δεν μπορώ πλέον να εκφέρω άποψη για χώρα στην οποία δεν φορολογούμαι.
Ενδιαφέρουσα θέση. Πρέπει να έχουν άποψη μόνο όσοι φορολογούνται;
δεν μπορώ πλέον να εκφέρω άποψη για χώρα στην οποία δεν φορολογούμαι.
α)ο μπραουν σοσιαλιστης;
β)το 30% δεν εχει σκοπο να λειτουργησει σαν αναχωμα φυλετικης και πολιτισμικης καθαροτητας αλλα οταν σε ενα σχολειο ειναι πολλοι αλλοδαποι πρωτης γενιας το επιπεδο κατεβαινει.Αντι να μαθουν οι αλλαδαποι γραμματα δεν μαθαινει τελικα κανεις
γ)ασ μου πει εστω ενας τι κακο εχει μια πολυπολιτισμικη κοινωνια
δ)η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες το ειπε ο μεγας λαικιστης σαν αντιλογο του σλογκαν του Καραμανλη "η Ελλαδα ανηκει στην Δυση"
ε)Λενορο ολα τα προηγμενα κρατη ειναι πλεον πολυπολιτισμικα
α)ο μπραουν σοσιαλιστης;
β)το 30% δεν εχει σκοπο να λειτουργησει σαν αναχωμα φυλετικης και πολιτισμικης καθαροτητας αλλα οταν σε ενα σχολειο ειναι πολλοι αλλοδαποι πρωτης γενιας το επιπεδο κατεβαινει.Αντι να μαθουν οι αλλαδαποι γραμματα δεν μαθαινει τελικα κανεις
δ)η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες το ειπε ο μεγας λαικιστης σαν αντιλογο του σλογκαν του Καραμανλη "η Ελλαδα ανηκει στην Δυση"
για την διακυβέρνηση ενός κράτους ΝΑΙ...
η παπαριά του Κωστάκη και των λοιπών απατεώνων να ψηφίζουν οι απόδημοι είναι μέγιστη αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος...
Κοινώς έχει άποψη ο κάθε μαλάκας που ζει στην άλλη άκρη του κόσμου για το πώς θα με γαμήσει εμένα ο εδώ κυβερνήτης.......
όχι..
αφού δεν συμμετέχω στην οικονομική μηχανή και στον παραγωγικό ιστό δεν πρέπέι να έχω άποψη.
α)ο μπραουν σοσιαλιστης;
για την διακυβέρνηση ενός κράτους ΝΑΙ...
η παπαριά του Κωστάκη και των λοιπών απατεώνων να ψηφίζουν οι απόδημοι είναι μέγιστη αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος...
Κοινώς έχει άποψη ο κάθε μαλάκας που ζει στην άλλη άκρη του κόσμου για το πώς θα με γαμήσει εμένα ο εδώ κυβερνήτης.......
όχι..
αφού δεν συμμετέχω στην οικονομική μηχανή και στον παραγωγικό ιστό δεν πρέπέι να έχω άποψη.
Άρα λοιπόν δεν θα πρέπει να έχουν άποψη άνεργοι, φοιτητές, γυναίκες, πολλοί μετανάστες. Ενδιαφέρον για Σύριζα
ρε μαλάκες ο επιτάφιος σας πείραξε;Μήπως να βάλουμε ψήφο ανάλογα με το Ε1, Ε3 και Ε9 του καθένα μας;
Στην τελική, δεν έχουμε όλη την ίδια συμμετοχή στην παραγωγική μηχανή...
Σε ενα κρατος λογο εχουν οι πολιτες του και οσοι φορολογουνται για να υπαρχει κοινωνικο κρατος.
δεν κατάλαβα;
οι γυναίκες δεν φορολογούνται;
οι φοιτητές δεν προετοιμάζονται να συμμετάσχουν στην παραγωγική μηχανή;
οι νόμιμοι μετανάστες δεν πληρώνουν φόρο;
διαβάζεις τι γράφεις ή η πολλή κόκα κόλα τα έχει κάψει όλα;
Μήπως να βάλουμε ψήφο ανάλογα με το Ε1, Ε3 και Ε9 του καθένα μας;
Στην τελική, δεν έχουμε όλη την ίδια συμμετοχή στην παραγωγική μηχανή...
ρε μαλάκες ο επιτάφιος σας πείραξε;
αυτός ο οποίος ζει 40 χρόνια μακριά και δεν συμμετάσχει στην παραγωγική διαδικασία της χώρας για ποιό λόγο να έχει αποψη και να ψηφίζει για εσένα που φορολογείσαι πλήρως από το Ελληνικό κράτος;
Φοιτητες δεν έγραψα, οπότε πάλι σνίφαρες και δεν βλέπεις καλά.
Άρα λοιπόν δεν θα πρέπει να έχουν άποψη άνεργοι, [size=24pt]φοιτητές,[/size] γυναίκες, πολλοί μετανάστες. Ενδιαφέρον για Σύριζα
πεστα γαμώ τα υπουργεία μου.
Να έχω εγώ άποψη και να ψηφίζω όταν στην Ελλάδα έρχομαι μόνο για τουρισμό.....
Ρε τι ακούμε σ αυτή τη χώρα.........
Έχω να πάω στον επιτάφιο από παιδί...
Όταν ζητάμε από τους ομογενείς από δωρεές μέχρι λόμπυινγκ είναι καλά;
Όταν πληρώνουν μια χαρά φόρους για τα ακίνητά τους στην Ελλάδα είναι καλά;
Όταν τους παρακαλάμε να φέρουν καμια επένδυση είναι καλά;
Όταν στις 15 μέρες που έρχονται το χρόνο για να δούμε το "χωριό" και ουσιαστικά συντηρούν ολόκληρες κοινότητες είναι καλά;
Και στην τελική, δεν θα βάλω ΄στην ίδια μοίρα τον Έλληνα της Αστόρια ή του Σίντεϋ με το χασάν και τον χακίμ, που ίσως πληρώνει κάτι παραπάνω σε φόρους (και το παίρνει πίσω στο πολλαπλάσιο με την εν γένει δραστηριότητά του...)
Ίσως διότι ο μπαμπάς του Γκας ή του Οπουλος γαμήθηκαν για να υπάρχει αυτό το γαμωκράτος, για να μπορούν κάποιοι σήμερα να μιλάνε για πολυπολιτισμικότητες...
Άσε που το Σύνταγμα κάτι λέει για έθνος...Διάβασέ το...
τίποτα μαλάκα κάνεις ή πρέζα, ή παίρνεις κάποιο φάρμακο.......
αλλο το να αλλο τ άλλο αγαπητέ.Παντως μην παμε και στο αλλο ακρο να μην εχουν αποψη οι ομογενεις και να δωσουμε δικαιωματα σε ξενους οπως λεει ο λεει ο αλλοεθνης <<γιωργος>> <<παπανδρεου>> η αλλιως τζεφρυ τσαντ