Επισκέπτης
πεταλώνουν τζιτζίκια που λέμε και στο χωριό μου.Σπίρτα οι τύποι, ε παπαζόλ;
πεταλώνουν τζιτζίκια που λέμε και στο χωριό μου.Σπίρτα οι τύποι, ε παπαζόλ;
Α τωρα εκτος απο τον Βολταιρο θα σε επιβεβαιωσει και ο Παπαζολης?Σπίρτα οι τύποι, ε παπαζόλ;
εγώ θα τον επιβεβαιώσω μόνο ως προς το πόσο σπίρτα είστε...Α τωρα εκτος απο τον Βολταιρο θα σε επιβεβαιωσει και ο Παπαζολης?
Εδώ πιστοποίησε ότι είσαι bouncer σε σκυλάδικο της Γλυφάδας, ρε γκιούρα of Καζακστάν
Απιθανος.
Ομολογει οτι ειναι κλωνος αλλά δεν ειναι κλωνος.
ελα μωρέ ένας αποτυχημένος γαίδαρος είναι.. απολυμένος από την δουλειά του σαν τεχνικός Η/Υ εκτός ελλάδας... αυτός που το Ε9 του ήταν τέσσερις σελίδες αν θυμάσαι ;)
τωρα τον ξερεις και συ?? ρε τι γινεται
Βρε τραβατρόμπα, τώρα δεν είμαι ο ροζ πάνθηρας τέρρυ;
E, όχι και ο Περσόνας μωρή βαψομαλλιού. Τhis is blasphemy
Θέλεις να βρω ποστς του 2011 που τον ξεβρακώνω αλύπητα; Tότε ήσουν <<μαζεμένος>> στα πολιτικά και δεν προκαλούσες. Ή σε απασχολούσαν μόνο τα τραβελοφίλ θρεντς
Οπως σου ελειπα κι εγω οταν ημουνα 5 μηνες στο κοσμοπολιταν και δεν εμπαινα εδω?μου λειπει ο λατρειας...
Οπως σου ελειπα κι εγω οταν ημουνα 5 μηνες στο κοσμοπολιταν και δεν εμπαινα εδω?
Αρα δεν εχεις προβλημα αν αποχωρησω απο το σαιτ ε?φαιδρη συγκριση χασοδικη. λατρειας ειναι μονο ενας.
Mήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις πως παραθέτεις γκόμενα;Αρα δεν εχεις προβλημα αν αποχωρησω απο το σαιτ ε?
Αρα δεν εχεις προβλημα αν αποχωρησω απο το σαιτ ε?
ψάξε κι άλλα, λούγκρα αναζήτηση <terrell, περσόνας>