οπτικών ινών νότια της Κρήτης, εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά και της αύξησης της δραστηριότητας της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.


Πηγή: [URL unfurl="true"]http://www.skai.gr/news/politics/article/276418/i-agura-desmeuei-terastia-ektasi-sto-aigaio-gia-askiseis-edoni-adidrasi-athinas/#ixzz3TA8O4NUS[/URL]
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Τι πραγματικά έγινε με τις αποστολές Απόλλων στην Σελήνη; [Ντοκιμαντέρ]

Πριν από χρόνια, η δημόσια τηλεόραση (ΕΤ1) φιλοξένησε ένα ντοκιμαντέρ ισπανικής παραγωγής σχετικά με την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη.

Η ωριαία παραγωγή (που έκτοτε… χάθηκε από τα αρχεία της ΕΡΤ!) παρουσιάζει βίντεο και ηχητικά που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Ντοκουμέντα που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε και επιβεβαιώνουν όσα υποθέταμε για τη NASA και τους πραγματικούς λόγους που εστάλησαν στην Σελήνη το «Απόλλων 11» και άλλες πέντε αποστολές.

Το «Βαθύ Λαρύγγι» της υπόθεσης, ο «Κόκκινος Κότσυφας» όπως αποκαλείται συνθηματικά στην ωριαία ισπανική παραγωγή, φέρεται ως ένας ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος που έζησε την πρώτη προσσελήνωση ανθρώπων και φέρεται να παρέδωσε τα στοιχεία για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ.

Η «αναφορά Μπρούκινγκ» συντάχθηκε από το γνωστό ομώνυμο ινστιτούτο σε συνεργασία με τη NASA. Υποβλήθηκε στις 18 Απριλίου 1961 στην Επιτροπή Επιστήμης και Αστροναυτικής της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων και είναι καταχωρημένη στα πρακτικά του έτους εκείνου.

Αναφέρεται στις επιπτώσεις που θα έχει στους πολίτες η ειρηνική διαστημική δραστηριότητα της ανθρωπότητας. Όμως, έγινε ιδιαίτερα γνωστή από ένα τμήμα της με τίτλο «Επιπτώσεις από την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής» με το οποίο συστήνεται η… συγκάλυψη μιας τέτοιας πιθανότητας!

Ο διάλογος του Νιλ Άρμστρονγκ με το κέντρο της NASA στο Χιούστον, όπου ο αστροναύτης αφήνει να εννοηθεί ότι έχει μια Στενή Επαφή 2ου ή και 3ου Τύπου, είχε δημοσιοποιηθεί από ραδιοερασιτέχνες οι οποίοι είχαν διεισδύσει στη συχνότητα του κέντρου.

Μάλιστα, είχε αποτελέσει την αφορμή για δεκάδες συγγράμματα, όπως το περιβόητο βιβλίο «Εναλλακτική Λύση 3» που αργότερα έγινε και τηλεοπτική εκπομπή. Στην απευθείας σύνδεση με την Σελήνη, η χρονική καθυστέρηση της άφιξης του ήχου στη Γη είχε επιτρέψει στη NASA να «κόψει» τον συγκεκριμένο διάλογο.

Έτσι, εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι δεν τον άκουσαν ποτέ! Στο ισπανικό ντοκιμαντέρ, ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA ακούγεται για πρώτη φορά!

Οι εικόνες από τη βόλτα των Άρμοστρονγκ και Όλντριν σε ένα ερειπωμένο κτίσμα στην επιφάνεια της Σελήνης, βόρεια του κρατήρα Μόλτε στη θάλασσα της Ηρεμίας, είχαν δημοσιοποιηθεί αποσπασματικά στο YouTube από άλλες πηγές. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται χωρίς περικοπές.

Για πρώτη φορά, όμως, ακούγεται ότι η ανατριχιαστική πληροφορία οι ΗΠΑ φρόντισαν να καταστραφεί το κτίσμα από τις επόμενες αποστολές του προγράμματος «Απόλλων»!

Ήταν, άραγε, αυτή η πραγματική αποστολή του «Απόλλων 11» και όχι να πάρουν οι ΗΠΑ το προβάδισμα έναντι της ΕΣΣΔ στην κούρσα για το διάστημα; Κι αν ναι, γιατί η NASA απέτρεψε τη συνάντηση των αστροναυτών με του εκπροσώπους ενός εξωγήινου πολιτισμού,  Η τέλος το βίντεο και όλα τα ντοκουμέντα που περιέχει να είναι μια καλοστημένη απάτη;
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Λαμπάδιασε Ι.Χ. μετά τη σύγκρουση - Πληροφορίες για νεκρούς

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στο Μαρούσι, στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στο ύψος του νούμερου 209.

Οδηγός αυτοκίνητου -με συνολικά τέσσερις επιβαίνοντες- που κατέβαινε τη Λεωφόρο έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στην είσοδο γωνιακού υποκαταστήματος τράπεζας.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το Ι.Χ. πήρε αμέσως φωτιά. Οδηγοί αλλά και άνθρωποι από τα γύρω κτίρια έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς αλλά και στον απεγκλωβισμό των ανθρώπων.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρά τραυματίες αλλά και για νεκρούς. Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν και τρία ασθενοφόρα για τις πρώτες βοήθειες, ανακριτικό της Τροχαίας και γερανός.

 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Ανακαλύφθηκε νερό σε δορυφόρο του Δία

Ένας ολόκληρος ωκεανός βρίσκεται κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του Γανυμήδη

447143E9DD2EFE411AB22B388232B80D.jpg


Από τις παρατηρήσεις που έκανε το διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ, αμερικανοί επιστήμονες, διαπίστωσαν πως ο Γανυμήδης, ο δορυφόρος του Δία, κρύβει έναν τεράστιο αλμυρό ωκεανό κάτω από την λεπτή παγωμένη επιφάνειά του. Μάλιστα όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες, ο ωκεανός που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του μεγαλύτερου δορυφόρου του πλανήτη Δία, είναι μεγαλύτερος απ' όλες τις θάλασσες της Γης μαζί.

ganymede-ocean-labeled.jpg


Με την νέα αυτή ανακάλυψη τα πεδία για την έρευνα εξωγήινης ζωής στο ηλιακό σύστημά μας, διευρύνονται, όπως  υπογράμμισε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA. Όπως εξήγησε ο διευθυντής του τμήματος πλανητικών ερευνών της NASA, Τζιμ Γκριν, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε «Πιστεύουμε ότι στο μακρινό παρελθόν ο ωκεανός αυτός μπορεί να επικοινωνούσε με την επιφάνεια του δορυφόρου».

Όπως διευκρινίζουν οι επιστήμονες ο ωκεανός αυτός φτάνει σε βάθος τα 100 χιλιόμετρα –είναι δηλαδή δέκα φορές βαθύτερος από τους ωκεανούς της Γης– και βρίσκεται κάτω από μια κρούστα πάγου, πάχους 150 χιλιομέτρων.

Ήδη από τη δεκαετία του 1970, οι επιστήμονες υποψιάζονταν ότι ο Γανυμήδης, τον οποίο ανακάλυψε ο Γαλιλαίος το 1610, μπορεί να διαθέτει έναν ωκεανό. Μάλιστα η υποψία ενισχύθηκε όταν το διαστημικό σκάφος «Γαλιλαίος» της NASA, το οποίο μελέτησε τον Δία και τα φεγγάρια του επί οκτώ χρόνια, μετά από έξι προσεγγίσεις του Γανυμήδη, είχε εντοπίσει το 2002 ένα μαγνητικό πεδίο.

Με την βοήθεια του τηλεσκοπίου Χαμπλ, εντοπίστηκαν και μελετήθηκαν πολικά σέλα στους πόλους του δορυφόρου, όπως αυτά της Γης που δημιουργούνται από το μαγνητικό πεδίο της.

Τα πολικά σέλα του δορυφόρου Γανυμήδη, ο οποίος βρίσκεται ταυτόχρονα υπό την επιρροή του μαγνητικού πεδίου του Δία, λόγω της εγγύτητάς του στον πλανήτη, παρατηρήθηκε πως αλλάζουν κάθε φορά που αλλάζει το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη. Μετά την παρατήρηση αυτής της αλλαγής, οι επιστήμονες κατάφεραν να εξακριβώσουν την ύπαρξη του μεγάλου, αλμυρού ωκεανού κάτω από την επιφάνειά του καθώς και ότι η κίνηση του ωκεανού επηρεάζει το μαγνητικό πεδίο, δεδομένου ότι το αλμυρό νερό είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού.


 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
511
Like
69.175
Πόντοι
41.129
Τέλος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού.
Στο ίδιο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται και άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις τόσο για τα παραβατικά ανήλικα άτομα, όσο και για την [size=15pt]αποφυλάκιση ατόμων της τρίτης ηλικίας[/size] και ασθενών κρατουμένων.


αποφυλακιζεται ο ακης δηλαδη ???  να ο νεος προεδρος του πασοκ !!


 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
511
Like
69.175
Πόντοι
41.129

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αντιδρουν στο άνοιγμα μπουρδέλου στα Γιάννενα...
Καλά οι φοιτήτριες εκεί δεν είναι σαν τις Πατρινές και θέλουν να ανοίξουν μπουρδέλο;

 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Η 24χρονη γυμνή σεφ που τρελαίνει το κοινό με τις... συνταγές της [Βίντεο]
Γδύνεται και δίνει μια διαφορετική νότα στη μαγειρική... Η 24χρονη Τζεν μαγειρεύει ημίγυμνη, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με υλικά της κουζίνας της!

Μια πανέμορφη, 24χρονη γυναίκα από την Αργεντινή έχει βάλει σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα στη μαγειρική.

Γδύνεται και μαγειρεύει προσφέροντας ένα θέαμα που δεν έχουμε συνηθίσει.

Η Τζεν από την Αργεντινή σκέφτηκε αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να μοιράζεται τις συνταγές της με το κοινό.

http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_63110/upl5507088f7b2be.jpg[/img[/URL]]

Ανεβάζει βιντεάκια όπου μαγειρεύει ημίγυμνη, καλύπτοντας πάντα τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με... υλικά των συνταγών που παρουσιάζει. Φρούτα, λαχανικά, φέτες από τυριά κ.λπ.

Το μόνο που φοράει είναι το κάτω μέρος των εσωρούχων της και στόχος της είναι να δείξει στους άνδρες οτι το μαγείρεμα είναι διασκεδαστικό.

Μάλιστα, σκέφτεται να γίνει παρουσιάστρια και όλη αυτή η δημοσιότητα ελπίζει ότι θα την βοηθήσει.

Η μόνη της δυσκολία είναι ότι χρειάζεται πολύ χρόνο στα γυρίσματα, προκειμένου να πετύχει τις σωστές λήψεις που δεν θα αποκαλύπτουν το γυμνό στήθος της.

Απολαύστε την στο βίντεο.



Πηγή: Daily Mail


[URL unfurl="true"]http://www.thetoc.gr/geuseis/article/i-24xroni-gumni-sef-pou-trelainei-to-koino-me-tis-suntages-tis-binteo[/URL]


Η καλλονή σεφ που μαγειρεύει γυμνή

Κρύβει τα επίμαχα πίσω από ντοματάκια και φέτες λαχανικών

Απλά καλύπτει τα επίμαχα σημεία με… τρόφιμα. Η 24χρονη καλλονή από την Αργεντινή που ακούει στο όνομα Jenn, έχει ένα μεγάλο αριθμό θαυμαστών ίσως όχι για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά για το γεγονός ότι ανακατεύει, τηγανίζει, βράζει και τεμαχίζει φορώντας όχι την παραδοσιακή ποδιά των σεφ, αλλά με ένα μόνο εσώρουχο.

Η 24χρονη μοιράζεται τις «γρήγορες και απλές συνταγές» της σε κανάλι στο youtube όντας τόπλες και ιδού πως εξηγεί τη πράξη της: «Έχω ένα φίλο που ήθελε να τρώει μόνο fast food. Ήθελα με αυτό τον τρόπο να του δείξω, ότι το μαγείρεμα είναι διασκέδαση αλλά και να ενθαρρύνω κι άλλους άντρες να ασχοληθούν με τη προετοιμασία του φαγητού», λέει.

«Ηχογράφησα την πρώτη εκπομπή στο σπίτι ενός φίλου, γιατί είχε μια πολύ καλή κουζίνα και άφθονο φαγητό. Πραγματικά είχε πλάκα». Η νεαρή είναι από το San Isidro της Αργεντινής, ανεβάζει στο κανάλι της A Fuego Maximo - Maximum Fire, συνταγές όπως λουκάνικα τυλιγμένα με τυρί τσένταρ. Πάντως, παρότι είναι γυμνή, φροντίζει να μη δείχνει τις… νοστιμιές της, καλύπτοντάς τες με τρόφιμα.

Η Jenn σκέφτεται πλέον σοβαρά να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο «σπορ» χάρη στη μεγάλη fan base.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak5.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak6.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/16/chefnak7.jpg[/img[/URL]]


[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/world/arthro/800079/i-kalloni-sef-pou-mageireuei-gumni-/[/URL]
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.597
Πόντοι
30.558
Αντί για password... «καρδιακές ταυτότητες»

Τράπεζα ερευνά την αντικατάσταση των κωδικών πρόσβασης με… χτυποκάρδια


Από τους μυστικούς κωδικούς και τους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, στο κοντινό μέλλον η πρόσβαση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς μέσω διαδικτύου μπορεί να γίνεται με τη βοήθεια… της καρδιάς μας!

Η Halifax (τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο) ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία δοκιμές «καρδιακής ταυτοποίησης» για τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το μπρασελέ Nymi band.

Το βραχιόλι αυτό «διαβάζει» τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη -οι οποίοι λέγεται ότι είναι μοναδικοί σε κάθε άτομο, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα- για να ελέγξει την ταυτότητά τους.

Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας εγγύτητας μπορεί στη συνέχεια να ανιχνεύσει πού είναι και όταν ο χρήστης βρεθεί κοντά σε κάποια αξιόπιστη συσκευή, επιβεβαιώνει αυτόματα την ταυτότητά του και ξεκλειδώνει το λογαριασμό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το βραχιόλι περιέχει έναν αισθητήρα HeartID, ο οποίος μετρά την ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από την ανθρώπινη καρδιά (καρδιακός ρυθμός). Ο καρδιακός ρυθμός διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από τη θέση και το μέγεθος της καρδιάς του κάθε ατόμου.

Το Nymi λειτουργεί μόνο με τον καρδιακό ρυθμό ενός εγγεγραμμένου ατόμου, που σημαίνει, ότι αν το βραχιόλι κλαπεί, δε μπορεί να χακαριστεί.

Η αντίστοιχη τεχνολογία αναπτύχθηκε από την εταιρεία Bionym, που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά


 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
511
Like
69.175
Πόντοι
41.129
Στους δρόμους ξανά οι αστυνομικοί της γειτονιάς.
Η πρεμιέρα, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος θα γίνει με 44 αστυνομικούς. Οι 12 στο δήμο Χαλανδρίου, οι 12 στον δήμο Καλλιθέας, οι 10 στον δήμο Τούμπας και οι 10 στον δήμο Ευόσμου Θεσσαλονίκης.


12 αστυνομικοι σε ολο το δημο καλλιθεας... χμ, πιθανοτερο ειναι να πετυχεις στο δρομο τον παλαιοκωστα παρα καποιον απο αυτους
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.444
Κριτικές
3
Like
12.299
Πόντοι
3.506
Ενας πιλοτος στη Φλοριδα της Αμερικης,εκανε ελιγμους στον αερα..Aυτοι που εβλεπαν το ιχνος της πτησης στα ρανταρ,επαθαν τη πλακα τους...!
n-FLIGHTRADAR-large570.jpg


(Πρεπει να ειναι μελος του ΒΟU... :grin:)

http://www.huffingtonpost.gr] [/url]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom